Notaris Horst

Ben jij opzoek naar een top notaris uit Horst die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Notaris-kaart zorgt dat jij die op zoek bent naar notaris Horst verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Horst – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Horst gezocht?

Een notaris in Horst vinden

Notaris Horst
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 123 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Horst, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Castenraij, Tienraij en Melderslo bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Horst

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Horst kan best een lastige zijn. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor uit Horst vindt die hart heeft voor jouw zaak. Wij vertellen je met alle plezier waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Een goede notaris Horst vinden

Ben je op zoek naar een professionele notaris in Horst? Dan hebben we fijn nieuws voor je! Een competente notaris vind je immers eenvoudig vanuit notaris-kaart.nl. We hebben een royaal portefeuille en hiermee vind je binnen enkele ogenblikken een passende notaris in Horst voor jouw klus. In een aantal gevallen is het noodzaak om een notaris in Horst in te schakelen, in overige gevallen is het inschakelen van een notaris in Horst niet vereist, maar raden wij het wel ten zeerste aan.

Indien je één van de volgende zaken wilt organiseren, ben je steevast verplicht om een notaris in Horst in de arm te nemen:

 • Een testament op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarnaast om voor de komende gevallen een notaris in Horst te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en behandeling van een erfenis

Indien je onroerend goed wilt aan- of verkopen, zoals een woning of een kantoorpand, krijg je tevens te maken met een notaris. Echter ook als je een onderneming wilt beginnen en van bepaalde rechtsvormen gebruik wilt maken, komt een notaris in Horst om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Horst

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Horst?

Bepaalde mensen zijn zoekende naar waar ze exact een notariskantoor in Horst voor nodig hebben. Een notariskantoor in Horst zal je helpen met vrijwel alles wat relatie heeft op familierechtelijke zaken zoals bijvoorbeeld een nalatenschap of een testament. Tevens is een notariskantoor in Horst de uitverkoren partij die je kan assisteren met het opmaken van diverse notariële aktes. Denk hier aan een hypotheekakte of aan een akte van overdracht. Vrijwel iedereen zal ooit wel eens een keer een notaris nodig hebben, het is dus noodzakelijk om wel te weten hoe je een notariskantoor in Horst moet zoeken.

Een algemene notaris kan je vaak ook helpen, maar een notariskantoor kan je vaak een bijzonder specialisme brengen. Een professional kan je vaak net even iets extra’s brengen, indien de toestand erom vraagt. Daarmee haal je ook het maximale uit je situatie. Wat dat betreft kan een aardig notariskantoor in Horst je heel erg veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Horst?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Horst te vinden dat bij je past.

Horst notariskantoor testament en samenlevingscontract

Er zijn talrijke voordelen aan het zoeken in Horst naar een notariskantoor. Ten eerste kan deze je behoorlijk geld besparen bij de aanschaf van een woning of bedrijfspand. Hier kan je denken aan als voorbeeld gereduceerde kosten op de akte van hypotheek, de notaris zal je namelijk van begeleiding voorzien. In Horst bij een notariskantoor ben je aan het juiste adres voor een samenlevingscontract en een testament. Je weet dus immer dat deze aktes helder en rechtsgeldig zijn.

Hiernaast zal je door de notaris veel tijd kunnen besparen. Het opmaken van onder andere een hypotheek akte kost veel tijd, al helemaal voor mensen die verscheidene huizen in bezit hebben. Het is natuurlijk zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen. Door in Horst een notariskantoor te vinden, bespaar je jezelf veel moeite.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Horst?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Horst.

Notaris kosten Horst

Het is belangrijk dat je weet wat het verschil is tussen een gewone jurist en een notaris. Dit helpt je om tot de juiste keuze te komen. Een jurist is de professional die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een bezwaar. Een notaris daartegenover is de partij die in het bijzonder gericht is op de notariële zaken. Hierdoor is het een persoon met een hoge mate van specifieke kennis en specialisatie.

Het notaris kantoor in Horst stelt als voorbeeld de aktes op die komen kijken bij het uitreiken van een krediet of bij het opstellen van een wilsbeschikking. De werkzaamheden die een notaris op zich neemt, zoals het opstellen van certificaten, kunnen niet door een gewone jurist worden gedaan.

Er zijn verschillende manieren om de kosten van een notaris kantoor in Horst op te bouwen. Dit zijn de veel voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Horst

Nu notarissen uit Horst vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Horst vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Horst

Als je een goedkope notarispraktijk in Horst zoekt, kun je beter niet het eerste kantoor ingaan wat je tegenkomt. Indien je een paar eenvoudige stappen doorloopt, kom je uit bij een uitkomst die wel bij je past. Met deze stappen weet je immers dat je een competente partij zal vinden. Door uitgesproken te zijn in wat je wilt, zal je doorgaans in contact komen met een notarispraktijk in Horst die nauwgezet past bij je wensen. Als de klus glashelder is, is het een stuk eenvoudiger om een specifiek tarief af te spreken.

Gaat je behoefte uitsluitend over het verkrijgen van begeleiding? Of wil je ook een hypotheekakte laten opstellen? Afhankelijk van je wens kan het tarief ook afwijken. Voor een notarispraktijk in Horst zien we veelal een tarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de regio met gemiddelde ervaring. Ga je voor iemand met wat mindere ervaring, ben je over het algemeen wat goedkoper uit. Ga je voor een professional met wat extra ervaring, betaal je ook wat meer.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Horst op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Horst vergelijken

Het is slim om verschillende offertes aan te vragen en die te vergelijken. In de aanvraag zul je helder moeten zijn in wat je verwacht en wat je zoekt. Je weet dan bovendien zeker dat je met een deskundige te maken krijgt, wat zeer van belang is in het geval van juridische zaken. Je komt er zo ook tijdig achter indien de notarispraktijk in Horst een specifieke taak niet voor je kan uitvoeren. Dit scheelt jou weer tijd.

De volgende stap is het voeren van een consult. Gedurende dit kennismakingsgesprek is het mogelijk om een beeld te krijgen van de notarispraktijk in Horst die je voor je hebt. In ieder geval zul je meteen kunnen zien of de persoon wel degene is die je zoekt voor jouw juridische zaken.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Horst

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Horst en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Horst

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Horst terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Horst

Samenlevingscontract opgesteld

9 juli 2024

Samenlevingscontract was snel afgehandeld. Super!

- Kirsten Koster

Onderzoek was noodzakelijk en is grondig gedaan

4 juli 2024

Er is in onze kwestie door de notaris degelijk en zorgvuldig onderzoek gedaan, net wat we nodig hadden. Bedankt.

- Kim van der Horst

Zijn geweldig bijgestaan in de zaak

26 juni 2024

Een eerlijke afhandeling in de procedure is alles wat we wilden en gekregen hebben. Prima begeleiding gehad.

- Wilhelmina de Bruijn

Inzichtelijk totaalbeeld van de tarieven gekregen en deze is keurig opgevolgd. Content dus!

18 juni 2024

- Willem Post

Rap geregeld

14 juni 2024

Aanvraag verliep vlot en de benodigde documenten waren binnen no time opgesteld.Gemakkelijk en dus tevreden.

- Deborah Hendriks

Samenlevingscontract verzorgd

6 juni 2024

Binnen enkele ontmoetingen werd het samenlevingscontract exact opgemaakt zoals ik het voor ogen had. Super!

- Marleen Hoekstra

Ze had kennis van zaken

26 mei 2024

Ze was zeer bekwaam en kundig. Geweldig!

- Björn van den Broek

Ervaren notaris ontdekt

20 mei 2024

Ons samenlevingscontract is deskundig en gauw opgesteld.
Er zaten wat extra haken en ogen aan bij ons maar hij heeft dit helder en bekwaam afgehandeld.
De prijzen waren goed.

- Robin Maas

Echte vakkundige binnen rechtsgebied

15 mei 2024

Mijn notaris had duidelijk aanzienlijke ervaring in zijn kennisgebied. Dit zorgde voor heel veel kalmte.

- Linda de Vries

Uitgelichte notarissen uit Horst

ZwartOpWit Notariaat

Noorderhof 12
5804 BV Venray
Nederland

0478 226 000
http://www.zwartopwitnotariaat.nl/

Notariskantoor De Laat & Gulikers

Gebroeders van Doornelaan 86
5961 BD Horst
Nederland

077 397 8222
https://www.delaatgulikers.nl/

Novitas Notariaat

Stoktstraat 2
5961 TN Horst
Nederland

077 397 1515
http://www.novitas.nl/