Notaris Oldemarkt

Wil jij een top notaris in Oldemarkt die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar notaris Oldemarkt verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Oldemarkt – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Notaris Oldemarkt gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Notaris Oldemarkt
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 97 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Oldemarkt, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Blokzijl, IJsselham en Nederland bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Oldemarkt

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Oldemarkt kan best een lastige zijn. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor uit Oldemarkt vindt die hart heeft voor jouw zaak. Lees snel verder om erachter te komen hoe ook jij de beste notaris van Oldemarkt kunt vinden!

Spring direct naar:

Een bekwame notaris Oldemarkt vinden

Ben je op zoek naar een deskundige notaris in Oldemarkt? Dan hebben we fijn bericht voor je! Een geschikte notaris vind je immers gemakkelijk via notaris-kaart.nl. Wij hebben een ruim portefeuille en daarmee vind je in minder dan een paar ogenblikken een competente notaris in Oldemarkt voor jouw opdracht. In een aantal gevallen is het noodzaak om een notaris in Oldemarkt in te vliegen, in andere gevallen is het inschakelen van een notaris in Oldemarkt niet vereist, maar raden wij het wel ten zeerste aan.

Je bent in elk geval gedwongen om een notaris in Oldemarkt te vinden voor:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de opvolgende zaken raden wij ten zeerste aan om een notaris in Oldemarkt te vinden, ook al is dit niet vereist:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en behandeling van een nalatenschap

Als je onroerend goed wilt aan- of verkopen, zoals een woonhuis of een kantoorpand, krijg je tevens te maken met een notaris. Maar ook bij executie veilingen en het oprichten van een onderneming binnen verscheidene rechtsvormen komt een notaris in Oldemarkt om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Oldemarkt

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Oldemarkt?

Een competent notariskantoor in Oldemarkt kan je nauwkeurig helpen met de gebeurtenis waar jij een notaris voor wilt inhuren. Een van de talrijke voordelen van een notariskantoor in Oldemarkt is dat er verscheidene notarissen werken die je verder kunnen helpen. Vaak heeft een notariskantoor in Oldemarkt voor allerlei vakgebieden notarissen in dienst. Je kunt daarom voor een enorm breed spectrum aan opdrachten terecht bij een notariskantoor in Oldemarkt.

Een kantoor is derhalve niet uitsluitend in staat om je überhaupt verder te helpen, maar heeft veelal ook nog eens een notaris voor je die uitgerekend de kennis bezit waar je naar op zoek bent. Uiteraard kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Een deskundige kan je vaak net even iets extra’s brengen, indien de situatie daarom vraagt. Zo kom je daarna ook niet voor teleurstellende verrassingen te staan. Vaak kan een kundig notariskantoor in Oldemarkt je daardoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Oldemarkt?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Oldemarkt te vinden dat bij je past.

Oldemarkt notariskantoor samenlevingscontract & testament

Ben je op zoek naar een geschikte notaris die een samenlevingscontract voor jou en je vriendin of huisgenoot kan opstellen? Laat je dan absoluut eens inspireren door in Oldemarkt een notariskantoor te raadplegen. Indien je een notarieel wilsbeschikking wil laten opstellen kom je ook dikwijls terecht bij een expeditie in Oldemarkt naar een notariskantoor.

Je weet dan überhaupt dat je een rechtsgeldig document ontvangt, waarin alles duidelijk en juridisch juist is beschreven. Dit komt zeer goed van pas als een samenlevingscontract belangrijk wordt. Veelal is dat pas bij het verbreken van de afspraak in kwestie. In dit soort tijden is het van belang dat het document begrijpelijk is, wettig is en dat er zonder enige twijfel is gedocumenteerd hoe de distributie van bezittingen eruit moet komen te zien.

Desalniettemin is het afbreken van een liefdesrelatie niet de enige reden om een samenlevingscontract wat in Oldemarkt via notariskantoor is opgesteld te laten beëindigen. Een samenlevingscontract komt in ieder geval te vervallen indien een verbinding wordt omgezet in een huwelijk of geregistreerd partnerschap. Je kunt het slimste in Oldemarkt je notariskantoor om begeleiding vragen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Oldemarkt?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Oldemarkt.

Notaris kosten Oldemarkt

Alvorens je te verdiepen in de kosten is het slim om het verschil tussen een jurist en een notaris te kennen. Dit helpt je om tot de juiste keuze te komen. Een jurist is de professional die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Denk hier met name aan adviezen of aan het schrijven van beroepschriften. Een notaris richt zich hoofdzakelijk op notariële zaken en aktes. Hierdoor is het een persoon met een hoge mate van specifieke kennis en specialisme.

Het notaris kantoor in Oldemarkt stelt als voorbeeld de stukken op die komen kijken bij het verstrekken van een lening of bij het opmaken van een wilsbeschikking. De taken die een notaris op zich neemt, zoals het opmaken van aktes, kunnen niet door een gewone jurist worden gedaan.

Er zijn talloze manieren om de tariefstellingen van een notaris kantoor in Oldemarkt op te bouwen. Dit zijn de veel voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Oldemarkt

Nu notarissen uit Oldemarkt vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Oldemarkt vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notarispraktijk Oldemarkt

Het is uiteraard niet zo dat je het allereerste kantoor maar moet betreden wat er maar bij jou in de nabijheid zit. Wanneer je een paar simpele stappen doorloopt, kom je uit bij een oplossing die wel bij je aansluit. Dankzij deze stappen weet je absoluut dat je een betrouwbare partij zal vinden. Door helder te zijn in wat je wilt, zal je doorgaans in aanraking komen met een notarispraktijk in Oldemarkt die haarfijn past bij je behoefte. Als de klus begrijpelijk is, is het immers eenvoudiger om een passend uurtarief af te spreken.

Is het enkel maar nodig om raadgeving te krijgen voor als voorbeeld het aanschaffen van een woning of wil je echt een overeenkomst op laten maken? Afhankelijk van je wens kan het uurtarief ook variëren. Over het algemeen genomen zien we bij een notarispraktijk in Oldemarkt een normaal uurtarief van €150. Ga je voor een persoon met wat mindere ervaring, ben je over het algemeen wat minder duur uit. Ga je voor iemand met wat extra ervaring, betaal je ook wat meer.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Oldemarkt op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Oldemarkt vergelijken

Het is goed om verscheidene offertes aan te vragen en deze te vergelijken. In de aanvraag zul je helder moeten zijn in wat je wil en wat je zoekt. Daardoor zul je zeker weten dat je te maken hebt met een expert, een mate van deskundigheid is voor juridische zaken echt een ware noodzaak. Mocht de notarispraktijk in Oldemarkt iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle manier achter, dit scheelt een hoop tijd die overbodig besteed wordt.

De eerstvolgende stap is het voeren van een kennismaking. Door dit gesprek is het mogelijk om een beeld te krijgen van de notarispraktijk in Oldemarkt die je voor je hebt. In ieder geval zal je direct kunnen zien of de persoon wel degene is die je zoekt voor jouw juridische zaken.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Oldemarkt

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Oldemarkt en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Oldemarkt

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Oldemarkt terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Oldemarkt

Goed en snel geregeld

26 november 2022

Wilsbeschikking is buiten al teveel franje geregeld. Begrijpelijke taal en lage prijzen. Perfect.

- Christian Veenstra

Na aanvragen offertes direct ontvangen

7 november 2022

De offertes waren vlot ontvangen en daarom konden we gauw met de notaris in zee.

- Albert Koning

Geen zorgen gehad

5 november 2022

De erfenis geregeld krijgen is al lastig en langdradig genoeg. De notaris die we daar gevonden hebben heeft ons hierin ontzorgd zover dat kon, erg prettig.

- Vincent de Ruiter

Notariskantoor was top

29 oktober 2022

Heel fijn met het notariskantoor samengewerkt. Afspraken werden mooi op tijd nagekomen!

- Gerrit van Leeuwen

Geen zorgen gehad

17 oktober 2022

Te doen krijgen met een erfdeel is al droevig op zichzelf. Gelukkig hebben we door
de gevonden notaris daarin een zorg minder gehad.

- Evelien Mulder

Vlot een bijpassende notaris geregeld.

10 oktober 2022

Ongeacht de spoed kwestie een notaris gevonden die perfect bij onze kwestie pastte. Top!

- Evelien Molenaar

Begeleiding was persoonlijk

9 oktober 2022

Elke stap werd kritisch gefundeerd . Daarom erg tevreden met de afhandeling.

- Wendy de Vries

Competent en vakkundig.

30 september 2022

Er werd veel tijd voor ons genomen en geen verzoek was teveel.

- Dirk Martens

Samenlevingscontract opgemaakt

22 september 2022

Binnen sommige ontmoetingen werd het samenlevingscontract exact opgemaakt zoals ik het voor ogen had. Top!

- Suzanne Dijkstra

Uitgelichte notarissen uit Oldemarkt

Notariskantoor Mr. A.J. Nicolai

Kooilaan 2
8501 CT Joure
Nederland

0514 602 847
http://www.notaristebalk.nl/

Harmsma Notarissen

Marconiweg 8
8501 XM Joure
Nederland

0513 413 685
http://notarisjoure.nl/

Mahari B.V.

K.R. Poststraat 91
8441 EN Heerenveen
Nederland

0513 655 555
http://www.groenewegenadvocaten.nl/