Notaris Ewijk

Wil jij een ijzersterke notaris uit Ewijk die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Notaris-kaart zorgt dat jij die op zoek bent naar notaris Ewijk verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Ewijk – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Notaris Ewijk gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Notaris Ewijk
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 74 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Ewijk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Nederasselt, Homoet en Balgoij bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Ewijk

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Ewijk is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zonder uitnodiging een notariskantoor binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een notaris in Ewijk. Wij vertellen je graag waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Een professionele notaris Ewijk vinden

Ook al voor een langere tijd aan het zoeken naar een notaris in Ewijk? Het kan lastig zijn om uit te komen bij de competente persoon die je juridische zaken en aktes onder handen kan nemen. Wij begrijpen dit als geen ander. Door het flinke aanbod is het uitdagend om de handige partijen nog te herkennen. Maar tijdens deze zoektocht zullen wij er tevens voor je zijn. Op deze pagina zullen we je dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven voordat je op zoek gaat naar een notaris in Ewijk. Door deze tips is het vinden van een notaris bij lange na niet meer zo problematisch als voorheen.

Indien je één van onderstaande zaken wilt organiseren, ben je steevast verplicht om een notaris in Ewijk in de arm te nemen:

 • Een testament op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de komende zaken raden wij ten strengste aan om een notaris in Ewijk te vinden, ook al is dit niet gedwongen:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en behandeling van een nalatenschap

Alle notarissen uit Ewijk

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Ewijk?

Het geschikte notariskantoor in Ewijk sluit precies aan bij je wensen. Een van de talrijke voordelen van een notariskantoor in Ewijk is dat er verschillende notarissen werken die je tevens kunnen helpen. Je zult bij een notariskantoor in Ewijk dan ook notarissen voor allemaal soorten kennisgebieden zien rondlopen. Je kunt dus voor enorm veel verschillende projecten terecht bij een notariskantoor in Ewijk.

Een algemene notaris kan je veelal verder helpen, maar een notariskantoor kun je doorgaans een speciaal specialisatie brengen. Een deskundige kan je vaak net even iets extra’s brengen, indien de situatie erom vraagt. Hier haal je ook het meeste uit je situatie. Wat dat betreft kan een goed notariskantoor in Ewijk je heel veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Ewijk?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Ewijk te vinden dat bij je past.

Ewijk notariskantoor samenlevingscontract en testament

Ben je een speurtocht gestart naar die geweldige notaris die in een handomdraai voor jou je kan helpen bij het opmaken van aktes? Laat je dan vooral eens inspireren door in Ewijk een notariskantoor te raadplegen. Wanneer je een notarieel testament wil laten opstellen kom je ook meestal terecht bij een expeditie in Ewijk naar een notariskantoor.

Je weet dan überhaupt dat je een wettelijk document ontvangt, waarin alles begrijpelijk en juridisch juist is vastgelegd. Dit komt buitengewoon goed van pas wanneer een samenlevingscontract belangrijk wordt. Dikwijls is dat pas bij het eindigen van de afspraak in kwestie. In dit soort tijden is het van belang dat het geschrift duidelijk is, wettig is en dat er zonder enige twijfel is gedocumenteerd hoe de verdeling van bezittingen eruit moet komen te zien.

Maar gelukkig komt – in contrast tot bij een testament – niet altijd een overlijden kijken bij een ontbinding van het document wat je in Ewijk via notariskantoor hebt laten opstellen. In ieder geval een trouwerij of geregistreerd partnerschap kan de condities van een samenlevingscontract laten opheffen. Vraag in Ewijk je notariskantoor naar de condities!

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Ewijk?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Ewijk.

Kosten notaris Ewijk

De onkosten zijn een gewichtige component wanneer je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Ewijk. Je wilt namelijk niet te veel geld kwijt zijn voor een notaris, maar tevens wil je ook voorkomen dat je voordelig uit lijkt te zijn, maar tegen een teleurstellende notaris aanloopt.

Wat is dan echt de wijze om een handig notaris kantoor in Ewijk te vinden? Via notaris-kaart.nl vraag je natuurlijk een aantal offertes op, waarna je je keuze kunt maken. Je weet onmiddellijk wat je kwijt bent aan een notaris kantoor in Ewijk met een nauwkeurig gespecificeerde offerte.

De onkosten van een notaris kantoor in Ewijk kunnen als volgt worden opgebouwd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Ewijk

Nu notarissen uit Ewijk vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Ewijk vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Ewijk

De tarieven voor een notarispraktijk in Ewijk kunnen flink uiteen lopen om verschillende oorzaken. Er bestaat over en weer aanzienlijk wat onderscheid onder de allerlei notarispraktijken in Ewijk. Wat een notaris kost kan stevig uiteen lopen op basis van ervaring, specialismes, vakgebieden en aantal opdrachten.

Een notarispraktijk in Ewijk die net gestart is, of uit enkel één of twee notarissen bestaat, kost meestal iets minder dan een notarispraktijk in Ewijk die veel massiever is opgezet en tientallen notarissen onder contract heeft.

Een manier om de goedkoopste notarispraktijk in Ewijk te vinden is door verschillende offertes te vergelijken en de goedkoopste te kiezen. Het is op dat moment wel van belang dat de gekozen notaris aansluit bij je wensen. Probeer ook te achterhalen wat het ene notariskantoor precies goedkoper maakt dan het andere notariskantoor, zodat je een weldoordacht beslissing neemt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Ewijk op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Ewijk vergelijken

Het is slim om verscheidene aanbiedingen aan te vragen en deze te vergelijken. In de offerteaanvraag zal je duidelijk moeten zijn in wat je wil en wat je zoekt. Daardoor kun je zeker weten dat je te maken hebt met een expert, een mate van professionaliteit is voor juridische zaken echt een ware noodzakelijkheid. Mocht de notarispraktijk in Ewijk iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle wijze achter, dit bespaart een hoop tijd die onnodig besteed wordt.

Naderhand hoef je alleen nog maar een kennismakingsgesprek in te plannen. Dankzij dit contact is het mogelijk om een beeld te krijgen van de notarispraktijk in Ewijk die je voor je hebt. Tevens zul je gelijk kunnen zien of de professional wel degene is die je zoekt voor je juridische zaken.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Ewijk

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Ewijk en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Ewijk

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Ewijk terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Ewijk

Geen nummer, humane behandeling

14 juli 2022

Erg klantvriendelijk en oplossing gericht advies gekregen. Super.

- Ellen Peters

We zijn persoonlijk begeleid

7 juli 2022

Iedere stap werd kritisch onderbouwd . Hierdoor zeer tevreden met de begeleiding.

- Barry Maas

Goedkope notaris

29 juni 2022

In verband met de oprichting van onze onderneming zochten wij een een betaalbare notaris.
Rap gevonden bij notaris-kaart en blij met de vlotheid.

- Wendy de Wit

Zeer bekwaam

25 juni 2022

Mijn notaris had onmiskenbaar flink wat ervaring in zijn kennisgebied. Dat gaf veel geruststelling tijdens het traject..

- Anna Sanders

Goedkoper dan verwacht

16 juni 2022

Kosten vielen veel minder hoog uit dan ik dacht.

- Annemarie Smeets

Zorgen uit handen

11 juni 2022

De erfenis geregeld krijgen is al onaangenaam en vervelend genoeg. Gelukkig hebben we door
de gevonden notaris hierin een zorg minder gehad.

- Vincent de Koning

Verstand van regelgeving

1 juni 2022

Naar verwachting, flink verstand van zaken.

- Erik van de Pol

Duidelijk uiteenzetting van de kosten ontvangen en deze is netjes opgevolgd. Tevreden dus!

25 mei 2022

- Astrid de Lange

Begeleiding was super

20 mei 2022

Een eerlijke afhandeling in de zaak is alles wat we wilden en gekregen hebben. Prima begeleiding gehad.

- Joyce Bosch

Uitgelichte notarissen uit Ewijk

v. Drongelen Not./Juridische Dienstverlening B.V.

Molenstraat 43
5373 AM Herpen
Nederland

0412 487 111
https://www.dv-vd.nl/

Smit & Moormann Notarissen

Generaal Foulkesweg 11
6703 BH Wageningen
Nederland

0317 425 333
http://www.smitmoormann.netwerknotarissen.nl/

Notariskantoor Soons

Flessestraat 42
6666 CR Heteren
Nederland

026 479 0470
http://www.notariskantoorsoons.nl/