Notaris Eenrum

Zoek jij een professional voor jouw notaris zaken in Eenrum?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar notaris Eenrum verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Eenrum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Eenrum gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Notaris Eenrum
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 110 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Eenrum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Warfhuizen, Wehe Den Hoorn en Pieterburen bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Eenrum

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Eenrum is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zomaar een notariskantoor binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor in Eenrum vindt die hart heeft voor jouw zaak. Lees snel verder om erachter te komen hoe ook jij de beste notaris uit Eenrum kan vinden!

Spring direct naar:

Een goede notaris Eenrum vinden

Ben je op zoek naar een competente notaris in Eenrum? Dan hebben we fijn nieuws voor je! Via notaris-kaart.nl kom je namelijk makkelijk in contact met een deskundige notaris. Dankzij ons brede aanbod vindt je binnen enkele ogenblikken een geschikte notaris in Eenrum die aansluit op je behoefte. In sommige gevallen is het vereist om een notaris in Eenrum in te vliegen, in andere gevallen is het inschakelen van een notaris in Eenrum niet vereist, maar raden wij het wel ten zeerste aan.

Indien je één van onderstaande zaken wilt regelen, ben je immer verplicht om een notaris in Eenrum in de arm te nemen:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarnaast om voor de opvolgende gevallen een notaris in Eenrum te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en afwikkeling van een erfenis

Als je onroerend goed wilt aan- of verkopen, bijvoorbeeld een woning of een kantoorpand, krijg je zeker weten te maken met een notaris. Echter ook indien je een bedrijf wilt oprichten en van sommige rechtsvormen gebruik zult maken, komt een notaris in Eenrum om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Eenrum

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Eenrum?

Enkele mensen zijn zoekende naar waar ze exact een notariskantoor in Eenrum voor nodig hebben. Een notariskantoor in Eenrum kan je onder andere helpen met het opmaken van een testament of het verwerken van een erfenis. Ook is het zo dat een notariskantoor in Eenrum er voor je zal zijn als je een bepaalde akte moet opstellen. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een hypotheekakte of een overdrachtsakte. Bijna iedereen zal ooit wel eens een keer een notaris nodig hebben, het is dus van belang om wel te weten hoe je een notariskantoor in Eenrum moet zoeken.

Een kantoor is dus niet alleen in staat om je hoe dan ook verder te helpen, maar heeft doorgaans ook nog eens een notaris voor je die precies de kennis bezit waar je naar op zoek bent. Overigens kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Echter zijn er aparte denkbare situaties waar je een kenner aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Daarmee haal je ook het maximale uit je situatie. Wat dat betreft kan een verstandig notariskantoor in Eenrum je heel veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Eenrum?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Eenrum te vinden dat bij je past.

Eenrum notariskantoor testament & samenlevingscontract

Ben je op zoek naar een professionele notaris die een samenlevingscontract voor jou en je vriendin of huisgenoot kan opmaken? Laat je dan vooral eens inspireren door in Eenrum een notariskantoor te raadplegen. In ieder geval het opstellen van een notarieel testament is iets wat men in Eenrum via notariskantoor willen laten doen.

Je bent dan natuurlijk gegarandeerd van een legaal document, waarin alle afspraken expliciet zijn gedocumenteerd. De rechtmatigheid van het document is immers zeer noodzakelijk indien het noodzakelijk is dat wat in het geschrift staat ook uitgevoerd wordt. In het geval van een samenlevingsovereenkomst is dat gewoonlijk bij het afbreken van een relatie. Je wil daarbij dat alles helder is beschreven, goed is gedocumenteerd en dat het zonder enige aarzeling helder is welke zaken aan wie toebehoren en hoe de verdeling eruit komt te zien.

Echter gelukkig komt – in tegenstelling tot bij een testament – niet altijd een overlijden kijken bij een ontbinding van het geschrift wat je in Eenrum via notariskantoor hebt laten opstellen. Ook een trouwerij of geregistreerd partnerschap kan de condities van een samenlevingscontract laten verbreken. Je kunt het slimste in Eenrum je notariskantoor om begeleiding vragen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Eenrum?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Eenrum.

Notaris kosten Eenrum

Alvoor je te verdiepen in de tarieven is het van belang om het onderscheid tussen een jurist en een notaris te kennen. Dit helpt je om tot de passende keuze te komen. Je neemt een jurist in de arm voor algemene juridische aangelegenheden en begeleiding. Denk hierbij met name aan adviezen of aan het schrijven van beroepschriften. Een notaris richt zich voornamelijk op notariële zaken en aktes. Het is een professional met een hoge mate van vakkennis en specialisatie.

Een notaris kantoor in Eenrum is erop ingericht om testamenten of hypotheekaktes op te stellen. De taken die een notaris op zich neemt, zoals het opmaken van aktes, kunnen niet door een normale jurist worden gedaan.

Er zijn talloze manieren om de tarieven van een notaris kantoor in Eenrum op te bouwen. Dit zijn de meest voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Eenrum

Nu notarissen uit Eenrum vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Eenrum vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Eenrum

Het is natuurlijk niet zo dat je het eerste kantoor maar moet ingaan wat er maar bij jou in de nabijheid zit. Met een aantal stappen te doorlopen zal je bij een veel betere keuze uitkomen. Wanneer je deze stappen doorloopt, weet je zeker dat je een competente en goedkope partij zult vinden. Door helder te zijn in wat je wilt, zal je meestal in verbinding komen met een notarispraktijk in Eenrum die precies past bij je voorkeuren. Hij moet namelijk wel weten wat je nu precies van hem of haar verwacht.

Is het alleen maar nodig om advies te krijgen voor bijvoorbeeld het aanschaffen van een woonhuis of wil je misschien een akte op laten stellen? Met daar rekening mee te houden zal jouw keuze in een keer een stuk simpeler worden. Over het algemeen genomen zien we bij een notarispraktijk in Eenrum een standaard tarief van €150. Voor de beginnende notarissen zal dit bedrag overigens iets minder hoog liggen, en tegenovergesteld voor een geroutineerde partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Eenrum op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Eenrum vergelijken

Ben je er voor jezelf uit en sta je op het punt om in Eenrum notarispraktijk offertes aan te vragen? Prachtig! Daar helpen we je graag bij! Via ons uitgebreide netwerk kunnen we je ook in Eenrum aan een notarispraktijk koppelen die past bij jouw wensen.

Dankzij onze offerte-aanvraag kun je gemakkelijk in het bezit komen van drie offertes op maat en je kunt zo makkelijk vergelijken. Je kunt dit volkomen gratis en vrijblijvend doen om zo tot je allerbeste keuze voor een in Eenrum gevestigde notarispraktijk te komen. In een persoonlijk kennismakingsgesprek kun je dan je behoefte verder kenbaar maken.

Wacht niet langer en vraag direct nog je vrijblijvende en gratis offertes op wanneer je in Eenrum een notarispraktijk zoekt. Later kun je altijd nog een overige weg bewandelen, maar wij garanderen dat je met onze offertes succes zult hebben en dat je nu al begint met besparen op je onkosten voor een notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Eenrum

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Eenrum en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Eenrum

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Eenrum terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Eenrum

Erfenis keurig verdeeld

25 mei 2024

Zware tijd achter de rug, maar notaris heeft keurig de erfenis verdeeld en alles in juiste banen geleid.

- Erik Mol

Content met afwikkeling

12 mei 2024

Eenvoudig tevreden met het opmaken van het samenlevingscontract.

- Adriaan Martens

Gewoonweg super!

8 mei 2024

Fantastisch gegaan! Top!

- Danny van Veen

Notariële begeleiding was prettig

1 mei 2024

Overweldigend om door een fijn gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Sylvia de Vries

Gewoon goed

26 april 2024

Vlot en verhelderend geregeld. Dank!

- Eva Kramer

Aanrader

14 april 2024

Uit eigen ervaring bevelen wij notaris-kaart en daarom de offerte aanvraag aan.

- Cindy de Ruiter

Domweg vertrouwd

7 april 2024

Hoopte al dat mijn notaris zo goed zou zijn.

- Lisette van der Heijden

Het juridisch uitpluizen van de zaak was essentieel.

2 april 2024

De procedure is ondersteund door diepgaand onderzoek zoals wenselijk. Bedankt.

- Joris Evers

Ervaring met notaris was top

25 maart 2024

Heel fijn met het notariskantoor samengewerkt. Afspraken werden mooi op tijd nagekomen!

- Yvonne Willemsen

Uitgelichte notarissen uit Eenrum

Notariskantoor Hilgen

Wierde 7
9965 TA Leens
Nederland

0595 572 205
http://www.notarishilgen.nl/

Hilgen Netwerk Notarissen

Wierde 7
9965 TA Leens
Nederland

0595 572 205
http://www.notarishilgen.nl/?utm_source=google&utm_medium=google-places&utm_campaign=local-search

Aequo Notariaat Hunsingo – Notariskantoor Winsum – Notaris te Winsum

Stationsweg 2
9951 BA Winsum
Nederland

0595 441 301
http://www.notariskantoorwinsum.nl/