Notaris Surhuisterveen

Ben jij op zoek naar een topper voor jouw notaris zaken in Surhuisterveen?

Lees dan vooral verder.

Notaris-kaart zorgt dat jij die zoekt naar notaris Surhuisterveen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Surhuisterveen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Surhuisterveen gezocht?

Nu notaris offertes vergelijken

Notaris Surhuisterveen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 126 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Surhuisterveen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Augustinusga, Stroobos en Houtigehage bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Surhuisterveen

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Surhuisterveen is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zonder uitnodiging een notariskantoor binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor uit Surhuisterveen vindt die het beste met je voor heeft. Wij vertellen je met alle plezier wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Een top notaris Surhuisterveen vinden

Ben je zeker weten op zoek naar een notaris in Surhuisterveen? Het kan ingewikkeld zijn om uit te komen bij de passende professional die je juridische zaken en aktes onder handen kan nemen. Wij snappen dit als geen ander. Misschien zie je door de bomen het bos niet meer. Maar bij deze tocht zullen wij er tevens voor je zijn. Op deze site zullen we je dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven wanneer je op zoek gaat naar een notaris in Surhuisterveen. En middels deze tips wordt je zoektocht simpeler dan ooit.

Je bent in elk geval gedwongen om een notaris in Surhuisterveen te vinden voor:

 • Een testament op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de opvolgende zaken raden wij ten zeerste aan om een notaris in Surhuisterveen te vinden, ook al is dit niet voorgeschreven:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en afwikkeling van een nalatenschap

Alle notarissen uit Surhuisterveen

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Surhuisterveen?

Het kundige notariskantoor in Surhuisterveen sluit precies aan bij je wensen. Een van de vele voordelen van een notariskantoor in Surhuisterveen is dat er verscheidene notarissen werken die je op weg kunnen helpen. Doorgaans heeft een notariskantoor in Surhuisterveen voor diverse vakgebieden notarissen in dienst. Je kunt zodoende voor een aardig breed scala aan opdrachten terecht bij een notariskantoor in Surhuisterveen.

Een kantoor is natuurlijk niet uitsluitend in staat om je sowieso verder te helpen, maar heeft doorgaans ook nog eens een notaris voor je die uitgerekend de specialisatie bezit waar je naar op zoek bent. Overigens kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Een specialist kan je vaak net even iets extra’s brengen, indien de omstandigheid daarom vraagt. Hier haal je ook het maximale uit je situatie. Vaak kan een professioneel notariskantoor in Surhuisterveen je daarom juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Surhuisterveen?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Surhuisterveen te vinden dat bij je past.

Surhuisterveen notariskantoor samenlevingscontract en testament

We zouden wel tien redenen kunnen benoemen waarom jij tevens zou moeten kiezen voor een Surhuisterveen notarispraktijk, je zult nu simpelweg flink veel voordeel ondervinden bij deze partij. Op de allereerste plaats is het mogelijk om geld te besparen bij de aankoop van een woning. Met het advies wat een notaris je geeft, kun je als voorbeeld goedkoper uit zijn bij het passeren van de hypotheekakte. In Surhuisterveen bij een notariskantoor ben je aan het geschikte adres voor een samenlevingscontract en een testament. Je weet dus immer dat deze stukken glashelder en rechtsgeldig zijn.

Hiernaast zal je door de notaris behoorlijk tijd over kunnen houden. Het opmaken van onder andere een hypotheek akte kost veel tijd, al helemaal voor personen die verscheidene woningen in bezit hebben. Het is allicht zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen. Middels in Surhuisterveen een notariskantoor te zoeken, bespaar je jezelf veel overlast.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Surhuisterveen?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Surhuisterveen.

Kosten notaris Surhuisterveen

Het is van belang dat je weet wat het verschil is tussen een gewone jurist en een notaris. Dit is toch de eerste stap die je moet maken. Een jurist is de persoon die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Je kunt onder andere denken aan een verweerschrift. Een notaris daartegenover is de partij die in het speciaal gericht is op de notariële zaken. Daardoor is het een professional met een hoge mate van specifieke kennis en specialisme.

Het notaris kantoor in Surhuisterveen stelt onder andere de documenten op die komen kijken bij het verstrekken van een lening of bij het opstellen van een wilsbeschikking. De taken die een notaris op zich neemt, waaronder het opmaken van certificaten, kunnen niet door een reguliere jurist worden gedaan.

De onkosten van een notaris kantoor in Surhuisterveen kunnen als volgt worden gespecificeerd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Surhuisterveen

Nu notarissen uit Surhuisterveen vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Surhuisterveen vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Surhuisterveen

Het is uiteraard niet zo dat je het eerste kantoor maar moet binnengaan wat er maar bij jou in de regio zit. Wanneer je een paar simpele stappen doorloopt, kom je uit bij een oplossing die wel bij je aansluit. Door deze stappen weet je immers dat je een betrouwbare partij zal vinden. Door uitgesproken te zijn in wat je wilt, kun je altijd in verbinding komen met een notarispraktijk in Surhuisterveen die precies past bij je behoefte. Als de taak inzichtelijk is, is het namelijk gemakkelijker om een gericht uurtarief af te spreken.

Is het alleen maar nodig om begeleiding te krijgen voor als voorbeeld het overnemen van een gebouw of wil je tevens een overeenkomst op laten maken? Met daar rekening mee te houden zal je keuze in een keer een stuk eenvoudiger worden. Over het algemeen genomen zien we bij een notarispraktijk in Surhuisterveen een gebruikelijk tarief van €150. Voor de startende notarissen zal dit bedrag natuurlijk iets minder hoog liggen, en tegenovergesteld voor een ervaren partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Surhuisterveen op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Surhuisterveen vergelijken

Het is uiteraard een erg goed idee om eerst een aanvraag voor een offerte de deur uit te doen. Het loont als je voor jezelf helder hebt wat je precies zoekt. Je weet dan vaak zeker dat je met een vakkundige te maken krijgt, wat zeer noodzakelijk is in het geval van juridische kwesties. Mocht de notarispraktijk in Surhuisterveen iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle wijze achter, dit scheelt een boel tijd die nodeloos besteed wordt.

Naderhand hoef je enkel nog maar een gesprek in te plannen. Door dit contact is het een optie om een beeld te krijgen van de notarispraktijk in Surhuisterveen die je voor je hebt. Ook zul je meteen kunnen zien of de persoon wel degene is die je zoekt voor jouw juridische zaken.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Surhuisterveen

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Surhuisterveen en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Surhuisterveen

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Surhuisterveen terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Surhuisterveen

Samenlevingscontract opgesteld

7 juli 2024

Binnen een paar ontmoetingen werd het samenlevingscontract nauwlettend opgesteld zoals ik het voor ogen had. Prachtig!

- Mark Jacobs

Zoals bedacht

1 juli 2024

Offerte was passend.

- Robertus van Beek

Kennis van wetgeving

28 juni 2024

Naar verwachting, behoorlijk verstand van zaken.

- Ellen Kuiper

We zijn persoonlijk begeleid

17 juni 2024

Iedere stap werd kritisch gefundeerd . Hierdoor zeer content met de begeleiding.

- Rutger Koning

Kosten wel maar moeite niet bespaard

10 juni 2024

Verklaring van erfrecht opstellen was rap gedaan! Nou echt aan te raden om te vergelijken, daardoor wat euro’s bespaard. Met die aanleiding ben ik tevreden!

- Jelle de Jonge

Een prof die snapt waar die het over heeft

7 juni 2024

Binnen no-time een vakkundige notaris. Bedankt!

- Alexander Dekker

Notarieel gewoon top

27 mei 2024

De offertes waren snel in huis en nadien inhoudelijk sterk bijgestaan door de notaris.

- Arie van den Bosch

Het rechtelijk uitpluizen van de zaak was noodzakelijk.

25 mei 2024

Er is in onze aangelegenheid door de notaris degelijk en zorgvuldig onderzoek gedaan, precies wat we nodig hadden. Dank!.

- Jolanda Peters

Erfenis beschaafd verdeeld

15 mei 2024

Pittige tijd achter de rug, maar notaris heeft onberispelijk de erfenis verdeeld en alles in juiste banen geleid.

- Catharina van Dongen

Uitgelichte notarissen uit Surhuisterveen

Notarispraktijk Beugelink

Kerkstraat 5-11
9291 CA Kollum
Nederland

0511 451 805
http://www.notarisbeugelink.nl/

MOOK de Notaris

Nije Jirden 14
9231 KT Surhuisterveen
Nederland

0512 369 800
http://www.mookdenotaris.nl/

Notaris Mr. P.K. de Boer

Kamperfoelielaan 6-A
9363 EV Marum
Nederland

0594 646 438
http://www.notarisdeboer.nl/