Notaris Meeden

Wil jij een ijzersterke notaris in Meeden die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Notaris-kaart zorgt dat jij die zoekt naar notaris Meeden verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Meeden – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Meeden gezocht?

Schakel direct hulp in

Notaris Meeden
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 129 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Meeden, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Alteveer, Nieuwe Pekela en Oude Pekela bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Meeden

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Meeden is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zonder uitnodiging een notariskantoor binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor uit Meeden vindt die het beste met je voor heeft. Lees hieronder verder om erachter te komen hoe ook jij de beste notaris uit Meeden kan vinden!

Spring direct naar:

Een goede notaris Meeden vinden

Ben je op zoek naar een kundige notaris in Meeden? Dan kunnen we je gerust stellen! Een deskundige notaris vind je immers eenvoudig vanuit notaris-kaart.nl. We hebben een veelzijdig portfolio en daarmee vind je binnen een paar momenten een praktische notaris in Meeden voor je klus. Je bent niet altijd verplicht om een notaris in Meeden in te roepen. Wij adviseren dan ook om dit eerst rustig na te gaan. Maar tevens als het optioneel is, is het inhuren of consulteren van een notaris in Meeden regelmatig alsnog een geschikte keuze.

Indien je één van de volgende zaken wilt organiseren, ben je immer verplicht om een notaris in Meeden in de arm te nemen:

 • Een testament op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarnaast om voor de volgende gevallen een notaris in Meeden te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afwikkeling van een nalatenschap

Daarbuiten speelt een notaris in Meeden een gewichtige rol in zaken gerelateerd aan het aan- en verkopen van onroerend goed, bijvoorbeeld een woning. Maar tevens wanneer je een concern wilt oprichten en van bepaalde rechtsvormen gebruik zult maken, komt een notaris in Meeden om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Meeden

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Meeden?

Een degelijk notariskantoor in Meeden kan je exact helpen met de gebeurtenis waar jij een notaris voor wilt inhuren. Het voordeel van een notariskantoor in Meeden is dat er gewerkt wordt met een aantal notarissen. Je zult bij een notariskantoor in Meeden dan ook notarissen voor allerlei soorten kennisgebieden zien rondlopen. Je kunt dus voor enorm veel verschillende projecten terecht bij een notariskantoor in Meeden.

Een algemene notaris kan je doorgaans ook helpen, maar een notariskantoor kun je vaak een kenmerkend specialisme brengen. Een expert kan je vaak net even iets extra’s brengen, indien de situatie erom vraagt. Zo kom je later ook niet voor vervelende verrassingen te staan. Vaak kan een kundig notariskantoor in Meeden je hierdoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Meeden?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Meeden te vinden dat bij je past.

Meeden notariskantoor samenlevingscontract en testament

Ben je op zoek naar een kundige notaris die een samenlevingscontract voor jou en je partner of huisgenoot kan opstellen? Laat je dan zeker eens inspireren door in Meeden een notariskantoor te raadplegen. Als je een notarieel wilsbeschikking wil laten opstellen kom je ook vaak terecht bij een speurtocht in Meeden naar een notariskantoor.

Je bent dan iedere keer verzekerd van een legaal document, waarin alle afspraken nadrukkelijk zijn beschreven. Dit komt uiterst goed van pas wanneer een samenlevingscontract relevant wordt. In het geval van een samenlevingsovereenkomst is dat doorgaans bij het verbreken van een verhouding. In dit soort tijden is het van belang dat het geschrift duidelijk is, wettig is en dat er zonder enige twijfel is vastgelegd hoe de verdeling van goederen eruit moet komen te zien.

Echter gelukkig komt – in tegenstelling tot bij een wilsbeschikking – niet altijd een overlijden kijken bij een ontbinding van het document wat je in Meeden via notariskantoor hebt laten opstellen. Ook een huwelijk of geregistreerd partnerschap kan de voorwaarden van een samenlevingscontract laten beëindigen. Je kunt het beste in Meeden je notariskantoor om advies vragen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Meeden?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Meeden.

Notaris kosten Meeden

De onkosten zijn een belangrijke component wanneer je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Meeden. Je wil niet denken dat je betaalbaar uit bent, maar tegelijkertijd geld kwijt raken aan iemand die zijn taak niet verstaat, doch je wilt ook niet te veel betalen.

Echter hoe vind je dan wel dat juiste notaris kantoor in Meeden? Je vraagt ongecompliceerd via ons een aantal offertes op en je maakt op basis daarvan gemakkelijk de slimste keuze. De prijzen van een notaris kantoor in Meeden worden dan in ieder geval uitstekend voor je gespecificeerd en je weet snel waar je aan toe bent.

Er zijn aparte manieren om de prijzen van een notaris kantoor in Meeden op te bouwen. Dit zijn de veel voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Meeden

Nu notarissen uit Meeden vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Meeden vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Meeden

Als je een goedkope notarispraktijk in Meeden zoekt, kun je beter niet het allereerste kantoor ingaan wat je tegenkomt. Wegens een aantal stappen te doorlopen zal je bij een veel betere keuze uitkomen. Met deze stappen weet je immers dat je een betrouwbare partij zal vinden. Indien je voor jezelf scherp hebt wat je wilt, helpt het je om een prima tarief te krijgen bij een notarispraktijk in Meeden. Hij moet tenslotte wel weten wat je nu precies van hem of haar wilt.

Gaat je behoefte uitsluitend over het verwerven van hulp? Of wil je verder een overeenkomst laten opmaken? Middels hier rekening mee te houden zal jouw keuze in een keer een stuk simpeler worden. Voor een notarispraktijk in Meeden zien we meestal een uurtarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de omgeving met gemiddelde ervaring. Ga je voor een prof met wat minder ervaring, ben je over het algemeen wat goedkoper uit. Ga je voor een persoon met wat meer ervaring, betaal je misschien wat meer.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Meeden op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Meeden vergelijken

Heb je voor jezelf besloten dat je in Meeden notarispraktijk aanbiedingen wilt opvragen? Top! Daar assisteren we je graag bij! Met ons uitgebreide netwerk kunnen we je ook in Meeden aan een notarispraktijk verbinden die past bij jouw voorkeuren.

Dankzij onze offerte-aanvraag kun je makkelijk in het bezit komen van drie offertes op maat en je kunt zo gemakkelijk vergelijken. Je kunt dit volkomen gratis en vrijblijvend doen om zo tot je allerbeste keuze voor een in Meeden gevestigde notarispraktijk te komen. In een persoonlijk kennismakingsgesprek kun je dan je wensen verder kenbaar maken.

Als je in Meeden een notarispraktijk zoekt, is het verstandig om niet langer te wachten en nu nog een gratis en vrijblijvende prijsopgave aan te vragen. Je kunt altijd nog nog besluiten om een overige optie te proberen, maar met onze offertes heb je geheid succes en begint je besparing vandaag nog.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Meeden

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Meeden en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Meeden

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Meeden terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Meeden

Werkelijk een vakvrouw

10 juli 2024

Ze was enorm professioneel en kundig. Heel fijn!

- Dirk van Dongen

De notaris was zeer bereikbaar

6 juli 2024

Prima bereikbare notaris gekregen, erg tevreden.

- Michel van Leeuwen

Aanrader!

25 juni 2024

Onbetwistbaar advies gekregen, oprecht blij met onze aanvraag op notaris-kaart.

- Dirk Wolters

Ervaring met notaris was super

21 juni 2024

Het notariskantoor waar we mee hebben samengewerkt was super! Afspraak was afspraa, bijzonder prettig.

- Anita van Wijk

Voelt overtuigend

11 juni 2024

Betrouwbare partij gevonden die me adviseert. Goed!

- Tim Hoekstra

Erfenis correct verdeeld

6 juni 2024

Door de notaris zijn we door een roerige paar maanden heengeloodst. Erfenis is zorgvuldig verdeeld.

- Peter de Graaf

Goedkoop en goed!

27 mei 2024

Verklaring van erfrecht was meteen afgehandeld! En wat kosten kunnen besparen door de
vergelijking van te voren. Tevreden dus!

- Marco van der Heijden

Door moeilijke tijd heen geholpen

25 mei 2024

Pittige tijd achter de rug, maar notaris heeft zorgvuldig de erfenis verdeeld en alles in juiste banen geleid.

- Marijke Post

Notariële ondersteuning was fijn

18 mei 2024

Overweldigend om door een prettig gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Kevin Visser

Uitgelichte notarissen uit Meeden

Notariskantoor mr. H.G.H. Kauffeld

Abraham Westersstraat A 85
9663 PB Nieuwe Pekela
9663 PJ Nieuwe Pekela

0597 618 000
http://www.notariskauffeld.nl/

Notariskantoor Groen

Torenstraat 15
9679 BN Scheemda
Nederland

0597 471 020
http://www.notarisgroen.nl/

Wouters Netwerk Notarissen

Prins Hendrikplein 21
9641 GJ Veendam
Nederland

0598 617 880
http://www.notariskantoorveendam.nl/