Notaris Oss

Ben jij opzoek naar een betaalbare notaris in Oss die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar notaris Oss verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Oss – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Oss gezocht?

Nu notaris offertes vergelijken

Notaris Oss
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 120 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Oss, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Berghem, Megen en Macharen bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Oss

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Oss is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zonder uitnodiging een notariskantoor binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een notaris in Oss. Wij vertellen je met alle plezier wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Een professionele notaris Oss vinden

Wil je een competente notaris in Oss vinden? Dan kunnen we je gerust stellen! Een competente notaris vind je namelijk eenvoudig vanuit notaris-kaart.nl. Wij hebben een breed portfolio en daarmee vind je binnen een paar ogenblikken een geschikte notaris in Oss voor je opdracht. Je bent niet voor alles verplicht om een notaris in Oss in te roepen. Wij adviseren dan ook om dit van tevoren rustig na te gaan. Maar ook als het optioneel is, is het contracteren of raadplegen van een notaris in Oss regelmatig alsnog een verstandige keuze.

Indien je één van onderstaande zaken wilt regelen, ben je iedere keer verplicht om een notaris in Oss in de arm te nemen:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de volgende zaken raden wij ten strengste aan om een notaris in Oss te vinden, ook al is dit niet voorgeschreven:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afwikkeling van een nalatenschap

Ook speelt een notaris in Oss een belangrijke rol in zaken bij het aan- en verkopen van onroerend goed, bijvoorbeeld een huis. Echter ook indien je een onderneming wilt beginnen en van bepaalde rechtsvormen gebruik wilt maken, komt een notaris in Oss om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Oss

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Oss?

Een competent notariskantoor in Oss kan je accuraat helpen met de gebeurtenis waar jij een notaris voor wilt inhuren. Een van de vele voordelen van een notariskantoor in Oss is dat er meerdere notarissen werken die je op weg kunnen helpen. Doorgaans heeft een notariskantoor in Oss voor verschillende disciplines notarissen in dienst. Je kunt dus voor heel veel verschillende projecten terecht bij een notariskantoor in Oss.

Een kantoor is daarom niet uitsluitend in staat om je hoe dan ook verder te helpen, maar heeft doorgaans ook nog eens een notaris voor je die precies de specialisatie bezit waar je naar op zoek bent. Natuurlijk kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Toch zijn er talloze denkbare situaties waar je een expert aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Daarmee haal je ook het meeste uit je situatie. Vaak kan een kundig notariskantoor in Oss je hierdoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Oss?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Oss te vinden dat bij je past.

Oss notariskantoor testament & samenlevingscontract

We zouden wel tien redenen kunnen opgeven waarom jij mede zou moeten kiezen voor een Oss notarispraktijk, je zult nu eenmaal heel veel baat ondervinden bij deze partij. Op de allereerste plaats is het een optie om geld te besparen bij de acquisitie van een huis. Vanwege het advies wat een notaris je geeft, kun je bijvoorbeeld goedkoper uit zijn bij het passeren van de hypotheekakte. In Oss bij een notariskantoor ben je aan het geschikte adres voor een samenlevingscontract en een wilsbeschikking. Je weet dus iedere keer dat deze stukken helder en legitiem zijn.

Daarnaast zal je vanwege de notaris veel tijd over kunnen houden. Het opstellen van een hypotheekakte is een uiterst zorgvuldige en tijdrovende klus. Het is allicht zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen. Middels in Oss een notariskantoor te vinden, bespaar je jezelf behoorlijk overlast.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Oss?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Oss.

Wat zijn de kosten van een notaris kantoor Oss

Indien je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Oss dan is het noodzakelijk om je te oriënteren op de prijzen. Je wilt namelijk niet te veel geld kwijt zijn voor een notaris, maar tevens wil je ook voorkomen dat je voordelig uit lijkt te zijn, maar tegen een teleurstellende notaris aanloopt.

Maar hoe vind je dan echt dat handige notaris kantoor in Oss? Via notaris-kaart.nl vraag je eenvoudig meerdere offertes op, waarna je je keuze kunt maken. De onkosten van een notaris kantoor in Oss worden dan in ieder geval uitstekend voor je gespecificeerd en je weet direct waar je aan toe bent.

Er zijn verschillende manieren om de kosten van een notaris kantoor in Oss op te bouwen. Dit zijn de meest voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Oss

Nu notarissen uit Oss vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Oss vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Oss

De prijzen voor een notarispraktijk in Oss kunnen veel uiteen lopen om aparte oorzaken. De ene notarispraktijk in Oss is uiteraard de andere niet. Tariefstellingen kunnen stevig verschillen op basis van ervaring en kundigheid, maar ook op basis van populariteit.

Wanneer je een notarispraktijk in Oss vindt die nog niet zo lang bestaat of heel klein is, ben je doorgaans wat minder geld kwijt dan aan een notarispraktijk in Oss die enorm veel expertise heeft of heel erg veel notarissen huisvest.

Een manier om de goedkoopste notarispraktijk in Oss te zoeken is door aparte offertes te vergelijken en de minst dure te kiezen. Let er hierbij wel op dat de notaris van je keuze wel aansluit bij jouw omstandigheid. Kijk bovendien of je kunt achterhalen wat het ene notariskantoor in prijs laat verschillen van het andere, zodat je hier een correct beeld bij krijgt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Oss op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Oss vergelijken

Ben je er voor jezelf uit en sta je op het punt om in Oss notarispraktijk offertes aan te vragen? Goed! Hier kunnen wij je immers uitstekend bij begeleiden! Vanuit ons uitgebreide netwerk kunnen we je ook in Oss aan een notarispraktijk verbinden die past bij je behoefte.

Vanuit onze offerte-aanvraag kun je makkelijk in het bezit komen van drie aanbiedingen op maat en je kunt zo gemakkelijk vergelijken. Je kunt dit volkomen kosteloos en vrijblijvend doen om zo tot jouw allerbeste keuze voor een in Oss gevestigde notarispraktijk te komen. Aansluitend kun je in een consult of gedurende een afspraak je behoeften verder uiteen zetten.

Indien je in Oss een notarispraktijk zoekt, is het belangrijk om niet langer te wachten en nu nog een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen. Later kun je iedere keer nog een overige route bewandelen, maar wij garanderen dat je met onze aanbiedingen succes zult hebben en dat je nu al start met besparen op je onkosten voor een notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Oss

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Oss en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Oss

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Oss terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Oss

Super!

25 mei 2024

Na het uitzoeken van een notaris via notaris-kaart konden we snel antwoorden krijgen wat betreft
het erfrecht. De reacties waren helder zonder teveel juridische taal.

- Christiaan Hendriks

Prijsopgave was betaalbaar

13 mei 2024

De tarieven waren laag, tegen onze verwachting in.

- Iris de Groot

Correct verzorgd

7 mei 2024

Vlot de passende persoon ontdekt, aangenaam!

- Joris van den Heuvel

Transparant in alles

2 mei 2024

Begrijpelijke prijsopgave gekregen en deze is ook nagekomen. Top dus.

- Hanneke Vos

Oprecht goed

23 april 2024

Fantastische notaris, zoals ik had gehoopt.

- Cindy van der Horst

Super!

19 april 2024

Na het kiezen van een notaris via notaris-kaart konden we rap antwoorden krijgen wat betreft
het erfrecht. De verzoeken die we hadden werden snel en duidelijk beantwoord.

- Lisette Huisman

Kosten vielen mee

8 april 2024

We dachten dat de notariskosten erg hoog zouden oplopen maar gelukkig viel dit totaal mee.

- Melanie van Wijk

Toch een testament

1 april 2024

Na lang aarzelen toch maar een testament op laten maken. Blij met deze beslissing!

- Nicolaas de Lange

Goed werk gekregen

30 maart 2024

We hadden een zorg dat het moeizaam zou zijn en ook veel zou kosten. Gelukkig was het omgekeerde waar. Niks is minder waar.
Naast het werk wat gewoon kritisch gedaan lijkt te zijn, weet ik nu door de uitleg ook precies waar ik voor betaal (herroeping testament). Erg prettig.

- Pieter de Groot

Uitgelichte notarissen uit Oss

Notariskantoor Groeneweg

Kerkstraat 2A
5384 KB Heesch
Nederland

0412 454 938
https://notarisgroeneweg.nl/

Notaris Barbara van Kampen

Monseigneur van Den Boerpark 2
2A
5342 CD Oss

0412 626 333
http://www.notarisoss.nl/

Pinkse Philips Huberts Network Notaries

Molenstraat 46
5341 GD Oss
Nederland

0412 665 666
http://www.pphnotarissen.nl/?utm_source=google&utm_medium=google-places&utm_campaign=local-search