Notaris Swolgen

Zoek jij een expert voor jouw notaris zaken in Swolgen?

Lees dan vooral verder.

Notaris-kaart zorgt dat jij die op zoek bent naar notaris Swolgen verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Swolgen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Notaris Swolgen gezocht?

Een notaris in Swolgen vinden

Notaris Swolgen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 108 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Swolgen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Tienraij, Broekhuizenvorst en Melderslo bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Swolgen

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Swolgen kan best een lastige zijn. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor in Swolgen vindt die hart heeft voor jouw zaak. Lees snel verder om erachter te komen hoe ook jij de beste notaris uit Swolgen kunt vinden!

Spring direct naar:

Een goede notaris Swolgen vinden

Wil je een geschikte notaris in Swolgen vinden? Dan hebben we goed bericht voor je! Dankzij notaris-kaart.nl kom je namelijk makkelijk in contact met een kundige notaris. Wij hebben een royaal portfolio en hiermee vind je in minder dan een paar momenten een passende notaris in Swolgen voor je opdracht. Je bent niet altijd verplicht om een notaris in Swolgen in te vliegen. Wij adviseren dan ook om dit van tevoren rustig na te gaan. Maar evenals als het optioneel is, is het contracteren of benaderen van een notaris in Swolgen regelmatig alsnog een verstandige keuze.

Indien je één van de volgende zaken wilt regelen, ben je altijd verplicht om een notaris in Swolgen in de arm te nemen:

 • Een testament op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarbuiten om voor de volgende gevallen een notaris in Swolgen te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en afhandeling van een erfenis

Als je onroerend goed wilt aan- of verkopen, bijvoorbeeld een woonhuis of een bedrijfspand, krijg je in ieder geval te maken met een notaris. Maar ook bij executie veilingen en het beginnen van een onderneming binnen diverse rechtsvormen komt een notaris in Swolgen om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Swolgen

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Swolgen?

Het geschikte notariskantoor in Swolgen sluit precies aan bij je behoeften. Het voordeel van een notariskantoor in Swolgen is dat er gewerkt wordt met meerdere notarissen. Je zult bij een notariskantoor in Swolgen dan ook notarissen voor allemaal soorten expertises zien rondlopen. Je kunt dus voor erg veel verschillende projecten terecht bij een notariskantoor in Swolgen.

Een kantoor is derhalve niet uitsluitend in staat om je sowieso verder te helpen, maar heeft doorgaans ook nog eens een notaris voor je die exact de kennis bezit waar je naar op zoek bent. Allicht kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Niettemin zijn er allerlei denkbare situaties waar je een professional aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Zo kom je zometeen ook niet voor teleurstellende verrassingen te staan. Wat dat betreft kan een aardig notariskantoor in Swolgen je enorm veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Swolgen?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Swolgen te vinden dat bij je past.

Swolgen notariskantoor samenlevingscontract en testament

Ben je een expeditie gestart naar die geschikte notaris die in een handomdraai voor jou je kan helpen bij het opmaken van documenten? Laat je dan vooral eens inspireren door in Swolgen een notariskantoor te raadplegen. Wanneer je een notarieel wilsbeschikking wil laten opmaken kom je ook vaak terecht bij een expeditie in Swolgen naar een notariskantoor.

Je bent dan altijd gegarandeerd van een legaal document, waarin alle afspraken expliciet zijn vastgelegd. De rechtmatigheid van het geschrift is namelijk zeer van belang indien het nodig is dat wat in het geschrift staat ook uitgevoerd wordt. Dikwijls is dat pas bij het verbreken van de overeenkomst in kwestie. In dit soort tijden is het van betekenis dat het document overduidelijk is, rechtsgeldig is en dat er zonder enige twijfel is gedocumenteerd hoe de distributie van goederen eruit moet komen te zien.

Maar gelukkig komt – in contrast tot bij een wilsbeschikking – niet altijd een overlijden kijken bij een ontbinding van het document wat je in Swolgen via notariskantoor hebt laten opmaken. Ook een huwelijk of geregistreerd partnerschap kan de condities van een samenlevingscontract laten opheffen. Vraag in Swolgen je notariskantoor naar de condities!

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Swolgen?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Swolgen.

Kosten notaris Swolgen

Alvoor je te verdiepen in de kosten is het belangrijk om het onderscheid tussen een jurist en een notaris te kennen. Dit helpt je om tot de goede keuze te komen. Een jurist is de persoon die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een bezwaar. Een notaris richt zich overwegend op notariële zaken en aktes. Hierdoor is het een persoon met een hoge mate van specifieke kennis en specialisme.

Het notaris kantoor in Swolgen stelt bijvoorbeeld de stukken op die komen kijken bij het verstrekken van een krediet of bij het opstellen van een testament. De taken van een jurist en de taken van een notaris zijn wederzijds niet uitwisselbaar.

Er zijn allerlei manieren om de kosten van een notaris kantoor in Swolgen op te bouwen. Dit zijn de meest voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Swolgen

Nu notarissen uit Swolgen vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Swolgen vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notaris Swolgen

Het is natuurlijk niet zo dat je het allereerste kantoor maar moet betreden wat er maar bij jou in de omgeving zit. Als je een paar simpele stappen doorloopt, kom je uit bij een uitkomst die wel bij je aansluit. Door deze stappen weet je zeker weten dat je een juiste partij zal vinden. Als je voor jezelf helder hebt wat je wilt, helpt het je om een fatsoenlijk uurtarief te krijgen bij een notarispraktijk in Swolgen. Hij moet namelijk wel weten wat je nu exact van hem of haar verwacht.

Gaat je behoefte louter over het verwerven van hulp? Of wil je daarnaast een overeenkomst laten opmaken? Middels er rekening mee te houden zal je keuze in een keer een stuk simpeler worden. Over het algemeen genomen zien we bij een notarispraktijk in Swolgen een standaard uurtarief van €150. Voor de beginnende notarissen zal dit bedrag simpelweg iets lager liggen, en tegenovergesteld voor een geroutineerde partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Swolgen op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Swolgen vergelijken

Het is simpelweg een heel goed idee om eerst een aanvraag voor een prijsopgave de deur uit te doen. In de aanvraag zul je duidelijk moeten zijn in wat je wilt en wat je zoekt. Daardoor zul je zeker weten dat je te maken hebt met een expert, een mate van professionaliteit is voor juridische zaken echt een ware noodzaak. Je komt er zo ook tijdig achter als de notarispraktijk in Swolgen een specifieke taak niet voor je kan uitvoeren. Dit scheelt je weer tijd.

Naderhand hoef je louter nog maar een consult in te plannen. Door dit contact is het mogelijk om een beeld te krijgen van de notarispraktijk in Swolgen die je voor je hebt. Je kunt dan direct kijken of het goed klikt met deze notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Swolgen

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Swolgen en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Swolgen

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Swolgen terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Swolgen

Voordeliger uit dan ik dacht

22 november 2023

Onkosten vielen behoorlijk minder hoog uit dan ik dacht.

- Suzanne van de Velde

Prima werk gekregen

15 november 2023

We hadden een zorg dat het lastig zou zijn en ook veel zou kosten. Gelukkig was het tegendeel waar. Gelukkig was het omgekeerde aan de orde.
Begrijpelijk betaal je vanwege het werk van de notaris echter ik begreep ook nog eens waarvoor wat betreft
de herroeping van mijn testament. Zeer aangenaam.

- Nienke Blom

Moment voor actie

10 november 2023

Geen woorden maar daden. Door mijn notaris stond ik degelijk in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een geruststelling!

- Nienke Bosman

Geen nummer, humane behandeling

5 november 2023

Persoonlijke afhandeling op menselijk niveau. Prettig.

- Anna Hoekstra

Gewoon vertrouwd

28 oktober 2023

Hoopte al dat mijn notaris zo passend zou zijn.

- Saskia Vos

Notariële begeleiding was prettig

9 oktober 2023

Overweldigend om door een voortreffelijk gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Erwin Kuiper

Deskundig en vakkundig.

3 oktober 2023

Er werd veel tijd voor ons genomen en geen verzoek was teveel.

- Antonius van der Linden

Gewoon top!

29 september 2023

Boven verwachting! Buitengewoon!

- Bram van Beek

Aanvraag offertes aan te raden

23 september 2023

Uit persoonlijke ondervinding raden wij notaris-kaart en zodoende de offerte aanvraag aan.

- Vanessa van de Pol

Uitgelichte notarissen uit Swolgen

Notariaat Nabben

Pontanusstraat 25
5921 GN Venlo
Nederland

077 464 0282
http://notariaatnabben.nl/

Boerhof Netwerk Notarissen

Albert Cuypstraat 3
5914 XE Venlo
Nederland

077 373 4343
http://www.boerhof.netwerknotarissen.nl/?utm_source=google&utm_medium=google-places&utm_campaign=local-search

ZwartOpWit Notariaat

Noorderhof 12
5804 BV Venray
Nederland

0478 226 000
http://www.zwartopwitnotariaat.nl/