Notaris Kollum

Behoefte aan een ijzersterke notaris in Kollum die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar notaris Kollum verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Kollum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Kollum gezocht?

Schakel direct hulp in

Notaris Kollum
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 103 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Kollum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Engwierum, Buitenpost en Augsbuurt bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Kollum

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Kollum kan best een lastige zijn. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor uit Kollum vindt die hart heeft voor jouw zaak. Wij vertellen je met alle plezier wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Een kundige notaris Kollum vinden

Ben je zoekende naar een deskundige notaris in Kollum? Dan hebben we goed nieuws voor je! Een deskundige notaris vind je immers makkelijk vanuit notaris-kaart.nl. Dankzij ons veelzijdige aanbod vindt je binnen enkele ogenblikken een goede notaris in Kollum die aansluit op je behoefte. In een paar gevallen is het noodzakelijk om een notaris in Kollum in te schakelen, in overige gevallen is het inschakelen van een notaris in Kollum niet verplicht, maar raden wij het wel ten zeerste aan.

Je bent in ieder geval gedwongen om een notaris in Kollum te vinden voor:

 • Een testament op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren verder om voor de opvolgende gevallen een notaris in Kollum te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afhandeling van een erfenis

Wanneer je onroerend goed wilt aan- of verkopen, zoals een woning of een kantoorpand, krijg je ook te maken met een notaris. Echter tevens als je een handelsbedrijf wilt opstarten en van sommige rechtsvormen gebruik zult maken, komt een notaris in Kollum om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Kollum

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Kollum?

Bepaalde mensen zijn zoekende naar waar ze exact een notariskantoor in Kollum voor nodig hebben. Een notariskantoor in Kollum kan je onder meerdere assisteren met het opmaken van een testament of het verwerken van een nalatenschap. Bovendien is het zo dat een notariskantoor in Kollum er voor je zal zijn als je een bepaalde akte moet opstellen. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een hypotheekakte of een overdrachtsakte. Nagenoeg iedereen zal ooit wel eens een keer een notaris nodig hebben, het is dus noodzakelijk om wel te weten hoe je een notariskantoor in Kollum moet zoeken.

Een kantoor is daarom niet alleen in staat om je hoe dan ook verder te helpen, maar heeft regelmatig ook nog eens een notaris voor je die precies de specialisatie bezit waar je naar op zoek bent. Natuurlijk kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Echter zijn er talloze denkbare scenario`s waar je een professional aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Zo kom je later ook niet voor nare verrassingen te staan. Wat dat betreft kan een fatsoenlijk notariskantoor in Kollum je heel veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Kollum?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Kollum te vinden dat bij je past.

Kollum notariskantoor samenlevingscontract en testament

Er zijn talrijke voordelen aan het zoeken in Kollum naar een notariskantoor. Op de allereerste plaats is het een optie om geld te besparen bij de aankoop van een perceel. Door het advies wat een notaris je geeft, kun je als voorbeeld goedkoper uit zijn bij het passeren van de hypotheekakte. De notaris in Kollum weet alles over de authentieke akten en overige soorten akten, je weet dus geheid dat jij altijd weer aan de eisen zult voldoen voor bijvoorbeeld een contract.

Ook zal je vanwege de notaris flink tijd over kunnen houden. Het opstellen van een akte is een meest zorgvuldige en tijdrovende taak. Het is uiteraard zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen. De Kollum notarispraktijk zal al dit werk voor je uit handen nemen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Kollum?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Kollum.

Notaris kosten Kollum

Het is noodzakelijk dat je weet wat het verschil is tussen een reguliere jurist en een notaris. Dit helpt je om tot de goede keuze te komen. Een jurist is de professional die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Denk hierbij met name aan adviezen of aan het schrijven van beroepschriften. Een notaris daartegenover is de partij die in het speciaal gericht is op de notariële zaken. Daardoor is het een professional met een hoge mate van specifieke kennis en specialisme.

Het notaris kantoor in Kollum stelt als voorbeeld de stukken op die komen kijken bij het uitreiken van een lening of bij het opstellen van een wilsbeschikking. De taken die een notaris op zich neemt, zoals het opmaken van certificaten, kunnen niet door een gewone jurist worden gedaan.

De tariefstellingen van een notaris kantoor in Kollum kunnen als volgt worden opgebouwd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Kollum

Nu notarissen uit Kollum vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Kollum vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Kollum

De kosten voor een notarispraktijk in Kollum kunnen sterk uiteen lopen om talloze oorzaken. Er bestaat wederkerig aanzienlijk wat onderscheid onder de verschillende notarispraktijken in Kollum. Wat een notaris kost kan stevig uiteen lopen op basis van ervaring, specialisatie, vakgebieden en aantal opdrachten.

Als je een notarispraktijk in Kollum vindt die nog niet zo lang bestaat of zeer klein is, ben je dikwijls wat minder geld kwijt dan aan een notarispraktijk in Kollum die heel erg veel ervaring heeft of heel veel notarissen huisvest.

Je kunt in theorie de goedkoopste notarispraktijk vinden door aanbiedingen op te vragen en daar de minst dure van te kiezen. Let er daarbij wel op dat de notaris van jouw keuze wel aansluit bij jouw situatie. Probeer wel te achterhalen wat het ene notariskantoor nou goedkoper maakt dan het andere notariskantoor, zodat je een bewust besluit neemt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Kollum op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Kollum vergelijken

Het is slim om verscheidene offertes aan te vragen en deze te vergelijken. In de aanvraag zul je helder moeten zijn in wat je wil en wat je zoekt. Je weet dan vaak zeker dat je met een expert te maken krijgt, wat zeer belangrijk is in het geval van juridische affaires. Je komt er zo ook tijdig achter als de notarispraktijk in Kollum een specifieke klus niet voor je kan uitvoeren. Dit scheelt je weer tijd.

Vervolgens hoef je louter nog maar een consult in te plannen. Gedurende dit kennismakingsgesprek is het mogelijk om een beeld te krijgen van de notarispraktijk in Kollum die je voor je hebt. Ook zal je gelijk kunnen zien of de professional wel degene is die je zoekt voor je juridische zaken.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Kollum

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Kollum en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Kollum

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Kollum terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Kollum

Professionele en ervaren

3 maart 2024

Geen verzoek of voorstel was te gek, notaris was erg geoefend in zijn vakgebied.

- Jeroen Koning

Na aanvragen offertes meteen ontvangen

29 februari 2024

Vlug de offertes gehad en een juiste notaris gevonden.

- Deborah Meijer

Verstand van regelgeving

20 februari 2024

Zoals gewenst, heel erg vakkundig.

- Marco Hermans

De stap naar een samenlevingscontract gezet

15 februari 2024

Even getwijfeld of het nodig was, maar desondanks alles maar op papier laten zetten. Geeft een heleboel rust.

- Lisette van den Heuvel

Prima geregeld.

8 februari 2024

Rap en verhelderend geregeld. Dank!

- Sandra van de Pol

Eenvoudig goed

24 januari 2024

Rap en begrijpelijk afgehandeld. Bedankt!

- Wouter Boer

Gewoon prima!

19 januari 2024

Fantastisch verzorgd! Fantastisch!

- Melanie Dekker

Bekwame notaris ingeschakeld

10 januari 2024

Ons samenlevingscontract is deskundig en rap opgesteld.
Er zaten wat extra haken en ogen aan bij ons echter hij heeft dit duidelijk en professioneel aangepakt.
Ook vielen de prijzen ons erg mee.

- Margaretha Molenaar

Inhoudelijk en vakkundig.

6 januari 2024

De offertes waren snel in huis en later inhoudelijk sterk bijgestaan door de notaris.

- Thomas Gerritsen

Uitgelichte notarissen uit Kollum

Notarispraktijk mr. G. Huizinga B.V.

Doniawei 75
9104 GJ Damwâld
Nederland

0511 421 201
http://www.notarisleegstra.nl/

Notaris Leegstra

Blauhússtrjitte 2
9104 EV Damwâld
Nederland

0511 421 201
http://www.notarisleegstra.nl/

Notarispraktijk Beugelink

Kerkstraat 5-11
9291 CA Kollum
Nederland

0511 451 805
http://www.notarisbeugelink.nl/