Notaris Houtigehage

Behoefte aan een betaalbare notaris uit Houtigehage die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Notaris-kaart zorgt dat jij die op zoek bent naar notaris Houtigehage verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Houtigehage – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Houtigehage gezocht?

Nu notaris offertes vergelijken

Notaris Houtigehage
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 118 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Houtigehage, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Rottevalle, Drachtstercompagn en Surhuisterveen bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Houtigehage

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Houtigehage kan best een lastige zijn. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zonder uitnodiging een notariskantoor binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor in Houtigehage vindt die hart heeft voor jouw zaak. Lees hieronder verder om erachter te komen hoe ook jij de beste notaris van Houtigehage kan vinden!

Spring direct naar:

Een professionele notaris Houtigehage vinden

Ben je wel op zoek naar een notaris in Houtigehage? Het kan lastig zijn om uit te komen bij de goede professional die jouw juridische zaken en aktes onder handen kan nemen. Wij snappen dit maar al te goed. Door het stevige aanbod is het uitdagend om de praktische partijen nog te zien. Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan in deze speurtocht. Op deze pagina zullen we je dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven voordat je op zoek gaat naar een notaris in Houtigehage. Dankzij deze tips is het vinden van een notaris bij lange na niet meer zo zwaar als vroeger.

Wanneer je één van onderstaande zaken wilt organiseren, ben je immer verplicht om een notaris in Houtigehage in de arm te nemen:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de komende zaken raden wij ten zeerste aan om een notaris in Houtigehage te vinden, ook al is dit niet gedwongen:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en behandeling van een nalatenschap

Alle notarissen uit Houtigehage

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Houtigehage?

Het geschikte notariskantoor in Houtigehage sluit nauwgezet aan bij je behoeften. Het voordeel van een notariskantoor in Houtigehage is dat er gewerkt wordt met verscheidene notarissen. Je zult bij een notariskantoor in Houtigehage dan ook notarissen voor allerlei soorten specialismen zien rondlopen. Je kunt dus voor een zeer breed scala aan opdrachten terecht bij een notariskantoor in Houtigehage.

Een kantoor is daarom niet alleen in staat om je hoe dan ook verder te helpen, maar heeft vaak ook nog eens een notaris voor je die exact de specialisatie bezit waar je naar op zoek bent. Natuurlijk kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Niettemin zijn er allemaal denkbare situaties waar je een deskundige aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Zo kom je achteraf ook niet voor complexe verrassingen te staan. Wat dat betreft kan een fijn notariskantoor in Houtigehage je enorm veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Houtigehage?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Houtigehage te vinden dat bij je past.

Houtigehage notariskantoor testament & samenlevingscontract

Ben je op zoek naar een professionele notaris die een samenlevingscontract voor jou en je vriendin of huisgenoot kan opmaken? Laat je dan vooral eens inspireren door in Houtigehage een notariskantoor te raadplegen. Indien je een notarieel testament wil laten opmaken kom je ook regelmatig terecht bij een expeditie in Houtigehage naar een notariskantoor.

Je bent dan iedere keer verzekerd van een geldig document, waarin alle afspraken expliciet zijn beschreven. De rechtmatigheid van het document is immers erg van belang als het benodigd is dat wat in het geschrift staat ook uitgevoerd wordt. Veelal is dat pas bij het opheffen van de regeling in kwestie. Je wil daarbij dat alles duidelijk is verwoord, fatsoenlijk is gedocumenteerd en dat het zonder enige twijfel helder is welke zaken aan wie toebehoren en hoe de distributie eruit komt te zien.

Echter gelukkig komt – in contrast tot bij een testament – niet altijd een overlijden kijken bij een ontbinding van het geschrift wat je in Houtigehage via notariskantoor hebt laten opstellen. In ieder geval een trouwerij of geregistreerd partnerschap kan de voorwaarden van een samenlevingscontract laten verbreken. Je kunt het slimste in Houtigehage je notariskantoor om begeleiding vragen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Houtigehage?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Houtigehage.

Notaris kosten Houtigehage

Het is noodzakelijk dat je weet wat het onderscheid is tussen een gewone jurist en een notaris. Het is toch de allereerste stap die je moet maken. Je neemt een jurist in de arm voor algemene juridische aangelegenheden en advies. Denk hier met name aan adviezen of aan het schrijven van beroepschriften. Een notaris daarentegen is de partij die in het speciaal gericht is op de notariële zaken. Daardoor is het een persoon met een hoge mate van specifieke kennis en specialisatie.

Een notaris kantoor in Houtigehage is erop ingericht om testamenten of hypotheekaktes op te stellen. De werkzaamheden van een jurist en de werkzaamheden van een notaris zijn over en weer niet uitwisselbaar.

Er zijn diverse manieren om de tarieven van een notaris kantoor in Houtigehage op te bouwen. Dit zijn de meest voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Houtigehage

Nu notarissen uit Houtigehage vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Houtigehage vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Houtigehage

Als je een goedkope notarispraktijk in Houtigehage zoekt, kun je beter niet het allereerste kantoor binnenstappen wat je tegenkomt. Wanneer je een paar eenvoudige stappen doorloopt, kom je uit bij een oplossing die wel bij je past. Door deze stappen weet je zeker weten dat je een passende partij zal vinden. Door uitgesproken te zijn in wat je wilt, zal je natuurlijk in verbinding komen met een notarispraktijk in Houtigehage die haarfijn past bij je behoefte. Hij moet tenslotte wel weten wat je nu exact van hem of haar verwacht.

Is het enkel maar nodig om hulp te krijgen voor onder andere het overnemen van een pand of wil je echt een overeenkomst op laten maken? Afhankelijk van je wens kan het tarief ook variëren. Voor een notarispraktijk in Houtigehage zien we gemiddeld een uurtarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de omgeving met gemiddelde ervaring. Voor de startende notarissen zal dit bedrag natuurlijk iets lager liggen, en tegenovergesteld voor een ervaren partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Houtigehage op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Houtigehage vergelijken

Ben je er voor jezelf uit en sta je op het punt om in Houtigehage notarispraktijk offertes op te vragen? Goed! Hier ondersteunen we je graag bij! Ons netwerk is namelijk enorm groot waardoor ook in Houtigehage een notarispraktijk te vinden is die precies aansluit op jouw voorkeuren en behoeften.

Je vraagt gemakkelijk via onze offerte-aanvraag drie offertes op en je aanvraag wordt snel beantwoord door een aantal partijen die voor jou aantrekkelijk zijn. Je kunt dit geheel gratis en vrijblijvend doen om zo tot jouw beste keuze voor een in Houtigehage gevestigde notarispraktijk te komen. In een persoonlijk kennismakingsgesprek kun je dan je voorkeuren verder kenbaar maken.

Wacht niet langer en vraag meteen nog je vrijblijvende en gratis offertes op indien je in Houtigehage een notarispraktijk zoekt. Je kunt natuurlijk nog besluiten om een alternatieve optie te proberen, maar dankzij onze offertes heb je gegarandeerd succes en begint je besparing direct nog.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Houtigehage

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Houtigehage en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Houtigehage

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Houtigehage terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Houtigehage

Goedkope notaris

9 juli 2024

We waren op zoek naar een notaris die lage kosten rekende, gegeven onze opstartfase.
Gelukt via notaris-kaart en content met de gang van zaken aansluitend.

- Alexander Peeters

Erfenis zorgvuldig verdeeld

30 juni 2024

Heftige tijd achter de rug, maar notaris heeft netjes de erfenis verdeeld en alles in goede banen geleid.

- Dave Vink

Snel en passende notaris gevonden

24 juni 2024

Ondanks de spoed kwestie een notaris gevonden die geheel bij onze zaak pastte. Super!

- Joost van Loon

Zoals verwacht

20 juni 2024

Uitstekend aanbod gekregen.

- Hanneke van Loon

Aanrader!

12 juni 2024

Verhelderend advies ontvangen, echt blij met onze aanvraag op notaris-kaart.

- Ilse de Haan

Vertrouwelijke notaris getroffen

4 juni 2024

Zeer solide en passend advies gekregen door de notaris.

- Nienke Boer

Geen zorgen gehad

29 mei 2024

De erfenis afgehandeld krijgen is al ingewikkeld en vervelend genoeg. Gelukkig hebben we door
de gevonden notaris daarin een zorg minder gehad.

- Angela de Graaf

Had dit veel eerder moeten doen

23 mei 2024

Na opgelicht te zijn door mijn vroegere notaris heb ik door notaris-kaart wel een eerlijke notaris getroffen. Kost iets meer, maar levert ook flink wat meer op.

- Hendrik de Koning

Werkelijke deskundige binnen rechtsgebied

18 mei 2024

Mijn notaris had overduidelijk aanzienlijke ervaring in zijn discipline. Dit zorgde voor zeer veel ontspanning.

- Kevin de Boer

Uitgelichte notarissen uit Houtigehage

MOOK de Notaris

Nije Jirden 14
9231 KT Surhuisterveen
Nederland

0512 369 800
http://www.mookdenotaris.nl/

Breuker Vellinga Wiersma Netwerk Notarissen

Stationsweg 49
9201 GH Drachten
Nederland

0512 512 205
http://www.bvwnotarissen.nl/

Aangenaam Notarissen

Berglaan 56A
9203 EE Drachten
Nederland

0512 580 330
http://www.altijdaangenaam.nl/