Notaris Lisserbroek

Ben jij op zoek naar een expert voor jouw notaris zaken in Lisserbroek?

Dan ben je op de goede plek.

Notaris-kaart zorgt dat jij die zoekt naar notaris Lisserbroek verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Lisserbroek – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2021 en verder.

Notaris Lisserbroek gezocht?

Een notaris uit Lisserbroek vinden

Notaris Lisserbroek
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 45 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Lisserbroek, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Vogelenzang, Bennebroek en Zwaanshoek bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Lisserbroek

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Lisserbroek kan best een lastige zijn. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor in Lisserbroek vindt die hart heeft voor jouw zaak. Lees hieronder verder om te leren hoe ook jij de beste notaris uit Lisserbroek kunt vinden!

Spring direct naar:

Een goede notaris Lisserbroek vinden

Ben je op zoek naar een geschikte notaris in Lisserbroek? Dan hebben we aantrekkelijk nieuws voor je! Vanuit notaris-kaart.nl kom je namelijk gemakkelijk in contact met een professionele notaris. Wij hebben een ruim portfolio en daarmee vind je in minder dan een paar momenten een praktische notaris in Lisserbroek voor je opdracht. Je bent niet voor alles verplicht om een notaris in Lisserbroek in te huren. Wij adviseren dan ook om dit vooraf even na te gaan. Maar tevens als het optioneel is, is het inhuren of raadplegen van een notaris in Lisserbroek meestal alsnog een verstandige keuze.

Wanneer je één van onderstaande zaken wilt regelen, ben je altijd verplicht om een notaris in Lisserbroek in de arm te nemen:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de opvolgende zaken raden wij ten strengste aan om een notaris in Lisserbroek te vinden, ook al is dit niet vereist:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afwikkeling van een nalatenschap

Wanneer je onroerend goed wilt aan- of verkopen, zoals een huis of een kantoorpand, krijg je zeker weten te maken met een notaris. Maar ook bij executie veilingen en het oprichten van een onderneming binnen diverse rechtsvormen komt een notaris in Lisserbroek om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Lisserbroek

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Lisserbroek?

Het geschikte notariskantoor in Lisserbroek sluit exact aan bij je behoeften. Een van de vele voordelen van een notariskantoor in Lisserbroek is dat er talloze notarissen werken die je ook kunnen helpen. Veelal heeft een notariskantoor in Lisserbroek voor diverse vakgebieden notarissen in dienst. Je kunt daarom voor een zeer breed spectrum aan opdrachten terecht bij een notariskantoor in Lisserbroek.

Een algemene notaris kan je vaak verder helpen, maar een notariskantoor kun je regelmatig een speciaal specialisatie brengen. Toch zijn er allemaal denkbare gevallen waar je een expert aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Zo kom je zometeen ook niet voor vervelende verrassingen te staan. Wat dat betreft kan een goed notariskantoor in Lisserbroek je heel veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Lisserbroek?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Lisserbroek te vinden dat bij je past.

Lisserbroek notariskantoor testament & samenlevingscontract

Er zijn talrijke voordelen aan het zoeken in Lisserbroek naar een notariskantoor. Allereerst kan deze je behoorlijk geld besparen bij de aanschaf van een woning of kantoorpand. Hier kan je denken aan bijvoorbeeld lagere kosten op de akte van hypotheek, de notaris zal je namelijk van advies voorzien. In Lisserbroek bij een notariskantoor ben je aan het juiste adres voor een samenlevingscontract en een wilsbeschikking. Je weet dus altijd dat deze documenten begrijpelijk en wettig zijn.

Daarnaast zal je vanwege de notaris flink wat tijd over kunnen houden. Het opstellen van een akte is een uiterst zorgvuldige en tijdrovende klus. Het is uiteraard zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen. De Lisserbroek notarispraktijk zal al dit werk voor je uit handen nemen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Lisserbroek?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Lisserbroek.

Wat zijn de kosten voor een notaris kantoor Lisserbroek

De onkosten zijn een gewichtige component als je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Lisserbroek. Je wil niet denken dat je goedkoop uit bent, maar tegelijkertijd geld kwijt zijn aan iemand die zijn ambacht niet verstaat, maar je wilt ook niet te veel betalen.

Maar hoe vind je dan wel dat geschikte notaris kantoor in Lisserbroek? Via notaris-kaart.nl vraag je gemakkelijk een aantal offertes op, waarna je je keuze kunt maken. De tarieven van een notaris kantoor in Lisserbroek worden dan in ieder geval uitstekend voor je gespecificeerd en je weet snel waar je aan toe bent.

De onkosten van een notaris kantoor in Lisserbroek kunnen als volgt worden gespecificeerd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Lisserbroek

Nu notarissen uit Lisserbroek vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Lisserbroek vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Lisserbroek

Het is uiteraard niet zo dat je het allereerste kantoor maar moet binnentreden wat er maar bij jou in de buurt zit. Met een paar stappen te doorlopen zal je bij een veel betere keuze uitkomen. Via deze stappen weet je zeker dat je een competente partij zal vinden. Door helder te zijn in wat je wilt, zul je meestal in verbinding komen met een notarispraktijk in Lisserbroek die exact past bij je wensen. Hij moet tenslotte wel weten wat je nu precies van hem of haar wil.

Is het alleen maar nodig om advies te krijgen voor als voorbeeld het verkrijgen van een gebouw of wil je tevens een akte op laten maken? Afhankelijk van je behoefte kan het uurtarief ook afwijken. Over het algemeen genomen zien we bij een notarispraktijk in Lisserbroek een gebruikelijk uurtarief van €150. Voor de startende notarissen zal dit bedrag uiteraard iets lager liggen, en tegenovergesteld voor een geroutineerde partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Lisserbroek op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Lisserbroek vergelijken

Ben je er voor jezelf uit en sta je op het punt om in Lisserbroek notarispraktijk offertes aan te vragen? Prachtig! Hier kunnen wij je immers uitstekend bij helpen! Ons netwerk is immers enorm groot waardoor ook in Lisserbroek een notarispraktijk te traceren is die zorgvuldig aansluit op je voorkeuren en behoeften.

Via onze offerte-aanvraag kun je makkelijk in het bezit komen van drie aanbiedingen op maat en je kunt zo simpel vergelijken. Je kunt dit volkomen gratis en vrijblijvend doen om zo tot jouw beste keuze voor een in Lisserbroek gevestigde notarispraktijk te komen. In een persoonlijk gesprek kun je dan je behoefte verder kenbaar maken.

Indien je in Lisserbroek een notarispraktijk zoekt, is het handig om niet langer te wachten en vandaag nog een gratis en vrijblijvende aanbieding op te vragen. Later kun je over het algemeen nog een andere route bewandelen, maar wij garanderen dat je met onze offertes succes zult hebben en dat je direct al begint met besparen op je kosten voor een notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Lisserbroek

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Lisserbroek en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Lisserbroek

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Lisserbroek terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Lisserbroek

Door intense periode heen geholpen

13 februari 2021

Door de notaris zijn we door een onrustige paar maanden heengeloodst. Erfenis is netjes verdeeld.

- Guido Driessen

Snel afgehandeld

1 februari 2021

Sinds het opvragen van de offertes tot de aktes opstellen, het ging super en snel.Vlot en zonder moeilijk toestanden dus gelukkig met de manier waarop dit gaat.

- Linda Prins

Een professional die snapt waar hij het over heeft

28 januari 2021

Direct de geschikte man gevonden. Geweldig!

- Annemarie van den Broek

Voortreffelijke keus

21 januari 2021

Was een uitstekende keuze om via notaris-kaart aan mijn notaris te komen.

- Tom Molenaar

Bekwame notaris in arm genomen

15 januari 2021

Vakkundige notaris gevonden die ons geholpen heeft met ons samenlevingscontract.
Ondanks de soort van uitzondering situaties, was het snel gedaan.
De prijzen waren goed.

- Sabrina Timmermans

Zorgen uit handen

4 januari 2021

De erfenis geregeld krijgen is al lastig en vervelend genoeg. Gelukkig hebben we door
de gevonden notaris hierin een zorg minder gehad.

- Antonius de Bruijn

Heldere gang van zaken

28 december 2020

Duidelijke offerte ontvangen en deze is ook nagekomen. Super dus.

- Klaas Mol

Notaris was super

27 december 2020

Heel fijn met het notariskantoor samengewerkt. Afspraken werden mooi op tijd nagekomen!

- Laura Timmermans

Het juridisch onderzoeken van de zaak was noodzakelijk.

15 december 2020

Er is in onze zaak door de notaris degelijk en zorgvuldig onderzoek gedaan, net wat we nodig hadden. Dank!.

- Natascha de Wit

Uitgelichte notarissen uit Lisserbroek

Nodisa B.V.

J.P. Gouverneurlaan 30
2171 ER Sassenheim
Nederland

0252 226 960
http://www.notariskantoorderuiter.nl/

Notaris Boon B.V.

Heereweg 266
2161 BS Lisse
Nederland

0252 413 244
http://www.notarisboon.nl/

Easy Notaris B.V.

Heereweg 21
2161 AC Lisse
Nederland

0252 414 008
http://www.notaristimmers.nl/