Notaris Wierden

Zoek jij een professional voor jouw notaris zaken in Wierden?

Dan ben je aan het juiste adres.

Notaris-kaart zorgt dat jij die zoekt naar notaris Wierden verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Wierden – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Wierden gezocht?

Een notaris uit Wierden vinden

Notaris Wierden
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 122 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Wierden, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Aadorp, Bornerbroek en Hoge Hexel bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Wierden

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Wierden is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zonder uitnodiging een notariskantoor binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor uit Wierden vindt die het beste met je voor heeft. Wij vertellen je graag wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Een goede notaris Wierden vinden

Ook al voor een lange periode aan het zoeken naar een notaris in Wierden? Het is niet altijd simpel om bij de juiste persoon uit te komen, die je juridische zaken en officiële stukken onder zijn hoede kan nemen. Wij begrijpen dit maar al te goed. Door het grote aanbod is het complex om de praktische partijen nog te vinden. Maar tijdens deze tocht zullen wij er zeker weten voor je zijn. Op deze site zullen we jou dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven als je op zoek gaat naar een notaris in Wierden. En dankzij deze tips wordt je zoektocht makkelijker dan ooit.

Als je één van de volgende zaken wilt regelen, ben je immer verplicht om een notaris in Wierden in de arm te nemen:

 • Een testament op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarbuiten om voor de onderstaande gevallen een notaris in Wierden te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en afhandeling van een nalatenschap

Alle notarissen uit Wierden

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Wierden?

Het goede notariskantoor in Wierden sluit nauwgezet aan bij je wensen. Een van de vele voordelen van een notariskantoor in Wierden is dat er verscheidene notarissen werken die je op weg kunnen helpen. Je zult bij een notariskantoor in Wierden dan ook notarissen voor talloze soorten expertises zien rondlopen. Je kunt derhalve voor een aardig breed spectrum aan opdrachten terecht bij een notariskantoor in Wierden.

Een algemene notaris kan je vaak ook helpen, maar een notariskantoor kun je meestal een kenmerkend specialisatie brengen. Desondanks zijn er verschillende denkbare situaties waar je een professional aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Zo kom je zometeen ook niet voor vervelende verrassingen te staan. Wat dat betreft kan een aardig notariskantoor in Wierden je heel erg veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Wierden?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Wierden te vinden dat bij je past.

Wierden notariskantoor samenlevingscontract en testament

Ben je een expeditie begonnen naar die perfecte notaris die in een handomdraai voor jou je kan helpen bij het opmaken van aktes? Laat je dan absoluut eens inspireren door in Wierden een notariskantoor te raadplegen. Indien je een notarieel wilsbeschikking wil laten opstellen kom je ook doorgaans terecht bij een expeditie in Wierden naar een notariskantoor.

Je weet dan hoe dan ook dat je een geldig document krijgt, waarin alles duidelijk en juridisch juist is gedocumenteerd. Dit komt bijzonder goed van pas indien een samenlevingscontract relevant wordt. Vaak is dat pas bij het verbreken van de regeling in kwestie. Je wil op dat moment dat alles helder is beschreven, correct is vastgelegd en dat het zonder enige aarzeling inzichtelijk is welke zaken aan wie toebehoren en hoe de distributie eruit komt te zien.

Maar gelukkig komt – in contrast tot bij een testament – niet altijd een overlijden kijken bij een ontbinding van het document wat je in Wierden via notariskantoor hebt laten opmaken. Een samenlevingscontract komt daarnaast te vervallen indien een liefdesrelatie wordt omgezet in een huwelijk of geregistreerd partnerschap. Vraag in Wierden je notariskantoor naar de voorwaarden!

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Wierden?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Wierden.

Kosten notaris Wierden

Alvoor je te verdiepen in de kosten is het noodzakelijk om het onderscheid tussen een jurist en een notaris te kennen. Het is toch de allereerste stap die je moet maken. Een jurist is de persoon die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een bezwaar. Een notaris daartegenover is de partij die in het bijzonder gericht is op de notariële zaken. Daardoor is het een professional met een hoge mate van specifieke kennis en specialisatie.

Het notaris kantoor in Wierden stelt onder andere de stukken op die komen kijken bij het verstrekken van een lening of bij het opstellen van een wilsbeschikking. De werkzaamheden van een jurist en de werkzaamheden van een notaris zijn onderling niet uitwisselbaar.

Er zijn allemaal manieren om de tarieven van een notaris kantoor in Wierden op te bouwen. Dit zijn de veel voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Wierden

Nu notarissen uit Wierden vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Wierden vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Wierden

Er zijn allerlei aanleidingen waarom de prijzen voor een notarispraktijk in Wierden kunnen afwijken. De ene notarispraktijk in Wierden is logischerwijs de andere niet. Wat een notaris kost kan erg uiteen lopen op basis van ervaring, specialismes, vakgebieden en aantal opdrachten.

Indien je een notarispraktijk in Wierden vindt die nog niet zo lang bestaat of zeer klein is, ben je veelal wat minder geld kwijt dan aan een notarispraktijk in Wierden die zeer veel ervaring heeft of enorm veel notarissen huisvest.

Je kunt in theorie de goedkoopste notarispraktijk vinden door offertes op te vragen en daar de goedkoopste van te kiezen. Het is op dat moment wel van belang dat de gekozen notaris aansluit bij je wensen. Kijk in ieder geval of je kunt achterhalen wat het ene notariskantoor in prijs laat variëren van het andere, zodat je hier een goed beeld bij krijgt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Wierden op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Wierden vergelijken

Ben je er voor jezelf uit en sta je op het punt om in Wierden notarispraktijk offertes op te vragen? Fijn! Hier kunnen wij je immers uitstekend bij begeleiden! Met ons uitgebreide netwerk kunnen we je ook in Wierden aan een notarispraktijk koppelen die past bij jouw behoeften.

Je vraagt makkelijk via onze offerte-aanvraag drie aanbiedingen op en je offerteaanvraag wordt spoedig beantwoord door diverse partijen die voor jou aantrekkelijk zijn. Logischerwijs is dit gehele proces vrijblijvend en kosteloos, tot het moment dat jij je keuze definitief hebt gemaakt om in Wierden je notarispraktijk uit te zoeken. Hierna kun je in een kennismaking of bij een afspraak je voorkeuren verder uiteen zetten.

Wacht niet langer en vraag vandaag nog je vrijblijvende en gratis offertes op als je in Wierden een notarispraktijk zoekt. Je kunt altijd nog nog besluiten om een andere optie te proberen, maar dankzij onze offertes heb je geheid succes en begint je besparing direct nog.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Wierden

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Wierden en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Wierden

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Wierden terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Wierden

Goed en snel geregeld

20 juni 2024

Opmaken van testament ging zonder teveel juridische spraak en daarom uitstekend.

- Diana Postma

Oprecht degelijk

12 juni 2024

Uitstekende notaris, zoals ik had vermoed.

- Jacqueline de Wit

Goedkoop is duurkoop

3 juni 2024

Na vantevoren zelf gezocht te hebben en veel centen kwijt te zijn geraakt aan een goedkope notaris, heb ik via notaris-kaart een uitblinker aan de haak geslagen. Kost wat meer, maar levert ook een stuk meer op.

- Koen Vermeulen

Professionele en bedreven

27 mei 2024

Geen verzoek of voorstel was te gek, notaris was erg geoefend in zijn vakgebied.

- Femke Jacobs

Gewoon prima

23 mei 2024

Hoopte al dat mijn notaris zo fijn zou zijn.

- Johan van den Heuvel

Geen zorgen gehad

16 mei 2024

Te doen krijgen met een erfenis is al treurig op zichzelf. Gelukkig hebben we door
de gevonden notaris hierin een zorg minder gehad.

- Wilhelmus Willems

Goed en snel geregeld

6 mei 2024

Wilsbeschikking is zonder al teveel heisa geregeld. Duidelijke taal en lage kosten. Perfect.

- Cornelis van de Ven

Werkelijke specialist binnen rechtsgebied

28 april 2024

Een werkelijke specialist gevonden. Dit zorgde voor zeer veel rust.

- Sabrina van de Veen

Betrouwbare partner

23 april 2024

Partij ontdekt die overtuigend aanvoelt. Aangenaam!

- Adriana van de Brink

Uitgelichte notarissen uit Wierden

Notaris Koene

Oosteinde 15
7671 AR Vriezenveen
Nederland

0546 200 220
http://notariskoene.nl/

Hölscher & Davids Notarissen

Grotestraat 7
7461 KE Rijssen
Nederland

0546 702 044
http://www.holscherdavids.nl/

Notariskantoor Hof

Petersburgstraat 4
7671 XM Vriezenveen
Nederland

0546 569 922
http://www.notariskantoorhof.nl/