Notaris Slagharen

Ben jij op zoek naar een professional voor jouw notaris zaken in Slagharen?

Lees dan vooral verder.

Notaris-kaart zorgt dat jij die zoekt naar notaris Slagharen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Slagharen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Slagharen gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Notaris Slagharen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 125 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Slagharen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Brucht, Dedemsvaart en Hardenberg bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Slagharen

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Slagharen is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor uit Slagharen vindt die het beste met je voor heeft. Lees hieronder verder om te leren hoe ook jij de beste notaris van Slagharen kan vinden!

Spring direct naar:

Een bekwame notaris Slagharen vinden

Wil je een kundige notaris in Slagharen vinden? Dan kunnen we je gerust stellen! Een juiste notaris vind je immers makkelijk bij notaris-kaart.nl. Via ons brede aanbod vindt je binnen enkele ogenblikken een competente notaris in Slagharen die aansluit op jouw behoefte. In een paar gevallen is het vereist om een notaris in Slagharen in te huren, in andere gevallen is het inschakelen van een notaris in Slagharen niet noodzakelijk, maar raden wij het wel ten strengste aan.

Je bent in ieder geval gedwongen om een notaris in Slagharen te vinden voor:

 • Een testament op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarnaast om voor de opvolgende gevallen een notaris in Slagharen te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en behandeling van een erfenis

Als je onroerend goed wilt aan- of verkopen, bijvoorbeeld een woning of een kantoorpand, krijg je zeker weten te maken met een notaris. Maar ook bij executie veilingen en het oprichten van een onderneming binnen allemaal rechtsvormen komt een notaris in Slagharen om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Slagharen

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Slagharen?

Het is nog steeds zo dat men zich afvraagt voor welke aangelegenheden je precies een notariskantoor in Slagharen nodig hebt. Een notariskantoor in Slagharen kan je onder andere begeleiden met het opmaken van een testament of het verwerken van een erfenis. Daarnaast is het zo dat een notariskantoor in Slagharen er voor je zal zijn als je een bepaalde akte moet opmaken. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een hypotheekakte of een overdrachtsakte. Bijna iedereen zal ooit wel eens een keer een notaris nodig hebben, het is dus belangrijk om wel te weten hoe je een notariskantoor in Slagharen moet zoeken.

Een kantoor is daarom niet uitsluitend in staat om je hoe dan ook verder te helpen, maar heeft vaak ook nog eens een notaris voor je die exact de kennis bezit waar je naar op zoek bent. Overigens kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Toch zijn er verschillende denkbare gevallen waar je een autoriteit aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Hiermee haal je ook het meeste uit je situatie. Vaak kan een professioneel notariskantoor in Slagharen je hierdoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Slagharen?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Slagharen te vinden dat bij je past.

Slagharen notariskantoor samenlevingscontract & testament

Ben je op zoek naar een geschikte notaris die een samenlevingscontract voor jou en je liefste of huisgenoot kan opmaken? Overweeg dan zeker in Slagharen een notariskantoor te zoeken voor deze opdracht. Als je een notarieel wilsbeschikking wil laten opstellen kom je ook dikwijls terecht bij een speurtocht in Slagharen naar een notariskantoor.

Je weet dan überhaupt dat je een wettelijk document ontvangt, waarin alles helder en juridisch juist is beschreven. Dit komt bijzonder goed van pas indien een samenlevingscontract belangrijk wordt. Dikwijls is dat pas bij het opheffen van de overeenkomst in kwestie. Je wil dan dat alles duidelijk is beschreven, degelijk is gedocumenteerd en dat het zonder enige twijfel duidelijk is welke zaken aan wie toebehoren en hoe de distributie eruit komt te zien.

Desondanks is het ontbinden van een relatie niet de enige beweegreden om een samenlevingscontract wat in Slagharen via notariskantoor is opgemaakt te laten ontbinden. Een samenlevingscontract komt tevens te vervallen indien een verbinding wordt omgezet in een huwelijk of geregistreerd partnerschap. Vraag in Slagharen je notariskantoor naar de condities!

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Slagharen?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Slagharen.

Kosten notaris Slagharen

Wanneer je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Slagharen dan is het slim om je te oriënteren op de kosten. Je wilt immers niet te veel geld kwijt zijn voor een notaris, maar gelijktijdig wil je ook voorkomen dat je betaalbaar uit lijkt te zijn, maar tegen een teleurstellende notaris aanloopt.

Wat is dan echt de manier om een briljant notaris kantoor in Slagharen te vinden? Via notaris-kaart.nl vraag je eenvoudig een aantal offertes op, waarna je je keuze kunt maken. De onkosten van een notaris kantoor in Slagharen worden dan in ieder geval uitstekend voor je gespecificeerd en je weet acuut waar je aan toe bent.

De prijzen van een notaris kantoor in Slagharen kunnen als volgt worden gespecificeerd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Slagharen

Nu notarissen uit Slagharen vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Slagharen vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Slagharen

Het is simpelweg niet zo dat je het eerste kantoor maar moet betreden wat er maar bij jou in de omgeving zit. Als je een paar simpele stappen doorloopt, kom je uit bij een oplossing die wel bij je past. Via deze stappen weet je zeker dat je een competente partij zal vinden. Door helder te zijn in wat je wilt, zul je over het algemeen in verbinding komen met een notarispraktijk in Slagharen die nauwgezet past bij je voorkeuren. Hij moet immers wel weten wat je nu exact van hem of haar wilt.

Is het alleen maar nodig om hulp te krijgen voor bijvoorbeeld het kopen van een pand of wil je misschien een akte op laten stellen? Met er rekening mee te houden zal jouw keuze in een keer een stuk simpeler worden. Voor een notarispraktijk in Slagharen zien we veelal een tarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de omgeving met gemiddelde ervaring. Ga je voor een persoon met wat mindere ervaring, ben je over het algemeen wat goedkoper uit. Ga je voor een prof met wat meer ervaring, betaal je ook wat meer.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Slagharen op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Slagharen vergelijken

Ben je er voor jezelf uit en sta je op het punt om in Slagharen notarispraktijk aanbiedingen aan te vragen? Goed! Hier helpen we je graag bij! Met ons uitgebreide netwerk kunnen we je ook in Slagharen aan een notarispraktijk verbinden die past bij jouw behoeften.

Je vraagt simpelweg via onze offerte-aanvraag drie offertes op en je aanvraag wordt snel beantwoord door sommige partijen die voor jou interessant zijn. Logischerwijs is dit hele proces vrijblijvend en kosteloos, tot het ogenblik dat jij je keuze definitief hebt gemaakt om in Slagharen je notarispraktijk uit te zoeken. Daarna kun je in een kennismakingsgesprek of tijdens een afspraak je wensen verder uiteen zetten.

Wacht niet langer en vraag meteen nog je vrijblijvende en gratis aanbiedingen op indien je in Slagharen een notarispraktijk zoekt. Later kun je over het algemeen nog een alternatieve weg bewandelen, maar wij beloven dat je met onze aanbiedingen succes zult hebben en dat je nu al begint met besparen op je kosten voor een notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Slagharen

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Slagharen en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Slagharen

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Slagharen terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Slagharen

Minder duur dan verwacht

23 mei 2024

Prijzen vielen een stuk lager uit dan ik dacht.

- Cornelia van de Ven

Goedkoper dan verwacht

14 mei 2024

Was achteraf een stuk goedkoper uit dan dat ik had verwacht.

- Arie Smits

Prima!

10 mei 2024

We hadden snel een notaris via notaris-kaart voor aangelegenheden rondom ons erfrecht gevonden. De vragen die we hadden werden vlug en verhelderend beantwoord.

- Vincent Kramer

Goedkoop en top!

29 april 2024

Verklaring van erfrecht opstellen was vlug gedaan! En wat geld kunnen besparen door de
vergelijking van te voren. Met die reden ben ik content!

- Adriana Jansen

Geen zorgen gehad

24 april 2024

Te maken krijgen met een erfdeel is al treurig op zich. De notaris die we daar gevonden hebben heeft ons hierin ontzorgd zover dat kon, zeer prettig.

- Hendrikus van Beek

Snel geregeld

20 april 2024

Sinds het aanvragen van de offertes tot de aktes opstellen, het ging geweldig en vlot.Snel en zonder moeilijk gedoe dus gelukkig met de wijze waarop dit gaat.

- Linda Sanders

Vlug een kundige professional

7 april 2024

Na de offertes direct de juiste keuze kunnen maken. Gesprek volgde vlug.

- Christiaan van Dijk

Aanrader!

2 april 2024

Onbetwistbaar advies ontvangen, echt blij met onze aanvraag op notaris-kaart.

- Marinus Prins

Prima!

27 maart 2024

Na het uitzoeken van een notaris via notaris-kaart konden we vlot antwoorden krijgen wat betreft
het erfrecht. De reacties waren helder zonder teveel lastige taal.

- Sabrina Maas

Uitgelichte notarissen uit Slagharen

Scholten en Wilmink

Hoofdstraat 70
7901 JS Hoogeveen
Nederland

0528 235 959
https://www.scholtenenwilmink.nl/

Scholten & Wilmink

Hoofdstraat 70
7901 JS Hoogeveen
Nederland

0528 235 959
http://www.scholtenenwilmink.nl/

Linde Notaries

Egelantier 61
7701 NP Dedemsvaart
Nederland

0523 613 342
https://www.lindenotarissen.nl/