Notaris Rijssen

Behoefte aan een top notaris uit Rijssen die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Notaris-kaart zorgt dat jij die zoekt naar notaris Rijssen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Rijssen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Rijssen gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Notaris Rijssen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 116 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Rijssen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Notter, Enter en Goor bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Rijssen

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Rijssen is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zonder uitnodiging een notariskantoor binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een notaris uit Rijssen. Wij vertellen je graag wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Een top notaris Rijssen vinden

Wil je een deskundige notaris in Rijssen vinden? Dan kunnen we je gerust stellen! Een geschikte notaris vind je namelijk gewoon met notaris-kaart.nl. We hebben een veelzijdig portfolio en hiermee vind je in minder dan enkele momenten een goede notaris in Rijssen voor jouw opdracht. Je bent niet voor alles verplicht om een notaris in Rijssen in te roepen. Wij adviseren dan ook om dit van tevoren even na te gaan. Maar tevens als het optioneel is, is het aannemen of consulteren van een notaris in Rijssen vaak alsnog een verstandige keuze.

Je bent in elk geval verplicht om een notaris in Rijssen te vinden voor:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de eerstvolgende zaken raden wij ten strengste aan om een notaris in Rijssen te vinden, ook al is dit niet verplicht:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en afwikkeling van een erfenis

Tevens speelt een notaris in Rijssen een belangrijke rol in zaken rondom het aan- en verkopen van onroerend goed, zoals een huis. Echter ook wanneer je een bedrijf wilt opzetten en van bepaalde rechtsvormen gebruik gaat maken, komt een notaris in Rijssen om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Rijssen

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Rijssen?

Sommige mensen zijn zoekende naar waar ze precies een notariskantoor in Rijssen voor nodig hebben. Een notariskantoor in Rijssen kan je onder andere assisteren met het opstellen van een wilsbeschikking of het verwerken van een erfenis. Daarbuiten is het zo dat een notariskantoor in Rijssen er voor je zal zijn als je een bepaalde akte moet opmaken. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een hypotheekakte of een overdrachtsakte. Zo goed als iedereen zal ooit wel eens een keer een notaris nodig hebben, het is dus noodzakelijk om wel te weten hoe je een notariskantoor in Rijssen moet zoeken.

Een kantoor is zodoende niet uitsluitend in staat om je überhaupt verder te helpen, maar heeft veelal ook nog eens een notaris voor je die exact de kennis bezit waar je naar op zoek bent. Natuurlijk kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Een professional kan je vaak net even iets extra’s brengen, wanneer de situatie daarom vraagt. Zo kom je straks ook niet voor complexe verrassingen te staan. Wat dat betreft kan een fijn notariskantoor in Rijssen je heel erg veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Rijssen?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Rijssen te vinden dat bij je past.

Rijssen notariskantoor samenlevingscontract & testament

Ben je op zoek naar een deskundige notaris die een samenlevingscontract voor jou en je geliefde of huisgenoot kan opmaken? Laat je dan vooral eens inspireren door in Rijssen een notariskantoor te raadplegen. Tevens het opstellen van een notarieel testament is iets wat mensen in Rijssen via notariskantoor willen laten doen.

Je bent dan iedere keer verzekerd van een wettelijk document, waarin alle afspraken nadrukkelijk zijn beschreven. De wettigheid van het geschrift is immers zeer belangrijk indien het noodzakelijk is dat wat in het document staat ook uitgevoerd wordt. Veelal is dat pas bij het opheffen van de regeling in kwestie. In dit soort tijden is het van belang dat het document duidelijk is, wettelijk is en dat er zonder enige twijfel is beschreven hoe de distributie van spullen eruit moet komen te zien.

Echter is het ontbinden van een verhouding niet de enige reden om een samenlevingscontract wat in Rijssen via notariskantoor is opgesteld te laten verbreken. In ieder geval een huwelijk of geregistreerd partnerschap kan de voorwaarden van een samenlevingscontract laten beëindigen. Je kunt het slimste in Rijssen je notariskantoor om begeleiding vragen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Rijssen?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Rijssen.

Kosten notaris Rijssen

Als je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Rijssen dan is het belangrijk om je te oriënteren op de onkosten. Je wilt immers niet te veel geld kwijt zijn voor een notaris, maar tevens wil je ook voorkomen dat je goedkoop uit lijkt te zijn, maar tegen een teleurstellende notaris aanloopt.

Echter hoe vind je dan wel dat goede notaris kantoor in Rijssen? Je vraagt makkelijk via ons een aantal offertes op en je maakt op basis daarvan gemakkelijk de slimste keuze. De prijzen van een notaris kantoor in Rijssen worden dan in ieder geval uitstekend voor je gespecificeerd en je weet direct waar je aan toe bent.

De kosten van een notaris kantoor in Rijssen kunnen als volgt worden opgebouwd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Rijssen

Nu notarissen uit Rijssen vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Rijssen vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Rijssen

Het is simpelweg niet zo dat je het allereerste kantoor maar moet binnengaan wat er maar bij jou in de nabijheid zit. Indien je een paar eenvoudige stappen doorloopt, kom je uit bij een uitkomst die wel bij je aansluit. Via deze stappen weet je zeker weten dat je een passende partij zal vinden. Als je voor jezelf helder hebt wat je wilt, helpt het je om een fijn tarief te krijgen bij een notarispraktijk in Rijssen. Hij moet tenslotte wel weten wat je nu precies van hem of haar wil.

Gaat je wens enkel over het verwerven van raadgeving? Of wil je tevens een hypotheekakte laten opstellen? Afhankelijk van je behoefte kan het tarief ook variëren. Over het algemeen genomen zien we bij een notarispraktijk in Rijssen een standaard uurtarief van €150. Voor de startende notarissen zal dit bedrag uiteraard iets minder hoog liggen, en andersom voor een geroutineerde partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Rijssen op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Rijssen vergelijken

Heb je voor jezelf besloten dat je in Rijssen notarispraktijk aanbiedingen wilt opvragen? Fijn! Daar kunnen wij je namelijk uitstekend bij begeleiden! Ons netwerk is immers flink groot waardoor ook in Rijssen een notarispraktijk te vinden is die nauwlettend aansluit op jouw wensen en behoeften.

Je vraagt simpelweg via onze offerte-aanvraag drie offertes op en je aanvraag wordt spoedig beantwoord door meerdere partijen die voor jou interessant zijn. Je kunt dit volkomen gratis en vrijblijvend doen om zo tot je allerbeste keuze voor een in Rijssen gevestigde notarispraktijk te komen. In een persoonlijk gesprek kun je dan je voorkeuren verder kenbaar maken.

Wacht niet langer en vraag direct nog je vrijblijvende en kosteloos offertes op als je in Rijssen een notarispraktijk zoekt. Je kunt altijd nog nog beslissen om een alternatieve optie te proberen, maar met onze aanbiedingen heb je gegarandeerd succes en begint je besparing direct nog.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Rijssen

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Rijssen en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Rijssen

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Rijssen terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Rijssen

Inhoudelijk en vakkundig.

24 mei 2024

De offertes rap na verzoek binnenshuis en daarom snel en kritisch rechtelijk advies gekregen.

- Daniël van de Wal

Deskundige notaris

18 mei 2024

In minder dan no-time een kundige notaris. Bedankt!

- Catharina Smeets

Merci

9 mei 2024

Merci voor alle assistentie en support!

- Roel de Koning

Duidelijkheid voor later

29 april 2024

Een tijd lang nagedacht of ik toch niet een testament zou moeten laten opstellen. Had ik veel eerder moeten doen!

- Bas van Vliet

Lage tarieven

25 april 2024

We waren op zoek naar een notaris die lage prijzen rekende, gezien onze opstartfase.
Gelukt via notaris-kaart en tevreden met de gang van zaken aansluitend.

- Pascal Groen

Ze had kennis van zaken

18 april 2024

Ze was enorm professioneel en vakkundig. Geweldig fijn!

- Jolanda Blom

Echte specialist in rechtsgebied

8 april 2024

Een echte prof gevonden. Dit zorgde voor erg veel rust.

- Jacob de Koning

Professionele en bedreven

5 april 2024

Er werd ruim tijd voor ons genomen en geen voorstel was teveel.

- Albert van den Bosch

Competent en vakkundig.

25 maart 2024

Er werd ruim tijd voor ons genomen en geen verzoek was teveel.

- Johan van der Linden

Uitgelichte notarissen uit Rijssen

Hölscher & Davids Notarissen

Grotestraat 7
7461 KE Rijssen
Nederland

0546 702 044
http://www.holscherdavids.nl/

Het Notarieel Rijssen-Holten

Watermolen 90
7461 AZ Rijssen
Nederland

0548 374 910
http://www.hetnotarieel.nl/

Hölscher Ter Braak Willems Rijssen B.V.

Grotestraat 7
7461 KE Rijssen
Nederland

0548 760 020
http://www.holscherdavids.nl/