Notaris Oud Zuilen

Ben jij opzoek naar een professionele notaris in Oud Zuilen die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar notaris Oud Zuilen verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Oud Zuilen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Oud Zuilen gezocht?

Laat je snel helpen

Notaris Oud Zuilen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 112 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Oud Zuilen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Vleuten, De Meern en Haarzuilens bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Oud Zuilen

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Oud Zuilen is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zomaar een notariskantoor binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een notaris in Oud Zuilen. Lees snel verder om erachter te komen hoe ook jij de beste notaris uit Oud Zuilen kunt vinden!

Spring direct naar:

Een bekwame notaris Oud Zuilen vinden

Wil je een professionele notaris in Oud Zuilen vinden? Dan hebben we aantrekkelijk nieuws voor je! Een juiste notaris vind je immers gemakkelijk bij notaris-kaart.nl. We hebben een ruim portfolio en hiermee vind je in minder dan enkele ogenblikken een verstandige notaris in Oud Zuilen voor jouw project. In een aantal gevallen is het noodzaak om een notaris in Oud Zuilen in te roepen, in andere gevallen is het inschakelen van een notaris in Oud Zuilen niet verplicht, maar raden wij het wel ten zeerste aan.

Als je één van onderstaande zaken wilt regelen, ben je steevast verplicht om een notaris in Oud Zuilen in de arm te nemen:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarnaast om voor de onderstaande gevallen een notaris in Oud Zuilen te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en behandeling van een nalatenschap

Ook speelt een notaris in Oud Zuilen een belangrijke rol in zaken rondom het aan- en verkopen van onroerend goed, bijvoorbeeld een woning. Echter ook wanneer je een onderneming wilt oprichten en van bepaalde rechtsvormen gebruik zult maken, komt een notaris in Oud Zuilen om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Oud Zuilen

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Oud Zuilen?

Het juiste notariskantoor in Oud Zuilen sluit nauwgezet aan bij je behoeften. Een van de talrijke voordelen van een notariskantoor in Oud Zuilen is dat er talloze notarissen werken die je verder kunnen helpen. Regelmatig heeft een notariskantoor in Oud Zuilen voor verschillende specialismen notarissen in dienst. Je kunt dus voor enorm veel gevariëerde projecten terecht bij een notariskantoor in Oud Zuilen.

Een kantoor is zodoende niet uitsluitend in staat om je hoe dan ook verder te helpen, maar heeft regelmatig ook nog eens een notaris voor je die precies de specialisatie bezit waar je naar op zoek bent. Overigens kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Een deskundige kan je vaak net even iets extra’s brengen, wanneer de situatie daarom vraagt. Hiermee haal je ook het meeste uit je situatie. Vaak kan een professioneel notariskantoor in Oud Zuilen je daardoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Oud Zuilen?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Oud Zuilen te vinden dat bij je past.

Oud Zuilen notariskantoor samenlevingscontract & testament

Ben je op zoek naar een competente notaris die een samenlevingscontract voor jou en je liefste of huisgenoot kan opstellen? Laat je dan absoluut eens inspireren door in Oud Zuilen een notariskantoor te raadplegen. Wanneer je een notarieel wilsbeschikking wil laten opmaken kom je ook doorgaans terecht bij een expeditie in Oud Zuilen naar een notariskantoor.

Je weet dan hoe dan ook dat je een rechtsgeldig document krijgt, waarin alles duidelijk en juridisch juist is vastgelegd. Dit komt uitermate goed van pas wanneer een samenlevingscontract relevant wordt. In het geval van een samenlevingsovereenkomst is dat over het algemeen bij het afbreken van een liefdesrelatie. Je wil op dat moment dat alles begrijpelijk is verwoord, fatsoenlijk is vastgelegd en dat het zonder enige aarzeling inzichtelijk is welke zaken aan wie toebehoren en hoe de distributie eruit komt te zien.

Maar gelukkig komt – in contrast tot bij een wilsbeschikking – niet altijd een overlijden kijken bij een ontbinding van het geschrift wat je in Oud Zuilen via notariskantoor hebt laten opmaken. Een samenlevingscontract komt altijd te vervallen indien een relatie wordt omgezet in een huwelijk of geregistreerd partnerschap. Je kunt het beste in Oud Zuilen je notariskantoor om begeleiding vragen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Oud Zuilen?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Oud Zuilen.

Notaris kosten Oud Zuilen

Indien je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Oud Zuilen dan is het raadzaam om je te oriënteren op de kosten. Je wil niet denken dat je goedkoop uit bent, maar tegelijkertijd geld kwijt raken aan iemand die zijn ambacht niet verstaat, doch je wilt ook niet te veel betalen.

Wat is dan wel de wijze om een behendig notaris kantoor in Oud Zuilen te vinden? Via notaris-kaart.nl vraag je gewoon sommige offertes op, waarna je je keuze kunt maken. De kosten van een notaris kantoor in Oud Zuilen worden dan in ieder geval uitstekend voor je gespecificeerd en je weet direct waar je aan toe bent.

Er zijn talloze manieren om de kosten van een notaris kantoor in Oud Zuilen op te bouwen. Dit zijn de meest voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Oud Zuilen

Nu notarissen uit Oud Zuilen vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Oud Zuilen vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notaris Oud Zuilen

Het is simpelweg niet zo dat je het allereerste kantoor maar moet binnenlopen wat er maar bij jou in de omgeving zit. Als je een paar simpele stappen doorloopt, kom je uit bij een uitkomst die wel bij je past. Met deze stappen weet je absoluut dat je een competente partij zal vinden. Als je voor jezelf helder hebt wat je wilt, helpt het je om een fatsoenlijk uurtarief te krijgen bij een notarispraktijk in Oud Zuilen. Als de klus duidelijk is, is het een stuk eenvoudiger om een gericht uurtarief af te spreken.

Is het enkel maar nodig om begeleiding te krijgen voor als voorbeeld het aankopen van een huis of wil je tevens een hypotheekakte op laten maken? Afhankelijk van je wens kan het uurtarief ook verschillen. Over het algemeen genomen zien we bij een notarispraktijk in Oud Zuilen een gebruikelijk tarief van €150. Ga je voor een prof met wat minder ervaring, ben je over het algemeen wat goedkoper uit. Ga je voor iemand met wat extra ervaring, betaal je ook wat meer.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Oud Zuilen op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Oud Zuilen vergelijken

Heb je voor jezelf besloten dat je in Oud Zuilen notarispraktijk aanbiedingen wilt opvragen? Goed! Daar helpen we je graag bij! Ons netwerk is immers flink groot waardoor ook in Oud Zuilen een notarispraktijk te vinden is die precies aansluit op jouw wensen en behoeften.

Vanuit onze offerte-aanvraag kun je gemakkelijk in het bezit komen van drie offertes op maat en je kunt zo gemakkelijk vergelijken. Natuurlijk is dit hele proces vrijblijvend en gratis, tot het ogenblik dat jij je keuze permanent hebt gemaakt om in Oud Zuilen je notarispraktijk uit te zoeken. In een persoonlijk contact kun je dan je behoeften verder kenbaar maken.

Wacht niet langer en vraag vandaag nog je vrijblijvende en kosteloos aanbiedingen op als je in Oud Zuilen een notarispraktijk zoekt. Je kunt altijd nog nog beslissen om een andere optie te proberen, maar met onze offertes heb je gegarandeerd succes en begint je besparing direct nog.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Oud Zuilen

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Oud Zuilen en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Oud Zuilen

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Oud Zuilen terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Oud Zuilen

Had dit veel sneller moeten doen

20 mei 2024

Na eerst zelf gezocht te hebben en veel centen kwijt te zijn geraakt aan een goedkope notaris, heb ik via notaris-kaart een topper aan de haak geslagen. Had ik veel eerder moeten doen.

- Thomas van de Pol

Prima afhandeling testament!

13 mei 2024

Ik was angstig dat het enorm ingewikkeld zou worden en hoofdzakelijk: prijzig. Gelukkig was het tegendeel aan de orde.
Ongeacht het werk wat gewoon kritisch gedaan lijkt te zijn, weet ik nu door de uitleg ook precies waar ik voor betaal (herroeping testament). Heel aangenaam.

- Rob van de Pol

Lage kosten

11 mei 2024

We waren op zoek naar een notaris die lage kosten rekende, gezien onze opstartfase.
Gelukt via notaris-kaart en content met de gang van zaken naderhand.

- Michiel Martens

Top geregeld

1 mei 2024

Razendsnel de goede persoon getroffen, aangenaam!

- Evelien van de Velden

Verstand van zaken

23 april 2024

Naar verwachting, veel kennis van zaken.

- Christian van der Laan

Afhandeling uit handen

20 april 2024

De erfenis geregeld krijgen is al ingewikkeld en vervelend genoeg. De notaris die we hier gevonden hebben heeft ons hierin ontzorgd zover dat kon, erg prettig.

- Adrianus Hoekstra

Gewoon prima!

8 april 2024

Boven verwachting! Super!

- Raymond Dekker

Notarieel gewoon top

2 april 2024

De offertes waren snel in huis en naderhand inhoudelijk aanzienlijk bijgestaan door de notaris.

- Pieter van de Berg

Prima afgehandeld.

26 maart 2024

Begrijpelijk en vlot. Dank!

- Anna van Dijk

Uitgelichte notarissen uit Oud Zuilen

Notarispraktijk Nick van Buitenen B.V.

Bemuurde Weerd Oostzijde 19
3514 AN Utrecht
Nederland

030 271 9227
https://vangrafhorst.nl/nick

Notarispraktijk Jansen & partner

Bisonspoor 1225
3605 KZ Maarssen
Nederland

0346 566 434
https://www.notarissenutrecht.nl/

Notarispraktijk Appel

Emmaweg 2
3603 AM Maarssen
Nederland

0346 290 760
http://www.notarispraktijkappel.nl/