Notaris Evertsoord

Heb jij behoefte aan een expert voor jouw notaris zaken in Evertsoord?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar notaris Evertsoord verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Evertsoord – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Evertsoord gezocht?

Schakel direct hulp in

Notaris Evertsoord
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 117 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Evertsoord, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Veulen, Horst en Hegelsom bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Evertsoord

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Evertsoord kan best een lastige zijn. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor in Evertsoord vindt die hart heeft voor jouw zaak. Lees hieronder verder om te leren hoe ook jij de beste notaris van Evertsoord kunt vinden!

Spring direct naar:

Een professionele notaris Evertsoord vinden

Ben je op zoek naar een kundige notaris in Evertsoord? Dan kunnen we je gerust stellen! Via notaris-kaart.nl kom je immers gemakkelijk in contact met een professionele notaris. Wij hebben een royaal portefeuille en daarmee vind je in minder dan enkele momenten een passende notaris in Evertsoord voor jouw project. In sommige gevallen is het vereist om een notaris in Evertsoord in te huren, in andere gevallen is het inschakelen van een notaris in Evertsoord niet noodzakelijk, maar raden wij het wel ten zeerste aan.

Wanneer je één van onderstaande zaken wilt organiseren, ben je iedere keer verplicht om een notaris in Evertsoord in de arm te nemen:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de eerstvolgende zaken raden wij ten zeerste aan om een notaris in Evertsoord te vinden, ook al is dit niet gedwongen:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afwikkeling van een erfenis

Ook speelt een notaris in Evertsoord een belangrijke rol in zaken rondom het aan- en verkopen van onroerend goed, bijvoorbeeld een woonhuis. Echter tevens als je een handelsbedrijf wilt opzetten en van sommige rechtsvormen gebruik gaat maken, komt een notaris in Evertsoord om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Evertsoord

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Evertsoord?

Bepaalde mensen zijn zoekende naar waar ze precies een notariskantoor in Evertsoord voor nodig hebben. Een notariskantoor in Evertsoord zal je begeleiden met vrijwel alles wat relatie heeft op familiaire zaken zoals onder andere een nalatenschap of een wilsbeschikking. Verder is een notariskantoor in Evertsoord de uitverkoren partij die je kan begeleiden met het opmaken van een aantal notariële aktes. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een hypotheekakte of een overdrachtsakte. Het helpt als je weet hoe je een geschikt notariskantoor in Evertsoord kunt vinden, omdat haast iedereen wel eens een keer een toestand heeft waar hij een notaris bij nodig heeft.

Een algemene notaris kan je meestal ook helpen, maar een notariskantoor kan je dikwijls een speciaal specialisatie brengen. Een specialist kan je vaak net even iets extra’s brengen, wanneer de situatie daarom vraagt. Zo kom je zometeen ook niet voor nare verrassingen te staan. Vaak kan een vakkundig notariskantoor in Evertsoord je daarom juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Evertsoord?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Evertsoord te vinden dat bij je past.

Evertsoord notariskantoor samenlevingscontract en testament

We zouden wel tien oorzaken kunnen opnoemen waarom jij tevens zou moeten kiezen voor een Evertsoord notarispraktijk, je zal nu simpelweg flink veel baat ondervinden bij deze partij. Allereerst kan deze je flink wat geld besparen bij de aanschaf van een woning of bedrijfspand. Door het advies wat een notaris je geeft, kun je als voorbeeld goedkoper uit zijn bij het passeren van de hypotheekakte. De notaris in Evertsoord weet alles over de authentieke akten en andere soorten akten, je weet dus zeker dat jij altijd weer aan de eisen zal voldoen voor onder andere een contract.

Daarbuiten zal je vanwege de notaris veel tijd over kunnen houden. Het opstellen van onder andere een hypotheek akte kost veel tijd, al helemaal voor mensen die meerdere woonhuizen in bezit hebben. Het is allicht zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen. Middels in Evertsoord een notariskantoor te vinden, bespaar je jezelf aanzienlijke overlast.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Evertsoord?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Evertsoord.

Wat zijn de kosten voor een notaris kantoor Evertsoord

De tarieven zijn een belangrijke component wanneer je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Evertsoord. Je wilt immers niet te veel geld kwijt zijn voor een notaris, maar tevens wil je ook voorkomen dat je voordelig uit lijkt te zijn, maar tegen een teleurstellende notaris aanloopt.

Wat is dan toch echt de manier om een vakkundig notaris kantoor in Evertsoord te vinden? Je vraagt gemakkelijk via ons sommige offertes op en je maakt op basis daarvan eenvoudig de allerbeste keuze. De tariefstelling van een notaris kantoor in Evertsoord worden dan in ieder geval uitstekend voor je gespecificeerd en je weet meteen waar je aan toe bent.

De tarieven van een notaris kantoor in Evertsoord kunnen als volgt worden opgebouwd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Evertsoord

Nu notarissen uit Evertsoord vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Evertsoord vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Evertsoord

Het is uiteraard niet zo dat je het allereerste kantoor maar moet betreden wat er maar bij jou in de regio zit. Door een aantal stappen te doorlopen zal je bij een veel betere keuze uitkomen. Met deze stappen weet je zeker dat je een competente partij zal vinden. Wanneer je voor jezelf scherp hebt wat je wilt, helpt het je om een goed tarief te krijgen bij een notarispraktijk in Evertsoord. Hij moet namelijk wel weten wat je nu precies van hem of haar verwacht.

Is het alleen maar nodig om begeleiding te krijgen voor als voorbeeld het aanschaffen van een pand of wil je daarnaast een overeenkomst op laten maken? Afhankelijk van je behoefte kan het tarief ook verschillen. Voor een notarispraktijk in Evertsoord zien we doorgaans een tarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de buurt met gemiddelde ervaring. Ga je voor een prof met wat minder ervaring, ben je over het algemeen wat goedkoper uit. Ga je voor een persoon met wat extra ervaring, betaal je vaak wat meer.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Evertsoord op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Evertsoord vergelijken

Heb je voor jezelf besloten dat je in Evertsoord notarispraktijk offertes wilt aanvragen? Gelukkig! Daar helpen we je graag bij! Ons netwerk is namelijk enorm groot waardoor ook in Evertsoord een notarispraktijk te vinden is die precies aansluit op je voorkeuren en behoeften.

Via onze offerte-aanvraag kun je gemakkelijk in het bezit komen van drie aanbiedingen op maat en je kunt zo gemakkelijk vergelijken. Uiteraard is dit gehele proces vrijblijvend en gratis, tot het moment dat jij je keuze definitief hebt gemaakt om in Evertsoord je notarispraktijk uit te zoeken. Aansluitend kun je in een kennismaking of tijdens een afspraak je wensen verder uiteen zetten.

Indien je in Evertsoord een notarispraktijk zoekt, is het slim om niet langer te wachten en nu nog een gratis en vrijblijvende offerte op te vragen. Je kunt natuurlijk nog beslissen om een andere optie te proberen, maar met onze offertes heb je gegarandeerd succes en begint je besparing direct nog.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Evertsoord

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Evertsoord en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Evertsoord

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Evertsoord terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Evertsoord

Vertrouwelijke notaris ingeschakeld

22 mei 2024

Erg vertrouwelijke kwestie goed afgehandeld door de notaris.

- Maurice van de Velde

Samenlevingscontract afgehandeld

18 mei 2024

Samenlevingscontract was zo afgehandeld. Super!

- Patricia Kuijpers

Door zware tijd heen geholpen

8 mei 2024

Pittige tijd achter de rug, maar notaris heeft keurig de erfenis verdeeld en alles in goede banen geleid.

- Dave de Vos

Geen zorgen gehad

1 mei 2024

De erfenis afgehandeld krijgen is al lastig en vervelend genoeg. Gelukkig hebben we door
de gevonden notaris hierin een zorg minder gehad.

- Michiel Brouwer

Transparant in alles

21 april 2024

Begrijpelijke prijsopgave gehad en deze is ook nagekomen. Uitstekend dus.

- Ilse Dekker

Goedkoop en goed!

14 april 2024

Verklaring van erfrecht opstellen was rap gedaan! Inderdaad echt aan te raden om te vergelijken, daardoor wat geld bespaard. Met die reden ben ik content!

- Peter Gerritsen

Top begeleid van start tot einde traject

11 april 2024

Snelle en directe afhandeling van de procedure. Tevens vlug reactie op aanvraag van de offertes.

- Cornelis Koster

Erfenis zorgvuldig verdeeld

31 maart 2024

Door de notaris zijn we door een roerige periode heengeloodst. Erfenis is zorgvuldig verdeeld.

- Jeroen van Leeuwen

Inhoudelijk en bekwaam.

27 maart 2024

De offertes waren snel in huis en daarna inhoudelijk sterk bijgestaan door de notaris.

- Danny Dekker

Uitgelichte notarissen uit Evertsoord

Gerrits & Van Gulick Notarissen – Helden

Willem van Hornestraat 61
5988 AP Helden
Nederland

077 359 0970
http://www.gerrits-vangulick.nl/

Notariskantoor De Laat & Gulikers

Gebroeders van Doornelaan 86
5961 BD Horst
Nederland

077 397 8222
https://www.delaatgulikers.nl/

Novitas Notariaat

Stoktstraat 2
5961 TN Horst
Nederland

077 397 1515
http://www.novitas.nl/