Notaris Lottum

Ben jij opzoek naar een ijzersterke notaris uit Lottum die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar notaris Lottum verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Lottum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Lottum gezocht?

Nu notaris offertes vergelijken

Notaris Lottum
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 120 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Lottum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Broekhuizenvorst, Velden en Lomm bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Lottum

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Lottum kan best een moeilijke klus blijken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor in Lottum vindt die het beste met je voor heeft. Wij vertellen je met alle plezier waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Een bekwame notaris Lottum vinden

Ben je op zoek naar een competente notaris in Lottum? Dan hebben we aantrekkelijk bericht voor je! Een professionele notaris vind je namelijk simpel via notaris-kaart.nl. We hebben een breed portefeuille en daarmee vind je in minder dan een paar ogenblikken een kundige notaris in Lottum voor je klus. In een paar gevallen is het noodzaak om een notaris in Lottum in te vliegen, in overige gevallen is het inschakelen van een notaris in Lottum niet verplicht, maar raden wij het wel ten strengste aan.

Als je één van onderstaande zaken wilt organiseren, ben je steevast verplicht om een notaris in Lottum in de arm te nemen:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de komende zaken raden wij ten zeerste aan om een notaris in Lottum te vinden, ook al is dit niet gedwongen:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en behandeling van een nalatenschap

Indien je onroerend goed wilt aan- of verkopen, bijvoorbeeld een woonhuis of een bedrijfspand, krijg je ook te maken met een notaris. Maar ook bij executie veilingen en het oprichten van een onderneming binnen verschillende rechtsvormen komt een notaris in Lottum om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Lottum

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Lottum?

Een fatsoenlijk notariskantoor in Lottum kan je accuraat helpen met de toestand waar jij een notaris voor wilt inhuren. Het voordeel van een notariskantoor in Lottum is dat er gewerkt wordt met een aantal notarissen. Dikwijls heeft een notariskantoor in Lottum voor verschillende specialismen notarissen in dienst. Je kunt dus voor een zeer breed spectrum aan opdrachten terecht bij een notariskantoor in Lottum.

Een algemene notaris kan je meestal verder helpen, maar een notariskantoor kun je dikwijls een specifiek specialisatie brengen. Een specialist kan je vaak net even iets extra’s brengen, als de toestand erom vraagt. Daarmee haal je ook het meeste uit je situatie. Vaak kan een kundig notariskantoor in Lottum je daarom juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Lottum?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Lottum te vinden dat bij je past.

Lottum notariskantoor samenlevingscontract & testament

Ben je op zoek naar een competente notaris die een samenlevingscontract voor jou en je partner of huisgenoot kan opmaken? Overweeg dan zeker in Lottum een notariskantoor te zoeken voor deze opdracht. Evenals het opstellen van een notarieel testament is iets wat mensen in Lottum via notariskantoor willen laten doen.

Je weet dan hoe dan ook dat je een wettelijk document ontvangt, waarin alles glashelder en juridisch juist is gedocumenteerd. De rechtmatigheid van het document is wel erg noodzakelijk indien het noodzakelijk is dat wat in het document staat ook uitgevoerd wordt. In het geval van een samenlevingsovereenkomst is dat doorgaans bij het stoppen van een relatie. In dit soort tijden is het van belang dat het document duidelijk is, legaal is en dat er zonder enige twijfel is beschreven hoe de distributie van bezittingen eruit moet komen te zien.

Maar gelukkig komt – in tegenstelling tot bij een wilsbeschikking – niet altijd een overlijden kijken bij een ontbinding van het geschrift wat je in Lottum via notariskantoor hebt laten opstellen. Een samenlevingscontract komt daarnaast te vervallen als een verhouding wordt omgezet in een trouwerij of geregistreerd partnerschap. Vraag in Lottum je notariskantoor naar de condities!

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Lottum?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Lottum.

Kosten notaris Lottum

Alvorens je te verdiepen in de tarieven is het belangrijk om het onderscheid tussen een jurist en een notaris te kennen. Dit is toch de eerste stap die je moet zetten. Een jurist is de professional die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Denk hierbij met name aan adviezen of aan het schrijven van beroepschriften. Een notaris anderzijds is de partij die in het bijzonder gestructureerd is op de notariële zaken. Daardoor is het een persoon met een hoge mate van specifieke kennis en specialisme.

Het notaris kantoor in Lottum stelt onder andere de documenten op die komen kijken bij het verstrekken van een lening of bij het opstellen van een wilsbeschikking. De werkzaamheden die een notaris op zich neemt, zoals het opstellen van certificaten, kunnen niet door een gewone jurist worden gedaan.

Er zijn aparte manieren om de prijzen van een notaris kantoor in Lottum op te bouwen. Dit zijn de veel voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Lottum

Nu notarissen uit Lottum vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Lottum vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Lottum

Als je een goedkope notarispraktijk in Lottum zoekt, kun je beter niet het eerste kantoor binnentreden wat je tegenkomt. Door een paar stappen te doorlopen zal je bij een veel betere keuze uitkomen. Via deze stappen weet je zeker weten dat je een competente partij zal vinden. Door duidelijk te zijn in wat je wilt, kun je doorgaans in aanraking komen met een notarispraktijk in Lottum die haarfijn past bij je voorkeuren. Als de opdracht helder is, is het namelijk simpeler om een passend tarief af te spreken.

Is het uitsluitend maar nodig om advies te krijgen voor als voorbeeld het kopen van een woning of wil je echt een overeenkomst op laten maken? Met er rekening mee te houden zal jouw keuze in een keer een stuk gemakkelijker worden. Voor een notarispraktijk in Lottum zien we doorgaans een uurtarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de omgeving met gemiddelde ervaring. Ga je voor een persoon met wat mindere ervaring, ben je over het algemeen wat goedkoper uit. Ga je voor een professional met wat meer ervaring, betaal je vaak wat meer.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Lottum op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Lottum vergelijken

Ben je er voor jezelf uit en sta je op het punt om in Lottum notarispraktijk aanbiedingen aan te vragen? Goed! Daar assisteren we je graag bij! Ons netwerk is namelijk enorm groot waardoor ook in Lottum een notarispraktijk te vinden is die zorgvuldig aansluit op jouw voorkeuren en behoeften.

Met onze offerte-aanvraag kun je simpel in het bezit komen van drie offertes op maat en je kunt zo gemakkelijk vergelijken. Je kunt dit geheel kosteloos en vrijblijvend doen om zo tot jouw allerbeste keuze voor een in Lottum gevestigde notarispraktijk te komen. In een persoonlijk kennismakingsgesprek kun je dan je voorkeuren verder kenbaar maken.

Wacht niet langer en vraag direct nog je vrijblijvende en kosteloos offertes op indien je in Lottum een notarispraktijk zoekt. Later kun je over het algemeen nog een alternatieve weg bewandelen, maar wij garanderen dat je met onze offertes succes zult hebben en dat je vandaag al begint met besparen op je kosten voor een notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Lottum

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Lottum en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Lottum

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Lottum terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Lottum

Verstand van zaken

31 mei 2024

Zoals vermoed, enorm vakkundig.

- Petrus de Koning

Begeleiding was persoonlijk

21 mei 2024

Juridische woordgebruik begrijpelijk vertaald in het proces. Erg tevreden met het proces.

- Martine Jansen

Vlot een passende notaris geregeld.

14 mei 2024

Ondanks de haast kwestie een notaris gevonden die uitmuntend bij onze kwestie pastte. Top!

- Nathalie de Jonge

Prima geregeld.

8 mei 2024

Helder en snel. Bedankt!

- Jacob van Loon

Vlug de geschikte pro ontdekt

29 april 2024

Na aanvraag van de offertes kwam ik snel in contact met een partij die haarfijn wist wat mijn zaak nodig had.

- Simone de Koning

Samenlevingscontract afgehandeld

26 april 2024

Samenlevingscontract was snel afgehandeld. Super!

- Iris Bos

Ervaren notaris gevonden

17 april 2024

Ons samenlevingscontract is vakkundig en vlot opgesteld.
Er zaten wat extra haken en ogen aan bij ons maar hij heeft dit duidelijk en bekwaam aangepakt.
De tarieven waren goed.

- Mirjam Prins

Voelt betrouwbaar

7 april 2024

Betrouwbare partij ontdekt die me bijstaat. Geweldig!

- Evelien Schipper

Had dit veel eerder moeten doen

5 april 2024

Na bedonderd te zijn door mijn voormalig notaris heb ik met notaris-kaart wel een eerlijke notaris gevonden. Kost wat meer, maar levert ook een stuk meer op.

- Paul Vos

Uitgelichte notarissen uit Lottum

Notariaat Nabben

Pontanusstraat 25
5921 GN Venlo
Nederland

077 464 0282
http://notariaatnabben.nl/

Boerhof Netwerk Notarissen

Albert Cuypstraat 3
5914 XE Venlo
Nederland

077 373 4343
http://www.boerhof.netwerknotarissen.nl/?utm_source=google&utm_medium=google-places&utm_campaign=local-search

Sanders & Grubben Netwerk Notarissen

Antoniuslaan 74
5921 KE Venlo
Nederland

077 382 1951
http://www.sg.netwerknotarissen.nl/?utm_source=google&utm_medium=google-places&utm_campaign=local-search