Notaris Nederland

Ben jij opzoek naar een top notaris in Nederland die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar notaris Nederland verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Nederland – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Nederland gezocht?

Laat je snel helpen

Notaris Nederland
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 98 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Nederland, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Blokzijl, Wetering en Scheerwolde bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Nederland

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Nederland is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zonder uitnodiging een notariskantoor binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor uit Nederland vindt die het beste met je voor heeft. Lees snel verder om erachter te komen hoe ook jij de beste notaris uit Nederland kunt vinden!

Spring direct naar:

Een professionele notaris Nederland vinden

Ben je wel op zoek naar een notaris in Nederland? Het kan lastig zijn om uit te komen bij de passende professional die je juridische zaken en stukken onder handen kan nemen. Wij begrijpen dit maar al te goed. Wellicht zie je door de bomen het bos niet meer. Maar bij deze zoektocht zullen wij er altijd voor je zijn. We laten dan ook alles aan bod komen wat jij nodig hebt, als je op zoek bent naar een notaris in Nederland. En door deze tips wordt je zoektocht simpeler dan ooit.

Je bent in ieder geval gedwongen om een notaris in Nederland te vinden voor:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de volgende zaken raden wij ten strengste aan om een notaris in Nederland te vinden, ook al is dit niet vereist:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en behandeling van een nalatenschap

Alle notarissen uit Nederland

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Nederland?

Een verstandig notariskantoor in Nederland kan je exact helpen met de omstandigheid waar jij een notaris voor wilt inhuren. Een van de vele voordelen van een notariskantoor in Nederland is dat er meerdere notarissen werken die je verder kunnen helpen. Je zult bij een notariskantoor in Nederland dan ook notarissen voor allemaal soorten kennisgebieden zien rondlopen. Je kunt daarom voor een aardig breed scala aan opdrachten terecht bij een notariskantoor in Nederland.

Een kantoor is zodoende niet alleen in staat om je sowieso verder te helpen, maar heeft meestal ook nog eens een notaris voor je die exact de specialisatie bezit waar je naar op zoek bent. Overigens kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Een expert kan je vaak net even iets extra’s brengen, wanneer de gebeurtenis erom vraagt. Zo kom je straks ook niet voor teleurstellende verrassingen te staan. Wat dat betreft kan een fijn notariskantoor in Nederland je enorm veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Nederland?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Nederland te vinden dat bij je past.

Nederland notariskantoor samenlevingscontract en testament

Ben je een expeditie begonnen naar die geschikte notaris die in een handomdraai voor jou je kan helpen bij het opstellen van documenten? Laat je dan absoluut eens inspireren door in Nederland een notariskantoor te raadplegen. Wanneer je een notarieel wilsbeschikking wil laten opstellen kom je ook dikwijls terecht bij een speurtocht in Nederland naar een notariskantoor.

Je bent dan iedere keer verzekerd van een rechtsgeldig document, waarin alle afspraken expliciet zijn vastgelegd. Dit komt zeer goed van pas indien een samenlevingscontract belangrijk wordt. In het geval van een samenlevingsovereenkomst is dat gewoonlijk bij het beëindigen van een liefdesrelatie. In dit soort tijden is het van waarde dat het geschrift duidelijk is, legaal is en dat er zonder enige twijfel is gedocumenteerd hoe de verdeling van goederen eruit moet komen te zien.

Toch is het afbreken van een verhouding niet de enige reden om een samenlevingscontract wat in Nederland via notariskantoor is opgesteld te laten ontbinden. Een samenlevingscontract komt altijd te vervallen wanneer een verbinding wordt omgezet in een trouwerij of geregistreerd partnerschap. Vraag in Nederland je notariskantoor naar de voorwaarden!

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Nederland?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Nederland.

Kosten notaris Nederland

De kosten zijn een doorslaggevende component indien je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Nederland. Je wil niet denken dat je goedkoop uit bent, maar gelijktijdig geld kwijt zijn aan iemand die zijn werk niet verstaat, doch je wilt ook niet te veel betalen.

Maar hoe vind je dan echt dat verstandige notaris kantoor in Nederland? Via notaris-kaart.nl vraag je simpel sommige offertes op, waarna je je keuze kunt maken. De kosten van een notaris kantoor in Nederland worden dan in ieder geval uitstekend voor je gespecificeerd en je weet direct waar je aan toe bent.

De onkosten van een notaris kantoor in Nederland kunnen als volgt worden gespecificeerd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Nederland

Nu notarissen uit Nederland vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Nederland vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notaris Nederland

Indien je een goedkope notarispraktijk in Nederland zoekt, kun je beter niet het allereerste kantoor ingaan wat je tegenkomt. Indien je een paar makkelijke stappen doorloopt, kom je uit bij een uitkomst die wel bij je aansluit. Als je deze stappen doorloopt, weet je zeker dat je een passende en goedkope partij zult vinden. Wanneer je voor jezelf helder hebt wat je wilt, helpt het je om een fatsoenlijk uurtarief te krijgen bij een notarispraktijk in Nederland. Als de klus glashelder is, is het veel eenvoudiger om een gericht uurtarief af te spreken.

Gaat je wens uitsluitend over het verwerven van begeleiding? Of wil je misschien een hypotheekakte laten opstellen? Afhankelijk van je behoefte kan het uurtarief ook afwijken. Voor een notarispraktijk in Nederland zien we veelal een tarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de omgeving met gemiddelde ervaring. Voor de startende notarissen zal dit bedrag uiteraard iets minder hoog liggen, en tegenovergesteld voor een ervaren partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Nederland op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Nederland vergelijken

Het is simpelweg een heel goed idee om eerst een aanvraag voor een prijsopgave de deur uit te doen. Het loont als je voor jezelf duidelijk hebt wat je precies verwacht. Daardoor zal je zeker weten dat je te maken hebt met een expert, een mate van bekwaamheid is voor juridische zaken echt een ware noodzakelijkheid. Mocht de notarispraktijk in Nederland iets niet kunnen doen dan kom je hier op een vlotte wijze achter, dit scheelt een heleboel tijd die nodeloos besteed wordt.

Daarna hoef je louter nog maar een gesprek in te plannen. Gedurende dit contact is het een optie om een beeld te krijgen van de notarispraktijk in Nederland die je voor je hebt. Ook zal je gelijk kunnen zien of de persoon wel diegene is die je zoekt voor je juridische zaken.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Nederland

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Nederland en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Nederland

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Nederland terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Nederland

Werkelijk een vakvrouw

29 februari 2024

Ze was enorm bekwaam en kundig. Grandioos!

- Miranda Kramer

Lage tarieven

23 februari 2024

We waren op zoek naar een notaris die lage kosten rekende, gezien onze opstartfase.
Gelukt via notaris-kaart en tevreden met de gang van zaken naderhand.

- Willem Evers

Goedkoop is duurkoop

11 februari 2024

Na allereerst zelf gezocht te hebben en veel centen kwijt te zijn geraakt aan een goedkope notaris, heb ik via notaris-kaart een uitblinker aan de haak geslagen. Kost iets meer, maar levert ook veel meer op.

- Sharon de Bruin

Gehele aangelegenheid vakkundig begeleid

9 februari 2024

Snelle en pragmatische reacties gedurende het proces. Vlotte feedback op de offerte aanvraag.

- Sjoerd de Koning

Merci

28 januari 2024

Merci voor alle hulp en ondersteuning!

- Kelly Groen

Blij met besluit

17 januari 2024

Was een prima keuze om via notaris-kaart aan mijn notaris te komen.

- Willem de Wit

Bedankt

11 januari 2024

Merci voor alle hulp en ondersteuning!

- Inge van Doorn

Offerte was betaalbaar

4 januari 2024

We dachten dat de notariskosten erg hoog zouden oplopen maar gelukkig viel dit totaal mee.

- Yvonne Scholten

Verstand van wetgeving

27 december 2023

Zoals gehoopt, uitermate kundig.

- Danny Schouten

Uitgelichte notarissen uit Nederland

Duret de Kroon Netwerk Notarissen

Ecu 2
8305 BA Emmeloord
Nederland

0527 630 010
http://www.duretdekroon.nl/?utm_source=google&utm_medium=google-places&utm_campaign=local-search

Pekel & Klein notarissen

Ecopark 42
8305 BK Emmeloord
Nederland

0527 615 931
http://www.poldernotaris.nl/

Maatschap Hartsuiker

Ecu 2
8305 BA Emmeloord
Nederland

0527 630 010
http://www.notarishartsuiker.nl/