Notaris Oosterwijtwerd

Wil jij een ijzersterke notaris uit Oosterwijtwerd die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar notaris Oosterwijtwerd verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Oosterwijtwerd – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Notaris Oosterwijtwerd gezocht?

Nu notaris offertes vergelijken

Notaris Oosterwijtwerd
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 90 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Oosterwijtwerd, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Godlinze, Leermens en Eenum bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Oosterwijtwerd

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Oosterwijtwerd is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor uit Oosterwijtwerd vindt die het beste met je voor heeft. Wij vertellen je graag wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Een bekwame notaris Oosterwijtwerd vinden

Wil je een competente notaris in Oosterwijtwerd vinden? Dan kunnen we je gerust stellen! Vanuit notaris-kaart.nl kom je immers makkelijk in contact met een competente notaris. Dankzij ons brede aanbod vindt je binnen enkele ogenblikken een passende notaris in Oosterwijtwerd die aansluit op jouw behoefte. Je bent niet altijd verplicht om een notaris in Oosterwijtwerd in te vliegen. Wij adviseren dan ook om dit vooraf rustig na te gaan. Maar ook als het optioneel is, is het inhuren of raadplegen van een notaris in Oosterwijtwerd meestal alsnog een geschikte keuze.

Wanneer je één van onderstaande zaken wilt regelen, ben je steevast verplicht om een notaris in Oosterwijtwerd in de arm te nemen:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarbuiten om voor de onderstaande gevallen een notaris in Oosterwijtwerd te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afhandeling van een erfenis

Overigens speelt een notaris in Oosterwijtwerd een belangrijke rol in zaken rondom het aan- en verkopen van onroerend goed, zoals een huis. Maar ook als je een bedrijf wilt opstarten en van bepaalde rechtsvormen gebruik gaat maken, komt een notaris in Oosterwijtwerd om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Oosterwijtwerd

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Oosterwijtwerd?

Een aantal mensen zijn zoekende naar waar ze precies een notariskantoor in Oosterwijtwerd voor nodig hebben. Een notariskantoor in Oosterwijtwerd kan je onder meerdere ondersteunen met het opstellen van een testament of het verwerken van een erfenis. Daarbuiten is het zo dat een notariskantoor in Oosterwijtwerd er voor je zal zijn als je een bepaalde akte moet opstellen. Je kunt onder andere denken aan een hypotheekakte of een overdrachtsakte. Het helpt als je weet hoe je een deskundig notariskantoor in Oosterwijtwerd kunt vinden, omdat praktisch iedereen wel eens een keer een toestand heeft waar hij een notaris bij nodig heeft.

Een algemene notaris kan je vaak verder helpen, maar een notariskantoor kan je regelmatig een specifiek specialisatie brengen. Een specialist kan je vaak net even iets extra’s brengen, als de gebeurtenis daarom vraagt. Hier haal je ook het maximale uit je situatie. Wat dat betreft kan een fatsoenlijk notariskantoor in Oosterwijtwerd je heel veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Oosterwijtwerd?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Oosterwijtwerd te vinden dat bij je past.

Oosterwijtwerd notariskantoor samenlevingscontract & testament

Ben je een zoektocht begonnen naar die competente notaris die in een handomdraai voor jou je kan helpen bij het opstellen van documenten? Laat je dan absoluut eens inspireren door in Oosterwijtwerd een notariskantoor te raadplegen. Indien je een notarieel testament wil laten opstellen kom je ook vaak terecht bij een expeditie in Oosterwijtwerd naar een notariskantoor.

Je weet dan überhaupt dat je een rechtsgeldig document krijgt, waarin alles duidelijk en juridisch juist is beschreven. Dit komt uiterst goed van pas als een samenlevingscontract belangrijk wordt. In het geval van een samenlevingsovereenkomst is dat over het algemeen bij het stoppen van een relatie. In dit soort tijden is het van belang dat het geschrift helder is, rechtsgeldig is en dat er zonder enige twijfel is beschreven hoe de distributie van goederen eruit moet komen te zien.

Evengoed is het verbreken van een verhouding niet de enige reden om een samenlevingscontract wat in Oosterwijtwerd via notariskantoor is opgesteld te laten beëindigen. Ook een huwelijk of geregistreerd partnerschap kan de condities van een samenlevingscontract laten beëindigen. Vraag in Oosterwijtwerd je notariskantoor naar de condities!

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Oosterwijtwerd?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Oosterwijtwerd.

Wat zijn de kosten van een notaris kantoor Oosterwijtwerd

Voor je te verdiepen in de kosten is het raadzaam om het verschil tussen een jurist en een notaris te kennen. Het is toch de eerste stap die je moet maken. Een jurist is de persoon die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Denk hier met name aan adviezen of aan het schrijven van beroepschriften. Een notaris daarentegen is de partij die in het bijzonder gestructureerd is op de notariële zaken. Het is een specialist met een hoge mate van vakbekwaamheid en specialisatie.

Het notaris kantoor in Oosterwijtwerd stelt bijvoorbeeld de aktes op die komen kijken bij het uitreiken van een hypotheek of bij het opmaken van een testament. De werkzaamheden die een notaris op zich neemt, zoals het opmaken van aktes, kunnen niet door een reguliere jurist worden gedaan.

De tariefstellingen van een notaris kantoor in Oosterwijtwerd kunnen als volgt worden gespecificeerd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Oosterwijtwerd

Nu notarissen uit Oosterwijtwerd vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Oosterwijtwerd vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notaris Oosterwijtwerd

Het is natuurlijk niet zo dat je het eerste kantoor maar moet binnengaan wat er maar bij jou in de buurt zit. Indien je een paar simpele stappen doorloopt, kom je uit bij een uitkomst die wel bij je aansluit. Met deze stappen weet je immers dat je een betrouwbare partij zal vinden. Door duidelijk te zijn in wat je wilt, kun je meestal in verbinding komen met een notarispraktijk in Oosterwijtwerd die nauwkeurig past bij je wensen. Hij moet namelijk wel weten wat je nu precies van hem of haar wil.

Is het alleen maar nodig om hulp te krijgen voor bijvoorbeeld het kopen van een woonhuis of wil je daarnaast een hypotheekakte op laten stellen? Afhankelijk van je wens kan het tarief ook afwijken. Over het algemeen genomen zien we bij een notarispraktijk in Oosterwijtwerd een normaal uurtarief van €150. Voor de startende notarissen zal dit bedrag uiteraard iets minder hoog liggen, en tegenovergesteld voor een geroutineerde partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Oosterwijtwerd op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Oosterwijtwerd vergelijken

Ben je er voor jezelf uit en sta je op het punt om in Oosterwijtwerd notarispraktijk offertes op te vragen? Gelukkig! Daar ondersteunen we je graag bij! Ons netwerk is immers enorm groot waardoor ook in Oosterwijtwerd een notarispraktijk te vinden is die precies aansluit op je wensen en behoeften.

Met onze offerte-aanvraag kun je makkelijk in het bezit komen van drie offertes op maat en je kunt zo eenvoudig vergelijken. Logischerwijs is dit gehele proces vrijblijvend en gratis, tot het ogenblik dat jij je keuze permanent hebt gemaakt om in Oosterwijtwerd je notarispraktijk uit te zoeken. In een persoonlijk contact kun je dan je behoefte verder kenbaar maken.

Wacht niet langer en vraag vandaag nog je vrijblijvende en gratis offertes op wanneer je in Oosterwijtwerd een notarispraktijk zoekt. Je kunt altijd nog nog beslissen om een alternatieve optie te proberen, maar via onze aanbiedingen heb je geheid succes en begint je besparing vandaag nog.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Oosterwijtwerd

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Oosterwijtwerd en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Oosterwijtwerd

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Oosterwijtwerd terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Oosterwijtwerd

Heldere gang van zaken

27 januari 2023

Duidelijke aanbieding gehad en deze is ook nagekomen. Super dus.

- Maria de Graaf

Gauw de geschikte specialist ontdekt

22 januari 2023

Na de offertes razendsnel de geschikte keuze kunnen maken. Contact volgde gauw.

- Christiaan Mulder

Blij met beslissing

12 januari 2023

Achteraf blij dat ik mijn notaris via notaris-kaart heb gezocht.

- Maria Dijkstra

Vlot afgehandeld

8 januari 2023

Van het aanvragen van de offertes tot de aktes opstellen, het ging geweldig en snel.Gemakkelijk en dus content.

- Wendy van Dijk

Beter geprijsd dan verwacht

1 januari 2023

Was achteraf een stuk minder duur uit dan dat ik had gedacht.

- Cornelis van Beek

Aanrader

21 december 2022

We kunnen notaris-kaart aanraden.

- Caroline van Dam

Notariskantoor was top

17 december 2022

Heel fijn met het notariskantoor samengewerkt. Afspraken werden mooi op tijd nagekomen!

- Martijn Postma

Ervaring met notariskantoor was top

6 december 2022

Het kantoor waar we mee hebben samengewerkt was super! Afspraak was afspraa, bijzonder prettig.

- Monique Koning

Afhandeling uit handen

29 november 2022

Te maken krijgen met een erfenis is al verdrietig op zichzelf. De notaris welke we hier gevonden hebben heeft ons hierin ontzorgd zover dat kon, heel fijn.

- Daniëlle Meijer

Uitgelichte notarissen uit Oosterwijtwerd

Emmius Notarissen

Brander 13
9934 NR Delfzijl
Nederland

0596 635 000
http://www.emmiusnotarissen.nl/?utm_source=google&utm_medium=google-places&utm_campaign=local-search

Meijer & Broekema Notarissen

Kerkstraat 148
9603 AL Hoogezand
Nederland

0598 451 284
https://notariaatdepoel.nl/

Notariskantoor Mr H Huitsing

Heerestraat 32
9991 BG Middelstum
Nederland

0595 552 866
http://www.notarishuitsing.nl/