Notaris Legemeer

Behoefte aan een professionele notaris uit Legemeer die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar notaris Legemeer verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Legemeer – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Legemeer gezocht?

Een notaris uit Legemeer vinden

Notaris Legemeer
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 119 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Legemeer, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Broek, Doniaga en Scharsterbrug bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Legemeer

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Legemeer kan best een lastige zijn. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor in Legemeer vindt die hart heeft voor jouw zaak. Wij vertellen je met alle plezier wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Een bekwame notaris Legemeer vinden

Ook al voor een lange tijd aan het zoeken naar een notaris in Legemeer? Het is niet steevast eenvoudig om bij de juiste individu uit te komen, die jouw juridische zaken en officiële papieren onder zijn hoede kan nemen. Wij begrijpen dit als geen ander. Af en toe zie je door de bomen het bos niet meer. Maar bij deze zoektocht zullen wij er echt voor je zijn. We laten dan ook alles aan bod komen wat jij nodig hebt, indien je op zoek bent naar een notaris in Legemeer. Wegens deze tips is het vinden van een notaris bij lange na niet meer zo lastig als vroeger.

Als je één van de volgende zaken wilt regelen, ben je steevast verplicht om een notaris in Legemeer in de arm te nemen:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de eerstvolgende zaken raden wij ten zeerste aan om een notaris in Legemeer te vinden, ook al is dit niet gedwongen:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en afwikkeling van een nalatenschap

Alle notarissen uit Legemeer

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Legemeer?

Bepaalde mensen zijn zoekende naar waar ze exact een notariskantoor in Legemeer voor nodig hebben. Een notariskantoor in Legemeer zal je bijstaan met vrijwel alles wat relatie heeft op familierechtelijke zaken zoals bijvoorbeeld een erfenis of een testament. Ook is een notariskantoor in Legemeer de uitverkoren partij die je kan begeleiden met het opstellen van een aantal notariële aktes. Denk hierbij aan een hypotheekakte of aan een akte van overdracht. Het helpt als je weet hoe je een bekwaam notariskantoor in Legemeer kunt vinden, omdat praktisch iedereen wel eens een keer een gebeurtenis heeft waar hij een notaris bij nodig heeft.

Een kantoor is derhalve niet alleen in staat om je sowieso verder te helpen, maar heeft regelmatig ook nog eens een notaris voor je die exact de specialisatie bezit waar je naar op zoek bent. Uiteraard kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Een specialist kan je vaak net even iets extra’s brengen, als de toestand erom vraagt. Zo kom je straks ook niet voor complexe verrassingen te staan. Wat dat betreft kan een competent notariskantoor in Legemeer je enorm veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Legemeer?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Legemeer te vinden dat bij je past.

Legemeer notariskantoor samenlevingscontract en testament

We zouden wel tien aanleidingen kunnen opnoemen waarom jij ook zou moeten kiezen voor een Legemeer notarispraktijk, je zult nu eenmaal erg veel baat ondervinden bij deze partij. Ten eerste kan deze je flink wat geld besparen bij de aankoop van een huis of kantoorpand. Hier kan je denken aan bijvoorbeeld gereduceerde kosten op de akte van hypotheek, de notaris zal je namelijk van advies voorzien. De notaris in Legemeer weet alles over de authentieke akten en andere soorten akten, je weet dus zeker dat jij altijd weer aan de eisen zal voldoen voor onder andere een contract.

Bovendien zal je vanwege de notaris behoorlijk tijd over kunnen houden. Het opstellen van een hypotheekakte is een uitermate zorgvuldige en tijdrovende taak. Je wil hier zelf begrijpelijk zo min mogelijk tijd aan kwijt zijn. De Legemeer notarispraktijk zal al dit werk voor je uit handen nemen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Legemeer?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Legemeer.

Kosten notaris Legemeer

Het is belangrijk dat je weet wat het verschil is tussen een reguliere jurist en een notaris. Het is toch de eerste stap die je moet maken. Een jurist is de persoon die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Denk dan met name aan adviezen of aan het schrijven van beroepschriften. Een notaris daarentegen is de partij die in het speciaal gericht is op de notariële zaken. Daardoor is het een professional met een hoge mate van specifieke kennis en specialisatie.

Een notaris kantoor in Legemeer is erop ingericht om testamenten of hypotheekaktes op te stellen. De taken van een jurist en de taken van een notaris zijn over en weer niet uitwisselbaar.

De tariefstellingen van een notaris kantoor in Legemeer kunnen als volgt worden opgebouwd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Legemeer

Nu notarissen uit Legemeer vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Legemeer vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notarispraktijk Legemeer

Wanneer je een goedkope notarispraktijk in Legemeer zoekt, kun je beter niet het eerste kantoor binnenstappen wat je tegenkomt. Wanneer je een paar makkelijke stappen doorloopt, kom je uit bij een uitkomst die wel bij je past. Via deze stappen weet je absoluut dat je een geschikte partij zal vinden. Wanneer je voor jezelf scherp hebt wat je wilt, helpt het je om een fatsoenlijk uurtarief te krijgen bij een notarispraktijk in Legemeer. Hij moet tenslotte wel weten wat je nu exact van hem of haar wil.

Is het alleen maar nodig om raad te krijgen voor bijvoorbeeld het overnemen van een woonhuis of wil je tevens een overeenkomst op laten stellen? Afhankelijk van je wens kan het uurtarief ook verschillen. Voor een notarispraktijk in Legemeer zien we doorgaans een uurtarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de regio met gemiddelde ervaring. Ga je voor een prof met wat mindere ervaring, ben je over het algemeen wat minder duur uit. Ga je voor een prof met wat extra ervaring, betaal je wel wat meer.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Legemeer op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Legemeer vergelijken

Het is simpelweg een erg goed concept om eerst een aanvraag voor een offerte de deur uit te doen. Het loont als je voor jezelf helder hebt wat je precies wilt. Hierdoor zal je zeker weten dat je te maken hebt met een expert, een mate van professionaliteit is voor juridische zaken echt een ware noodzaak. Je komt er zo ook bijtijds achter als de notarispraktijk in Legemeer een bepaalde project niet voor je kan uitvoeren. Dit scheelt je weer tijd.

De opvolgende stap is het voeren van een gesprek. Gedurende dit gesprek is het een optie om een beeld te krijgen van de notarispraktijk in Legemeer die je voor je hebt. Je kunt dan meteen kijken of het goed klikt met die notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Legemeer

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Legemeer en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Legemeer

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Legemeer terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Legemeer

Uitstekende keuze

17 juli 2024

Was een prima keus om via notaris-kaart aan mijn notaris te komen.

- Björn Hofman

Offerte was betaalbaar

8 juli 2024

We dachten dat de notariskosten super hoog zouden oplopen maar gelukkig viel dit alles mee.

- Sjoerd Scholten

Zijn geweldig bijgestaan in de procedure

4 juli 2024

Een eerlijke afhandeling in de zaak is alles wat we wilden en gekregen hebben. Prima begeleiding gehad.

- Anita Visser

Gehele zaak vakkundig begeleid

26 juni 2024

Snelle en pragmatische reacties tijdens het proces. Snelle feedback op de offerte aanvraag.

- Michiel Verbeek

Zijn geweldig bijgestaan in de zaak

20 juni 2024

Een eerlijke afhandeling in de procedure is alles wat we wilden en gekregen hebben. Super begeleiding gehad.

- Patricia de Jonge

Heldere gang van zaken

12 juni 2024

Overzichtelijke aanbieding gehad en deze is ook nagekomen. Top dus.

- Diana Verhoeven

Goedkoop is duurkoop

5 juni 2024

Na vantevoren zelf gezocht te hebben en veel geld kwijt te zijn geraakt aan een goedkope notaris, heb ik via notaris-kaart een uitblinker aan de haak geslagen. Had ik veel eerder moeten doen.

- Sander Veenstra

Duidelijke gang van zaken

26 mei 2024

Overzichtelijke aanbieding gekregen en deze is ook nagekomen. Super dus.

- Ruben van de Ven

Transparant in alles

19 mei 2024

Duidelijke aanbieding ontvangen en deze is ook nagekomen. Uitstekend dus.

- Marleen van der Meer

Uitgelichte notarissen uit Legemeer

Deurwaarderskantoor Bleeker

Graaf Adolfstraat 35B
8606 BT Sneek
Nederland

0515 548 010
https://www.bleeker-incasso.nl/

Nationale Notaris Sneek

Stationsstraat 66
8601 GG Sneek
Nederland

030 242 5672
http://www.nationalenotaris.nl/

De Wit & Dijkstra Netwerk Notarissen

Westersingel 30A
8601 GR Sneek
Nederland

0515 417 885
http://www.dewit-dijkstra.nl/