Notaris De Punt

Ben jij opzoek naar een professionele notaris in De Punt die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Notaris-kaart zorgt dat jij die zoekt naar notaris De Punt verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit De Punt – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Notaris De Punt gezocht?

Nu notaris offertes vergelijken

Notaris De Punt
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 104 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in De Punt, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Vries, Tijnaarlo en Zeegse bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris De Punt

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in De Punt kan best een moeilijke klus blijken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor in De Punt vindt die hart heeft voor jouw zaak. Lees hieronder verder om erachter te komen hoe ook jij de beste notaris van De Punt kunt vinden!

Spring direct naar:

Een goede notaris De Punt vinden

Ook al voor een langere tijd aan het zoeken naar een notaris in De Punt? Het is niet steevast simpel om bij de juiste individu uit te komen, die jouw juridische zaken en officiële papieren onder zijn hoede kan nemen. Wij snappen dit maar al te goed. Mogelijkerwijs zie je door de bomen het bos niet meer. Maar gedurende deze tocht zullen wij er altijd voor je zijn. We laten dan ook alles aan bod komen wat jij nodig hebt, voordat je op zoek bent naar een notaris in De Punt. En middels deze tips wordt je zoektocht leuker dan ooit.

Je bent in elk geval verplicht om een notaris in De Punt te vinden voor:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de komende zaken raden wij ten zeerste aan om een notaris in De Punt te vinden, ook al is dit niet verplicht:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afhandeling van een nalatenschap

Alle notarissen uit De Punt

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor De Punt?

Het juiste notariskantoor in De Punt sluit haarfijn aan bij je wensen. Een van de vele voordelen van een notariskantoor in De Punt is dat er verscheidene notarissen werken die je ook kunnen helpen. Doorgaans heeft een notariskantoor in De Punt voor allerlei specialismen notarissen in dienst. Je kunt zodoende voor een enorm breed scala aan opdrachten terecht bij een notariskantoor in De Punt.

Een kantoor is zodoende niet uitsluitend in staat om je hoe dan ook verder te helpen, maar heeft regelmatig ook nog eens een notaris voor je die uitgerekend de kennis bezit waar je naar op zoek bent. Natuurlijk kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Evengoed zijn er allemaal denkbare gevallen waar je een expert aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Zo kom je later ook niet voor teleurstellende verrassingen te staan. Vaak kan een professioneel notariskantoor in De Punt je daardoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit De Punt?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor De Punt te vinden dat bij je past.

De Punt notariskantoor samenlevingscontract & testament

Ben je op zoek naar een geschikte notaris die een samenlevingscontract voor jou en je vriendin of huisgenoot kan opmaken? Laat je dan vooral eens inspireren door in De Punt een notariskantoor te raadplegen. Indien je een notarieel testament wil laten opstellen kom je ook doorgaans terecht bij een speurtocht in De Punt naar een notariskantoor.

Je bent dan immer gegarandeerd van een rechtsgeldig document, waarin alle afspraken nadrukkelijk zijn beschreven. Dit komt zeer goed van pas indien een samenlevingscontract belangrijk wordt. Veelal is dat pas bij het opheffen van de regeling in kwestie. Je wil dan dat alles begrijpelijk is verwoord, goed is gedocumenteerd en dat het zonder enige aarzeling duidelijk is welke zaken aan wie toebehoren en hoe de distributie eruit komt te zien.

Niettemin is het afbreken van een liefdesrelatie niet de enige reden om een samenlevingscontract wat in De Punt via notariskantoor is opgesteld te laten ontbinden. In ieder geval een trouwerij of geregistreerd partnerschap kan de voorwaarden van een samenlevingscontract laten ontbinden. Je kunt het beste in De Punt je notariskantoor om begeleiding vragen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract De Punt?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor De Punt.

Notaris kosten De Punt

Voor je te verdiepen in de onkosten is het noodzakelijk om het onderscheid tussen een jurist en een notaris te kennen. Dit is toch de allereerste stap die je moet maken. Een jurist is de persoon die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een bezwaar. Een notaris richt zich hoofdzakelijk op notariële zaken en aktes. Daardoor is het een persoon met een hoge mate van specifieke kennis en specialisme.

Het notaris kantoor in De Punt stelt bijvoorbeeld de stukken op die komen kijken bij het verstrekken van een lening of bij het opstellen van een wilsbeschikking. De werkzaamheden van een jurist en de werkzaamheden van een notaris zijn wederzijds niet uitwisselbaar.

Er zijn allerlei manieren om de kosten van een notaris kantoor in De Punt op te bouwen. Dit zijn de veel voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio De Punt

Nu notarissen uit De Punt vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit De Punt vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notarispraktijk De Punt

Er zijn allerlei oorzaken waarom de kosten voor een notarispraktijk in De Punt kunnen uiteenlopen. De ene notarispraktijk in De Punt is logischerwijs de andere niet. Wat een notaris kost kan stevig uiteen lopen op basis van ervaring, specialismes, kennisgebieden en aantal opdrachten.

Indien je een notarispraktijk in De Punt vindt die nog niet zo lang bestaat of erg klein is, ben je doorgaans wat minder geld kwijt dan aan een notarispraktijk in De Punt die erg veel expertise heeft of heel erg veel notarissen huisvest.

Een manier om de goedkoopste notarispraktijk in De Punt te zoeken is door allemaal offertes te vergelijken en de goedkoopste te kiezen. Het is op dat moment wel van belang dat de gekozen notaris aansluit bij je wensen. Kijk echt of je kunt achterhalen wat het ene notariskantoor in prijs laat verschillen van het andere, zodat je hier een correct beeld bij krijgt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van De Punt op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris De Punt vergelijken

Het is verstandig om een aantal aanbiedingen aan te vragen en deze te vergelijken. Het loont als je voor jezelf helder hebt wat je precies zoekt. Hierdoor zul je zeker weten dat je te maken hebt met een deskundige, een mate van deskundigheid is voor juridische zaken echt een ware noodzaak. Je komt er zo ook tijdig achter indien de notarispraktijk in De Punt een bepaalde project niet voor je kan uitvoeren. Dit scheelt jou weer tijd.

Naderhand hoef je louter nog maar een kennismaking in te plannen. Tijdens dit gesprek is het een optie om een beeld te krijgen van de notarispraktijk in De Punt die je voor je hebt. Je kunt dan meteen kijken of het fijn klikt met deze notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken De Punt

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit De Punt en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

De Punt

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit De Punt terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in De Punt

Voldaan met afgeleverd werk

24 september 2023

Gewoonweg content met de gang van zaken rondom onze samenlevingsovereenkomst.

- Astrid van den Bosch

Voortreffelijke keus

12 september 2023

Was een geweldige keus om via notaris-kaart aan mijn notaris te komen.

- Sharon de Boer

Na aanvragen offertes meteen ontvangen

10 september 2023

De offertes waren snel ontvangen en daarom konden we gauw met de notaris in zee.

- Daniëlle Smeets

Merci

29 augustus 2023

Dank jullie wel voor de begeleiding en steun!

- Franciscus Janssen

De stap naar een samenlevingscontract gezet

27 augustus 2023

Even getwijfeld of het benodigd was, maar toch alles maar op papier laten zetten. Voelt wel goed.

- Guido de Ruiter

Fijne notariële assistentie

16 augustus 2023

Overweldigend om door een plezierig gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Jeroen Kok

Aanrader!

8 augustus 2023

Een aanrader, een helder gesprek en juist advies.

- Sandra Mol

Door raad en daad bijgestaan

28 juli 2023

Iemand gevonden die van aanpakken wist. Heel veel aan gehad. Super!

- Pieter Bos

Kosten wel maar moeite niet bespaard

21 juli 2023

Verklaring van erfrecht was meteen geregeld! En wat geld kunnen besparen door de
vergelijking voorafgaand. Tevreden dus!

- Chantal van de Brink

Uitgelichte notarissen uit De Punt

Bosscher Janssens notarissen

emmaplein 3
9711 AP Groningen
Nederland

050 527 0110
http://www.bosscherjanssens.nl/

Lambeck Harms Notaries

Van Elmptstraat 16 14
9723 ZL Groningen
Nederland

050 312 5370
http://www.lambeckharms.nl/

Stevens Idema Notariaat

Boermandestraat 1
9723 DS Groningen
Nederland

050 317 6444
http://www.stevensidema.nl/