Notaris Bedum

Zoek jij een professional voor jouw notaris zaken in Bedum?

Dan ben je aan het juiste adres.

Notaris-kaart zorgt dat jij die zoekt naar notaris Bedum verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Bedum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Bedum gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Notaris Bedum
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 108 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Bedum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Noordwolde, Zuidwolde en Onderdendam bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Bedum

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Bedum kan best een lastige zijn. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor uit Bedum vindt die het beste met je voor heeft. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste notaris van Bedum kunt vinden!

Spring direct naar:

Een professionele notaris Bedum vinden

Ben je op zoek naar een professionele notaris in Bedum? Dan hebben we aantrekkelijk bericht voor je! Een vakkundige notaris vind je namelijk makkelijk dankzij notaris-kaart.nl. Via ons brede aanbod vindt je binnen enkele ogenblikken een handige notaris in Bedum die aansluit op jouw behoefte. Je bent niet voor alles verplicht om een notaris in Bedum in te vliegen. Wij adviseren dan ook om dit van tevoren even na te gaan. Maar tevens als het optioneel is, is het inhuren of consulteren van een notaris in Bedum vaak alsnog een verstandige keuze.

Wanneer je één van de volgende zaken wilt organiseren, ben je altijd verplicht om een notaris in Bedum in de arm te nemen:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de opvolgende zaken raden wij ten zeerste aan om een notaris in Bedum te vinden, ook al is dit niet vereist:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en behandeling van een nalatenschap

Wanneer je onroerend goed wilt aan- of verkopen, zoals een woonhuis of een bedrijfspand, krijg je zeker weten te maken met een notaris. Maar ook bij executie veilingen en het opstarten van een onderneming binnen verschillende rechtsvormen komt een notaris in Bedum om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Bedum

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Bedum?

Bepaalde mensen zijn zoekende naar waar ze exact een notariskantoor in Bedum voor nodig hebben. Een notariskantoor in Bedum zal je helpen met vrijwel alles wat betrekking heeft op familiaire zaken zoals bijvoorbeeld een nalatenschap of een testament. Tevens is het zo dat een notariskantoor in Bedum er voor je zal zijn als je een bepaalde akte moet opstellen. Je kunt onder andere denken aan een hypotheekakte of een overdrachtsakte. Het helpt als je weet hoe je een goed notariskantoor in Bedum kunt vinden, omdat bijna iedereen wel eens een keer een situatie heeft waar hij een notaris bij nodig heeft.

Een kantoor is derhalve niet alleen in staat om je überhaupt verder te helpen, maar heeft regelmatig ook nog eens een notaris voor je die uitgerekend de kennis bezit waar je naar op zoek bent. Overigens kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Toch zijn er talloze denkbare gevallen waar je een specialist aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Hiermee haal je ook het maximale uit je situatie. Wat dat betreft kan een vertrouwd notariskantoor in Bedum je heel erg veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Bedum?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Bedum te vinden dat bij je past.

Bedum notariskantoor samenlevingscontract en testament

We zouden wel tien aanleidingen kunnen opgeven waarom jij mede zou moeten kiezen voor een Bedum notarispraktijk, je zal nu eenmaal flink veel voordeel ondervinden bij deze partij. Allereerst kan deze je veel geld besparen bij de aankoop van een woning of kantoorpand. Met het advies wat een notaris je geeft, kun je onder andere goedkoper uit zijn bij het passeren van de hypotheekakte. In Bedum bij een notariskantoor ben je aan het geschikte adres voor een samenlevingscontract en een testament. Je weet dus altijd dat deze papieren begrijpelijk en rechtsgeldig zijn.

Tevens bespaart een notariskantoor je ook behoorlijk tijd. Het opmaken van onder andere een hypotheek akte kost veel tijd, al helemaal voor personen die een aantal woonhuizen in bezit hebben. Het is uiteraard zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen. De Bedum notarispraktijk zal al dit werk voor je uit handen nemen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Bedum?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Bedum.

Notaris kosten Bedum

Het is belangrijk dat je weet wat het verschil is tussen een gewone jurist en een notaris. Het is toch de eerste stap die je moet zetten. Een jurist is de professional die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Denk hier met name aan adviezen of aan het schrijven van beroepschriften. Een notaris daartegenover is de partij die in het speciaal gericht is op de notariële zaken. Het is een professional met een hoge mate van vakbekwaamheid en specialisatie.

Een notaris kantoor in Bedum is erop ingericht om testamenten of hypotheekaktes op te stellen. De werkzaamheden van een jurist en de taken van een notaris zijn wederzijds niet uitwisselbaar.

Er zijn diverse manieren om de tariefstellingen van een notaris kantoor in Bedum op te bouwen. Dit zijn de veel voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Bedum

Nu notarissen uit Bedum vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Bedum vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notaris Bedum

Er zijn talloze redenen waarom de tarieven voor een notarispraktijk in Bedum kunnen afwijken. Er bestaat onderling aanzienlijk wat verschil onder de diverse notarispraktijken in Bedum. Kosten kunnen beduidend verschillen op basis van ervaring en kunde, maar bovendien op basis van populariteit.

Als je een notarispraktijk in Bedum vindt die nog niet zo lang bestaat of enorm klein is, ben je vaak wat minder geld kwijt dan aan een notarispraktijk in Bedum die erg veel expertise heeft of zeer veel notarissen huisvest.

Je kunt in theorie de goedkoopste notarispraktijk vinden door offertes op te vragen en daar de goedkoopste van te kiezen. Het is hier wel van belang dat de gekozen notaris aansluit bij je behoefte. Kijk wel of je kunt achterhalen wat het ene notariskantoor in prijs laat afwijken van het andere, zodat je hier een goed beeld bij krijgt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Bedum op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Bedum vergelijken

Het is handig om verscheidene aanbiedingen aan te vragen en die te vergelijken. Het loont als je voor jezelf duidelijk hebt wat je precies wilt. Hierdoor zal je zeker weten dat je te maken hebt met een specialist, een mate van bekwaamheid is voor juridische zaken echt een ware noodzaak. Je komt er zo ook bijtijds achter wanneer de notarispraktijk in Bedum een bepaalde project niet voor je kan uitvoeren. Dit scheelt jou weer tijd.

Hierna hoef je uitsluitend nog maar een gesprek in te plannen. Bij dit gesprek krijg je meer begrip in wat de notarispraktijk in Bedum voor jou kan inhouden. Je kunt dan ogenblikkelijk kijken of het fijn klikt met die notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Bedum

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Bedum en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Bedum

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Bedum terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Bedum

Mooi geregeld

12 mei 2024

Vlug de geschikte persoon ontdekt, fijn!

- Christian Smit

Prima begeleid van start tot beëindiging traject

6 mei 2024

Snelle en pragmatische reacties tijdens het traject. Tevens snel antwoord op aanvraag van de offertes.

- Eveline Maas

Gewoon fatsoenlijk

30 april 2024

Hoopte al dat mijn notaris zo goed zou zijn.

- Arie van der Heijden

Top raadgeving gekregen!

22 april 2024

Duidelijk advies gekregen, oprecht blij met onze aanvraag op notaris-kaart.

- Bart Kuipers

Goedkope notaris

14 april 2024

We waren op zoek naar een notaris die lage prijzen rekende, wegens onze opstartfase.
Rap gevonden bij notaris-kaart en blij gestemd met de vlotheid.

- Marianne Wolters

Duidelijke gang van zaken

10 april 2024

Duidelijke prijsopgave ontvangen en deze is ook nagekomen. Prima dus.

- Yvonne van Beek

Vlot een bijpassende notaris geregeld.

3 april 2024

Vlot begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde kwestie. Super!

- David Bosch

Oprecht top!

27 maart 2024

Fantastisch georganiseerd! Buitengewoon!

- David de Bruin

Vlug geregeld

18 maart 2024

Verzoek ging rap en de benodigde aktes waren binnen no time opgesteld.Soepel en dus content.

- Inge Kramer

Uitgelichte notarissen uit Bedum

Notariskantoor Mr H Huitsing

Heerestraat 32
9991 BG Middelstum
Nederland

0595 552 866
http://www.notarishuitsing.nl/

Nationale Notaris Middelstum

Heerestraat 32
9991 BG Middelstum
Nederland

030 242 5672
http://www.nationalenotaris.nl/

Bosscher Janssens notarissen

emmaplein 3
9711 AP Groningen
Nederland

050 527 0110
http://www.bosscherjanssens.nl/