Notaris Bern

Zoek jij een professional voor jouw notaris zaken in Bern?

Dan ben je aan het juiste adres.

Notaris-kaart zorgt dat jij die op zoek bent naar notaris Bern verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Bern – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Bern gezocht?

Schakel direct hulp in

Notaris Bern
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 121 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Bern, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Aalst, Gameren en Nieuwaal bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Bern

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Bern is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zonder uitnodiging een notariskantoor binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een notaris uit Bern. Wij vertellen je met alle plezier waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Een professionele notaris Bern vinden

Wil je een geschikte notaris in Bern vinden? Dan kunnen we je gerust stellen! Via notaris-kaart.nl kom je namelijk makkelijk in contact met een competente notaris. Wij hebben een fors portfolio en daarmee vind je in minder dan enkele ogenblikken een kundige notaris in Bern voor je project. In een aantal gevallen is het vereist om een notaris in Bern in te vliegen, in andere gevallen is het inschakelen van een notaris in Bern niet noodzakelijk, maar raden wij het wel ten zeerste aan.

Je bent in ieder geval verplicht om een notaris in Bern te vinden voor:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarbuiten om voor de komende gevallen een notaris in Bern te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en behandeling van een erfenis

Overigens speelt een notaris in Bern een belangrijke rol in zaken bij het aan- en verkopen van onroerend goed, zoals een woning. Maar ook bij executie veilingen en het oprichten van een onderneming binnen diverse rechtsvormen komt een notaris in Bern om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Bern

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Bern?

Het is nog iedere keer zo dat men zich afvraagt voor welke kwesties je precies een notariskantoor in Bern nodig hebt. Een notariskantoor in Bern zal je begeleiden met vrijwel alles wat betrekking heeft op familierechtelijke zaken zoals bijvoorbeeld een nalatenschap of een testament. Tevens is een notariskantoor in Bern de uitverkoren partij die je kan begeleiden met het opmaken van meerdere notariële aktes. Je kunt als voorbeeld denken aan een hypotheekakte of een overdrachtsakte. Vrijwel iedereen zal ooit wel eens een keer een notaris nodig hebben, het is dus belangrijk om wel te weten hoe je een notariskantoor in Bern moet zoeken.

Een kantoor is derhalve niet uitsluitend in staat om je hoe dan ook verder te helpen, maar heeft doorgaans ook nog eens een notaris voor je die uitgerekend de kennis bezit waar je naar op zoek bent. Natuurlijk kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Desalniettemin zijn er allerlei denkbare situaties waar je een kenner aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Hiermee haal je ook het maximale uit je situatie. Vaak kan een professioneel notariskantoor in Bern je daardoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Bern?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Bern te vinden dat bij je past.

Bern notariskantoor samenlevingscontract & testament

Ben je een zoektocht begonnen naar die geschikte notaris die in een handomdraai voor jou je kan helpen bij het opmaken van documenten? Laat je dan vooral eens inspireren door in Bern een notariskantoor te raadplegen. Evenals het opstellen van een notarieel wilsbeschikking is iets wat mensen in Bern via notariskantoor willen laten doen.

Je weet dan hoe dan ook dat je een rechtsgeldig document ontvangt, waarin alles duidelijk en juridisch juist is vastgelegd. De wettigheid van het document is namelijk erg van belang als het noodzakelijk is dat wat in het document staat ook uitgevoerd wordt. Doorgaans is dat pas bij het verbreken van de overeenkomst in kwestie. Je wil dan dat alles begrijpelijk is verwoord, degelijk is gedocumenteerd en dat het zonder enige twijfel duidelijk is welke zaken aan wie toebehoren en hoe de verdeling eruit komt te zien.

Toch is het verbreken van een verbinding niet de enige reden om een samenlevingscontract wat in Bern via notariskantoor is opgemaakt te laten beëindigen. In ieder geval een trouwerij of geregistreerd partnerschap kan de voorwaarden van een samenlevingscontract laten ontbinden. Je kunt het beste in Bern je notariskantoor om raadgeving vragen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Bern?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Bern.

Kosten notaris Bern

Het is noodzakelijk dat je weet wat het verschil is tussen een reguliere jurist en een notaris. Dit helpt je om tot de geschikte keuze te komen. Een jurist is de persoon die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Denk hier met name aan adviezen of aan het schrijven van beroepschriften. Een notaris daarentegen is de partij die in het speciaal gericht is op de notariële zaken. Daardoor is het een professional met een hoge mate van specifieke kennis en specialisatie.

Het notaris kantoor in Bern stelt onder andere de aktes op die komen kijken bij het verstrekken van een kredietverlening of bij het opstellen van een wilsbeschikking. De werkzaamheden van een jurist en de werkzaamheden van een notaris zijn onderling niet uitwisselbaar.

Er zijn aparte manieren om de tariefstellingen van een notaris kantoor in Bern op te bouwen. Dit zijn de meest voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Bern

Nu notarissen uit Bern vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Bern vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Bern

Indien je een goedkope notarispraktijk in Bern zoekt, kun je beter niet het eerste kantoor ingaan wat je tegenkomt. Indien je een paar simpele stappen doorloopt, kom je uit bij een oplossing die wel bij je past. Door deze stappen weet je immers dat je een geschikte partij zal vinden. Door helder te zijn in wat je wilt, zal je over het algemeen in contact komen met een notarispraktijk in Bern die precies past bij je wensen. Als de klus begrijpelijk is, is het veel eenvoudiger om een gericht uurtarief af te spreken.

Gaat je behoefte alleen over het verwerven van advies? Of wil je bovendien een hypotheekakte laten opstellen? Met er rekening mee te houden zal je keuze in een keer een stuk simpeler worden. Voor een notarispraktijk in Bern zien we doorgaans een uurtarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de buurt met gemiddelde ervaring. Voor de beginnende notarissen zal dit bedrag natuurlijk iets minder hoog liggen, en andersom voor een ervaren partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Bern op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Bern vergelijken

Het is goed om diverse aanbiedingen aan te vragen en die te vergelijken. In de offerteaanvraag zal je helder moeten zijn in wat je verwacht en wat je zoekt. Je weet dan bovendien zeker dat je met een professional te maken krijgt, wat erg noodzakelijk is in het geval van juridische zaken. Je komt er zo ook tijdig achter wanneer de notarispraktijk in Bern een specifieke opdracht niet voor je kan uitvoeren. Dit scheelt je weer tijd.

Hierna hoef je uitsluitend nog maar een consult in te plannen. Door dit gesprek is het mogelijk om een beeld te krijgen van de notarispraktijk in Bern die je voor je hebt. Je kunt dan direct kijken of het fijn klikt met die notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Bern

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Bern en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Bern

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Bern terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Bern

Minder duur uit dan ik dacht

29 februari 2024

Was later een hoop voordeliger uit dan dat ik had bedacht.

- Astrid de Lange

Vertrouwelijke notaris getroffen

19 februari 2024

Zeer solide en passend advies gekregen van de notaris.

- Vincent Bosman

Vlug geregeld

14 februari 2024

Verzoek verliep snel en de benodigde aktes waren binnen no time opgesteld.Snel en zonder lastig toestanden dus blij met de manier waarop dit gaat.

- Daniël Bos

De notaris was erg bereikbaar

5 februari 2024

We konden de notaris zo goed als altijd bereiken voor beraad, heel aangenaam.

- Pieter Willems

Door moeilijke periode heen geholpen

23 januari 2024

Heftige periode achter de rug, maar notaris heeft onberispelijk de erfenis verdeeld en alles in goede banen geleid.

- Ellen van de Veen

Had dit veel eerder moeten doen

15 januari 2024

Na allereerst zelf gezocht te hebben en veel centen kwijt te zijn geraakt aan een goedkope notaris, heb ik via notaris-kaart een topper aan de haak geslagen. Had ik veel eerder moeten doen.

- Martin van den Bosch

Zekerheid voor later

11 januari 2024

Een moment lang nagedacht of ik toch niet een testament zou moeten laten opstellen. Blij met deze keuze!

- Martine Peters

Uitstekende keus

4 januari 2024

Naderhand verheugd dat ik mijn notaris via notaris-kaart heb gezocht.

- Michiel van den Broek

Voldaan met afgeleverd werk

26 december 2023

Simpelweg verheugd met het opmaken van het samenlevingscontract.

- Tessa Mol

Uitgelichte notarissen uit Bern

Notaris Vlijmen – DéWoonnotaris.nl

Julianastraat 19
5251 EC Vlijmen
Nederland

088 666 8666
http://www.dewoonnotaris.nl/

Huijbregts Notarissen

Julianastraat 19
5251 EC Vlijmen
Nederland

073 691 8787
https://www.huijbregtsnotarissen.com/

Notaris kantoor Drunen

Admiraalsweg 2
5151 MR Drunen
Nederland

0416 373 934
http://www.notariskantoordrunen.nl/