Notaris Borssele

Zoek jij een expert voor jouw notaris zaken in Borssele?

Lees dan vooral verder.

Notaris-kaart zorgt dat jij die op zoek bent naar notaris Borssele verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Borssele – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Borssele gezocht?

Laat je snel helpen

Notaris Borssele
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 117 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Borssele, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Ovezande, Heinkenszand en s Heerenhoek bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Borssele

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Borssele is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zonder uitnodiging een notariskantoor binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een notaris in Borssele. Wij vertellen je met alle plezier waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Een goede notaris Borssele vinden

Wil je een geschikte notaris in Borssele vinden? Dan hebben we fijn nieuws voor je! Een professionele notaris vind je namelijk gemakkelijk bij notaris-kaart.nl. We hebben een ruim portefeuille en hiermee vind je binnen enkele momenten een goede notaris in Borssele voor je project. Je bent niet altijd verplicht om een notaris in Borssele in te huren. Wij adviseren dan ook om dit van tevoren even na te gaan. Maar ook als het optioneel is, is het inhuren of benaderen van een notaris in Borssele meestal alsnog een geschikte keuze.

Je bent in elk geval gedwongen om een notaris in Borssele te vinden voor:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de komende zaken raden wij ten zeerste aan om een notaris in Borssele te vinden, ook al is dit niet gedwongen:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afwikkeling van een nalatenschap

Als je onroerend goed wilt aan- of verkopen, zoals een woonhuis of een kantoorpand, krijg je bovendien te maken met een notaris. Maar ook wanneer je een onderneming wilt opstarten en van sommige rechtsvormen gebruik gaat maken, komt een notaris in Borssele om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Borssele

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Borssele?

Een degelijk notariskantoor in Borssele kan je juist helpen met de omstandigheid waar jij een notaris voor wilt inhuren. Een van de vele voordelen van een notariskantoor in Borssele is dat er verschillende notarissen werken die je op weg kunnen helpen. Doorgaans heeft een notariskantoor in Borssele voor allerlei vakgebieden notarissen in dienst. Je kunt dus voor heel veel verscheidene projecten terecht bij een notariskantoor in Borssele.

Een algemene notaris kan je doorgaans verder helpen, maar een notariskantoor kun je doorgaans een kenmerkend specialisatie brengen. Een specialist kan je vaak net even iets extra’s brengen, wanneer de gebeurtenis erom vraagt. Daarmee haal je ook het meeste uit je situatie. Wat dat betreft kan een slim notariskantoor in Borssele je heel veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Borssele?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Borssele te vinden dat bij je past.

Borssele notariskantoor samenlevingscontract en testament

We zouden wel tien aanleidingen kunnen opnoemen waarom jij tevens zou moeten kiezen voor een Borssele notarispraktijk, je zal nu simpelweg heel veel voordeel ondervinden bij deze partij. Op de eerste plaats is het mogelijk om geld te besparen bij de acquisitie van een woonhuis. Hier kan je denken aan bijvoorbeeld lagere kosten op de akte van hypotheek, de notaris zal je immers van raad voorzien. In Borssele bij een notariskantoor ben je aan het juiste adres voor een samenlevingscontract en een testament. Je weet dus steevast dat deze aktes duidelijk en legaal zijn.

Tevens zal je dankzij de notaris flink wat tijd over kunnen houden. Het opstellen van een akte is een uitermate zorgvuldige en tijdrovende taak. Het is natuurlijk zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen. Middels in Borssele een notariskantoor te vinden, bespaar je jezelf flink wat moeite.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Borssele?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Borssele.

Notaris kosten Borssele

Het is noodzakelijk dat je weet wat het verschil is tussen een reguliere jurist en een notaris. Dit helpt je om tot de geschikte keuze te komen. Een jurist is de professional die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Denk hier met name aan adviezen of aan het schrijven van beroepschriften. Een notaris anderzijds is de partij die in het bijzonder gericht is op de notariële zaken. Hierdoor is het een professional met een hoge mate van specifieke kennis en specialisme.

Het notaris kantoor in Borssele stelt bijvoorbeeld de documenten op die komen kijken bij het uitreiken van een krediet of bij het opmaken van een wilsbeschikking. De taken die een notaris op zich neemt, bijvoorbeeld het opmaken van aktes, kunnen niet door een gewone jurist worden gedaan.

Er zijn diverse manieren om de prijzen van een notaris kantoor in Borssele op te bouwen. Dit zijn de meest voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Borssele

Nu notarissen uit Borssele vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Borssele vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Borssele

Het is simpelweg niet zo dat je het eerste kantoor maar moet betreden wat er maar bij jou in de buurt zit. Wegens een paar stappen te doorlopen zal je bij een veel betere keuze uitkomen. Door deze stappen weet je zeker weten dat je een geschikte partij zal vinden. Door uitgesproken te zijn in wat je wilt, zal je doorgaans in aanraking komen met een notarispraktijk in Borssele die nauwkeurig past bij je behoeften. Als de klus glashelder is, is het een stuk gemakkelijker om een specifiek tarief af te spreken.

Is het alleen maar nodig om hulp te krijgen voor als voorbeeld het aanschaffen van een woonhuis of wil je bovendien een akte op laten maken? Afhankelijk van je behoefte kan het uurtarief ook afwijken. Over het algemeen genomen zien we bij een notarispraktijk in Borssele een gebruikelijk uurtarief van €150. Voor de beginnende notarissen zal dit bedrag simpelweg iets minder hoog liggen, en tegenovergesteld voor een ervaren partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Borssele op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Borssele vergelijken

Ben je er voor jezelf uit en sta je op het punt om in Borssele notarispraktijk offertes aan te vragen? Goed! Daar kunnen wij je immers geweldig bij bijstaan! Vanuit ons uitgebreide netwerk kunnen we je ook in Borssele aan een notarispraktijk koppelen die past bij je behoefte.

Met onze offerte-aanvraag kun je makkelijk in het bezit komen van drie aanbiedingen op maat en je kunt zo gemakkelijk vergelijken. Uiteraard is dit gehele proces vrijblijvend en kosteloos, tot het moment dat jij je keuze permanent hebt gemaakt om in Borssele je notarispraktijk uit te zoeken. In een persoonlijk gesprek kun je dan je voorkeuren verder kenbaar maken.

Wacht niet langer en vraag direct nog je vrijblijvende en gratis aanbiedingen op als je in Borssele een notarispraktijk zoekt. Je kunt altijd nog nog besluiten om een alternatieve optie te proberen, maar via onze aanbiedingen heb je geheid succes en begint je besparing direct nog.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Borssele

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Borssele en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Borssele

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Borssele terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Borssele

Lage tarieven

28 februari 2024

In verband met de oprichting van onze vennootschap zochten wij een een betaalbare notaris.
Gelukt via notaris-kaart en content met de gang van zaken aansluitend.

- Manon Mol

Tarieven vielen mee

24 februari 2024

De kosten waren laag, tegen onze verwachting in.

- Jacoba Bos

Door raad en daad geholpen

11 februari 2024

Geen woorden maar daden. Met mijn notaris stond ik stabiel in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een geruststelling!

- Kevin van der Meulen

Zoals verwacht

7 februari 2024

Goed aanbod gekregen.

- Cornelia Hermans

Offertes snel binnen

24 januari 2024

De offertes waren vlug ontvangen en hierdoor konden we vlug met de notaris in zee.

- Kelly Blom

Individueel bijgestaan

20 januari 2024

Persoonlijke begeleiding op menselijk niveau. Geweldig.

- Albert Janssen

Het juridisch uitpluizen van de aangelegenheid was noodzakelijk.

8 januari 2024

De procedure is ondersteund door vergaand onderzoek zoals gewenst. Bedankt.

- Mirjam Bos

Goedkope notaris

2 januari 2024

We waren op zoek naar een notaris die lage tarieven rekende, gegeven onze opstartfase.
Gelukt via notaris-kaart en content met de gang van zaken daarna.

- Martinus Molenaar

Professionele en bedreven

30 december 2023

Geen verzoek of idee was te gek, notaris was erg ervaren in zijn vakgebied.

- Gerardus van den Broek

Uitgelichte notarissen uit Borssele

Verstraeten Jan

Leegstraat 25/A
9960 Assenede
België

+32 9 344 52 88
http://www.notaris.be/Notaris/jan-verstraeten

Notaris Jan Verstraeten

Leegstraat 25/A
9960 Assenede
België

+32 9 344 52 88
https://www.notaris.be/Notaris/jan-verstraeten

Verhaegen & Peijnenburg Netwerk Notarissen

Markt 23
4515 BB IJzendijke
Nederland

0117 301 558
http://www.notarisverhaegen.nl/