Notaris Bennebroek

Zoek jij een professional voor jouw notaris zaken in Bennebroek?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar notaris Bennebroek verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Bennebroek – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Bennebroek gezocht?

Laat je snel helpen

Notaris Bennebroek
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 139 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Bennebroek, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Heemstede, Aerdenhout en Vogelenzang bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Bennebroek

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Bennebroek kan best een lastige zijn. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor uit Bennebroek vindt die het beste met je voor heeft. Lees hieronder verder om te leren hoe ook jij de beste notaris uit Bennebroek kunt vinden!

Spring direct naar:

Een kundige notaris Bennebroek vinden

Ben je op zoek naar een kundige notaris in Bennebroek? Dan kunnen we je gerust stellen! Een geschikte notaris vind je namelijk gewoon met notaris-kaart.nl. Wij hebben een royaal portefeuille en daarmee vind je in minder dan enkele momenten een geschikte notaris in Bennebroek voor jouw klus. Je bent niet voor alles verplicht om een notaris in Bennebroek in te schakelen. Wij adviseren dan ook om dit eerst rustig na te gaan. Maar evenals als het optioneel is, is het aannemen of consulteren van een notaris in Bennebroek vaak alsnog een geschikte keuze.

Wanneer je één van onderstaande zaken wilt organiseren, ben je altijd verplicht om een notaris in Bennebroek in de arm te nemen:

 • Een testament op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren verder om voor de volgende gevallen een notaris in Bennebroek te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en afwikkeling van een erfenis

Wanneer je onroerend goed wilt aan- of verkopen, zoals een huis of een kantoorpand, krijg je zeker weten te maken met een notaris. Maar ook bij executie veilingen en het opzetten van een onderneming binnen verscheidene rechtsvormen komt een notaris in Bennebroek om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Bennebroek

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Bennebroek?

Sommige mensen zijn zoekende naar waar ze precies een notariskantoor in Bennebroek voor nodig hebben. Een notariskantoor in Bennebroek kan je onder andere ondersteunen met het opmaken van een testament of het verwerken van een erfenis. Tevens is het zo dat een notariskantoor in Bennebroek er voor je zal zijn als je een bepaalde akte moet opstellen. Denk daarbij aan een hypotheekakte of aan een akte van overdracht. Het helpt als je weet hoe je een vakbekwaam notariskantoor in Bennebroek kunt vinden, omdat praktisch iedereen wel eens een keer een toestand heeft waar hij een notaris bij nodig heeft.

Een algemene notaris kan je doorgaans ook helpen, maar een notariskantoor kan je vaak een expliciet specialisme brengen. Niettemin zijn er allemaal denkbare situaties waar je een kenner aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Zo kom je later ook niet voor teleurstellende verrassingen te staan. Wat dat betreft kan een slim notariskantoor in Bennebroek je heel veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Bennebroek?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Bennebroek te vinden dat bij je past.

Bennebroek notariskantoor testament en samenlevingscontract

Er zijn vele voordelen aan het zoeken in Bennebroek naar een notariskantoor. Op de allereerste plaats is het een optie om geld te besparen bij de acquisitie van een perceel. Door het advies wat een notaris je geeft, kun je als voorbeeld goedkoper uit zijn bij het passeren van de hypotheekakte. In Bennebroek bij een notariskantoor ben je aan het geschikte adres voor een samenlevingscontract en een wilsbeschikking. Je weet dus immer dat deze stukken glashelder en rechtsgeldig zijn.

Daarbuiten bespaart een notariskantoor je ook flink wat tijd. Het opmaken van een akte is een meest zorgvuldige en tijdrovende taak. Het is natuurlijk zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen. Door in Bennebroek een notariskantoor te vinden, bespaar je jezelf aanzienlijke moeite.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Bennebroek?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Bennebroek.

Notaris kosten Bennebroek

Indien je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Bennebroek dan is het slim om je te oriënteren op de tarieven. Je wilt immers niet te veel geld kwijt zijn voor een notaris, maar tevens wil je ook voorkomen dat je goedkoop uit lijkt te zijn, maar tegen een teleurstellende notaris aanloopt.

Maar hoe vind je dan wel dat handige notaris kantoor in Bennebroek? Je vraagt simpel via ons een aantal offertes op en je maakt op basis daarvan gemakkelijk de allerbeste keuze. Je weet onmiddellijk wat je kwijt bent aan een notaris kantoor in Bennebroek met een zorgvuldig gespecificeerde prijsopgave.

De tarieven van een notaris kantoor in Bennebroek kunnen als volgt worden opgebouwd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Bennebroek

Nu notarissen uit Bennebroek vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Bennebroek vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notaris Bennebroek

Het is uiteraard niet zo dat je het eerste kantoor maar moet binnenstappen wat er maar bij jou in de buurt zit. Door een aantal stappen te doorlopen zal je bij een veel betere keuze uitkomen. Als je deze stappen volgt, weet je zeker dat je een deskundige en goedkope partij zult vinden. Wanneer je voor jezelf begrijpelijk hebt wat je wilt, helpt het je om een fijn tarief te krijgen bij een notarispraktijk in Bennebroek. Als de klus begrijpelijk is, is het een stuk gemakkelijker om een specifiek tarief af te spreken.

Gaat je behoefte enkel over het verkrijgen van raad? Of wil je bovendien een hypotheekakte laten opmaken? Afhankelijk van je wens kan het uurtarief ook afwijken. Voor een notarispraktijk in Bennebroek zien we veelal een uurtarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de omgeving met gemiddelde ervaring. Ga je voor een prof met wat minder ervaring, ben je over het algemeen wat minder duur uit. Ga je voor een prof met wat meer ervaring, betaal je misschien wat meer.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Bennebroek op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Bennebroek vergelijken

Het is handig om verscheidene offertes aan te vragen en die te vergelijken. Het loont als je voor jezelf helder hebt wat je precies verwacht. Hierdoor zal je zeker weten dat je te maken hebt met een specialist, een mate van professionaliteit is voor juridische zaken echt een ware noodzakelijkheid. Mocht de notarispraktijk in Bennebroek iets niet kunnen doen dan kom je hier op een vlotte manier achter, dit scheelt een boel tijd die onnodig besteed wordt.

Vervolgens hoef je alleen nog maar een kennismakingsgesprek in te plannen. Door dit kennismakingsgesprek is het een optie om een beeld te krijgen van de notarispraktijk in Bennebroek die je voor je hebt. Je kunt dan direct kijken of het goed klikt met deze notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Bennebroek

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Bennebroek en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Bennebroek

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Bennebroek terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Bennebroek

Goedkope notaris

16 juni 2024

In verband met de oprichting van onze onderneming zochten wij een een betaalbare notaris.
Rap gevonden bij notaris-kaart en blij met de haast.

- Arjan van de Veen

Merci

13 juni 2024

Dank u wel voor de begeleiding en steun!

- Adrianus de Wit

Had dit veel eerder moeten doen

7 juni 2024

Na bedonderd te zijn door mijn voormalig notaris heb ik door notaris-kaart wel een betrouwbare notaris getroffen. Had ik veel sneller moeten doen.

- Thijs de Groot

Snel en juiste notaris gevonden

29 mei 2024

Ongeacht de spoed kwestie een notaris gevonden die uitmuntend bij onze kwestie pastte. Top!

- Gerrit de Vries

Goede afwikkeling testament!

23 mei 2024

Ik was bang dat het zeer ingewikkeld zou worden en vooral: duur. Niks is minder waar.
Ongeacht het werk wat gewoon kritisch gedaan lijkt te zijn, weet ik nu door de uitleg ook precies waar ik voor betaal (herroeping testament). Erg prettig.

- Jacob de Leeuw

Door intense tijd heen geholpen

16 mei 2024

Zware periode achter de rug, maar notaris heeft zorgvuldig de erfenis verdeeld en alles in juiste banen geleid.

- Linda de Leeuw

Goedkope notaris

11 mei 2024

In verband met de oprichting van onze vennootschap zochten wij een een betaalbare notaris.
Snel gevonden bij notaris-kaart en verheugd met de snelheid.

- Dennis Scholten

Helemaal goed in orde

28 april 2024

Testament is zonder al teveel franje afgehandeld. Begrijpelijke taal en lage kosten. Uitstekend.

- Rutger de Boer

Enorm professioneel

25 april 2024

Een werkelijke specialist ontdekt. Dat gaf veel geruststelling gedurende het traject..

- Adriana de Ruiter

Uitgelichte notarissen uit Bennebroek

Wijts & Ten Brink

Spruitenbosstraat 19
2012 LJ Haarlem
Nederland

023 531 6820
http://www.wtbn.nl/

Hurtak & Roodhorst notarissen

Van Den Endelaan 9
2181 ES Hillegom
Nederland

0252 520 850
http://www.hrnotarissen.nl/

Demenint Kienhuis Notariaat B.V.

Fonteinlaan 5
2012 JG Haarlem
Nederland

023 528 9192
http://www.demenintkienhuis.nl/