Notaris Paterswolde

Behoefte aan een ijzersterke notaris uit Paterswolde die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar notaris Paterswolde verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Paterswolde – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Paterswolde gezocht?

Nu notaris offertes vergelijken

Notaris Paterswolde
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 114 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Paterswolde, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Tijnaarlo, De Punt en Winde bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Paterswolde

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Paterswolde is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zomaar een notariskantoor binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een notaris uit Paterswolde. Lees hieronder verder om te leren hoe ook jij de beste notaris uit Paterswolde kan vinden!

Spring direct naar:

Een top notaris Paterswolde vinden

Ook al voor een lange tijd aan het zoeken naar een notaris in Paterswolde? Het is niet immer makkelijk om bij de juiste professional uit te komen, die jouw juridische zaken en officiële aktes onder zijn hoede kan nemen. Wij begrijpen dit als geen ander. Door het grote aanbod is het moeilijk om de geschikte partijen nog te herkennen. Maar bij deze tocht zullen wij er tevens voor je zijn. Op deze site zullen we jou dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven indien je op zoek gaat naar een notaris in Paterswolde. Wegens deze tips is het vinden van een notaris bij lange na niet meer zo moeizaam als eerder.

Je bent in ieder geval verplicht om een notaris in Paterswolde te vinden voor:

 • Een testament op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de komende zaken raden wij ten zeerste aan om een notaris in Paterswolde te vinden, ook al is dit niet voorgeschreven:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afhandeling van een erfenis

Alle notarissen uit Paterswolde

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Paterswolde?

Een verstandig notariskantoor in Paterswolde kan je nauwgezet helpen met de toestand waar jij een notaris voor wilt inhuren. Het voordeel van een notariskantoor in Paterswolde is dat er gewerkt wordt met meerdere notarissen. Vaak heeft een notariskantoor in Paterswolde voor allerlei disciplines notarissen in dienst. Je kunt dus voor een aardig breed scala aan opdrachten terecht bij een notariskantoor in Paterswolde.

Een kantoor is natuurlijk niet uitsluitend in staat om je überhaupt verder te helpen, maar heeft meestal ook nog eens een notaris voor je die exact de specialisatie bezit waar je naar op zoek bent. Natuurlijk kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Een deskundige kan je vaak net even iets extra’s brengen, als de gebeurtenis erom vraagt. Hier haal je ook het meeste uit je situatie. Wat dat betreft kan een fatsoenlijk notariskantoor in Paterswolde je heel erg veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Paterswolde?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Paterswolde te vinden dat bij je past.

Paterswolde notariskantoor testament & samenlevingscontract

Er zijn talrijke voordelen aan het zoeken in Paterswolde naar een notariskantoor. Ten eerste kan deze je flink geld besparen bij de aanschaf van een huis of bedrijfspand. Hierbij kan men denken aan onder andere lagere onkosten op de akte van hypotheek, de notaris zal je namelijk van advies voorzien. De notaris in Paterswolde weet alles over de authentieke akten en overige soorten akten, je weet dus geheid dat jij altijd weer aan de eisen zult voldoen voor bijvoorbeeld een contract.

Tevens zal je vanwege de notaris flink tijd over kunnen houden. Het opstellen van een akte is een buitengewoon zorgvuldige en tijdrovende klus. Je wil hier zelf uiteraard zo min mogelijk tijd aan kwijt zijn. De Paterswolde notarispraktijk zal al dit werk voor je uit handen nemen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Paterswolde?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Paterswolde.

Wat zijn de kosten voor een notaris kantoor Paterswolde

Alvoor je te verdiepen in de prijzen is het belangrijk om het onderscheid tussen een jurist en een notaris te kennen. Het is toch de allereerste stap die je moet zetten. Je neemt een jurist in de arm voor algemene juridische aangelegenheden en raad. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een verweerschrift. Een notaris richt zich vooral op notariële zaken en aktes. Het is een pro met een hoge mate van vakbekwaamheid en specialisme.

Een notaris kantoor in Paterswolde is erop ingericht om testamenten of hypotheekaktes op te stellen. De werkzaamheden van een jurist en de werkzaamheden van een notaris zijn wederzijds niet uitwisselbaar.

De onkosten van een notaris kantoor in Paterswolde kunnen als volgt worden opgebouwd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Paterswolde

Nu notarissen uit Paterswolde vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Paterswolde vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Paterswolde

Het is natuurlijk niet zo dat je het eerste kantoor maar moet binnentreden wat er maar bij jou in de nabijheid zit. Met een paar stappen te doorlopen zal je bij een veel betere keuze uitkomen. Door deze stappen weet je zeker weten dat je een betrouwbare partij zal vinden. Door helder te zijn in wat je wilt, zal je doorgaans in contact komen met een notarispraktijk in Paterswolde die nauwkeurig past bij je behoeften. Hij moet tenslotte wel weten wat je nu exact van hem of haar wilt.

Gaat je behoefte enkel over het verkrijgen van advies? Of wil je misschien een hypotheekakte laten opstellen? Afhankelijk van je wens kan het uurtarief ook verschillen. Voor een notarispraktijk in Paterswolde zien we meestal een tarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de regio met gemiddelde ervaring. Ga je voor iemand met wat minder ervaring, ben je over het algemeen wat goedkoper uit. Ga je voor een persoon met wat extra ervaring, betaal je misschien wat meer.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Paterswolde op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Paterswolde vergelijken

Het is handig om verschillende offertes aan te vragen en die te vergelijken. In de aanvraag zal je duidelijk moeten zijn in wat je verwacht en wat je zoekt. Hierdoor kun je zeker weten dat je te maken hebt met een vakkundige, een mate van deskundigheid is voor juridische zaken echt een ware noodzaak. Mocht de notarispraktijk in Paterswolde iets niet kunnen doen dan kom je hier op een vlotte manier achter, dit bespaart een hoop tijd die onnodig besteed wordt.

De volgende stap is het voeren van een gesprek. Vanuit dit contact krijg je meer begrip in wat de notarispraktijk in Paterswolde voor jou kan betekenen. Je kunt dan direct kijken of het goed klikt met deze notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Paterswolde

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Paterswolde en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Paterswolde

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Paterswolde terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Paterswolde

Offertes vlot binnen

20 mei 2024

Snel de offertes gekregen en een juiste notaris gevonden.

- Cindy Brouwer

Super!

18 mei 2024

We hadden snel een notaris via notaris-kaart met zaken rondom ons erfrecht ontdekt. De reacties waren helder zonder teveel juridische taal.

- Peter van Dijk

Merci

11 mei 2024

Dank jullie wel voor de begeleiding en hulp!

- Marije Evers

Snel en juiste notaris gevonden

1 mei 2024

Vlot begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde kwestie. Super!

- Willem van der Laan

Gehele zaak vakkundig begeleid

21 april 2024

Vlotte en pragmatische reacties gedurende het proces. Ook snel reactie op aanvraag van de offertes.

- Nancy Visser

Toch een testament

16 april 2024

Na lang aarzelen toch maar een testament op laten stellen. Had ik flink wat eerder moeten doen!

- Paulus Willems

Deskundig en vakkundig.

9 april 2024

Geen verzoek of idee was te gek, notaris was erg geoefend in zijn vakgebied.

- Sjoerd Verbeek

Lage tarieven

31 maart 2024

In verband met de oprichting van onze onderneming zochten wij een een betaalbare notaris.
Rap gevonden bij notaris-kaart en blij met de snelheid.

- Martine van de Pol

Vlot een passende notaris geregeld.

29 maart 2024

Ondanks de spoed kwestie een notaris gevonden die geheel bij onze zaak pastte. Super!

- Linda Vermeulen

Uitgelichte notarissen uit Paterswolde

PlasBossinade Notarissen NV

Rijksstraatweg 217a
9752 CA Haren
Nederland

050 534 5649
http://www.notariaatharen.nl/

notaris van haren

Paterswoldseweg 804
9728 BM Groningen
Nederland

050 520 7910
http://www.denotarisinharen.nl/contact

Broekema notaris

Van Ketwich Verschuurlaan 98
9721 SW Groningen
Nederland

050 205 3232
https://www.broekemanotaris.nl/