Notaris Achthuizen

Ben jij op zoek naar een professional voor jouw notaris zaken in Achthuizen?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar notaris Achthuizen verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Achthuizen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Notaris Achthuizen gezocht?

Laat je snel helpen

Notaris Achthuizen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 106 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Achthuizen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Oude Tonge, Ooltgensplaat en Den Bommel bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Achthuizen

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Achthuizen kan best een moeilijke klus blijken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor uit Achthuizen vindt die het beste met je voor heeft. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste notaris van Achthuizen kunt vinden!

Spring direct naar:

Een goede notaris Achthuizen vinden

Ben je zoekende naar een vakkundige notaris in Achthuizen? Dan hebben we aantrekkelijk bericht voor je! Via notaris-kaart.nl kom je namelijk gemakkelijk in contact met een kundige notaris. We hebben een veelzijdig portefeuille en daarmee vind je binnen enkele ogenblikken een goede notaris in Achthuizen voor je project. In sommige gevallen is het noodzakelijk om een notaris in Achthuizen in te roepen, in andere gevallen is het inschakelen van een notaris in Achthuizen niet noodzakelijk, maar raden wij het wel ten strengste aan.

Wanneer je één van de volgende zaken wilt regelen, ben je steevast verplicht om een notaris in Achthuizen in de arm te nemen:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarbuiten om voor de volgende gevallen een notaris in Achthuizen te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en behandeling van een nalatenschap

Overigens speelt een notaris in Achthuizen een importante rol in zaken bij het aan- en verkopen van onroerend goed, bijvoorbeeld een huis. Maar ook bij executie veilingen en het opstarten van een onderneming binnen diverse rechtsvormen komt een notaris in Achthuizen om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Achthuizen

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Achthuizen?

Een aantal mensen zijn zoekende naar waar ze precies een notariskantoor in Achthuizen voor nodig hebben. Een notariskantoor in Achthuizen zal je begeleiden met vrijwel alles wat relatie heeft op familiaire zaken zoals bijvoorbeeld een erfenis of een wilsbeschikking. Tevens is het zo dat een notariskantoor in Achthuizen er voor je zal zijn als je een bepaalde akte moet opstellen. Denk hier aan een hypotheekakte of aan een akte van overdracht. Het helpt als je weet hoe je een vakbekwaam notariskantoor in Achthuizen kunt vinden, omdat bijna iedereen wel eens een keer een toestand heeft waar hij een notaris bij nodig heeft.

Een kantoor is natuurlijk niet uitsluitend in staat om je hoe dan ook verder te helpen, maar heeft doorgaans ook nog eens een notaris voor je die uitgerekend de kennis bezit waar je naar op zoek bent. Allicht kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Niettemin zijn er allerlei denkbare scenario`s waar je een autoriteit aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Zo kom je straks ook niet voor teleurstellende verrassingen te staan. Vaak kan een professioneel notariskantoor in Achthuizen je hierdoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Achthuizen?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Achthuizen te vinden dat bij je past.

Achthuizen notariskantoor testament en samenlevingscontract

Er zijn vele voordelen aan het zoeken in Achthuizen naar een notariskantoor. Ten eerste kan deze je behoorlijk geld besparen bij de aankoop van een huis of kantoorpand. Vanwege het advies wat een notaris je geeft, kun je onder andere goedkoper uit zijn bij het passeren van de hypotheekakte. De notaris in Achthuizen weet alles over de authentieke akten en andere soorten akten, je weet dus absoluut dat jij altijd weer aan de eisen zal voldoen voor onder andere een overeenkomst.

Verder bespaart een notariskantoor je ook veel tijd. Het opmaken van een akte is een uitermate zorgvuldige en tijdrovende taak. Je wil hier zelf begrijpelijk zo min mogelijk tijd aan kwijt zijn. De Achthuizen notarispraktijk zal al dit werk voor je uit handen nemen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Achthuizen?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Achthuizen.

Notaris kosten Achthuizen

Het is noodzakelijk dat je weet wat het onderscheid is tussen een normale jurist en een notaris. Het is toch de eerste stap die je moet zetten. Een jurist is de professional die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Denk dan met name aan adviezen of aan het schrijven van beroepschriften. Een notaris richt zich overwegend op notariële zaken en aktes. Het is een specialist met een hoge mate van vakbekwaamheid en specialisatie.

Het notaris kantoor in Achthuizen stelt bijvoorbeeld de aktes op die komen kijken bij het uitreiken van een kredietverlening of bij het opmaken van een testament. De werkzaamheden die een notaris op zich neemt, zoals het opmaken van aktes, kunnen niet door een normale jurist worden gedaan.

De onkosten van een notaris kantoor in Achthuizen kunnen als volgt worden gespecificeerd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Achthuizen

Nu notarissen uit Achthuizen vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Achthuizen vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Achthuizen

Het is uiteraard niet zo dat je het allereerste kantoor maar moet binnengaan wat er maar bij jou in de buurt zit. Met een paar stappen te doorlopen zal je bij een veel betere keuze uitkomen. Via deze stappen weet je immers dat je een geschikte partij zal vinden. Door helder te zijn in wat je wilt, zul je doorgaans in aanraking komen met een notarispraktijk in Achthuizen die haarfijn past bij je behoeften. Hij moet namelijk wel weten wat je nu exact van hem of haar wil.

Gaat je wens louter over het verkrijgen van begeleiding? Of wil je misschien een akte laten opstellen? Middels er rekening mee te houden zal jouw keuze in een keer een stuk makkelijker worden. Over het algemeen genomen zien we bij een notarispraktijk in Achthuizen een gebruikelijk uurtarief van €150. Voor de startende notarissen zal dit bedrag uiteraard iets minder hoog liggen, en andersom voor een geroutineerde partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Achthuizen op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Achthuizen vergelijken

Het is slim om diverse aanbiedingen aan te vragen en die te vergelijken. Het loont als je voor jezelf helder hebt wat je precies verwacht. Je weet dan echt zeker dat je met een expert te maken krijgt, wat zeer belangrijk is in het geval van juridische zaken. Mocht de notarispraktijk in Achthuizen iets niet kunnen doen dan kom je hier op een vlotte wijze achter, dit bespaart een heleboel tijd die nodeloos besteed wordt.

Aansluitend hoef je louter nog maar een kennismaking in te plannen. Gedurende dit gesprek is het een optie om een beeld te krijgen van de notarispraktijk in Achthuizen die je voor je hebt. Je kunt dan meteen kijken of het fijn klikt met die notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Achthuizen

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Achthuizen en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Achthuizen

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Achthuizen terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Achthuizen

Echt een vakvrouw

14 mei 2023

Onze notaris had overduidelijk kennis van zaken. Geweldig!

- Martinus Hofman

Correct georganiseerd

1 mei 2023

Vlot de goede persoon getroffen, fijn!

- Sabine van de Berg

Prima geregeld.

29 april 2023

Helder en vlot. Bedankt!

- Petra Hermans

Notarieel gewoon goed

22 april 2023

De offertes vlot na aanvraag binnen en daarom snel en prima juridisch advies ontvangen.

- Dennis Verhoeven

Goedkoop is duurkoop

12 april 2023

Na opgelicht te zijn door mijn voormalig notaris heb ik via notaris-kaart wel een eerlijke notaris getroffen. Had ik veel eerder moeten doen.

- Marleen van der Laan

Super!

4 april 2023

Na het selecteren van een notaris via notaris-kaart konden we rap antwoorden krijgen wat betreft
het erfrecht. De reacties waren helder zonder teveel moeilijke taal.

- Linda Peters

Content met afgeleverd werk

29 maart 2023

Eenvoudig content met de gang van zaken rondom onze samenlevingsovereenkomst.

- Hendrika Janssen

Zoals bedacht

23 maart 2023

Aanbieding was goed.

- Joyce Smit

Gewoon goed

16 maart 2023

Rap en begrijpelijk geregeld. Dank!

- Maurice van der Heijden

Uitgelichte notarissen uit Achthuizen

Notarispraktijk Mr J.A.M.J. Tummers B.V.

Lenaertsstraat 24
4724 AM Wouw
Nederland

0165 301 280
http://www.notariswouw.nl/

Nationale Notaris Roosendaal

Molenstraat 7
4701 JK Roosendaal
Nederland

030 242 5672
http://www.nationalenotaris.nl/

Piflos B.V.

Molenstraat 7
4701 JK Roosendaal
Nederland

0165 523 652
http://www.uwnotaris.eu/