Notaris Oosterhout

Ben jij opzoek naar een professionele notaris in Oosterhout die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Notaris-kaart zorgt dat jij die zoekt naar notaris Oosterhout verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Oosterhout – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Oosterhout gezocht?

Laat je snel helpen

Notaris Oosterhout
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 124 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Oosterhout, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Beek Ubbergen, Haalderen en Ubbergen bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Oosterhout

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Oosterhout is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zonder uitnodiging een notariskantoor binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een notaris in Oosterhout. Wij vertellen je graag wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Een goede notaris Oosterhout vinden

Tevens al voor een lange periode aan het zoeken naar een notaris in Oosterhout? Het is niet altijd makkelijk om bij de juiste individu uit te komen, die je juridische zaken en officiële aktes onder zijn hoede kan nemen. Wij begrijpen dit maar al te goed. Door het stevige aanbod is het lastig om de geschikte partijen nog te herkennen. Maar tijdens deze speurtocht zullen wij er echt voor je zijn. We laten dan ook alles aan bod komen wat jij nodig hebt, voordat je op zoek bent naar een notaris in Oosterhout. Dankzij deze tips is het vinden van een notaris bij lange na niet meer zo moeizaam als voorheen.

Je bent in elk geval gedwongen om een notaris in Oosterhout te vinden voor:

 • Een testament op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarnaast om voor de opvolgende gevallen een notaris in Oosterhout te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afhandeling van een erfenis

Alle notarissen uit Oosterhout

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Oosterhout?

Een fatsoenlijk notariskantoor in Oosterhout kan je correct helpen met de situatie waar jij een notaris voor wilt inhuren. Het voordeel van een notariskantoor in Oosterhout is dat er gewerkt wordt met meerdere notarissen. Je zult bij een notariskantoor in Oosterhout dan ook notarissen voor talloze soorten kennisgebieden zien rondlopen. Je kunt dus voor een heel breed scala aan opdrachten terecht bij een notariskantoor in Oosterhout.

Een algemene notaris kan je doorgaans ook helpen, maar een notariskantoor kun je veelal een bijzonder specialisme brengen. Evengoed zijn er diverse denkbare gevallen waar je een professional aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Zo kom je straks ook niet voor vervelende verrassingen te staan. Vaak kan een kundig notariskantoor in Oosterhout je daardoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Oosterhout?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Oosterhout te vinden dat bij je past.

Oosterhout notariskantoor testament & samenlevingscontract

Ben je op zoek naar een professionele notaris die een samenlevingscontract voor jou en je geliefde of huisgenoot kan opstellen? Overweeg dan zeker in Oosterhout een notariskantoor te vinden voor deze taak. Als je een notarieel testament wil laten opstellen kom je ook doorgaans terecht bij een zoektocht in Oosterhout naar een notariskantoor.

Je bent dan immer verzekerd van een geldig document, waarin alle afspraken expliciet zijn gedocumenteerd. Dit komt bijzonder goed van pas als een samenlevingscontract belangrijk wordt. Veelal is dat pas bij het verbreken van de regeling in kwestie. Je wil daarbij dat alles duidelijk is beschreven, fatsoenlijk is beschreven en dat het zonder enige twijfel duidelijk is welke zaken aan wie toebehoren en hoe de verdeling eruit komt te zien.

Echter gelukkig komt – in tegenstelling tot bij een testament – niet altijd een overlijden kijken bij een ontbinding van het document wat je in Oosterhout via notariskantoor hebt laten opstellen. Ook een huwelijk of geregistreerd partnerschap kan de condities van een samenlevingscontract laten opheffen. Vraag in Oosterhout je notariskantoor naar de condities!

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Oosterhout?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Oosterhout.

Wat zijn de kosten voor een notaris kantoor Oosterhout

Alvoor je te verdiepen in de prijzen is het van belang om het onderscheid tussen een jurist en een notaris te kennen. Dit is toch de eerste stap die je moet maken. Een jurist is de professional die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Je kunt onder andere denken aan een bezwaar. Een notaris anderzijds is de partij die in het speciaal gericht is op de notariële zaken. Daardoor is het een persoon met een hoge mate van specifieke kennis en specialisatie.

Het notaris kantoor in Oosterhout stelt onder andere de documenten op die komen kijken bij het uitreiken van een kredietverlening of bij het opstellen van een wilsbeschikking. De taken van een jurist en de taken van een notaris zijn wederzijds niet uitwisselbaar.

De kosten van een notaris kantoor in Oosterhout kunnen als volgt worden opgebouwd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Oosterhout

Nu notarissen uit Oosterhout vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Oosterhout vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Oosterhout

De prijzen voor een notarispraktijk in Oosterhout kunnen sterk uiteen lopen om diverse oorzaken. De ene notarispraktijk in Oosterhout is biologisch de andere niet. Tariefstellingen kunnen fiks variëren op basis van ervaring en kundigheid, en tevens op basis van populariteit.

Een notarispraktijk in Oosterhout die net gestart is, of uit enkel één of twee notarissen bestaat, kost meestal iets minder als een notarispraktijk in Oosterhout die veel steviger is opgezet en tientallen notarissen onder contract heeft.

Je kunt in feite de goedkoopste notarispraktijk vinden door aanbiedingen op te vragen en daar de minst dure van te kiezen. Het is hier wel van belang dat de gekozen notaris aansluit bij je wensen. Kijk ook of je kunt achterhalen wat het ene notariskantoor in prijs laat verschillen van het andere, zodat je hier een aardig beeld bij krijgt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Oosterhout op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Oosterhout vergelijken

Het is simpelweg een erg goed idee om eerst een aanvraag voor een aanbieding de deur uit te doen. Het loont als je voor jezelf duidelijk hebt wat je precies verwacht. Daardoor kun je zeker weten dat je te maken hebt met een deskundige, een mate van professionaliteit is voor juridische zaken echt een ware noodzakelijkheid. Je komt er zo ook bijtijds achter indien de notarispraktijk in Oosterhout een bepaalde klus niet voor je kan uitvoeren. Dit scheelt jou weer tijd.

De opvolgende stap is het voeren van een kennismakingsgesprek. Bij dit onderhoud krijg je meer begrip in wat de notarispraktijk in Oosterhout voor jou kan betekenen. Je kunt dan ogenblikkelijk kijken of het goed klikt met deze notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Oosterhout

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Oosterhout en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Oosterhout

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Oosterhout terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Oosterhout

Iemand die snapt waar die het over heeft

11 juli 2024

Direct de geschikte man ontdekt. Grandioos!

- Mariska van Dijk

Zoals bedacht

3 juli 2024

Aanbieding was fatsoenlijk.

- Angelique de Jong

Vlot afgehandeld

29 juni 2024

Verzoek verliep rap en de benodigde stukken waren binnen no time opgesteld.Rap en zonder lastig gedoe dus gelukkig met de manier waarop dit gaat.

- Irene Mol

Simpelweg goed!

17 juni 2024

Boven verwachting! Fantastisch!

- Martine Smit

Prima werk gekregen

11 juni 2024

We hadden een zorg dat het ongemakkelijk zou zijn en ook veel zou kosten. Gelukkig was het tegenovergestelde waar. Gelukkig was het tegendeel aan de orde.
Uiteraard betaal je vanwege het werk van de notaris echter ik begreep ook nog eens waarvoor wat betreft
de herroeping van mijn wilsbeschikking. Zeer aangenaam.

- Dennis van Vliet

Prima raadgeving gekregen!

7 juni 2024

Een aanrader, een helder verhaal en juist advies.

- Arjan Prins

Vertrouwde partner

29 mei 2024

Partij gevonden die betrouwbaar aanvoelt. Fantastisch!

- Petronella van der Horst

Domweg vertrouwd

21 mei 2024

Hoopte al dat mijn notaris zo competent zou zijn.

- Christian de Graaf

Minder duur dan verwacht

15 mei 2024

Was later een hoop voordeliger uit dan dat ik had verwacht.

- Jelle Smits

Uitgelichte notarissen uit Oosterhout

Notarissen Elst

Nieuwe Aamsestraat 77
6662 NK Elst
Nederland

0481 366 488
http://www.notarissenelst.nl/

Dé Woonnotaris

Sint Canisiussingel 26
6511 TJ Nijmegen
Nederland

024 382 0420
http://www.dewoonnotaris.nl/

Hekkelman Lawyers N.V.

Prins Bernhardstraat 1
6521 AA Nijmegen
Nederland

024 382 8384
http://www.hekkelman.nl/