Notaris Feerwerd

Wil jij een ijzersterke notaris in Feerwerd die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Notaris-kaart zorgt dat jij die zoekt naar notaris Feerwerd verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Feerwerd – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Feerwerd gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Notaris Feerwerd
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 124 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Feerwerd, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Garnwerd, Mensingeweer en Schouwerzijl bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Feerwerd

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Feerwerd kan best een moeilijke klus blijken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zonder uitnodiging een notariskantoor binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een notaris in Feerwerd. Lees hieronder verder om te leren hoe ook jij de beste notaris van Feerwerd kan vinden!

Spring direct naar:

Een bekwame notaris Feerwerd vinden

Tevens al voor een langere periode aan het zoeken naar een notaris in Feerwerd? Het kan uitdagend zijn om uit te komen bij de passende persoon die jouw juridische zaken en documenten onder handen kan nemen. Wij snappen dit als geen ander. Door het grote aanbod is het ingewikkeld om de kundige partijen nog te vinden. Maar tijdens deze expeditie zullen wij er altijd voor je zijn. We laten dan ook alles aan bod komen wat jij nodig hebt, voordat je op zoek bent naar een notaris in Feerwerd. Vanwege deze tips is het vinden van een notaris bij lange na niet meer zo lastig als daarvoor.

Je bent in elk geval gedwongen om een notaris in Feerwerd te vinden voor:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarnaast om voor de volgende gevallen een notaris in Feerwerd te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afwikkeling van een nalatenschap

Alle notarissen uit Feerwerd

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Feerwerd?

Een aantal mensen zijn zoekende naar waar ze precies een notariskantoor in Feerwerd voor nodig hebben. Een notariskantoor in Feerwerd zal je helpen met vrijwel alles wat betrekking heeft op familierechtelijke zaken zoals onder andere een erfenis of een testament. Daarbuiten is het zo dat een notariskantoor in Feerwerd er voor je zal zijn als je een bepaalde akte moet opstellen. Denk hier aan een hypotheekakte of aan een akte van overdracht. Nagenoeg iedereen zal ooit wel eens een keer een notaris nodig hebben, het is dus van belang om wel te weten hoe je een notariskantoor in Feerwerd moet zoeken.

Een kantoor is zodoende niet alleen in staat om je sowieso verder te helpen, maar heeft veelal ook nog eens een notaris voor je die precies de kennis bezit waar je naar op zoek bent. Allicht kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Een specialist kan je vaak net even iets extra’s brengen, als de omstandigheid daarom vraagt. Zo kom je achteraf ook niet voor teleurstellende verrassingen te staan. Vaak kan een kundig notariskantoor in Feerwerd je daardoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Feerwerd?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Feerwerd te vinden dat bij je past.

Feerwerd notariskantoor testament & samenlevingscontract

Er zijn talrijke voordelen aan het zoeken in Feerwerd naar een notariskantoor. Op de allereerste plaats is het mogelijk om geld te besparen bij de acquisitie van een perceel. Vanwege het advies wat een notaris je geeft, kun je als voorbeeld goedkoper uit zijn bij het passeren van de hypotheekakte. In Feerwerd bij een notariskantoor ben je aan het juiste adres voor een samenlevingscontract en een wilsbeschikking. Je weet dus altijd dat deze documenten helder en wettig zijn.

Daarbuiten bespaart een notariskantoor je ook regelmatig wat tijd. Het opstellen van een hypotheekakte is een uiterst zorgvuldige en tijdrovende klus. Je wil hier zelf natuurlijk zo min mogelijk tijd aan kwijt zijn. De Feerwerd notarispraktijk zal al dit werk voor je uit handen nemen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Feerwerd?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Feerwerd.

Kosten notaris Feerwerd

De kosten zijn een doorslaggevende component indien je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Feerwerd. Je wilt namelijk niet te veel geld kwijt zijn voor een notaris, maar tegelijkertijd wil je ook voorkomen dat je voordelig uit lijkt te zijn, maar tegen een teleurstellende notaris aanloopt.

Maar hoe vind je dan echt dat goede notaris kantoor in Feerwerd? Je vraagt simpel via ons meerdere offertes op en je maakt op basis daarvan makkelijk de slimste keuze. Je weet direct wat je kwijt bent aan een notaris kantoor in Feerwerd met een nauwkeurig gespecificeerde offerte.

De kosten van een notaris kantoor in Feerwerd kunnen als volgt worden gespecificeerd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Feerwerd

Nu notarissen uit Feerwerd vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Feerwerd vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Feerwerd

Indien je een goedkope notarispraktijk in Feerwerd zoekt, kun je beter niet het eerste kantoor ingaan wat je tegenkomt. Wegens een aantal stappen te doorlopen zal je bij een veel betere keuze uitkomen. Wanneer je deze stappen doorloopt, weet je zeker dat je een deskundige en goedkope partij zult vinden. Als je voor jezelf scherp hebt wat je wilt, helpt het je om een goed tarief te krijgen bij een notarispraktijk in Feerwerd. Als de taak glashelder is, is het veel gemakkelijker om een gericht uurtarief af te spreken.

Gaat je wens uitsluitend over het verkrijgen van raad? Of wil je verder een hypotheekakte laten opstellen? Door er rekening mee te houden zal je keuze in een keer een stuk gemakkelijker worden. Voor een notarispraktijk in Feerwerd zien we gemiddeld een tarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de regio met gemiddelde ervaring. Voor de beginnende notarissen zal dit bedrag natuurlijk iets minder hoog liggen, en tegenovergesteld voor een geroutineerde partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Feerwerd op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Feerwerd vergelijken

Ben je er voor jezelf uit en sta je op het punt om in Feerwerd notarispraktijk offertes aan te vragen? Prachtig! Daar begeleiden we je graag bij! Met ons uitgebreide netwerk kunnen we je ook in Feerwerd aan een notarispraktijk koppelen die past bij je behoefte.

Je vraagt makkelijk via onze offerte-aanvraag drie aanbiedingen op en je offerteaanvraag wordt spoedig beantwoord door meerdere partijen die voor jou aantrekkelijk zijn. Uiteraard is dit gehele proces vrijblijvend en gratis, tot het ogenblik dat jij je keuze definitief hebt gemaakt om in Feerwerd je notarispraktijk uit te zoeken. Hierna kun je in een gesprek of tijdens een afspraak je voorkeuren verder uiteen zetten.

Wacht niet langer en vraag meteen nog je vrijblijvende en kosteloos offertes op wanneer je in Feerwerd een notarispraktijk zoekt. Je kunt altijd nog beslissen om een alternatieve optie te proberen, maar via onze aanbiedingen heb je gegarandeerd succes en begint je besparing direct nog.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Feerwerd

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Feerwerd en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Feerwerd

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Feerwerd terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Feerwerd

Merci

23 mei 2024

Bedankt voor alle hulp en ondersteuning!

- Marije Veenstra

Ervaring met notaris was top

14 mei 2024

Het notariskantoor waar we mee hebben samengewerkt was super! Afspraak was afspraa, bijzonder prettig.

- Bas Willemsen

Altijd bereikbaar voor vragen

11 mei 2024

We konden de notaris zo goed als altijd bereiken voor beraad, zeer fijn.

- Ivo de Koning

Netjes georganiseerd

28 april 2024

Had binnen korte periode een passende offerte op maat, top!

- Miranda Meijer

Lage tarieven

27 april 2024

In verband met de oprichting van onze coöperatie zochten wij een een betaalbare notaris.
Vlug gevonden bij notaris-kaart en blij gestemd met de vlotheid.

- Antonius de Vos

Professionele en ervaren

16 april 2024

Er werd vaak tijd voor ons genomen en geen verzoek was teveel.

- Elisabeth de Lange

Aanvraag offertes aan te raden

12 april 2024

We kunnen notaris-kaart aanbevelen.

- Guido Willemsen

Vlug de passende pro getroffen

4 april 2024

Na aanvraag van de offertes kwam ik rap in aanraking met een partij die exact wist wat mijn omstandigheid nodig had.

- Marleen van den Bosch

Duidelijke gang van zaken

26 maart 2024

Begrijpelijke prijsopgave gekregen en deze is ook nagekomen. Super dus.

- Jacob van de Wal

Uitgelichte notarissen uit Feerwerd

Notariskantoor Hilgen

Wierde 7
9965 TA Leens
Nederland

0595 572 205
http://www.notarishilgen.nl/

Bosscher Janssens notarissen

emmaplein 3
9711 AP Groningen
Nederland

050 527 0110
http://www.bosscherjanssens.nl/

De Vries & Doornbos advocaten & belastingkundige

Kraneweg 19
9718 JD Groningen
Nederland

050 313 5145
http://www.devries-doornbos.nl/