Notaris Harmelen

Behoefte aan een ijzersterke notaris in Harmelen die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Notaris-kaart zorgt dat jij die op zoek bent naar notaris Harmelen verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Harmelen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Notaris Harmelen gezocht?

Schakel direct hulp in

Notaris Harmelen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 77 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Harmelen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van IJsselstein, Benschop en Lopikerkapel bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Harmelen

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Harmelen kan best een moeilijke klus blijken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een notaris uit Harmelen. Wij vertellen je graag wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Een bekwame notaris Harmelen vinden

Ook al voor een langere periode aan het zoeken naar een notaris in Harmelen? Het kan lastig zijn om uit te komen bij de competente persoon die jouw juridische zaken en aktes onder handen kan nemen. Wij begrijpen dit als geen ander. Door het forse aanbod is het complex om de passende partijen nog te herkennen. Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan in deze tocht. Op deze website zullen we jou dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven wanneer je op zoek gaat naar een notaris in Harmelen. Vanwege deze tips is het vinden van een notaris bij lange na niet meer zo zwaar als daarvoor.

Indien je één van onderstaande zaken wilt organiseren, ben je immer verplicht om een notaris in Harmelen in de arm te nemen:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de opvolgende zaken raden wij ten strengste aan om een notaris in Harmelen te vinden, ook al is dit niet gedwongen:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en afhandeling van een nalatenschap

Alle notarissen uit Harmelen

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Harmelen?

Sommige mensen zijn zoekende naar waar ze exact een notariskantoor in Harmelen voor nodig hebben. Een notariskantoor in Harmelen kan je onder andere ondersteunen met het opmaken van een wilsbeschikking of het verwerken van een nalatenschap. Tevens is het zo dat een notariskantoor in Harmelen er voor je zal zijn als je een bepaalde akte moet opmaken. Je kunt als voorbeeld denken aan een hypotheekakte of een overdrachtsakte. Bijna iedereen zal ooit wel eens een keer een notaris nodig hebben, het is dus noodzakelijk om wel te weten hoe je een notariskantoor in Harmelen moet zoeken.

Een kantoor is daarom niet alleen in staat om je sowieso verder te helpen, maar heeft vaak ook nog eens een notaris voor je die exact de kennis bezit waar je naar op zoek bent. Natuurlijk kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Desalniettemin zijn er allerlei denkbare gevallen waar je een professional aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Daarmee haal je ook het meeste uit je situatie. Vaak kan een kundig notariskantoor in Harmelen je hierdoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Harmelen?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Harmelen te vinden dat bij je past.

Harmelen notariskantoor testament en samenlevingscontract

Er zijn vele voordelen aan het zoeken in Harmelen naar een notariskantoor. Ten eerste kan deze je veel geld besparen bij de aanschaf van een woonhuis of bedrijfspand. Hier kan je denken aan bijvoorbeeld lagere onkosten op de akte van hypotheek, de notaris zal je immers van raad voorzien. De notaris in Harmelen weet alles over de authentieke akten en overige soorten akten, je weet dus geheid dat jij altijd weer aan de eisen zal voldoen voor bijvoorbeeld een contract.

Verder bespaart een notariskantoor je ook regelmatig wat tijd. Het opmaken van onder andere een hypotheek akte kost veel tijd, al helemaal voor mensen die verscheidene huizen in bezit hebben. Je wil hier zelf simpelweg zo min mogelijk tijd aan kwijt zijn. De Harmelen notarispraktijk zal al dit werk voor je uit handen nemen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Harmelen?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Harmelen.

Notaris kosten Harmelen

Als je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Harmelen dan is het belangrijk om je te oriënteren op de onkosten. Je wil niet denken dat je goedkoop uit bent, maar gelijktijdig geld kwijt zijn aan iemand die zijn arbeid niet verstaat, echter je wilt ook niet te veel betalen.

Wat is dan toch echt de wijze om een vaardig notaris kantoor in Harmelen te vinden? Via notaris-kaart.nl vraag je natuurlijk sommige offertes op, waarna je je keuze kunt maken. De prijzen van een notaris kantoor in Harmelen worden dan in ieder geval uitstekend voor je gespecificeerd en je weet snel waar je aan toe bent.

Er zijn allerlei manieren om de onkosten van een notaris kantoor in Harmelen op te bouwen. Dit zijn de meest voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Harmelen

Nu notarissen uit Harmelen vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Harmelen vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Harmelen

Het is natuurlijk niet zo dat je het eerste kantoor maar moet betreden wat er maar bij jou in de regio zit. Door een aantal stappen te doorlopen zal je bij een veel betere keuze uitkomen. Indien je deze stappen volgt, weet je zeker dat je een geschikte en goedkope partij zult vinden. Als je voor jezelf scherp hebt wat je wilt, helpt het je om een fijn uurtarief te krijgen bij een notarispraktijk in Harmelen. Hij moet immers wel weten wat je nu exact van hem of haar wilt.

Gaat je wens uitsluitend over het verkrijgen van raadgeving? Of wil je tevens een akte laten opstellen? Middels er rekening mee te houden zal jouw keuze in een keer een stuk eenvoudiger worden. Voor een notarispraktijk in Harmelen zien we gemiddeld een tarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de regio met gemiddelde ervaring. Voor de beginnende notarissen zal dit bedrag overigens iets minder hoog liggen, en tegenovergesteld voor een geroutineerde partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Harmelen op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Harmelen vergelijken

Het is goed om aparte offertes aan te vragen en deze te vergelijken. Het loont als je voor jezelf helder hebt wat je precies zoekt. Hierdoor kun je zeker weten dat je te maken hebt met een specialist, een mate van deskundigheid is voor juridische zaken echt een ware noodzakelijkheid. Je komt er zo ook tijdig achter indien de notarispraktijk in Harmelen een specifieke taak niet voor je kan uitvoeren. Dit scheelt je weer tijd.

De opvolgende stap is het voeren van een consult. Tijdens dit gesprek is het een optie om een beeld te krijgen van de notarispraktijk in Harmelen die je voor je hebt. Je kunt dan direct kijken of het goed klikt met deze notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Harmelen

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Harmelen en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Harmelen

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Harmelen terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Harmelen

Goedkoop en top!

1 augustus 2022

Verklaring van erfrecht was meteen afgehandeld! Nou echt aan te raden om te vergelijken, daardoor wat euro’s bespaard. Tevreden dus!

- Evelien Wolters

Vlug een vakkundige professional

26 juli 2022

Na aanvraag van de offertes kwam ik gauw in gesprek met een partij die haarfijn wist wat mijn omstandigheid nodig had.

- Saskia Kuiper

Oprecht fijn

23 juli 2022

Fantastische notaris, zoals ik had gehoopt.

- Ilse van der Heijden

Inderdaad zoals verwacht

15 juli 2022

Voortreffelijk aanbod gekregen.

- Petrus de Vries

Super!

7 juli 2022

We hadden snel een notaris via notaris-kaart met zaken rondom ons erfrecht ontdekt. De vragen die we hadden werden vlug en glashelder beantwoord.

- Monique van den Broek

Voortreffelijke keus

1 juli 2022

Was een geweldige keuze om via notaris-kaart aan mijn notaris te komen.

- Arjan Jacobs

Top begeleid van begin tot beëindiging traject

22 juni 2022

Vlotte en pragmatische reacties gedurende het traject. Ook snel antwoord op aanvraag van de offertes.

- Kelly de Wit

Had dit veel sneller moeten doen

15 juni 2022

Na bedonderd te zijn door mijn vroegere notaris heb ik dankzij notaris-kaart wel een eerlijke notaris ontdekt. Had ik veel sneller moeten doen.

- Eric Driessen

Vertrouwde partij

12 juni 2022

Partij gevonden die goed aanvoelt. Aangenaam!

- Petronella van de Brink

Uitgelichte notarissen uit Harmelen

Schenkservice, Fiscaal voordelig schenken aan goede doelen. Slim Schenken!

Liesgrassingel 11
3451 PT Utrecht
Nederland

030 692 2242
https://www.schenkservice.nl/

Levenstestamentservice

Liesgrassingel 11
3451 PT Utrecht
Nederland

030 692 2242
https://www.levenstestamentservice.nl/

Hagen Notarispraktijk

Pastoor Ohllaan 25
3451 CB Utrecht
Nederland

030 245 2100
http://www.notarishagen.nl/