Notaris Eemshaven

Wil jij een professionele notaris in Eemshaven die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Notaris-kaart zorgt dat jij die zoekt naar notaris Eemshaven verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Eemshaven – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Notaris Eemshaven gezocht?

Laat je snel helpen

Notaris Eemshaven
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 106 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Eemshaven, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Godlinze, Spijk en Leermens bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Eemshaven

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Eemshaven is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zomaar een notariskantoor binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor uit Eemshaven vindt die hart heeft voor jouw zaak. Lees hieronder verder om te leren hoe ook jij de beste notaris van Eemshaven kunt vinden!

Spring direct naar:

Een professionele notaris Eemshaven vinden

Ben je misschien op zoek naar een notaris in Eemshaven? Het is niet immer simpel om bij de juiste individu uit te komen, die jouw juridische zaken en officiële aktes onder zijn hoede kan nemen. Wij begrijpen dit als geen ander. Door het stevige aanbod is het complex om de competente partijen nog te vinden. Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan in deze expeditie. Op deze pagina zullen we jou dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven wanneer je op zoek gaat naar een notaris in Eemshaven. Door deze tips is het vinden van een notaris bij lange na niet meer zo zwaar als voorheen.

Je bent in ieder geval verplicht om een notaris in Eemshaven te vinden voor:

 • Een testament op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de komende zaken raden wij ten strengste aan om een notaris in Eemshaven te vinden, ook al is dit niet voorgeschreven:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en afhandeling van een nalatenschap

Alle notarissen uit Eemshaven

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Eemshaven?

Het is nog iedere keer zo dat men zich afvraagt voor welke dingen je exact een notariskantoor in Eemshaven nodig hebt. Een notariskantoor in Eemshaven zal je bijstaan met vrijwel alles wat relatie heeft op familierechtelijke zaken zoals onder andere een nalatenschap of een wilsbeschikking. Daarbuiten is een notariskantoor in Eemshaven de uitverkoren partij die je kan begeleiden met het opmaken van verschillende notariële aktes. Denk hier aan een hypotheekakte of aan een akte van overdracht. Het helpt als je weet hoe je een competent notariskantoor in Eemshaven kunt vinden, omdat haast iedereen wel eens een keer een toestand heeft waar hij een notaris bij nodig heeft.

Een algemene notaris kan je vaak verder helpen, maar een notariskantoor kan je regelmatig een expliciet specialisatie brengen. Een deskundige kan je vaak net even iets extra’s brengen, indien de situatie daarom vraagt. Zo kom je daarna ook niet voor vervelende verrassingen te staan. Wat dat betreft kan een goed notariskantoor in Eemshaven je heel erg veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Eemshaven?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Eemshaven te vinden dat bij je past.

Eemshaven notariskantoor testament & samenlevingscontract

Ben je een zoektocht begonnen naar die perfecte notaris die in een handomdraai voor jou je kan helpen bij het opmaken van aktes? Overweeg dan zeker in Eemshaven een notariskantoor te zoeken voor deze klus. Indien je een notarieel wilsbeschikking wil laten opmaken kom je ook meestal terecht bij een expeditie in Eemshaven naar een notariskantoor.

Je weet dan überhaupt dat je een wettelijk document krijgt, waarin alles helder en juridisch juist is beschreven. Dit komt zeer goed van pas indien een samenlevingscontract relevant wordt. Vaak is dat pas bij het verbreken van de regeling in kwestie. Je wil daarbij dat alles duidelijk is verwoord, goed is gedocumenteerd en dat het zonder enige aarzeling duidelijk is welke zaken aan wie toebehoren en hoe de verdeling eruit komt te zien.

Desalniettemin is het opheffen van een relatie niet de enige aanleiding om een samenlevingscontract wat in Eemshaven via notariskantoor is opgemaakt te laten ontbinden. Ook een huwelijk of geregistreerd partnerschap kan de condities van een samenlevingscontract laten beëindigen. Je kunt het slimste in Eemshaven je notariskantoor om begeleiding vragen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Eemshaven?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Eemshaven.

Kosten notaris Eemshaven

Alvorens je te verdiepen in de tarieven is het slim om het onderscheid tussen een jurist en een notaris te kennen. Dit is toch de allereerste stap die je moet zetten. Je neemt een jurist in de arm voor algemene juridische kwesties en raadgeving. Je kunt als voorbeeld denken aan een bezwaar. Een notaris anderzijds is de partij die in het speciaal gestructureerd is op de notariële zaken. Daardoor is het een professional met een hoge mate van specifieke kennis en specialisme.

Het notaris kantoor in Eemshaven stelt als voorbeeld de aktes op die komen kijken bij het verstrekken van een krediet of bij het opstellen van een wilsbeschikking. De taken die een notaris op zich neemt, waaronder het opmaken van aktes, kunnen niet door een gewone jurist worden gedaan.

Er zijn allemaal manieren om de tariefstellingen van een notaris kantoor in Eemshaven op te bouwen. Dit zijn de veel voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Eemshaven

Nu notarissen uit Eemshaven vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Eemshaven vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Eemshaven

De tariefstelling voor een notarispraktijk in Eemshaven kunnen best uiteen lopen om verschillende oorzaken. De ene notarispraktijk in Eemshaven is simpelweg de andere niet. Wat een notaris kost kan stevig uiteen lopen op basis van ervaring, specialisatie, vakgebieden en aantal opdrachten.

Een notarispraktijk in Eemshaven die net begonnen is, of uit alleen één of twee notarissen bestaat, kost doorgaans iets minder als een notarispraktijk in Eemshaven die veel groter is neergezet en tientallen notarissen onder contract heeft.

Je kunt in feite de goedkoopste notarispraktijk vinden door aanbiedingen op te vragen en daar de minst dure van te kiezen. Let er hierbij wel op dat de notaris van jouw keuze wel aansluit bij je situatie. Probeer echt te achterhalen wat het ene notariskantoor precies goedkoper maakt dan het andere notariskantoor, zodat je een weldoordacht beslissing neemt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Eemshaven op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Eemshaven vergelijken

Het is handig om een aantal offertes aan te vragen en die te vergelijken. In de offerteaanvraag zul je duidelijk moeten zijn in wat je wilt en wat je zoekt. Je weet dan vaak zeker dat je met een expert te maken krijgt, wat zeer belangrijk is in het geval van juridische zaken. Mocht de notarispraktijk in Eemshaven iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle manier achter, dit scheelt een hoop tijd die nodeloos besteed wordt.

Aansluitend hoef je louter nog maar een gesprek in te plannen. Vanuit dit contact krijg je meer inzicht in wat de notarispraktijk in Eemshaven voor jou kan betekenen. Verder zal je gelijk kunnen zien of de persoon wel degene is die je zoekt voor je juridische zaken.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Eemshaven

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Eemshaven en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Eemshaven

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Eemshaven terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Eemshaven

Betrouwbare partij

28 september 2023

Partij gevonden die betrouwbaar aanvoelt. Goed!

- Jessica van Leeuwen

Eenvoudig goed

23 september 2023

Vlot en verhelderend afgehandeld. Dank!

- Deborah Peeters

Snel een passende notaris geregeld.

12 september 2023

Snel begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde kwestie. Top!

- Brenda de Koning

Notaris was super

5 september 2023

Het notariskantoor waar we mee hebben samengewerkt was super! Afspraak was afspraa, bijzonder prettig.

- Sanne Bos

Minder duur uit dan ik dacht

3 september 2023

Onkosten vielen behoorlijk minder hoog uit dan ik dacht.

- Jasper Smits

Echte deskundige in rechtsgebied

25 augustus 2023

Mijn notaris had overduidelijk aanzienlijke ervaring in zijn kennisgebied. Dat gaf veel geruststelling tijdens het traject..

- René Meijer

Geen zorgen gehad

16 augustus 2023

De erfenis geregeld krijgen is al onaangenaam en vervelend genoeg. De notaris welke we daar gevonden hebben heeft ons hierin ontzorgd zover dit kon, zeer fijn.

- Hanneke van den Broek

Zijn super bijgestaan in de zaak

11 augustus 2023

Een eerlijke begeleiding in de zaak is alles wat we wilden en gekregen hebben. Super begeleiding gehad.

- Iris van Leeuwen

Fijne notariële bijstand

26 juli 2023

Geholpen door een professional die heel erg met me meeleeft, zeer aangenaam.

- Joost Kuipers

Uitgelichte notarissen uit Eemshaven

Emmius Notarissen

Brander 13
9934 NR Delfzijl
Nederland

0596 635 000
http://www.emmiusnotarissen.nl/?utm_source=google&utm_medium=google-places&utm_campaign=local-search

Notariskantoor Mr H Huitsing

Heerestraat 32
9991 BG Middelstum
Nederland

0595 552 866
http://www.notarishuitsing.nl/

Nationale Notaris Middelstum

Heerestraat 32
9991 BG Middelstum
Nederland

030 242 5672
http://www.nationalenotaris.nl/