Notaris Heesch

Heb jij behoefte aan een professional voor jouw notaris zaken in Heesch?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar notaris Heesch verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Heesch – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Heesch gezocht?

Schakel direct hulp in

Notaris Heesch
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 115 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Heesch, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Vorstenbosch, Oss en Berghem bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Heesch

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Heesch kan best een moeilijke klus blijken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een notaris uit Heesch. Wij vertellen je met alle plezier waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Een professionele notaris Heesch vinden

Wil je een competente notaris in Heesch vinden? Dan hebben we aantrekkelijk bericht voor je! Via notaris-kaart.nl kom je immers eenvoudig in contact met een competente notaris. Dankzij ons brede aanbod vindt je binnen enkele ogenblikken een geschikte notaris in Heesch die aansluit op jouw behoefte. In bepaalde gevallen is het vereist om een notaris in Heesch in te vliegen, in overige gevallen is het inschakelen van een notaris in Heesch niet verplicht, maar raden wij het wel ten zeerste aan.

Je bent in elk geval gedwongen om een notaris in Heesch te vinden voor:

 • Een testament op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarbuiten om voor de onderstaande gevallen een notaris in Heesch te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afhandeling van een nalatenschap

Tevens speelt een notaris in Heesch een importante rol in zaken bij het aan- en verkopen van onroerend goed, bijvoorbeeld een woning. Maar ook bij executie veilingen en het beginnen van een onderneming binnen diverse rechtsvormen komt een notaris in Heesch om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Heesch

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Heesch?

Het kundige notariskantoor in Heesch sluit nauwgezet aan bij je wensen. Een van de talrijke voordelen van een notariskantoor in Heesch is dat er verscheidene notarissen werken die je ook kunnen helpen. Je zult bij een notariskantoor in Heesch dan ook notarissen voor allemaal soorten specialismen zien rondlopen. Je kunt dus voor een heel breed scala aan opdrachten terecht bij een notariskantoor in Heesch.

Een kantoor is dus niet uitsluitend in staat om je hoe dan ook verder te helpen, maar heeft regelmatig ook nog eens een notaris voor je die exact de specialisatie bezit waar je naar op zoek bent. Natuurlijk kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Een deskundige kan je vaak net even iets extra’s brengen, wanneer de omstandigheid erom vraagt. Zo kom je zometeen ook niet voor nare verrassingen te staan. Wat dat betreft kan een competent notariskantoor in Heesch je heel veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Heesch?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Heesch te vinden dat bij je past.

Heesch notariskantoor samenlevingscontract & testament

Ben je op zoek naar een professionele notaris die een samenlevingscontract voor jou en je liefste of huisgenoot kan opstellen? Overweeg dan zeker in Heesch een notariskantoor te zoeken voor deze taak. Indien je een notarieel wilsbeschikking wil laten opmaken kom je ook vaak terecht bij een speurtocht in Heesch naar een notariskantoor.

Je weet dan sowieso dat je een legaal document ontvangt, waarin alles glashelder en juridisch juist is vastgelegd. Dit komt uitermate goed van pas wanneer een samenlevingscontract belangrijk wordt. In het geval van een samenlevingsovereenkomst is dat vaak bij het eindigen van een relatie. Je wil daarbij dat alles begrijpelijk is beschreven, fatsoenlijk is gedocumenteerd en dat het zonder enige aarzeling inzichtelijk is welke zaken aan wie toebehoren en hoe de verdeling eruit komt te zien.

Desalniettemin is het verbreken van een verbinding niet de enige beweegreden om een samenlevingscontract wat in Heesch via notariskantoor is opgemaakt te laten beëindigen. Een samenlevingscontract komt tevens te vervallen indien een liefdesrelatie wordt omgezet in een trouwerij of geregistreerd partnerschap. Vraag in Heesch je notariskantoor naar de condities!

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Heesch?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Heesch.

Kosten notaris Heesch

Voor je te verdiepen in de kosten is het slim om het verschil tussen een jurist en een notaris te kennen. Het is toch de eerste stap die je moet maken. Een jurist is de persoon die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Je kunt als voorbeeld denken aan een verweerschrift. Een notaris daarentegen is de partij die in het bijzonder gericht is op de notariële zaken. Hierdoor is het een professional met een hoge mate van specifieke kennis en specialisatie.

Het notaris kantoor in Heesch stelt bijvoorbeeld de documenten op die komen kijken bij het verstrekken van een hypotheek of bij het opmaken van een wilsbeschikking. De werkzaamheden van een jurist en de werkzaamheden van een notaris zijn onderling niet uitwisselbaar.

De tarieven van een notaris kantoor in Heesch kunnen als volgt worden opgebouwd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Heesch

Nu notarissen uit Heesch vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Heesch vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Heesch

Indien je een goedkope notarispraktijk in Heesch zoekt, kun je beter niet het eerste kantoor binnenlopen wat je tegenkomt. Met een paar stappen te doorlopen zal je bij een veel betere keuze uitkomen. Wanneer je deze stappen volgt, weet je zeker dat je een competente en goedkope partij zult vinden. Wanneer je voor jezelf helder hebt wat je wilt, helpt het je om een prima tarief te krijgen bij een notarispraktijk in Heesch. Als de opdracht glashelder is, is het veel simpeler om een passend uurtarief af te spreken.

Is het uitsluitend maar nodig om advies te krijgen voor als voorbeeld het aanschaffen van een woning of wil je misschien een overeenkomst op laten maken? Middels hier rekening mee te houden zal je keuze in een keer een stuk gemakkelijker worden. Voor een notarispraktijk in Heesch zien we gemiddeld een uurtarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de omgeving met gemiddelde ervaring. Voor de startende notarissen zal dit bedrag simpelweg iets minder hoog liggen, en andersom voor een geroutineerde partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Heesch op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Heesch vergelijken

Het is simpelweg een heel goed plan om eerst een aanvraag voor een prijsopgave de deur uit te doen. In de offerteaanvraag zal je duidelijk moeten zijn in wat je verwacht en wat je zoekt. Je weet dan ook zeker dat je met een deskundige te maken krijgt, wat ontzettend van belang is in het geval van juridische zaken. Je komt er zo ook bijtijds achter als de notarispraktijk in Heesch een bepaalde taak niet voor je kan uitvoeren. Dit scheelt je weer tijd.

Aansluitend hoef je enkel nog maar een kennismakingsgesprek in te plannen. Via dit kennismakingsgesprek krijg je meer begrip in wat de notarispraktijk in Heesch voor jou kan inhouden. Bovendien zal je direct kunnen zien of de professional wel degene is die je zoekt voor jouw juridische zaken.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Heesch

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Heesch en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Heesch

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Heesch terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Heesch

Goedkoop is duurkoop

28 februari 2024

Na allereerst zelf gezocht te hebben en veel centen kwijt te zijn geraakt aan een goedkope notaris, heb ik via notaris-kaart een topper aan de haak geslagen. Kost wat meer, maar levert ook flink wat meer op.

- Koen Meijer

Kennis van de wet

23 februari 2024

Naar verwachting, behoorlijk verstand van zaken.

- Manon van Dam

Het rechtelijk uitpluizen van de zaak was essentieel.

15 februari 2024

Er is in onze aangelegenheid door de notaris degelijk en grondig onderzoek gedaan, net wat we nodig hadden. Bedankt.

- Sjoerd Wolters

Toch een testament

7 februari 2024

Na lang weifelen toch maar een testament op laten maken. Had ik veel eerder moeten doen!

- Catharina van de Pol

Notariële hulp was plezierig

28 januari 2024

Geholpen door een prof die enorm met me meeleeft, heel welkom.

- Diana Verbeek

Een prof die snapt waar die het over heeft

16 januari 2024

In minder dan no-time een deskundige notaris. Grandioos!

- Maaike van de Brink

Bedankt

13 januari 2024

Dank jullie wel voor de begeleiding en hulp!

- Bart van der Heijden

Gewoon goed

1 januari 2024

Helder en vlot. Dank!

- Björn Hermans

Gauw een deskundige prof

25 december 2023

Na verzoek van de offertes kwam ik vlot in gesprek met een partij die nauwkeurig wist wat mijn kwestie benodigd had.

- Paulus de Bruin

Uitgelichte notarissen uit Heesch

De Vree Van Drongelen Notarissen – Adviseurs

Burgemeester van Erpstraat 16
5351 AW Berghem
Nederland

0412 487 111
http://www.dv-vd.nl/

Notariskantoor Groeneweg

Kerkstraat 2A
5384 KB Heesch
Nederland

0412 454 938
https://notarisgroeneweg.nl/

Notaris Barbara van Kampen

Monseigneur van Den Boerpark 2
2A
5342 CD Oss

0412 626 333
http://www.notarisoss.nl/