Notaris Eenum

Behoefte aan een top notaris uit Eenum die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar notaris Eenum verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Eenum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Eenum gezocht?

Nu notaris offertes vergelijken

Notaris Eenum
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 127 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Eenum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Zeerijp, T Zandt en Wirdum bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Eenum

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Eenum kan best een lastige zijn. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zonder uitnodiging een notariskantoor binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een notaris in Eenum. Wij vertellen je graag waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Een goede notaris Eenum vinden

Wil je een geschikte notaris in Eenum vinden? Dan kunnen we je gerust stellen! Vanuit notaris-kaart.nl kom je namelijk eenvoudig in contact met een competente notaris. Via ons brede aanbod vindt je binnen enkele ogenblikken een verstandige notaris in Eenum die aansluit op je behoefte. Je bent niet altijd verplicht om een notaris in Eenum in te huren. Wij adviseren dan ook om dit eerst rustig na te gaan. Maar ook als het optioneel is, is het inhuren of raadplegen van een notaris in Eenum vaak alsnog een geschikte keuze.

Wanneer je één van onderstaande zaken wilt regelen, ben je iedere keer verplicht om een notaris in Eenum in de arm te nemen:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarnaast om voor de onderstaande gevallen een notaris in Eenum te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afwikkeling van een erfenis

Indien je onroerend goed wilt aan- of verkopen, bijvoorbeeld een woning of een kantoorpand, krijg je tevens te maken met een notaris. Maar ook bij executie veilingen en het oprichten van een onderneming binnen verscheidene rechtsvormen komt een notaris in Eenum om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Eenum

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Eenum?

Het is nog steeds zo dat men zich afvraagt voor welke dingen je precies een notariskantoor in Eenum nodig hebt. Een notariskantoor in Eenum kan je onder andere begeleiden met het opstellen van een testament of het verwerken van een nalatenschap. Ook is het zo dat een notariskantoor in Eenum er voor je zal zijn als je een bepaalde akte moet opstellen. Denk hierbij aan een hypotheekakte of aan een akte van overdracht. Vrijwel iedereen zal ooit wel eens een keer een notaris nodig hebben, het is dus noodzakelijk om wel te weten hoe je een notariskantoor in Eenum moet zoeken.

Een kantoor is daarom niet uitsluitend in staat om je sowieso verder te helpen, maar heeft veelal ook nog eens een notaris voor je die uitgerekend de specialisatie bezit waar je naar op zoek bent. Natuurlijk kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Een specialist kan je vaak net even iets extra’s brengen, wanneer de situatie erom vraagt. Zo kom je zometeen ook niet voor complexe verrassingen te staan. Wat dat betreft kan een verstandig notariskantoor in Eenum je enorm veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Eenum?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Eenum te vinden dat bij je past.

Eenum notariskantoor samenlevingscontract & testament

Ben je een speurtocht gestart naar die competente notaris die in een handomdraai voor jou je kan helpen bij het opstellen van documenten? Overweeg dan zeker in Eenum een notariskantoor te zoeken voor deze opdracht. Evenals het opstellen van een notarieel testament is iets wat mensen in Eenum via notariskantoor willen laten doen.

Je weet dan überhaupt dat je een geldig document krijgt, waarin alles begrijpelijk en juridisch juist is vastgelegd. Dit komt bijzonder goed van pas indien een samenlevingscontract relevant wordt. In het geval van een samenlevingsovereenkomst is dat over het algemeen bij het ontbinden van een relatie. Je wil op dat moment dat alles begrijpelijk is verwoord, degelijk is gedocumenteerd en dat het zonder enige twijfel helder is welke zaken aan wie toebehoren en hoe de verdeling eruit komt te zien.

Echter gelukkig komt – in tegenstelling tot bij een wilsbeschikking – niet altijd een overlijden kijken bij een ontbinding van het document wat je in Eenum via notariskantoor hebt laten opstellen. Een samenlevingscontract komt in ieder geval te vervallen wanneer een relatie wordt omgezet in een trouwerij of geregistreerd partnerschap. Je kunt het beste in Eenum je notariskantoor om raadgeving vragen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Eenum?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Eenum.

Kosten notaris Eenum

Het is noodzakelijk dat je weet wat het verschil is tussen een gewone jurist en een notaris. Dit helpt je om tot de geschikte keuze te komen. Een jurist is de persoon die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Denk hierbij met name aan adviezen of aan het schrijven van beroepschriften. Een notaris daartegenover is de partij die in het bijzonder gericht is op de notariële zaken. Daardoor is het een persoon met een hoge mate van specifieke kennis en specialisme.

Een notaris kantoor in Eenum is erop ingericht om testamenten of hypotheekaktes op te stellen. De werkzaamheden van een jurist en de taken van een notaris zijn over en weer niet uitwisselbaar.

Er zijn allemaal manieren om de prijzen van een notaris kantoor in Eenum op te bouwen. Dit zijn de veel voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Eenum

Nu notarissen uit Eenum vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Eenum vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Eenum

De prijzen voor een notarispraktijk in Eenum kunnen sterk uiteen lopen om talloze redenen. Er bestaat over en weer best wat onderscheid onder de aparte notarispraktijken in Eenum. Wat een notaris kost kan stevig uiteen lopen op basis van ervaring, specialismes, vakgebieden en aantal opdrachten.

Indien je een notarispraktijk in Eenum vindt die nog niet zo lang bestaat of zeer klein is, ben je doorgaans wat minder geld kwijt dan aan een notarispraktijk in Eenum die heel erg veel expertise heeft of heel veel notarissen huisvest.

Je kunt in theorie de goedkoopste notarispraktijk vinden door offertes op te vragen en daar de goedkoopste van te kiezen. Let er daarbij wel op dat de notaris van je keuze wel past bij je situatie. Kijk bovendien of je kunt achterhalen wat het ene notariskantoor in prijs laat variëren van het andere, zodat je hier een correct beeld bij krijgt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Eenum op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Eenum vergelijken

Heb je voor jezelf besloten dat je in Eenum notarispraktijk offertes wilt aanvragen? Gelukkig! Hier assisteren we je graag bij! Ons netwerk is immers enorm groot waardoor ook in Eenum een notarispraktijk te traceren is die precies aansluit op je voorkeuren en behoeften.

Via onze offerte-aanvraag kun je eenvoudig in het bezit komen van drie aanbiedingen op maat en je kunt zo makkelijk vergelijken. Natuurlijk is dit gehele proces vrijblijvend en gratis, tot het ogenblik dat jij je keuze permanent hebt gemaakt om in Eenum je notarispraktijk uit te zoeken. Vervolgens kun je in een kennismakingsgesprek of gedurende een afspraak je voorkeuren verder uiteen zetten.

Wacht niet langer en vraag vandaag nog je vrijblijvende en kosteloos offertes op wanneer je in Eenum een notarispraktijk zoekt. Later kun je over het algemeen nog een alternatieve route bewandelen, maar wij verzekeren dat je met onze offertes succes zult hebben en dat je nu al start met besparen op je kosten voor een notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Eenum

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Eenum en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Eenum

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Eenum terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Eenum

Na opvragen offertes gauw ontvangen

15 juli 2024

Gauw de offertes ontvangen en een juiste notaris gevonden.

- Manon Koster

Begrijpelijk uiteenzetting van de kosten ontvangen en deze is keurig opgevolgd. Tevreden dus!

9 juli 2024

- Ivo Willems

Merci

2 juli 2024

Bedankt voor alle assistentie en support!

- Niels Prins

Super!

25 juni 2024

Na het uitkiezen van een notaris via notaris-kaart konden we snel antwoorden krijgen wat betreft
het erfrecht. De verzoeken die we hadden werden gauw en glashelder beantwoord.

- Robert de Jong

Heldere gang van zaken

20 juni 2024

Duidelijke offerte gekregen en deze is ook nagekomen. Top dus.

- Michel de Boer

Zorgen uit handen

14 juni 2024

Te doen krijgen met een erfdeel is al vreugdeloos op zich. Gelukkig hebben we door
de gevonden notaris daarin een zorg minder gehad.

- Dennis Martens

Aanrader

5 juni 2024

Uit persoonlijke ervaring bevelen wij notaris-kaart en daarom de offerte aanvraag aan.

- Johannes Sanders

Notariële ondersteuning was fijn

27 mei 2024

Geholpen door een professional die geweldig met me meeleeft, erg prettig.

- Tessa de Wit

Simpelweg prima!

24 mei 2024

Fantastisch gedaan! Uitstekend!

- Christian de Leeuw

Uitgelichte notarissen uit Eenum

Emmius Notarissen

Brander 13
9934 NR Delfzijl
Nederland

0596 635 000
http://www.emmiusnotarissen.nl/?utm_source=google&utm_medium=google-places&utm_campaign=local-search

Meijer & Broekema Notarissen

Kerkstraat 148
9603 AL Hoogezand
Nederland

0598 451 284
https://notariaatdepoel.nl/

Notariaat Slochteren

Hoofdweg 16
9621 AL Slochteren
Nederland

0598 422 722
http://notarisslochteren.nl/