Notaris Oijen

Zoek jij een professional voor jouw notaris zaken in Oijen?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar notaris Oijen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Oijen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Oijen gezocht?

Laat je snel helpen

Notaris Oijen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 137 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Oijen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Heesch, Geffen en Nuland bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Oijen

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Oijen kan best een moeilijke klus blijken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een notaris in Oijen. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste notaris uit Oijen kan vinden!

Spring direct naar:

Een goede notaris Oijen vinden

Ben je op zoek naar een juiste notaris in Oijen? Dan kunnen we je gerust stellen! Een competente notaris vind je namelijk simpel met notaris-kaart.nl. We hebben een breed portefeuille en hiermee vind je in minder dan enkele momenten een kundige notaris in Oijen voor jouw klus. Je bent niet voor alles verplicht om een notaris in Oijen in te vliegen. Wij adviseren dan ook om dit eerst rustig na te gaan. Maar ook als het optioneel is, is het aannemen of raadplegen van een notaris in Oijen meestal alsnog een verstandige keuze.

Indien je één van de volgende zaken wilt regelen, ben je steevast verplicht om een notaris in Oijen in de arm te nemen:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de eerstvolgende zaken raden wij ten strengste aan om een notaris in Oijen te vinden, ook al is dit niet verplicht:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en behandeling van een erfenis

Daarbuiten speelt een notaris in Oijen een gewichtige rol in zaken bij het aan- en verkopen van onroerend goed, zoals een woonhuis. Maar ook als je een bedrijf wilt opzetten en van bepaalde rechtsvormen gebruik zult maken, komt een notaris in Oijen om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Oijen

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Oijen?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt voor welke zaken je precies een notariskantoor in Oijen nodig hebt. Een notariskantoor in Oijen kan je onder meerdere assisteren met het opmaken van een wilsbeschikking of het verwerken van een nalatenschap. Verder is een notariskantoor in Oijen de uitverkoren partij die je kan begeleiden met het opmaken van meerdere notariële aktes. Je kunt als voorbeeld denken aan een hypotheekakte of een overdrachtsakte. Vrijwel iedereen zal ooit wel eens een keer een notaris nodig hebben, het is dus van belang om wel te weten hoe je een notariskantoor in Oijen moet zoeken.

Een algemene notaris kan je veelal ook helpen, maar een notariskantoor kan je veelal een speciaal specialisme brengen. Een professional kan je vaak net even iets extra’s brengen, wanneer de toestand erom vraagt. Zo kom je straks ook niet voor complexe verrassingen te staan. Wat dat betreft kan een verstandig notariskantoor in Oijen je heel veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Oijen?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Oijen te vinden dat bij je past.

Oijen notariskantoor testament & samenlevingscontract

Ben je op zoek naar een competente notaris die een samenlevingscontract voor jou en je geliefde of huisgenoot kan opstellen? Laat je dan zeker eens inspireren door in Oijen een notariskantoor te raadplegen. Evenals het opstellen van een notarieel testament is iets wat mensen in Oijen via notariskantoor willen laten doen.

Je weet dan sowieso dat je een wettelijk document ontvangt, waarin alles duidelijk en juridisch juist is beschreven. Dit komt buitengewoon goed van pas wanneer een samenlevingscontract relevant wordt. Veelal is dat pas bij het beëindigen van de overeenkomst in kwestie. Je wil op dat moment dat alles begrijpelijk is beschreven, goed is beschreven en dat het zonder enige twijfel duidelijk is welke zaken aan wie toebehoren en hoe de distributie eruit komt te zien.

Echter gelukkig komt – in contrast tot bij een testament – niet altijd een overlijden kijken bij een ontbinding van het document wat je in Oijen via notariskantoor hebt laten opmaken. Een samenlevingscontract komt altijd te vervallen indien een verbinding wordt omgezet in een huwelijk of geregistreerd partnerschap. Vraag in Oijen je notariskantoor naar de condities!

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Oijen?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Oijen.

Notaris kosten Oijen

Wanneer je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Oijen dan is het slim om je te oriënteren op de tarieven. Je wilt immers niet te veel geld kwijt zijn voor een notaris, maar tevens wil je ook voorkomen dat je goedkoop uit lijkt te zijn, maar tegen een teleurstellende notaris aanloopt.

Wat is dan echt de methode om een briljant notaris kantoor in Oijen te vinden? Je vraagt ongecompliceerd via ons sommige offertes op en je maakt op basis daarvan gemakkelijk de aantrekkelijkste keuze. De prijzen van een notaris kantoor in Oijen worden dan in ieder geval uitstekend voor je gespecificeerd en je weet direct waar je aan toe bent.

Er zijn diverse manieren om de prijzen van een notaris kantoor in Oijen op te bouwen. Dit zijn de meest voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Oijen

Nu notarissen uit Oijen vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Oijen vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Oijen

Het is natuurlijk niet zo dat je het eerste kantoor maar moet binnenlopen wat er maar bij jou in de regio zit. Door een aantal stappen te doorlopen zal je bij een veel betere keuze uitkomen. Als je deze stappen volgt, weet je zeker dat je een passende en goedkope partij zult vinden. Door helder te zijn in wat je wilt, zal je natuurlijk in aanraking komen met een notarispraktijk in Oijen die precies past bij je voorkeuren. Hij moet namelijk wel weten wat je nu precies van hem of haar verwacht.

Gaat je behoefte alleen over het verwerven van hulp? Of wil je tevens een overeenkomst laten opmaken? Afhankelijk van je behoefte kan het tarief ook variëren. Over het algemeen genomen zien we bij een notarispraktijk in Oijen een standaard tarief van €150. Ga je voor iemand met wat mindere ervaring, ben je over het algemeen wat goedkoper uit. Ga je voor iemand met wat extra ervaring, betaal je vaak wat meer.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Oijen op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Oijen vergelijken

Heb je voor jezelf besloten dat je in Oijen notarispraktijk aanbiedingen wilt opvragen? Goed! Hier helpen we je graag bij! Met ons uitgebreide netwerk kunnen we je ook in Oijen aan een notarispraktijk verbinden die past bij jouw behoeften.

Vanuit onze offerte-aanvraag kun je makkelijk in het bezit komen van drie offertes op maat en je kunt zo gemakkelijk vergelijken. Je kunt dit geheel kosteloos en vrijblijvend doen om zo tot je beste keuze voor een in Oijen gevestigde notarispraktijk te komen. Aansluitend kun je in een consult of tijdens een afspraak je voorkeuren verder uiteen zetten.

Indien je in Oijen een notarispraktijk zoekt, is het slim om niet langer te wachten en vandaag nog een gratis en vrijblijvende aanbieding aan te vragen. Je kunt natuurlijk nog besluiten om een andere optie te proberen, maar via onze aanbiedingen heb je gegarandeerd succes en begint je besparing vandaag nog.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Oijen

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Oijen en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Oijen

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Oijen terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Oijen

Vakkundige notaris

16 juli 2024

Snel de passende man ontdekt. Grandioos!

- Saskia van Dam

Goedkoop en top!

9 juli 2024

Verklaring van erfrecht opstellen was vlot gedaan! En wat kosten kunnen besparen door de
vergelijking vooraf. Tevreden dus!

- Mariska Jacobs

Blij met besluit

1 juli 2024

Naderhand blij dat ik mijn notaris via notaris-kaart heb gezocht.

- Rutger van de Wal

Vertrouwelijke notaris getroffen

25 juni 2024

Erg solide en passend advies ontvangen door de notaris.

- Kirsten Willemsen

Duidelijke gang van zaken

22 juni 2024

Begrijpelijke prijsopgave gekregen en deze is ook nagekomen. Top dus.

- Astrid Peeters

Aanrader!

14 juni 2024

Onbetwistbaar advies ontvangen, echt blij met onze aanvraag op notaris-kaart.

- Klaas de Vos

Transparant in alles

5 juni 2024

Overzichtelijke prijsopgave gekregen en deze is ook nagekomen. Mooi dus.

- Mirjam Meijer

Minder duur dan verwacht

30 mei 2024

Was achteraf een hoop voordeliger uit dan dat ik had vermoed.

- Claudia Evers

Tarieven vielen mee

24 mei 2024

We dachten dat de notariskosten erg hoog zouden stijgen maar gelukkig viel dit totaal mee.

- Dirk Molenaar

Uitgelichte notarissen uit Oijen

De Vree Van Drongelen Notarissen – Adviseurs

Burgemeester van Erpstraat 16
5351 AW Berghem
Nederland

0412 487 111
http://www.dv-vd.nl/

Notariskantoor Groeneweg

Kerkstraat 2A
5384 KB Heesch
Nederland

0412 454 938
https://notarisgroeneweg.nl/

Notaris Barbara van Kampen

Monseigneur van Den Boerpark 2
2A
5342 CD Oss

0412 626 333
http://www.notarisoss.nl/