Notaris Makkinga

Heb jij behoefte aan een professional voor jouw notaris zaken in Makkinga?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar notaris Makkinga verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Makkinga – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Makkinga gezocht?

Schakel direct hulp in

Notaris Makkinga
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 131 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Makkinga, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Oldeberkoop, Nijeberkoop en Elsloo Fr bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Makkinga

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Makkinga kan best een moeilijke klus blijken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een notaris in Makkinga. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste notaris van Makkinga kan vinden!

Spring direct naar:

Een kundige notaris Makkinga vinden

Wil je een kundige notaris in Makkinga vinden? Dan hebben we goed bericht voor je! Met notaris-kaart.nl kom je namelijk makkelijk in contact met een kundige notaris. We hebben een veelzijdig portfolio en hiermee vind je in minder dan enkele momenten een geschikte notaris in Makkinga voor je opdracht. In sommige gevallen is het noodzaak om een notaris in Makkinga in te schakelen, in overige gevallen is het inschakelen van een notaris in Makkinga niet verplicht, maar raden wij het wel ten strengste aan.

Je bent in elk geval gedwongen om een notaris in Makkinga te vinden voor:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de komende zaken raden wij ten zeerste aan om een notaris in Makkinga te vinden, ook al is dit niet verplicht:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en afwikkeling van een erfenis

Als je onroerend goed wilt aan- of verkopen, bijvoorbeeld een woning of een bedrijfspand, krijg je bovendien te maken met een notaris. Echter ook indien je een handelsbedrijf wilt beginnen en van bepaalde rechtsvormen gebruik gaat maken, komt een notaris in Makkinga om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Makkinga

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Makkinga?

Een verstandig notariskantoor in Makkinga kan je nauwgezet helpen met de toestand waar jij een notaris voor wilt inhuren. Een van de talrijke voordelen van een notariskantoor in Makkinga is dat er meerdere notarissen werken die je verder kunnen helpen. Dikwijls heeft een notariskantoor in Makkinga voor aparte specialismen notarissen in dienst. Je kunt daarom voor een heel breed scala aan opdrachten terecht bij een notariskantoor in Makkinga.

Een kantoor is zodoende niet uitsluitend in staat om je überhaupt verder te helpen, maar heeft doorgaans ook nog eens een notaris voor je die exact de specialisatie bezit waar je naar op zoek bent. Natuurlijk kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Echter zijn er diverse denkbare situaties waar je een kenner aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Hiermee haal je ook het maximale uit je situatie. Vaak kan een vakkundig notariskantoor in Makkinga je daardoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Makkinga?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Makkinga te vinden dat bij je past.

Makkinga notariskantoor testament en samenlevingscontract

Ben je op zoek naar een kundige notaris die een samenlevingscontract voor jou en je geliefde of huisgenoot kan opstellen? Overweeg dan zeker in Makkinga een notariskantoor te zoeken voor deze taak. Evenals het opmaken van een notarieel testament is iets wat personen in Makkinga via notariskantoor willen laten doen.

Je bent dan over het algemeen verzekerd van een geldig document, waarin alle afspraken nadrukkelijk zijn gedocumenteerd. Dit komt bijzonder goed van pas indien een samenlevingscontract belangrijk wordt. Vaak is dat pas bij het verbreken van de afspraak in kwestie. Je wil op dat moment dat alles begrijpelijk is beschreven, fatsoenlijk is vastgelegd en dat het zonder enige twijfel duidelijk is welke zaken aan wie toebehoren en hoe de distributie eruit komt te zien.

Desondanks is het beëindigen van een relatie niet de enige reden om een samenlevingscontract wat in Makkinga via notariskantoor is opgesteld te laten verbreken. Ook een huwelijk of geregistreerd partnerschap kan de condities van een samenlevingscontract laten beëindigen. Je kunt het beste in Makkinga je notariskantoor om hulp vragen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Makkinga?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Makkinga.

Notaris kosten Makkinga

Alvoor je te verdiepen in de tarieven is het raadzaam om het onderscheid tussen een jurist en een notaris te kennen. Het is toch de eerste stap die je moet maken. Een jurist is de persoon die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Denk dan met name aan adviezen of aan het schrijven van beroepschriften. Een notaris daartegenover is de partij die in het bijzonder gericht is op de notariële zaken. Hierdoor is het een persoon met een hoge mate van specifieke kennis en specialisme.

Een notaris kantoor in Makkinga is erop ingericht om testamenten of hypotheekaktes op te stellen. De werkzaamheden die een notaris op zich neemt, zoals het opmaken van documenten, kunnen niet door een gewone jurist worden gedaan.

Er zijn verschillende manieren om de tariefstellingen van een notaris kantoor in Makkinga op te bouwen. Dit zijn de veel voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Makkinga

Nu notarissen uit Makkinga vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Makkinga vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Makkinga

Het is uiteraard niet zo dat je het eerste kantoor maar moet binnentreden wat er maar bij jou in de nabijheid zit. Als je een paar simpele stappen doorloopt, kom je uit bij een oplossing die wel bij je aansluit. Met deze stappen weet je absoluut dat je een juiste partij zal vinden. Als je voor jezelf helder hebt wat je wilt, helpt het je om een fatsoenlijk uurtarief te krijgen bij een notarispraktijk in Makkinga. Als de taak glashelder is, is het veel gemakkelijker om een passend tarief af te spreken.

Gaat je behoefte louter over het verkrijgen van raadgeving? Of wil je misschien een akte laten opstellen? Met er rekening mee te houden zal jouw keuze in een keer een stuk simpeler worden. Voor een notarispraktijk in Makkinga zien we doorgaans een uurtarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de omgeving met gemiddelde ervaring. Voor de startende notarissen zal dit bedrag uiteraard iets lager liggen, en tegenovergesteld voor een ervaren partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Makkinga op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Makkinga vergelijken

Heb je voor jezelf besloten dat je in Makkinga notarispraktijk aanbiedingen wilt opvragen? Goed! Hier assisteren we je graag bij! Met ons uitgebreide netwerk kunnen we je ook in Makkinga aan een notarispraktijk koppelen die past bij jouw behoefte.

Je vraagt eenvoudig via onze offerte-aanvraag drie offertes op en je offerteaanvraag wordt snel beantwoord door diverse partijen die voor jou interessant zijn. Je kunt dit geheel kosteloos en vrijblijvend doen om zo tot jouw beste keuze voor een in Makkinga gevestigde notarispraktijk te komen. In een persoonlijk kennismakingsgesprek kun je dan je behoeften verder kenbaar maken.

Wanneer je in Makkinga een notarispraktijk zoekt, is het goed om niet langer te wachten en direct nog een kosteloos en vrijblijvende prijsopgave op te vragen. Je kunt altijd nog beslissen om een andere optie te proberen, maar dankzij onze aanbiedingen heb je gegarandeerd succes en begint je besparing vandaag nog.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Makkinga

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Makkinga en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Makkinga

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Makkinga terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Makkinga

Notariskantoor was super

14 juli 2024

Het kantoor waar we mee hebben samengewerkt was super! Afspraken werden mooi op tijd nagekomen!

- Marco Brouwer

Werkelijke autoriteit in rechtsgebied

8 juli 2024

Mijn notaris had duidelijk flink wat ervaring in zijn vakgebied. Dat gaf veel duidelijkheid tijdens het traject..

- Cindy van Wijk

Lage tarieven

30 juni 2024

In verband met de oprichting van onze onderneming zochten wij een een betaalbare notaris.
Snel gevonden bij notaris-kaart en blij met de rapheid.

- Tim van den Broek

Samenlevingscontract opgesteld

26 juni 2024

Binnen enkele ontmoetingen werd het samenlevingscontract zorgvuldig opgesteld zoals ik het voor ogen had. Super!

- Irene Kuijpers

Goed en snel geregeld

17 juni 2024

Opmaken van wilsbeschikking ging zonder teveel juridische taal en hierdoor uitstekend.

- Maartje van Dijk

Gewoon goed

9 juni 2024

Rap en verhelderend geregeld. Dank!

- Simone Schouten

Kosten wel maar moeite niet bespaard

2 juni 2024

Verklaring van erfrecht was meteen geregeld! Wel echt aan te raden om te vergelijken, daarom wat kosten bespaard. Tevreden dus!

- Marloes Jonker

Helemaal goed in orde

27 mei 2024

Opmaken van wilsbeschikking ging zonder teveel juridische spraak en daarom uitstekend.

- Antonius van der Horst

Echt een vakvrouw

20 mei 2024

Ze was enorm professioneel en vakkundig. Grandioos!

- Franciscus van den Bosch

Uitgelichte notarissen uit Makkinga

Huizinga De Vries Notarissen

Tolberterstraat 39A
9351 BC Leek
Nederland

0594 512 005
http://huizingadevries.nl/

Notaris Mr. P.K. de Boer

Kamperfoelielaan 6-A
9363 EV Marum
Nederland

0594 646 438
http://www.notarisdeboer.nl/

Yvon Notariaat B.V.

Berglaan 2
9203 EG Drachten
Nederland

0512 368 080
http://www.yvon.nl/