Notaris De Kiel

Ben jij opzoek naar een ijzersterke notaris in De Kiel die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Notaris-kaart zorgt dat jij die zoekt naar notaris De Kiel verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit De Kiel – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Notaris De Kiel gezocht?

Nu notaris offertes vergelijken

Notaris De Kiel
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 25 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in De Kiel, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Schoonoord, Wezuperbrug en Eeserveen bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris De Kiel

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in De Kiel is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor uit De Kiel vindt die het beste met je voor heeft. Wij vertellen je graag waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Een top notaris De Kiel vinden

Ben je zoekende naar een competente notaris in De Kiel? Dan kunnen we je gerust stellen! Een deskundige notaris vind je namelijk eenvoudig dankzij notaris-kaart.nl. Wij hebben een veelzijdig portfolio en daarmee vind je binnen een paar momenten een goede notaris in De Kiel voor je project. In een paar gevallen is het noodzaak om een notaris in De Kiel in te schakelen, in andere gevallen is het inschakelen van een notaris in De Kiel niet verplicht, maar raden wij het wel ten zeerste aan.

Je bent in ieder geval verplicht om een notaris in De Kiel te vinden voor:

 • Een testament op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de komende zaken raden wij ten zeerste aan om een notaris in De Kiel te vinden, ook al is dit niet gedwongen:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en behandeling van een erfenis

Indien je onroerend goed wilt aan- of verkopen, bijvoorbeeld een woonhuis of een kantoorpand, krijg je ook te maken met een notaris. Maar ook bij executie veilingen en het opstarten van een onderneming binnen verschillende rechtsvormen komt een notaris in De Kiel om de hoek kijken.

Alle notarissen uit De Kiel

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor De Kiel?

Het kundige notariskantoor in De Kiel sluit exact aan bij je behoeften. Een van de vele voordelen van een notariskantoor in De Kiel is dat er verscheidene notarissen werken die je verder kunnen helpen. Meestal heeft een notariskantoor in De Kiel voor allemaal specialismen notarissen in dienst. Je kunt dus voor heel veel verschillende projecten terecht bij een notariskantoor in De Kiel.

Een kantoor is derhalve niet uitsluitend in staat om je überhaupt verder te helpen, maar heeft vaak ook nog eens een notaris voor je die uitgerekend de kennis bezit waar je naar op zoek bent. Uiteraard kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Toch zijn er allerlei denkbare scenario`s waar je een professional aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Hier haal je ook het maximale uit je situatie. Wat dat betreft kan een vertrouwd notariskantoor in De Kiel je enorm veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit De Kiel?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor De Kiel te vinden dat bij je past.

De Kiel notariskantoor testament & samenlevingscontract

We zouden wel tien argumenten kunnen opgeven waarom jij ook zou moeten kiezen voor een De Kiel notarispraktijk, je zal nu eenmaal heel veel baat ondervinden bij deze partij. Allereerst kan deze je flink geld besparen bij de aankoop van een woning of kantoorpand. Hierbij kan men denken aan bijvoorbeeld lagere kosten op de akte van hypotheek, de notaris zal je immers van begeleiding voorzien. In De Kiel bij een notariskantoor ben je aan het goede adres voor een samenlevingscontract en een wilsbeschikking. Je weet dus immer dat deze papieren begrijpelijk en wettig zijn.

Ook bespaart een notariskantoor je ook behoorlijk tijd. Het opmaken van onder andere een hypotheek akte kost flink wat tijd, al helemaal voor mensen die meerdere woonhuizen in bezit hebben. Je wil hier zelf simpelweg zo weinig mogelijk tijd aan kwijt zijn. Middels in De Kiel een notariskantoor te vinden, bespaar je jezelf veel moeite.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract De Kiel?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor De Kiel.

Notaris kosten De Kiel

Als je op zoek gaat naar een notaris kantoor in De Kiel dan is het raadzaam om je te oriënteren op de prijzen. Je wilt immers niet te veel geld kwijt zijn voor een notaris, maar tevens wil je ook voorkomen dat je betaalbaar uit lijkt te zijn, maar tegen een teleurstellende notaris aanloopt.

Wat is dan echt de manier om een vaardig notaris kantoor in De Kiel te vinden? Je vraagt ongecompliceerd via ons meerdere offertes op en je maakt op basis daarvan eenvoudig de slimste keuze. Je weet direct wat je kwijt bent aan een notaris kantoor in De Kiel dankzij een nauwkeurig gespecificeerde aanbieding.

De tarieven van een notaris kantoor in De Kiel kunnen als volgt worden gespecificeerd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio De Kiel

Nu notarissen uit De Kiel vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit De Kiel vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris De Kiel

Het is simpelweg niet zo dat je het eerste kantoor maar moet binnenstappen wat er maar bij jou in de regio zit. Als je een paar makkelijke stappen doorloopt, kom je uit bij een uitkomst die wel bij je aansluit. Dankzij deze stappen weet je immers dat je een passende partij zal vinden. Door helder te zijn in wat je wilt, zal je doorgaans in verbinding komen met een notarispraktijk in De Kiel die nauwgezet past bij je behoeften. Hij moet tenslotte wel weten wat je nu exact van hem of haar verwacht.

Is het uitsluitend maar nodig om raadgeving te krijgen voor als voorbeeld het overnemen van een pand of wil je echt een akte op laten stellen? Middels daar rekening mee te houden zal jouw keuze in een keer een stuk gemakkelijker worden. Over het algemeen genomen zien we bij een notarispraktijk in De Kiel een gebruikelijk uurtarief van €150. Ga je voor iemand met wat minder ervaring, ben je over het algemeen wat minder duur uit. Ga je voor iemand met wat extra ervaring, betaal je misschien wat meer.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van De Kiel op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris De Kiel vergelijken

Het is uiteraard een heel goed idee om eerst een aanvraag voor een aanbieding de deur uit te doen. In de offerteaanvraag zul je duidelijk moeten zijn in wat je wilt en wat je zoekt. Daardoor zal je zeker weten dat je te maken hebt met een expert, een mate van professionaliteit is voor juridische zaken echt een ware noodzakelijkheid. Mocht de notarispraktijk in De Kiel iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle manier achter, dit scheelt een boel tijd die nodeloos besteed wordt.

De opvolgende stap is het voeren van een kennismaking. Door dit contact is het een optie om een beeld te krijgen van de notarispraktijk in De Kiel die je voor je hebt. Bovendien zul je gelijk kunnen zien of de persoon wel diegene is die je zoekt voor jouw juridische zaken.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken De Kiel

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit De Kiel en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

De Kiel

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit De Kiel terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in De Kiel

Tevreden met begeleiding

17 oktober 2020

Eenvoudig gelukkig met de gang van zaken rondom onze samenlevingscontract.

- Michel de Bruijn

Minder duur uit dan ik dacht

8 oktober 2020

Was later een stuk goedkoper uit dan dat ik had verwacht.

- Barry de Koning

Duidelijk uiteenzetting van de tarieven gekregen en deze is netjes opgevolgd. Tevreden dus!

29 september 2020

- Ivo Vermeulen

Gewoon goed

25 september 2020

Duidelijk en snel. Bedankt!

- Cornelia van der Laan

Vertrouwelijke notaris getroffen

6 september 2020

Erg vertrouwelijke kwestie goed geregeld door de notaris.

- Bianca Peeters

Notarieel gewoon goed

2 september 2020

De offertes waren snel in huis en daarna inhoudelijk aanzienlijk bijgestaan door de notaris.

- Deborah Jacobs

Goedkope notaris

29 augustus 2020

In verband met de oprichting van onze onderneming zochten wij een een betaalbare notaris.
Rap gevonden bij notaris-kaart en verheugd met de haast.

- Ilse van der Laan

Uitstekende keus

16 augustus 2020

Achteraf content dat ik mijn notaris via notaris-kaart heb gevonden.

- Annemieke de Ruiter

Duidelijkheid voor straks

11 augustus 2020

Na weken aarzelen toch maar een testament op laten maken. Blij met deze beslissing!

- Bas van der Meer

Uitgelichte notarissen uit De Kiel

De Haan Advocaten & Notarissen Assen

Overcingellaan 17
9401 LA Assen
Nederland

0592 430 340
https://www.dehaanlaw.nl/vestigingen/assen

Notariskantoor Van Pelt

Oostersingel 5
9401 JX Assen
Nederland

0592 311 115
http://www.notariskantoorvanpelt.nl/

Notariaat Assen-Vries

Noordersingel 45
9401 JW Assen
Nederland

0592 336 666
http://www.notariskantoor.nu/