Notaris Nieuw Namen

Wil jij een betaalbare notaris uit Nieuw Namen die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Notaris-kaart zorgt dat jij die op zoek bent naar notaris Nieuw Namen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Nieuw Namen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Nieuw Namen gezocht?

Nu notaris offertes vergelijken

Notaris Nieuw Namen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 114 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Nieuw Namen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Terhole, Yerseke en Kuitaart bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Nieuw Namen

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Nieuw Namen is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zomaar een notariskantoor binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor uit Nieuw Namen vindt die het beste met je voor heeft. Wij vertellen je graag wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Een goede notaris Nieuw Namen vinden

Ben je ook op zoek naar een notaris in Nieuw Namen? Het kan uitdagend zijn om uit te komen bij de passende individu die je juridische zaken en stukken onder handen kan nemen. Wij snappen dit als geen ander. Door het forse aanbod is het complex om de verstandige partijen nog te zien. Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan in deze tocht. We laten dan ook alles aan bod komen wat jij nodig hebt, wanneer je op zoek bent naar een notaris in Nieuw Namen. Door deze tips is het vinden van een notaris bij lange na niet meer zo problematisch als vroeger.

Je bent in ieder geval gedwongen om een notaris in Nieuw Namen te vinden voor:

 • Een testament op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarnaast om voor de volgende gevallen een notaris in Nieuw Namen te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afhandeling van een nalatenschap

Alle notarissen uit Nieuw Namen

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Nieuw Namen?

Het geschikte notariskantoor in Nieuw Namen sluit haarfijn aan bij je behoeften. Een van de talrijke voordelen van een notariskantoor in Nieuw Namen is dat er verscheidene notarissen werken die je op weg kunnen helpen. Doorgaans heeft een notariskantoor in Nieuw Namen voor allerlei specialismen notarissen in dienst. Je kunt dus voor heel veel gevariëerde projecten terecht bij een notariskantoor in Nieuw Namen.

Een kantoor is zodoende niet uitsluitend in staat om je überhaupt verder te helpen, maar heeft vaak ook nog eens een notaris voor je die uitgerekend de specialisatie bezit waar je naar op zoek bent. Allicht kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Echter zijn er aparte denkbare situaties waar je een deskundige aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Zo kom je later ook niet voor vervelende verrassingen te staan. Vaak kan een vakkundig notariskantoor in Nieuw Namen je hierdoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Nieuw Namen?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Nieuw Namen te vinden dat bij je past.

Nieuw Namen notariskantoor testament & samenlevingscontract

Er zijn talrijke voordelen aan het zoeken in Nieuw Namen naar een notariskantoor. Ten eerste kan deze je behoorlijk geld besparen bij de aanschaf van een woonhuis of bedrijfspand. Hier kan je denken aan als voorbeeld gereduceerde onkosten op de akte van hypotheek, de notaris zal je immers van advies voorzien. De notaris in Nieuw Namen weet alles over de authentieke akten en verschillende soorten akten, je weet dus zeker dat jij altijd weer aan de eisen zult voldoen voor bijvoorbeeld een overeenkomst.

Daarnaast zal je door de notaris flink wat tijd kunnen besparen. Het opstellen van bijvoorbeeld een hypotheek akte kost veel tijd, al helemaal voor mensen die een aantal woningen in bezit hebben. Het is allicht zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen. Middels in Nieuw Namen een notariskantoor te vinden, bespaar je jezelf behoorlijk overlast.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Nieuw Namen?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Nieuw Namen.

Notaris kosten Nieuw Namen

De tarieven zijn een belangrijke component wanneer je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Nieuw Namen. Je wilt immers niet te veel geld kwijt zijn voor een notaris, maar gelijktijdig wil je ook voorkomen dat je voordelig uit lijkt te zijn, maar tegen een teleurstellende notaris aanloopt.

Wat is dan echt de methode om een bedreven notaris kantoor in Nieuw Namen te vinden? Je vraagt gewoon via ons diverse offertes op en je maakt op basis daarvan gewoon de aantrekkelijkste keuze. De kosten van een notaris kantoor in Nieuw Namen worden dan in ieder geval uitstekend voor je gespecificeerd en je weet onmiddellijk waar je aan toe bent.

De kosten van een notaris kantoor in Nieuw Namen kunnen als volgt worden gespecificeerd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Nieuw Namen

Nu notarissen uit Nieuw Namen vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Nieuw Namen vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notarispraktijk Nieuw Namen

Het is uiteraard niet zo dat je het allereerste kantoor maar moet ingaan wat er maar bij jou in de buurt zit. Indien je een paar makkelijke stappen doorloopt, kom je uit bij een oplossing die wel bij je aansluit. Via deze stappen weet je zeker dat je een passende partij zal vinden. Indien je voor jezelf begrijpelijk hebt wat je wilt, helpt het je om een prima uurtarief te krijgen bij een notarispraktijk in Nieuw Namen. Als de taak helder is, is het namelijk gemakkelijker om een passend uurtarief af te spreken.

Gaat je wens louter over het verwerven van advies? Of wil je verder een hypotheekakte laten opstellen? Door daar rekening mee te houden zal je keuze in een keer een stuk eenvoudiger worden. Over het algemeen genomen zien we bij een notarispraktijk in Nieuw Namen een gebruikelijk tarief van €150. Voor de startende notarissen zal dit bedrag overigens iets lager liggen, en tegenovergesteld voor een geroutineerde partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Nieuw Namen op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Nieuw Namen vergelijken

Ben je er voor jezelf uit en sta je op het punt om in Nieuw Namen notarispraktijk offertes aan te vragen? Top! Hier kunnen wij je immers geweldig bij helpen! Via ons uitgebreide netwerk kunnen we je ook in Nieuw Namen aan een notarispraktijk verbinden die past bij je behoeften.

Je vraagt eenvoudig via onze offerte-aanvraag drie offertes op en je offerteaanvraag wordt gauw beantwoord door diverse partijen die voor jou boeiend zijn. Vanzelfsprekend is dit hele proces vrijblijvend en kosteloos, tot het ogenblik dat jij je keuze permanent hebt gemaakt om in Nieuw Namen je notarispraktijk uit te zoeken. Vervolgens kun je in een consult of tijdens een afspraak je behoefte verder uiteen zetten.

Wanneer je in Nieuw Namen een notarispraktijk zoekt, is het slim om niet langer te wachten en meteen nog een kosteloos en vrijblijvende aanbieding aan te vragen. Later kun je iedere keer nog een overige weg bewandelen, maar wij verzekeren dat je met onze offertes succes zult hebben en dat je direct al begint met besparen op je onkosten voor een notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Nieuw Namen

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Nieuw Namen en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Nieuw Namen

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Nieuw Namen terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Nieuw Namen

Tarieven vielen mee

25 mei 2024

We dachten dat de notariskosten erg hoog zouden stijgen maar gelukkig viel dit alles mee.

- Femke van de Brink

Begeleiding was geweldig

12 mei 2024

Een eerlijke begeleiding in de zaak is alles wat we wilden en gekregen hebben. Top begeleiding gehad.

- Iris van de Brink

Voelt vertrouwd

8 mei 2024

Vertrouwde partij gevonden die me adviseert. Goed!

- Manon Smits

Prima werk ontvangen

3 mei 2024

Ik was bang dat het zeer complex zou zijn en hoofdzakelijk: prijzig. Gelukkig was het tegenovergestelde aan de orde.
Ongeacht het werk wat gewoon goed gedaan lijkt te zijn, weet ik nu door de uiteenzetting ook precies waar ik voor betaal (herroeping testament). Erg prettig.

- Pascal van der Linden

Tevreden met afhandeling

22 april 2024

Gewoon gelukkig met de gang van zaken rondom onze samenlevingscontract.

- Rutger Evers

Goede afhandeling testament!

19 april 2024

Ik was bang dat het erg ingewikkeld zou worden en voornamelijk: prijzig. Gelukkig was het tegenovergestelde aan de orde.
Naast het werk wat gewoon goed gedaan lijkt te zijn, weet ik nu door de uiteenzetting ook precies waar ik voor betaal (herroeping testament). Super fijn.

- Saskia de Ruiter

Vlot geregeld

12 april 2024

Verzoek ging vlot en de benodigde documenten waren binnen no time opgesteld.Rap en zonder moeilijk toestanden dus gelukkig met de wijze waarop dit gaat.

- Nancy Bosch

Prima werk ontvangen

1 april 2024

Ik was bang dat het enorm ingewikkeld zou zijn en hoofdzakelijk: duur. Gelukkig was het tegendeel aan de orde.
Begrijpelijk betaal je dan het werk van de notaris echter ik begreep ook nog eens waarvoor wat betreft
de herroeping van mijn wilsbeschikking. Zeer prettig.

- Wouter Peeters

Inhoudelijk en vakkundig.

26 maart 2024

De offertes vlot na aanvraag binnen en daardoor snel en prima rechtelijk advies ontvangen.

- Marijke Verbeek

Uitgelichte notarissen uit Nieuw Namen

Van der Auwermeulen / Michel

Kasteeldreef 140
9120 Beveren
België

+32 3 773 47 12
https://www.notaris.be/Notaris/michel-van-der-auwermeulen

Notariskantoor Wim Verstraeten

Kerkstraat 78
9120 Beveren
België

+32 3 750 97 50
http://www.notarissenvrasene.be/

Notaris Vincent Lesseliers B.V. BVBA

D. van Beverenlaan 42
9120 Beveren
België

+32 3 775 77 83
http://www.notaris-lesseliers.be/