Notaris Oude Tonge

Ben jij op zoek naar een professional voor jouw notaris zaken in Oude Tonge?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar notaris Oude Tonge verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Oude Tonge – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Oude Tonge gezocht?

Schakel direct hulp in

Notaris Oude Tonge
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 115 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Oude Tonge, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Middelharnis, Stad Aan Het Haringvliet en Nieuwe Tonge bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Oude Tonge

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Oude Tonge kan best een lastige zijn. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zonder uitnodiging een notariskantoor binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een notaris uit Oude Tonge. Lees hieronder verder om erachter te komen hoe ook jij de beste notaris uit Oude Tonge kan vinden!

Spring direct naar:

Een professionele notaris Oude Tonge vinden

Wil je een professionele notaris in Oude Tonge vinden? Dan kunnen we je gerust stellen! Vanuit notaris-kaart.nl kom je namelijk makkelijk in contact met een kundige notaris. Met ons brede aanbod vindt je binnen enkele ogenblikken een kundige notaris in Oude Tonge die aansluit op jouw behoefte. Je bent niet voor alles verplicht om een notaris in Oude Tonge in te huren. Wij adviseren dan ook om dit eerst even na te gaan. Maar tevens als het optioneel is, is het contracteren of raadplegen van een notaris in Oude Tonge regelmatig alsnog een verstandige keuze.

Indien je één van de volgende zaken wilt organiseren, ben je steevast verplicht om een notaris in Oude Tonge in de arm te nemen:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de eerstvolgende zaken raden wij ten zeerste aan om een notaris in Oude Tonge te vinden, ook al is dit niet gedwongen:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afwikkeling van een erfenis

Indien je onroerend goed wilt aan- of verkopen, zoals een woning of een bedrijfspand, krijg je zeker weten te maken met een notaris. Maar ook bij executie veilingen en het opzetten van een onderneming binnen diverse rechtsvormen komt een notaris in Oude Tonge om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Oude Tonge

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Oude Tonge?

Enkele mensen zijn zoekende naar waar ze precies een notariskantoor in Oude Tonge voor nodig hebben. Een notariskantoor in Oude Tonge zal je bijstaan met vrijwel alles wat betrekking heeft op familiaire zaken zoals onder andere een nalatenschap of een wilsbeschikking. Daarnaast is het zo dat een notariskantoor in Oude Tonge er voor je zal zijn als je een bepaalde akte moet opmaken. Denk hierbij aan een hypotheekakte of aan een akte van overdracht. Het helpt als je weet hoe je een vakbekwaam notariskantoor in Oude Tonge kunt vinden, omdat bijna iedereen wel eens een keer een omstandigheid heeft waar hij een notaris bij nodig heeft.

Een kantoor is derhalve niet alleen in staat om je überhaupt verder te helpen, maar heeft regelmatig ook nog eens een notaris voor je die exact de specialisatie bezit waar je naar op zoek bent. Uiteraard kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Echter zijn er verschillende denkbare situaties waar je een expert aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Hier haal je ook het maximale uit je situatie. Wat dat betreft kan een aardig notariskantoor in Oude Tonge je heel erg veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Oude Tonge?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Oude Tonge te vinden dat bij je past.

Oude Tonge notariskantoor samenlevingscontract & testament

We zouden wel tien redenen kunnen opnoemen waarom jij tevens zou moeten kiezen voor een Oude Tonge notarispraktijk, je zult nu eenmaal heel veel baat ondervinden bij deze partij. Ten eerste kan deze je flink geld besparen bij de aanschaf van een huis of kantoorpand. Vanwege het advies wat een notaris je geeft, kun je bijvoorbeeld goedkoper uit zijn bij het passeren van de hypotheekakte. De notaris in Oude Tonge weet alles over de authentieke akten en overige soorten akten, je weet dus geheid dat jij altijd weer aan de eisen zult voldoen voor onder andere een contract.

Tevens bespaart een notariskantoor je ook regelmatig wat tijd. Het opstellen van een hypotheekakte is een meest zorgvuldige en tijdrovende klus. Je wil hier zelf natuurlijk zo min mogelijk tijd aan kwijt zijn. Middels in Oude Tonge een notariskantoor te zoeken, bespaar je jezelf behoorlijk moeite.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Oude Tonge?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Oude Tonge.

Kosten notaris Oude Tonge

Alvorens je te verdiepen in de onkosten is het van belang om het verschil tussen een jurist en een notaris te kennen. Dit helpt je om tot de geschikte keuze te komen. Je neemt een jurist in de arm voor algemene juridische zaken en advies. Denk hier met name aan adviezen of aan het schrijven van beroepschriften. Een notaris daartegenover is de partij die in het bijzonder gestructureerd is op de notariële zaken. Daardoor is het een persoon met een hoge mate van specifieke kennis en specialisme.

Een notaris kantoor in Oude Tonge is erop ingericht om testamenten of hypotheekaktes op te stellen. De werkzaamheden die een notaris op zich neemt, zoals het opstellen van aktes, kunnen niet door een gewone jurist worden gedaan.

Er zijn allemaal manieren om de prijzen van een notaris kantoor in Oude Tonge op te bouwen. Dit zijn de veel voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Oude Tonge

Nu notarissen uit Oude Tonge vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Oude Tonge vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notarispraktijk Oude Tonge

Wanneer je een goedkope notarispraktijk in Oude Tonge zoekt, kun je beter niet het eerste kantoor binnentreden wat je tegenkomt. Wanneer je een paar eenvoudige stappen doorloopt, kom je uit bij een uitkomst die wel bij je aansluit. Door deze stappen weet je immers dat je een passende partij zal vinden. Als je voor jezelf helder hebt wat je wilt, helpt het je om een fijn uurtarief te krijgen bij een notarispraktijk in Oude Tonge. Hij moet tenslotte wel weten wat je nu exact van hem of haar wilt.

Gaat je behoefte enkel over het verkrijgen van advies? Of wil je bovendien een akte laten opstellen? Met daar rekening mee te houden zal je keuze in een keer een stuk simpeler worden. Voor een notarispraktijk in Oude Tonge zien we doorgaans een tarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de omgeving met gemiddelde ervaring. Voor de startende notarissen zal dit bedrag simpelweg iets lager liggen, en tegenovergesteld voor een ervaren partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Oude Tonge op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Oude Tonge vergelijken

Het is simpelweg een zeer goed plan om eerst een aanvraag voor een aanbod de deur uit te doen. Het loont als je voor jezelf duidelijk hebt wat je precies zoekt. Je weet dan ook zeker dat je met een specialist te maken krijgt, wat zeer noodzakelijk is in het geval van juridische zaken. Je komt er zo ook bijtijds achter indien de notarispraktijk in Oude Tonge een bepaalde project niet voor je kan uitvoeren. Dit scheelt jou weer tijd.

De opvolgende stap is het voeren van een kennismaking. Dankzij dit contact is het mogelijk om een beeld te krijgen van de notarispraktijk in Oude Tonge die je voor je hebt. Je kunt dan direct kijken of het goed klikt met deze notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Oude Tonge

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Oude Tonge en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Oude Tonge

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Oude Tonge terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Oude Tonge

De notaris was erg bereikbaar

4 maart 2024

We konden hem zo goed als altijd bereiken voor beraad, zeer fijn.

- Barry Sanders

Goedkoper uit dan ik dacht

26 februari 2024

Prijzen vielen behoorlijk lager uit dan ik dacht.

- Nancy Smits

Samenlevingscontract geregeld

24 februari 2024

Samenlevingscontract was zo verzorgd. Super!

- Joris Bakker

Afhandeling was persoonlijk

16 februari 2024

Iedere stap werd kritisch gefundeerd . Hierdoor erg content met de begeleiding.

- Angela van Veen

Transparant in alles

8 februari 2024

Duidelijke prijsopgave gehad en deze is ook nagekomen. Top dus.

- Sabine Molenaar

Vlot een bijpassende notaris geregeld.

26 januari 2024

Snel begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde kwestie. Top!

- Wouter Bos

Lage kosten

21 januari 2024

In verband met de oprichting van onze coöperatie zochten wij een een betaalbare notaris.
Snel gevonden bij notaris-kaart en blij gestemd met de rapheid.

- Miranda de Bruin

Goedkoop is duurkoop

13 januari 2024

Na eerst zelf gezocht te hebben en veel geld kwijt te zijn geraakt aan een goedkope notaris, heb ik via notaris-kaart een topper aan de haak geslagen. Kost iets meer, maar levert ook flink wat meer op.

- Maria Bosman

Samenlevingscontract afgehandeld

4 januari 2024

Samenlevingscontract was zo verzorgd. Grandioos!

- Koen Scholten

Uitgelichte notarissen uit Oude Tonge

Notarispraktijk Mr J.A.M.J. Tummers B.V.

Lenaertsstraat 24
4724 AM Wouw
Nederland

0165 301 280
http://www.notariswouw.nl/

Notariskantoor Wouw

Lenaertsstraat 24
4724 AM Wouw
Nederland

0165 301 280
http://www.notariswouw.nl/

Knook & Schot Notarissen

Hoogstraat 15
4691 CA Tholen
Nederland

0166 602 254
http://www.knookschot.nl/