Notaris Noordwolde

Wil jij een betaalbare notaris uit Noordwolde die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar notaris Noordwolde verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Noordwolde – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Notaris Noordwolde gezocht?

Een notaris in Noordwolde vinden

Notaris Noordwolde
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 79 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Noordwolde, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Wetsinge, Toornwerd en Adorp bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Noordwolde

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Noordwolde kan best een lastige zijn. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor in Noordwolde vindt die hart heeft voor jouw zaak. Wij vertellen je graag waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Een top notaris Noordwolde vinden

Ben je wel op zoek naar een notaris in Noordwolde? Het kan ingewikkeld zijn om uit te komen bij de kundige persoon die jouw juridische zaken en documenten onder handen kan nemen. Wij snappen dit maar al te goed. Door het flinke aanbod is het complex om de geschikte partijen nog te zien. Maar tijdens deze zoektocht zullen wij er echt voor je zijn. We laten dan ook alles aan bod komen wat jij nodig hebt, voordat je op zoek bent naar een notaris in Noordwolde. En middels deze tips wordt je zoektocht eenvoudiger dan ooit.

Je bent in elk geval gedwongen om een notaris in Noordwolde te vinden voor:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarnaast om voor de onderstaande gevallen een notaris in Noordwolde te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en afhandeling van een erfenis

Alle notarissen uit Noordwolde

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Noordwolde?

Enkele mensen zijn zoekende naar waar ze exact een notariskantoor in Noordwolde voor nodig hebben. Een notariskantoor in Noordwolde zal je begeleiden met vrijwel alles wat relatie heeft op familierechtelijke zaken zoals onder andere een nalatenschap of een testament. Daarnaast is het zo dat een notariskantoor in Noordwolde er voor je zal zijn als je een bepaalde akte moet opmaken. Denk hierbij aan een hypotheekakte of aan een akte van overdracht. Het helpt als je weet hoe je een vakbekwaam notariskantoor in Noordwolde kunt vinden, omdat praktisch iedereen wel eens een keer een omstandigheid heeft waar hij een notaris bij nodig heeft.

Een kantoor is daarom niet uitsluitend in staat om je sowieso verder te helpen, maar heeft vaak ook nog eens een notaris voor je die precies de specialisatie bezit waar je naar op zoek bent. Natuurlijk kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Een expert kan je vaak net even iets extra’s brengen, wanneer de situatie daarom vraagt. Hier haal je ook het maximale uit je situatie. Vaak kan een kundig notariskantoor in Noordwolde je hierdoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Noordwolde?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Noordwolde te vinden dat bij je past.

Noordwolde notariskantoor samenlevingscontract en testament

We zouden wel tien aanleidingen kunnen opgeven waarom jij ook zou moeten kiezen voor een Noordwolde notarispraktijk, je zult nu simpelweg flink veel baat ondervinden bij deze partij. Ten eerste kan deze je flink geld besparen bij de aankoop van een woonhuis of bedrijfspand. Door het advies wat een notaris je geeft, kun je als voorbeeld goedkoper uit zijn bij het passeren van de hypotheekakte. De notaris in Noordwolde weet alles over de authentieke akten en andere soorten akten, je weet dus geheid dat jij altijd weer aan de eisen zal voldoen voor als voorbeeld een overeenkomst.

Daarbuiten zal je door de notaris behoorlijk tijd over kunnen houden. Het opmaken van een hypotheekakte is een uiterst zorgvuldige en tijdrovende klus. Je wil hier zelf natuurlijk zo min mogelijk tijd aan kwijt zijn. De Noordwolde notarispraktijk zal al dit werk voor je uit handen nemen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Noordwolde?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Noordwolde.

Kosten notaris Noordwolde

Als je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Noordwolde dan is het raadzaam om je te oriënteren op de prijzen. Je wilt immers niet te veel geld kwijt zijn voor een notaris, maar tegelijkertijd wil je ook voorkomen dat je goedkoop uit lijkt te zijn, maar tegen een teleurstellende notaris aanloopt.

Echter hoe vind je dan wel dat competente notaris kantoor in Noordwolde? Via notaris-kaart.nl vraag je eenvoudig sommige offertes op, waarna je je keuze kunt maken. Je weet onmiddellijk wat je kwijt bent aan een notaris kantoor in Noordwolde via een zorgvuldig gespecificeerde aanbieding.

De tariefstellingen van een notaris kantoor in Noordwolde kunnen als volgt worden opgebouwd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Noordwolde

Nu notarissen uit Noordwolde vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Noordwolde vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Noordwolde

Wanneer je een goedkope notarispraktijk in Noordwolde zoekt, kun je beter niet het allereerste kantoor ingaan wat je tegenkomt. Indien je een paar makkelijke stappen doorloopt, kom je uit bij een uitkomst die wel bij je past. Als je deze stappen doorloopt, weet je zeker dat je een betrouwbare en goedkope partij zult vinden. Indien je voor jezelf helder hebt wat je wilt, helpt het je om een fijn uurtarief te krijgen bij een notarispraktijk in Noordwolde. Als de opdracht glashelder is, is het namelijk eenvoudiger om een gericht tarief af te spreken.

Is het enkel maar nodig om hulp te krijgen voor als voorbeeld het aankopen van een gebouw of wil je bovendien een overeenkomst op laten stellen? Afhankelijk van je behoefte kan het tarief ook variëren. Voor een notarispraktijk in Noordwolde zien we gewoonlijk een uurtarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de regio met gemiddelde ervaring. Voor de beginnende notarissen zal dit bedrag simpelweg iets lager liggen, en tegenovergesteld voor een ervaren partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Noordwolde op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Noordwolde vergelijken

Het is uiteraard een zeer goed concept om eerst een aanvraag voor een prijsopgave de deur uit te doen. In de offerteaanvraag zal je helder moeten zijn in wat je wil en wat je zoekt. Daardoor kun je zeker weten dat je te maken hebt met een expert, een mate van bekwaamheid is voor juridische zaken echt een ware noodzakelijkheid. Je komt er zo ook bijtijds achter wanneer de notarispraktijk in Noordwolde een bepaalde klus niet voor je kan uitvoeren. Dit scheelt je weer tijd.

De volgende stap is het voeren van een kennismakingsgesprek. Dankzij dit onderhoud krijg je meer inzicht in wat de notarispraktijk in Noordwolde voor jou kan inhouden. In ieder geval zul je gelijk kunnen zien of de professional wel diegene is die je zoekt voor jouw juridische zaken.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Noordwolde

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Noordwolde en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Noordwolde

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Noordwolde terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Noordwolde

Samenlevingscontract verzorgd

12 november 2022

Samenlevingscontract was zo afgehandeld. Super!

- Hanneke de Leeuw

Transparant in alles

6 november 2022

Duidelijke offerte gehad en deze is ook nagekomen. Super dus.

- Jeffrey Schipper

Voldaan met afgeleverd werk

26 oktober 2022

Gewoonweg verheugd met de gang van zaken rondom onze samenlevingscontract.

- Jeroen de Groot

Notaris was top

23 oktober 2022

Het kantoor waar we mee hebben samengewerkt was super! Afspraken werden mooi op tijd nagekomen!

- Chantal Hendriks

Uitstekende keuze

13 oktober 2022

Was een geweldige keus om via notaris-kaart aan mijn notaris te komen.

- Annemieke Postma

Inzichtelijk overzicht van de kosten gekregen en deze is keurig opgevolgd. Content dus!

6 oktober 2022

- Eva van de Berg

Zorgen uit handen

30 september 2022

Te doen krijgen met een nalatenschap is al vreugdeloos op zich. De notaris welke we hier gevonden hebben heeft ons hierin ontzorgd zover dat kon, erg fijn.

- Richard Timmermans

Prettige notariële bijstand

21 september 2022

Overweldigend om door een voortreffelijk gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Jan van der Laan

Afhandeling uit handen

13 september 2022

De erfenis afgehandeld krijgen is al ingewikkeld en langdradig genoeg. De notaris welke we daar gevonden hebben heeft ons hierin ontzorgd zover dat kon, zeer prettig.

- Charlotte Maas

Uitgelichte notarissen uit Noordwolde

Notariskantoor Mr H Huitsing

Heerestraat 32
9991 BG Middelstum
Nederland

0595 552 866
http://www.notarishuitsing.nl/

Nationale Notaris Middelstum

Heerestraat 32
9991 BG Middelstum
Nederland

030 242 5672
http://www.nationalenotaris.nl/

Bosscher Janssens notarissen

emmaplein 3
9711 AP Groningen
Nederland

050 527 0110
http://www.bosscherjanssens.nl/