Notaris Ubbergen

Behoefte aan een ijzersterke notaris in Ubbergen die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Notaris-kaart zorgt dat jij die zoekt naar notaris Ubbergen verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Ubbergen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Ubbergen gezocht?

Nu notaris offertes vergelijken

Notaris Ubbergen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 129 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Ubbergen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Heilig Landstichting, Berg En Dal en Beek Ubbergen bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Ubbergen

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Ubbergen is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor in Ubbergen vindt die het beste met je voor heeft. Wij vertellen je met alle plezier waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Een kundige notaris Ubbergen vinden

Ben je zoekende naar een kundige notaris in Ubbergen? Dan hebben we aantrekkelijk bericht voor je! Via notaris-kaart.nl kom je namelijk gemakkelijk in contact met een kundige notaris. Wij hebben een breed portefeuille en daarmee vind je in minder dan enkele momenten een goede notaris in Ubbergen voor jouw project. In bepaalde gevallen is het noodzaak om een notaris in Ubbergen in te vliegen, in andere gevallen is het inschakelen van een notaris in Ubbergen niet verplicht, maar raden wij het wel ten strengste aan.

Je bent in elk geval verplicht om een notaris in Ubbergen te vinden voor:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de opvolgende zaken raden wij ten zeerste aan om een notaris in Ubbergen te vinden, ook al is dit niet verplicht:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en afhandeling van een nalatenschap

Overigens speelt een notaris in Ubbergen een gewichtige rol in zaken bij het aan- en verkopen van onroerend goed, bijvoorbeeld een woning. Echter tevens indien je een concern wilt beginnen en van sommige rechtsvormen gebruik wilt maken, komt een notaris in Ubbergen om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Ubbergen

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Ubbergen?

Een verstandig notariskantoor in Ubbergen kan je nauwgezet helpen met de situatie waar jij een notaris voor wilt inhuren. Een van de talrijke voordelen van een notariskantoor in Ubbergen is dat er verschillende notarissen werken die je tevens kunnen helpen. Je zult bij een notariskantoor in Ubbergen dan ook notarissen voor allemaal soorten vakgebieden zien rondlopen. Je kunt daarom voor een enorm breed spectrum aan opdrachten terecht bij een notariskantoor in Ubbergen.

Een kantoor is derhalve niet alleen in staat om je sowieso verder te helpen, maar heeft meestal ook nog eens een notaris voor je die uitgerekend de kennis bezit waar je naar op zoek bent. Uiteraard kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Evengoed zijn er diverse denkbare scenario`s waar je een professional aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Hiermee haal je ook het meeste uit je situatie. Vaak kan een professioneel notariskantoor in Ubbergen je daardoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Ubbergen?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Ubbergen te vinden dat bij je past.

Ubbergen notariskantoor testament & samenlevingscontract

Ben je een expeditie begonnen naar die perfecte notaris die in een handomdraai voor jou je kan helpen bij het opstellen van documenten? Laat je dan vooral eens inspireren door in Ubbergen een notariskantoor te raadplegen. Als je een notarieel wilsbeschikking wil laten opmaken kom je ook meestal terecht bij een zoektocht in Ubbergen naar een notariskantoor.

Je bent dan immer gegarandeerd van een geldig document, waarin alle afspraken expliciet zijn vastgelegd. De wettigheid van het document is namelijk zeer belangrijk indien het noodzakelijk is dat wat in het document staat ook uitgevoerd wordt. Dikwijls is dat pas bij het eindigen van de overeenkomst in kwestie. In dit soort tijden is het van waarde dat het document overduidelijk is, wettig is en dat er zonder enige twijfel is vastgelegd hoe de verdeling van dingen eruit moet komen te zien.

Echter is het afbreken van een relatie niet de enige reden om een samenlevingscontract wat in Ubbergen via notariskantoor is opgemaakt te laten verbreken. Ook een trouwerij of geregistreerd partnerschap kan de voorwaarden van een samenlevingscontract laten opheffen. Je kunt het slimste in Ubbergen je notariskantoor om raadgeving vragen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Ubbergen?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Ubbergen.

Kosten notaris Ubbergen

Wanneer je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Ubbergen dan is het slim om je te oriënteren op de onkosten. Je wil niet denken dat je goedkoop uit bent, maar tegelijkertijd geld kwijt zijn aan iemand die zijn taak niet verstaat, echter je wilt ook niet te veel betalen.

Wat is dan toch echt de methode om een vaardig notaris kantoor in Ubbergen te vinden? Via notaris-kaart.nl vraag je simpel een aantal offertes op, waarna je je keuze kunt maken. De onkosten van een notaris kantoor in Ubbergen worden dan in ieder geval uitstekend voor je gespecificeerd en je weet onmiddellijk waar je aan toe bent.

Er zijn talloze manieren om de tarieven van een notaris kantoor in Ubbergen op te bouwen. Dit zijn de meest voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Ubbergen

Nu notarissen uit Ubbergen vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Ubbergen vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notaris Ubbergen

Het is uiteraard niet zo dat je het allereerste kantoor maar moet ingaan wat er maar bij jou in de nabijheid zit. Wegens een aantal stappen te doorlopen zal je bij een veel betere keuze uitkomen. Dankzij deze stappen weet je zeker weten dat je een geschikte partij zal vinden. Door uitgesproken te zijn in wat je wilt, kun je altijd in contact komen met een notarispraktijk in Ubbergen die exact past bij je behoefte. Als de klus begrijpelijk is, is het immers simpeler om een gericht tarief af te spreken.

Is het alleen maar nodig om raad te krijgen voor bijvoorbeeld het aanschaffen van een huis of wil je bovendien een overeenkomst op laten maken? Afhankelijk van je wens kan het tarief ook afwijken. Over het algemeen genomen zien we bij een notarispraktijk in Ubbergen een standaard uurtarief van €150. Ga je voor een professional met wat mindere ervaring, ben je over het algemeen wat goedkoper uit. Ga je voor een professional met wat extra ervaring, betaal je wel wat meer.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Ubbergen op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Ubbergen vergelijken

Het is slim om aparte aanbiedingen aan te vragen en die te vergelijken. In de aanvraag zal je helder moeten zijn in wat je verwacht en wat je zoekt. Je weet dan echt zeker dat je met een specialist te maken krijgt, wat heel belangrijk is in het geval van juridische affaires. Je komt er zo ook bijtijds achter als de notarispraktijk in Ubbergen een bepaalde opdracht niet voor je kan uitvoeren. Dit scheelt jou weer tijd.

Daarna hoef je enkel nog maar een consult in te plannen. Dankzij dit contact is het mogelijk om een beeld te krijgen van de notarispraktijk in Ubbergen die je voor je hebt. Je kunt dan direct kijken of het goed klikt met die notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Ubbergen

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Ubbergen en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Ubbergen

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Ubbergen terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Ubbergen

Goed en snel geregeld

18 mei 2024

Opstellen van testament ging zonder teveel juridische taal en daarom goed.

- Astrid Koster

Super!

8 mei 2024

Na het selecteren van een notaris via notaris-kaart konden we gauw antwoorden krijgen wat betreft
het erfrecht. De verzoeken die we hadden werden gauw en glashelder beantwoord.

- Renate Bos

Oprecht vertrouwd

29 april 2024

Hoopte al dat mijn notaris zo degelijk zou zijn.

- Irene Evers

Snel afgehandeld

23 april 2024

Vanaf het aanvragen van de offertes tot de aktes opstellen, het ging prima en vlot.Gemakkelijk en dus content.

- Natascha Post

Tijd voor actie

17 april 2024

Een prof gevonden die van aanpakken wist. Zeer veel aan gehad. Super!

- Jeffrey Evers

Samenlevingscontract opgesteld

13 april 2024

Samenlevingscontract was vlug verzorgd. Top!

- Robert Bosman

Goedkope notaris

2 april 2024

We waren op zoek naar een notaris die lage prijzen rekende, gezien onze opstartfase.
Rap gevonden bij notaris-kaart en blij met de vlotheid.

- Cindy Verbeek

Ervaren notaris ontdekt

24 maart 2024

Deskundige notaris ontdekt die ons geholpen heeft met ons samenlevingscontract.
Ondanks de aard van uitzondering situaties, was het snel gedaan.
Ook vielen de prijzen ons erg mee.

- Astrid Bos

Ervaring met notariskantoor was super

17 maart 2024

Het kantoor waar we mee hebben samengewerkt was super! Afspraak was afspraa, bijzonder prettig.

- Adriaan Boer

Uitgelichte notarissen uit Ubbergen

Dé Woonnotaris

Sint Canisiussingel 26
6511 TJ Nijmegen
Nederland

024 382 0420
http://www.dewoonnotaris.nl/

Hekkelman Lawyers N.V.

Prins Bernhardstraat 1
6521 AA Nijmegen
Nederland

024 382 8384
http://www.hekkelman.nl/

Notariskantoor Mr R A Stoker

Bijleveldsingel 28
6521 AT Nijmegen
Nederland

024 329 7828
http://www.notarisstoker.nl/