Notaris Radewijk

Ben jij op zoek naar een topper voor jouw notaris zaken in Radewijk?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar notaris Radewijk verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Radewijk – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Radewijk gezocht?

Schakel direct hulp in

Notaris Radewijk
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 112 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Radewijk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Holtheme, Venebrugge en Hoogenweg bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Radewijk

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Radewijk is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zomaar een notariskantoor binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een notaris in Radewijk. Wij vertellen je met alle plezier waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Een professionele notaris Radewijk vinden

Ben je op zoek naar een vakkundige notaris in Radewijk? Dan kunnen we je gerust stellen! Via notaris-kaart.nl kom je immers gemakkelijk in contact met een kundige notaris. Wij hebben een royaal portefeuille en daarmee vind je binnen een paar ogenblikken een handige notaris in Radewijk voor je project. Je bent niet voor alles verplicht om een notaris in Radewijk in te huren. Wij adviseren dan ook om dit van tevoren even na te gaan. Maar tevens als het optioneel is, is het contracteren of benaderen van een notaris in Radewijk vaak alsnog een verstandige keuze.

Je bent in ieder geval gedwongen om een notaris in Radewijk te vinden voor:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarbuiten om voor de opvolgende gevallen een notaris in Radewijk te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afhandeling van een erfenis

Indien je onroerend goed wilt aan- of verkopen, bijvoorbeeld een woonhuis of een bedrijfspand, krijg je tevens te maken met een notaris. Maar tevens als je een handelsbedrijf wilt opstarten en van bepaalde rechtsvormen gebruik zult maken, komt een notaris in Radewijk om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Radewijk

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Radewijk?

Het is nog steeds zo dat men zich afvraagt voor welke dingen je exact een notariskantoor in Radewijk nodig hebt. Een notariskantoor in Radewijk zal je assisteren met vrijwel alles wat relatie heeft op familiaire zaken zoals onder andere een erfenis of een testament. Tevens is het zo dat een notariskantoor in Radewijk er voor je zal zijn als je een bepaalde akte moet opstellen. Denk daarbij aan een hypotheekakte of aan een akte van overdracht. Het helpt als je weet hoe je een geschikt notariskantoor in Radewijk kunt vinden, omdat haast iedereen wel eens een keer een situatie heeft waar hij een notaris bij nodig heeft.

Een kantoor is derhalve niet uitsluitend in staat om je sowieso verder te helpen, maar heeft meestal ook nog eens een notaris voor je die uitgerekend de specialisatie bezit waar je naar op zoek bent. Natuurlijk kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Een expert kan je vaak net even iets extra’s brengen, indien de situatie daarom vraagt. Zo kom je straks ook niet voor vervelende verrassingen te staan. Vaak kan een kundig notariskantoor in Radewijk je hierdoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Radewijk?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Radewijk te vinden dat bij je past.

Radewijk notariskantoor testament en samenlevingscontract

Ben je een zoektocht begonnen naar die geschikte notaris die in een handomdraai voor jou je kan helpen bij het opstellen van stukken? Overweeg dan zeker in Radewijk een notariskantoor te zoeken voor deze klus. Evenals het opmaken van een notarieel wilsbeschikking is iets wat personen in Radewijk via notariskantoor willen laten doen.

Je weet dan überhaupt dat je een legaal document krijgt, waarin alles helder en juridisch juist is beschreven. De rechtmatigheid van het document is immers zeer noodzakelijk wanneer het benodigd is dat wat in het geschrift staat ook uitgevoerd wordt. In het geval van een samenlevingsovereenkomst is dat vaak bij het beëindigen van een verhouding. In dit soort tijden is het van belang dat het geschrift begrijpelijk is, rechtsgeldig is en dat er zonder enige twijfel is gedocumenteerd hoe de distributie van dingen eruit moet komen te zien.

Maar gelukkig komt – in contrast tot bij een testament – niet altijd een overlijden kijken bij een ontbinding van het geschrift wat je in Radewijk via notariskantoor hebt laten opstellen. Een samenlevingscontract komt in ieder geval te vervallen indien een verbinding wordt omgezet in een huwelijk of geregistreerd partnerschap. Je kunt het slimste in Radewijk je notariskantoor om raad vragen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Radewijk?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Radewijk.

Wat zijn de kosten voor een notaris kantoor Radewijk

De prijzen zijn een gewichtige component als je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Radewijk. Je wil niet denken dat je betaalbaar uit bent, maar tegelijkertijd geld kwijt zijn aan iemand die zijn taak niet verstaat, maar je wilt ook niet te veel betalen.

Maar hoe vind je dan echt dat goede notaris kantoor in Radewijk? Via notaris-kaart.nl vraag je natuurlijk meerdere offertes op, waarna je je keuze kunt maken. De onkosten van een notaris kantoor in Radewijk worden dan in ieder geval uitstekend voor je gespecificeerd en je weet snel waar je aan toe bent.

Er zijn talloze manieren om de prijzen van een notaris kantoor in Radewijk op te bouwen. Dit zijn de veel voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Radewijk

Nu notarissen uit Radewijk vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Radewijk vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Radewijk

De tarieven voor een notarispraktijk in Radewijk kunnen flink uiteen lopen om aparte oorzaken. De ene notarispraktijk in Radewijk is natuurlijk de andere niet. Tariefstellingen kunnen fiks afwijken op basis van ervaring en kundigheid, echter ook op basis van populariteit.

Een notarispraktijk in Radewijk die net gestart is, of uit alleen één of twee notarissen bestaat, kost doorgaans iets minder dan een notarispraktijk in Radewijk die veel massiever is neergezet en tientallen notarissen onder contract heeft.

Je kunt in feite de goedkoopste notarispraktijk vinden door offertes op te vragen en daar de minst dure van te kiezen. Het is daarbij wel van belang dat de gekozen notaris aansluit bij je wensen. Kijk echt of je kunt achterhalen wat het ene notariskantoor in prijs laat verschillen van het andere, zodat je hier een goed beeld bij krijgt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Radewijk op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Radewijk vergelijken

Heb je voor jezelf besloten dat je in Radewijk notarispraktijk aanbiedingen wilt opvragen? Top! Daar helpen we je graag bij! Ons netwerk is namelijk heel erg groot waardoor ook in Radewijk een notarispraktijk te traceren is die zorgvuldig aansluit op jouw voorkeuren en behoeften.

Via onze offerte-aanvraag kun je simpel in het bezit komen van drie offertes op maat en je kunt zo simpel vergelijken. Je kunt dit geheel kosteloos en vrijblijvend doen om zo tot jouw beste keuze voor een in Radewijk gevestigde notarispraktijk te komen. In een persoonlijk contact kun je dan je voorkeuren verder kenbaar maken.

Wanneer je in Radewijk een notarispraktijk zoekt, is het verstandig om niet langer te wachten en meteen nog een kosteloos en vrijblijvende prijsopgave op te vragen. Later kun je iedere keer nog een alternatieve weg bewandelen, maar wij verzekeren dat je met onze offertes succes zult hebben en dat je direct al begint met besparen op je kosten voor een notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Radewijk

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Radewijk en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Radewijk

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Radewijk terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Radewijk

Inhoudelijk en professioneel.

27 februari 2024

De offertes waren snel in huis en nadien inhoudelijk sterk bijgestaan door de notaris.

- Laura Jacobs

Aanvraag offertes aan te raden

23 februari 2024

Wij kunnen notaris-kaart aanraden.

- Inge de Boer

Zoals bedacht

16 februari 2024

Goed aanbod ontvangen.

- Joris Vermeulen

Offerte was betaalbaar

10 februari 2024

De kosten waren laag, tegen onze verwachting in.

- Sharon Kok

Aanrader

22 januari 2024

We kunnen notaris-kaart aanbevelen.

- Tom Koster

Competent en vakkundig.

21 januari 2024

Geen verzoek of idee was te gek, notaris was erg ervaren in zijn vakgebied.

- Angela de Lange

Transparant in alles

8 januari 2024

Duidelijke aanbieding gehad en deze is ook nagekomen. Prima dus.

- Tamara Verhoeven

Erfenis netjes verdeeld

6 januari 2024

Zware periode achter de rug, maar notaris heeft keurig de erfenis verdeeld en alles in goede banen geleid.

- Melanie Verhoeven

Moment voor actie

28 december 2023

Iemand gevonden die van aanpakken wist. Enorm veel aan gehad. Super!

- Barbara Janssen

Uitgelichte notarissen uit Radewijk

Notariskantoor Grievink

Schooldijk 88
7844 KA Veenoord
Nederland

0591 555 491
http://www.notariskantoorgrievink.nl/

Notariskantoor Oosterhesselen

Burgemeester de Kockstraat 21
7861 AA Oosterhesselen
Nederland

0524 581 543
http://www.notariskantooroosterhesselen.nl/

Notariskantoor Rosenbaum

Waanderweg 196
7812 HZ Emmen
Nederland

0591 519 050
http://www.notariskantoorrosenbaum.nl/