Notaris Surhuizum

Heb jij behoefte aan een expert voor jouw notaris zaken in Surhuizum?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar notaris Surhuizum verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Surhuizum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Notaris Surhuizum gezocht?

Een notaris in Surhuizum vinden

Notaris Surhuizum
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 109 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Surhuizum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Buitenpost, Stroobos en Gerkesklooster bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Surhuizum

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Surhuizum kan best een moeilijke klus blijken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zonder uitnodiging een notariskantoor binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor in Surhuizum vindt die hart heeft voor jouw zaak. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste notaris van Surhuizum kan vinden!

Spring direct naar:

Een kundige notaris Surhuizum vinden

Wil je een professionele notaris in Surhuizum vinden? Dan hebben we fijn nieuws voor je! Een juiste notaris vind je immers simpel met notaris-kaart.nl. Via ons brede aanbod vindt je binnen enkele ogenblikken een geschikte notaris in Surhuizum die aansluit op jouw behoefte. Je bent niet voor alles verplicht om een notaris in Surhuizum in te roepen. Wij adviseren dan ook om dit eerst even na te gaan. Maar ook als het optioneel is, is het aannemen of benaderen van een notaris in Surhuizum vaak alsnog een geschikte keuze.

Je bent in ieder geval verplicht om een notaris in Surhuizum te vinden voor:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarbuiten om voor de onderstaande gevallen een notaris in Surhuizum te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en behandeling van een erfenis

Wanneer je onroerend goed wilt aan- of verkopen, bijvoorbeeld een huis of een bedrijfspand, krijg je bovendien te maken met een notaris. Maar ook bij executie veilingen en het oprichten van een onderneming binnen verschillende rechtsvormen komt een notaris in Surhuizum om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Surhuizum

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Surhuizum?

Sommige mensen zijn zoekende naar waar ze exact een notariskantoor in Surhuizum voor nodig hebben. Een notariskantoor in Surhuizum zal je begeleiden met vrijwel alles wat relatie heeft op familierechtelijke zaken zoals bijvoorbeeld een nalatenschap of een testament. Bovendien is het zo dat een notariskantoor in Surhuizum er voor je zal zijn als je een bepaalde akte moet opstellen. Je kunt onder andere denken aan een hypotheekakte of een overdrachtsakte. Het helpt als je weet hoe je een bevoegd notariskantoor in Surhuizum kunt vinden, omdat praktisch iedereen wel eens een keer een situatie heeft waar hij een notaris bij nodig heeft.

Een algemene notaris kan je vaak ook helpen, maar een notariskantoor kan je dikwijls een specifiek specialisme brengen. Desondanks zijn er allemaal denkbare situaties waar je een kenner aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Hier haal je ook het maximale uit je situatie. Vaak kan een vakkundig notariskantoor in Surhuizum je daardoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Surhuizum?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Surhuizum te vinden dat bij je past.

Surhuizum notariskantoor testament en samenlevingscontract

Ben je op zoek naar een competente notaris die een samenlevingscontract voor jou en je vriendin of huisgenoot kan opstellen? Overweeg dan zeker in Surhuizum een notariskantoor te vinden voor deze opdracht. Tevens het opmaken van een notarieel wilsbeschikking is iets wat personen in Surhuizum via notariskantoor willen laten doen.

Je weet dan überhaupt dat je een rechtsgeldig document ontvangt, waarin alles helder en juridisch juist is vastgelegd. De wettigheid van het geschrift is immers erg van belang als het nodig is dat wat in het document staat ook uitgevoerd wordt. In het geval van een samenlevingsovereenkomst is dat meestal bij het opheffen van een verhouding. In dit soort tijden is het van belang dat het geschrift begrijpelijk is, wettig is en dat er zonder enige twijfel is vastgelegd hoe de verdeling van spullen eruit moet komen te zien.

Echter is het afbreken van een liefdesrelatie niet de enige aanleiding om een samenlevingscontract wat in Surhuizum via notariskantoor is opgemaakt te laten beëindigen. In ieder geval een huwelijk of geregistreerd partnerschap kan de condities van een samenlevingscontract laten verbreken. Vraag in Surhuizum je notariskantoor naar de condities!

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Surhuizum?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Surhuizum.

Notaris kosten Surhuizum

De onkosten zijn een doorslaggevende component wanneer je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Surhuizum. Je wil niet denken dat je goedkoop uit bent, maar tegelijkertijd geld kwijt zijn aan iemand die zijn werk niet verstaat, maar je wilt ook niet te veel betalen.

Echter hoe vind je dan echt dat competente notaris kantoor in Surhuizum? Je vraagt natuurlijk via ons een aantal offertes op en je maakt op basis daarvan gewoon de slimste keuze. De prijzen van een notaris kantoor in Surhuizum worden dan in ieder geval uitstekend voor je gespecificeerd en je weet onmiddellijk waar je aan toe bent.

Er zijn verschillende manieren om de tarieven van een notaris kantoor in Surhuizum op te bouwen. Dit zijn de veel voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Surhuizum

Nu notarissen uit Surhuizum vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Surhuizum vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Surhuizum

Er zijn aparte redenen waarom de onkosten voor een notarispraktijk in Surhuizum kunnen variëren. Er bestaat onderling best wat verschil onder de allerlei notarispraktijken in Surhuizum. Prijzen kunnen aardig variëren op basis van ervaring en kunde, maar tevens op basis van populariteit.

Wanneer je een notarispraktijk in Surhuizum vindt die nog niet zo lang bestaat of zeer klein is, ben je veelal wat minder geld kwijt dan aan een notarispraktijk in Surhuizum die zeer veel ervaring heeft of heel erg veel notarissen huisvest.

Een wijze om de goedkoopste notarispraktijk in Surhuizum te zoeken is door diverse offertes te vergelijken en de goedkoopste te kiezen. Het is daarbij wel van belang dat de gekozen notaris aansluit bij je wensen. Kijk wel of je kunt achterhalen wat het ene notariskantoor in prijs laat variëren van het andere, zodat je hier een degelijk beeld bij krijgt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Surhuizum op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Surhuizum vergelijken

Het is handig om een aantal offertes aan te vragen en die te vergelijken. Het loont als je voor jezelf helder hebt wat je precies zoekt. Je weet dan ook zeker dat je met een deskundige te maken krijgt, wat heel noodzakelijk is in het geval van juridische zaken. Je komt er zo ook tijdig achter als de notarispraktijk in Surhuizum een bepaalde opdracht niet voor je kan uitvoeren. Dit scheelt je weer tijd.

De eerstvolgende stap is het voeren van een consult. Bij dit kennismakingsgesprek krijg je meer begrip in wat de notarispraktijk in Surhuizum voor jou kan inhouden. Je kunt dan meteen kijken of het fijn klikt met deze notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Surhuizum

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Surhuizum en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Surhuizum

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Surhuizum terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Surhuizum

De notaris was zeer bereikbaar

26 november 2023

Goed bereikbare notaris gekregen, erg tevreden.

- René van den Heuvel

Iemand die snapt waar die het over heeft

18 november 2023

Direct de juiste man gevonden. Dankjewel!

- Eric Huisman

Betrouwbare notaris gevonden

6 november 2023

Erg vertrouwelijke kwestie goed afgehandeld door de notaris.

- René Verhoeven

Goedkoop en goed!

5 november 2023

Verklaring van erfrecht opstellen was snel gedaan! Nou echt aan te raden om te vergelijken, daarom wat geld bespaard. Met die reden ben ik tevreden!

- Stefan Kramer

Gewoon goed

25 oktober 2023

Rap en duidelijk afgehandeld. Bedankt!

- Raymond Jonker

Kennis van wetgeving

12 oktober 2023

Zoals gehoopt, zeer kundig.

- Jessica Koster

Prima werk gekregen

5 oktober 2023

Ik was bang dat het erg complex zou zijn en overwegend: prijzig. Niets is minder waar.
Ongeacht het werk wat gewoon kritisch gedaan lijkt te zijn, weet ik nu door de uiteenzetting ook precies waar ik voor betaal (herroeping testament). Erg aangenaam.

- Arie Smit

Gewoonweg fatsoenlijk

27 september 2023

Hoopte al dat mijn notaris zo competent zou zijn.

- Saskia Martens

Duidelijke gang van zaken

24 september 2023

Overzichtelijke offerte ontvangen en deze is ook nagekomen. Super dus.

- Nancy Hendriks

Uitgelichte notarissen uit Surhuizum

Notarispraktijk Beugelink

Kerkstraat 5-11
9291 CA Kollum
Nederland

0511 451 805
http://www.notarisbeugelink.nl/

MOOK de Notaris

Nije Jirden 14
9231 KT Surhuisterveen
Nederland

0512 369 800
http://www.mookdenotaris.nl/

Notaris Mr. P.K. de Boer

Kamperfoelielaan 6-A
9363 EV Marum
Nederland

0594 646 438
http://www.notarisdeboer.nl/