Notaris Odoorn

Ben jij opzoek naar een betaalbare notaris in Odoorn die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar notaris Odoorn verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Odoorn – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Odoorn gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Notaris Odoorn
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 128 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Odoorn, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Schoonoord, Eeserveen en Klijndijk bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Odoorn

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Odoorn is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zomaar een notariskantoor binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor uit Odoorn vindt die het beste met je voor heeft. Lees hieronder verder om erachter te komen hoe ook jij de beste notaris uit Odoorn kunt vinden!

Spring direct naar:

Een top notaris Odoorn vinden

Ben je zoekende naar een juiste notaris in Odoorn? Dan hebben we fijn bericht voor je! Via notaris-kaart.nl kom je namelijk makkelijk in contact met een competente notaris. Wij hebben een ruim portefeuille en daarmee vind je in minder dan enkele momenten een handige notaris in Odoorn voor jouw opdracht. Je bent niet altijd verplicht om een notaris in Odoorn in te roepen. Wij adviseren dan ook om dit eerst even na te gaan. Maar ook als het optioneel is, is het contracteren of raadplegen van een notaris in Odoorn regelmatig alsnog een verstandige keuze.

Je bent in elk geval gedwongen om een notaris in Odoorn te vinden voor:

 • Een testament op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de volgende zaken raden wij ten zeerste aan om een notaris in Odoorn te vinden, ook al is dit niet gedwongen:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en behandeling van een erfenis

Tevens speelt een notaris in Odoorn een gewichtige rol in zaken gerelateerd aan het aan- en verkopen van onroerend goed, zoals een woonhuis. Maar ook bij executie veilingen en het opzetten van een onderneming binnen verschillende rechtsvormen komt een notaris in Odoorn om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Odoorn

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Odoorn?

Het is nog steeds zo dat men zich afvraagt voor welke kwesties je precies een notariskantoor in Odoorn nodig hebt. Een notariskantoor in Odoorn kan je onder andere begeleiden met het opmaken van een wilsbeschikking of het verwerken van een erfenis. Ook is het zo dat een notariskantoor in Odoorn er voor je zal zijn als je een bepaalde akte moet opstellen. Je kunt onder andere denken aan een hypotheekakte of een overdrachtsakte. Nagenoeg iedereen zal ooit wel eens een keer een notaris nodig hebben, het is dus van belang om wel te weten hoe je een notariskantoor in Odoorn moet zoeken.

Een kantoor is natuurlijk niet alleen in staat om je überhaupt verder te helpen, maar heeft veelal ook nog eens een notaris voor je die uitgerekend de kennis bezit waar je naar op zoek bent. Allicht kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Een specialist kan je vaak net even iets extra’s brengen, als de omstandigheid daarom vraagt. Zo kom je later ook niet voor teleurstellende verrassingen te staan. Vaak kan een vakkundig notariskantoor in Odoorn je daardoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Odoorn?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Odoorn te vinden dat bij je past.

Odoorn notariskantoor samenlevingscontract & testament

Ben je een zoektocht gestart naar die geschikte notaris die in een handomdraai voor jou je kan helpen bij het opstellen van stukken? Overweeg dan zeker in Odoorn een notariskantoor te vinden voor deze taak. Tevens het opstellen van een notarieel testament is iets wat personen in Odoorn via notariskantoor willen laten doen.

Je weet dan überhaupt dat je een legaal document ontvangt, waarin alles helder en juridisch juist is vastgelegd. De rechtmatigheid van het geschrift is namelijk erg van belang als het nodig is dat wat in het document staat ook uitgevoerd wordt. Meestal is dat pas bij het beëindigen van de afspraak in kwestie. Je wil op dat moment dat alles duidelijk is verwoord, degelijk is vastgelegd en dat het zonder enige twijfel helder is welke zaken aan wie toebehoren en hoe de distributie eruit komt te zien.

Echter gelukkig komt – in tegenstelling tot bij een wilsbeschikking – niet altijd een overlijden kijken bij een ontbinding van het document wat je in Odoorn via notariskantoor hebt laten opstellen. Een samenlevingscontract komt in ieder geval te vervallen als een verbinding wordt omgezet in een huwelijk of geregistreerd partnerschap. Vraag in Odoorn je notariskantoor naar de condities!

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Odoorn?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Odoorn.

Wat zijn de kosten van een notaris kantoor Odoorn

De prijzen zijn een doorslaggevende component indien je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Odoorn. Je wilt immers niet te veel geld kwijt zijn voor een notaris, maar tevens wil je ook voorkomen dat je betaalbaar uit lijkt te zijn, maar tegen een teleurstellende notaris aanloopt.

Wat is dan wel de wijze om een bedreven notaris kantoor in Odoorn te vinden? Je vraagt natuurlijk via ons sommige offertes op en je maakt op basis daarvan makkelijk de slimste keuze. Je weet direct wat je kwijt bent aan een notaris kantoor in Odoorn dankzij een nauwkeurig gespecificeerde prijsopgave.

De tarieven van een notaris kantoor in Odoorn kunnen als volgt worden gespecificeerd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Odoorn

Nu notarissen uit Odoorn vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Odoorn vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Odoorn

De onkosten voor een notarispraktijk in Odoorn kunnen best uiteen lopen om talloze aanleidingen. Er bestaat over en weer best wat onderscheid onder de aparte notarispraktijken in Odoorn. Tariefstellingen kunnen flink variëren op basis van ervaring en kunde, echter tevens op basis van populariteit.

Een notarispraktijk in Odoorn die net gestart is, of uit slechts één of twee notarissen bestaat, kost over het algemeen iets minder als een notarispraktijk in Odoorn die veel groter is neergezet en tientallen notarissen onder contract heeft.

Je kunt in feite de goedkoopste notarispraktijk vinden door offertes op te vragen en daar de goedkoopste van te kiezen. Het is op dat moment wel van belang dat de gekozen notaris aansluit bij je wensen. Kijk ook of je kunt achterhalen wat het ene notariskantoor in prijs laat verschillen van het andere, zodat je hier een degelijk beeld bij krijgt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Odoorn op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Odoorn vergelijken

Het is uiteraard een heel goed plan om eerst een aanvraag voor een aanbod de deur uit te doen. In de offerteaanvraag zal je duidelijk moeten zijn in wat je verwacht en wat je zoekt. Hierdoor kun je zeker weten dat je te maken hebt met een deskundige, een mate van bekwaamheid is voor juridische zaken echt een ware noodzakelijkheid. Mocht de notarispraktijk in Odoorn iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle wijze achter, dit scheelt een boel tijd die onnodig besteed wordt.

De volgende stap is het voeren van een kennismaking. Vanuit dit onderhoud krijg je meer begrip in wat de notarispraktijk in Odoorn voor jou kan inhouden. Bovendien zal je gelijk kunnen zien of de professional wel degene is die je zoekt voor je juridische zaken.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Odoorn

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Odoorn en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Odoorn

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Odoorn terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Odoorn

Ervaring met notariskantoor was super

11 juli 2024

Het kantoor waar we mee hebben samengewerkt was super! Afspraken werden mooi op tijd nagekomen!

- Miranda Schouten

Tevreden met begeleiding

6 juli 2024

Eenvoudig gelukkig met de gang van zaken rondom onze samenlevingscontract.

- Martijn van der Meer

Een professional die snapt waar die het over heeft

26 juni 2024

Gauw de geschikte man ontdekt. Buitengewoon!

- Esther van den Heuvel

Uiteindelijk een testament

19 juni 2024

Een moment lang overwogen of ik toch niet een testament zou moeten laten opmaken. Had ik veel eerder moeten doen!

- Femke Schouten

Uitstekende keus

9 juni 2024

Was een uitstekende keuze om via notaris-kaart aan mijn notaris te komen.

- Astrid Sanders

Content met besluit

3 juni 2024

Achteraf verheugd dat ik mijn notaris via notaris-kaart heb gevonden.

- Michel van Veen

Erfenis beschaafd verdeeld

1 juni 2024

Door de notaris zijn we door een vervelende paar maanden heengeloodst. Erfenis is zorgvuldig verdeeld.

- Michael van de Wal

Geen nummer, menselijke behandeling

21 mei 2024

Persoonlijke afhandeling op menselijk niveau. Geweldig.

- Petrus van de Wal

Echte vakkundige binnen rechtsgebied

15 mei 2024

Een werkelijke pro gevonden. Dat gaf veel zelfvertrouwen tijdens het traject..

- Pieter Timmermans

Uitgelichte notarissen uit Odoorn

Nationale Notaris Emmen ’t Suydevelt

Westerbracht 20
7821 CH Emmen
Nederland

030 242 5672
http://www.nationalenotaris.nl/

Veldkamp & Prins Notarissen

Bloemdijk 2-B
9531 JL Borger
Nederland

0599 237 710
http://www.vpnotarissen.nl/

Notarispraktijk mr. F.K. de Vries B.V.

Westerbracht 20
7821 CH Emmen
Nederland

0591 640 000
http://www.notariaat.net/