Notaris Sittard

Ben jij opzoek naar een betaalbare notaris uit Sittard die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar notaris Sittard verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Sittard – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Sittard gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Notaris Sittard
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 115 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Sittard, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Nieuwstadt, Limbricht en Munstergeleen bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Sittard

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Sittard kan best een moeilijke klus blijken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een notaris in Sittard. Lees hieronder verder om te leren hoe ook jij de beste notaris uit Sittard kan vinden!

Spring direct naar:

Een professionele notaris Sittard vinden

Ben je op zoek naar een kundige notaris in Sittard? Dan kunnen we je gerust stellen! Vanuit notaris-kaart.nl kom je immers eenvoudig in contact met een deskundige notaris. We hebben een breed portefeuille en daarmee vind je binnen een paar ogenblikken een passende notaris in Sittard voor jouw opdracht. In een aantal gevallen is het noodzakelijk om een notaris in Sittard in te huren, in overige gevallen is het inschakelen van een notaris in Sittard niet vereist, maar raden wij het wel ten strengste aan.

Als je één van onderstaande zaken wilt regelen, ben je altijd verplicht om een notaris in Sittard in de arm te nemen:

 • Een testament op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren verder om voor de volgende gevallen een notaris in Sittard te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en afwikkeling van een erfenis

Daarbuiten speelt een notaris in Sittard een belangrijke rol in zaken bij het aan- en verkopen van onroerend goed, bijvoorbeeld een woonhuis. Maar tevens wanneer je een concern wilt oprichten en van bepaalde rechtsvormen gebruik zult maken, komt een notaris in Sittard om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Sittard

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Sittard?

Het passende notariskantoor in Sittard sluit exact aan bij je behoeften. Een van de talrijke voordelen van een notariskantoor in Sittard is dat er een aantal notarissen werken die je ook kunnen helpen. Je zult bij een notariskantoor in Sittard dan ook notarissen voor allemaal soorten expertises zien rondlopen. Je kunt dus voor enorm veel verscheidene projecten terecht bij een notariskantoor in Sittard.

Een algemene notaris kan je veelal verder helpen, maar een notariskantoor kun je meestal een kenmerkend specialisatie brengen. Een deskundige kan je vaak net even iets extra’s brengen, wanneer de omstandigheid erom vraagt. Daarmee haal je ook het meeste uit je situatie. Vaak kan een kundig notariskantoor in Sittard je hierdoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Sittard?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Sittard te vinden dat bij je past.

Sittard notariskantoor testament en samenlevingscontract

Ben je op zoek naar een competente notaris die een samenlevingscontract voor jou en je vriendin of huisgenoot kan opstellen? Laat je dan absoluut eens inspireren door in Sittard een notariskantoor te raadplegen. Ook het opmaken van een notarieel wilsbeschikking is iets wat personen in Sittard via notariskantoor willen laten doen.

Je weet dan sowieso dat je een legaal document ontvangt, waarin alles glashelder en juridisch juist is beschreven. De rechtmatigheid van het geschrift is immers erg van belang wanneer het noodzakelijk is dat wat in het document staat ook uitgevoerd wordt. Dikwijls is dat pas bij het opheffen van de overeenkomst in kwestie. Je wil op dat moment dat alles helder is verwoord, correct is beschreven en dat het zonder enige aarzeling helder is welke zaken aan wie toebehoren en hoe de distributie eruit komt te zien.

Echter gelukkig komt – in tegenstelling tot bij een wilsbeschikking – niet altijd een overlijden kijken bij een ontbinding van het geschrift wat je in Sittard via notariskantoor hebt laten opmaken. Een samenlevingscontract komt daarnaast te vervallen als een verbinding wordt omgezet in een huwelijk of geregistreerd partnerschap. Vraag in Sittard je notariskantoor naar de condities!

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Sittard?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Sittard.

Wat zijn de kosten voor een notaris kantoor Sittard

Het is belangrijk dat je weet wat het verschil is tussen een normale jurist en een notaris. Dit helpt je om tot de goede keuze te komen. Een jurist is de professional die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Denk hierbij met name aan adviezen of aan het schrijven van beroepschriften. Een notaris daartegenover is de partij die in het speciaal gestructureerd is op de notariële zaken. Hierdoor is het een persoon met een hoge mate van specifieke kennis en specialisme.

Een notaris kantoor in Sittard is erop ingericht om testamenten of hypotheekaktes op te stellen. De taken van een jurist en de taken van een notaris zijn onderling niet uitwisselbaar.

Er zijn allemaal manieren om de tariefstellingen van een notaris kantoor in Sittard op te bouwen. Dit zijn de meest voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Sittard

Nu notarissen uit Sittard vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Sittard vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Sittard

De tarieven voor een notarispraktijk in Sittard kunnen best uiteen lopen om talloze aanleidingen. Er bestaat wederkerig best wat verschil onder de allerlei notarispraktijken in Sittard. Prijzen kunnen behoorlijk variëren op basis van ervaring en kunde, en ook op basis van populariteit.

Wanneer je een notarispraktijk in Sittard vindt die nog niet zo lang bestaat of erg klein is, ben je doorgaans wat minder geld kwijt dan aan een notarispraktijk in Sittard die erg veel ervaring heeft of heel veel notarissen huisvest.

Je kunt in theorie de goedkoopste notarispraktijk vinden door aanbiedingen op te vragen en daar de minst dure van te kiezen. Let er daarbij wel op dat de notaris van jouw keuze wel aansluit bij jouw omstandigheid. Kijk tevens of je kunt achterhalen wat het ene notariskantoor in prijs laat variëren van het andere, zodat je hier een degelijk beeld bij krijgt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Sittard op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Sittard vergelijken

Het is uiteraard een erg goed concept om eerst een aanvraag voor een aanbod de deur uit te doen. In de aanvraag zul je duidelijk moeten zijn in wat je wil en wat je zoekt. Hierdoor zal je zeker weten dat je te maken hebt met een deskundige, een mate van deskundigheid is voor juridische zaken echt een ware noodzakelijkheid. Mocht de notarispraktijk in Sittard iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle wijze achter, dit bespaart een hoop tijd die onnodig besteed wordt.

De volgende stap is het voeren van een kennismaking. Tijdens dit kennismakingsgesprek is het mogelijk om een beeld te krijgen van de notarispraktijk in Sittard die je voor je hebt. Je kunt dan direct kijken of het fijn klikt met deze notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Sittard

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Sittard en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Sittard

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Sittard terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Sittard

Zekerheid voor later

23 februari 2024

Na lang weifelen toch maar een testament op laten stellen. Content met deze keuze!

- Robert Evers

Transparant in alles

12 februari 2024

Duidelijke aanbieding ontvangen en deze is ook nagekomen. Mooi dus.

- Yvonne de Wit

Oprecht een vakvrouw

5 februari 2024

Mijn notaris had overduidelijk kennis van zaken. Fantastisch!

- Renate Smit

Door intensieve periode heen geholpen

28 januari 2024

Heftige tijd achter de rug, maar notaris heeft onberispelijk de erfenis verdeeld en alles in goede banen geleid.

- Hendrika Brouwer

Vlug een kundige professional

15 januari 2024

Na de offertes snel de goede keuze kunnen maken. Contact volgde gauw.

- Kevin Molenaar

Razendsnel de juiste prof gevonden

10 januari 2024

Na de offertes gauw de goede keuze kunnen maken. Gesprek volgde vlug.

- Annemarie van den Bosch

Goedkope notaris

5 januari 2024

We waren op zoek naar een notaris die lage prijzen rekende, wegens onze opstartfase.
Gauw gevonden bij notaris-kaart en blij met de vlotheid.

- Nathalie Hofman

Gewoon goed

27 december 2023

Rap en duidelijk geregeld. Bedankt!

- Tom van de Velden

Helder totaalbeeld van de kosten gekregen en deze is keurig opgevolgd. Tevreden dus!

24 december 2023

- Christiaan van den Broek

Uitgelichte notarissen uit Sittard

Notaris Olivers Beheer B.V.

Raadhuisstraat 1
6447 AP Merkelbeek
Nederland

088 304 0304
http://www.metisnotarissen.nl/

Notarispraktijk mr. M.H.M. Bemelmans B.V.

Valkenburgerweg 20
6361 EC Nuth
Nederland

045 524 3436
http://www.notarissen-nederland.nl/limburg/nuth/mr-m-h-m-bemelmans-47.html

AKTIE Notarissen Zuid- Limburg B.V.

Pastoor Cramerstraat 2H
6102 AC Echt
Nederland

088 304 0300
http://www.aktienotarissen.nl/