Notaris Dearsum

Ben jij opzoek naar een top notaris uit Dearsum die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar notaris Dearsum verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Dearsum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Notaris Dearsum gezocht?

Een notaris in Dearsum vinden

Notaris Dearsum
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 99 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Dearsum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Gauw, Goenga en Scharnegoutum bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Dearsum

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Dearsum kan best een lastige zijn. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zomaar een notariskantoor binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor in Dearsum vindt die hart heeft voor jouw zaak. Wij vertellen je graag waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Een goede notaris Dearsum vinden

Ook al voor een lange periode aan het zoeken naar een notaris in Dearsum? Het kan lastig zijn om uit te komen bij de kundige persoon die je juridische zaken en aktes onder handen kan nemen. Wij begrijpen dit als geen ander. Door het grote aanbod is het moeilijk om de handige partijen nog te vinden. Maar gedurende deze expeditie zullen wij er echt voor je zijn. Op deze site zullen we jou dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven voordat je op zoek gaat naar een notaris in Dearsum. Vanwege deze tips is het vinden van een notaris bij lange na niet meer zo moeizaam als eerder.

Wanneer je één van de volgende zaken wilt regelen, ben je immer verplicht om een notaris in Dearsum in de arm te nemen:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren verder om voor de opvolgende gevallen een notaris in Dearsum te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en afwikkeling van een erfenis

Alle notarissen uit Dearsum

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Dearsum?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt voor welke aangelegenheden je exact een notariskantoor in Dearsum nodig hebt. Een notariskantoor in Dearsum kan je onder andere assisteren met het opstellen van een wilsbeschikking of het verwerken van een nalatenschap. Daarbuiten is een notariskantoor in Dearsum de uitverkoren partij die je kan assisteren met het opstellen van diverse notariële aktes. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een hypotheekakte of een overdrachtsakte. Vrijwel iedereen zal ooit wel eens een keer een notaris nodig hebben, het is dus belangrijk om wel te weten hoe je een notariskantoor in Dearsum moet zoeken.

Een kantoor is derhalve niet uitsluitend in staat om je sowieso verder te helpen, maar heeft meestal ook nog eens een notaris voor je die precies de specialisatie bezit waar je naar op zoek bent. Allicht kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Desalniettemin zijn er allerlei denkbare situaties waar je een autoriteit aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Zo kom je daarna ook niet voor vervelende verrassingen te staan. Vaak kan een kundig notariskantoor in Dearsum je daardoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Dearsum?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Dearsum te vinden dat bij je past.

Dearsum notariskantoor samenlevingscontract en testament

Ben je een expeditie gestart naar die competente notaris die in een handomdraai voor jou je kan helpen bij het opstellen van stukken? Overweeg dan zeker in Dearsum een notariskantoor te vinden voor deze klus. Tevens het opstellen van een notarieel testament is iets wat mensen in Dearsum via notariskantoor willen laten doen.

Je bent dan immer verzekerd van een geldig document, waarin alle afspraken expliciet zijn beschreven. De rechtmatigheid van het geschrift is immers zeer belangrijk wanneer het nodig is dat wat in het document staat ook uitgevoerd wordt. Vaak is dat pas bij het beëindigen van de overeenkomst in kwestie. In dit soort tijden is het van belang dat het geschrift overduidelijk is, wettig is en dat er zonder enige twijfel is beschreven hoe de distributie van spullen eruit moet komen te zien.

Maar gelukkig komt – in contrast tot bij een testament – niet altijd een overlijden kijken bij een ontbinding van het geschrift wat je in Dearsum via notariskantoor hebt laten opstellen. Ook een huwelijk of geregistreerd partnerschap kan de voorwaarden van een samenlevingscontract laten ontbinden. Je kunt het slimste in Dearsum je notariskantoor om raad vragen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Dearsum?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Dearsum.

Wat zijn de kosten van een notaris kantoor Dearsum

Het is belangrijk dat je weet wat het onderscheid is tussen een reguliere jurist en een notaris. Dit helpt je om tot de goede keuze te komen. Een jurist is de persoon die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Denk dan met name aan adviezen of aan het schrijven van beroepschriften. Een notaris richt zich grotendeels op notariële zaken en aktes. Daardoor is het een professional met een hoge mate van specifieke kennis en specialisme.

Een notaris kantoor in Dearsum is erop ingericht om testamenten of hypotheekaktes op te stellen. De werkzaamheden die een notaris op zich neemt, zoals het opmaken van certificaten, kunnen niet door een normale jurist worden gedaan.

De kosten van een notaris kantoor in Dearsum kunnen als volgt worden gespecificeerd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Dearsum

Nu notarissen uit Dearsum vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Dearsum vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notaris Dearsum

Het is natuurlijk niet zo dat je het eerste kantoor maar moet binnenlopen wat er maar bij jou in de omgeving zit. Wanneer je een paar makkelijke stappen doorloopt, kom je uit bij een uitkomst die wel bij je aansluit. Met deze stappen weet je absoluut dat je een juiste partij zal vinden. Door uitgesproken te zijn in wat je wilt, zul je natuurlijk in contact komen met een notarispraktijk in Dearsum die precies past bij je wensen. Hij moet namelijk wel weten wat je nu exact van hem of haar verwacht.

Gaat je wens louter over het verwerven van raadgeving? Of wil je ook een hypotheekakte laten opstellen? Afhankelijk van je behoefte kan het tarief ook verschillen. Over het algemeen genomen zien we bij een notarispraktijk in Dearsum een gebruikelijk tarief van €150. Voor de beginnende notarissen zal dit bedrag simpelweg iets minder hoog liggen, en tegenovergesteld voor een geroutineerde partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Dearsum op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Dearsum vergelijken

Het is uiteraard een erg goed plan om eerst een aanvraag voor een prijsopgave de deur uit te doen. Het loont als je voor jezelf duidelijk hebt wat je precies wilt. Je weet dan vaak zeker dat je met een specialist te maken krijgt, wat ontzettend noodzakelijk is in het geval van juridische affaires. Mocht de notarispraktijk in Dearsum iets niet kunnen doen dan kom je hier op een vlotte wijze achter, dit bespaart een hoop tijd die nodeloos besteed wordt.

De eerstvolgende stap is het voeren van een consult. Via dit gesprek krijg je meer inzicht in wat de notarispraktijk in Dearsum voor jou kan inhouden. Je kunt dan ogenblikkelijk kijken of het fijn klikt met die notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Dearsum

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Dearsum en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Dearsum

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Dearsum terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Dearsum

Gehele aangelegenheid vakkundig begeleid

14 mei 2023

Snelle en pragmatische reacties tijdens het traject. Snelle reactie op de offerte aanvraag.

- Rutger Peters

Voldaan met afgeleverd werk

1 mei 2023

Eenvoudig content met het opstellen van het samenlevingscontract.

- Petronella Boer

Verstand van zaken

24 april 2023

Naar verwachting, flink wat verstand van zaken.

- Jacqueline van de Veen

Goed begeleid van start tot einde traject

20 april 2023

Snelle en directe afhandeling van de procedure. Ook vlug reactie op aanvraag van de offertes.

- Marije de Lange

Goed afgehandeld.

11 april 2023

Helder en vlot. Bedankt!

- Steven van Veen

Top verlopen

8 april 2023

Snel de goede persoon getroffen, prettig!

- Mark de Vries

Had dit veel eerder moeten doen

30 maart 2023

Na bedonderd te zijn door mijn eerdere notaris heb ik dankzij notaris-kaart wel een eerlijke notaris gevonden. Kost iets meer, maar levert ook flink meer op.

- Ellen van de Velde

Prima!

22 maart 2023

We hadden snel een notaris via notaris-kaart voor aangelegenheden rondom ons erfrecht gevonden. De reacties waren helder zonder teveel moeilijke taal.

- Astrid Wolters

Door raad en daad geholpen

14 maart 2023

Een mens gevonden die van aanpakken wist. Zeer veel aan gehad. Super!

- Catharina van Dam

Uitgelichte notarissen uit Dearsum

Deurwaarderskantoor Bleeker

Graaf Adolfstraat 35B
8606 BT Sneek
Nederland

0515 548 010
https://www.bleeker-incasso.nl/

Nationale Notaris Sneek

Stationsstraat 66
8601 GG Sneek
Nederland

030 242 5672
http://www.nationalenotaris.nl/

De Wit & Dijkstra Netwerk Notarissen

Westersingel 30A
8601 GR Sneek
Nederland

0515 417 885
http://www.dewit-dijkstra.nl/