Notaris Bergen

Zoek jij een expert voor jouw notaris zaken in Bergen?

Dan ben je aan het juiste adres.

Notaris-kaart zorgt dat jij die zoekt naar notaris Bergen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Bergen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Bergen gezocht?

Nu notaris offertes vergelijken

Notaris Bergen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 122 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Bergen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Meerlo, Gennep en Heijen bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Bergen

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Bergen kan best een lastige zijn. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zomaar een notariskantoor binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor uit Bergen vindt die het beste met je voor heeft. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste notaris van Bergen kan vinden!

Spring direct naar:

Een kundige notaris Bergen vinden

Ben je ook op zoek naar een notaris in Bergen? Het kan moeilijk zijn om uit te komen bij de goede individu die jouw juridische zaken en stukken onder handen kan nemen. Wij begrijpen dit maar al te goed. Wellicht zie je door de bomen het bos niet meer. Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan in deze tocht. We laten dan ook alles aan bod komen wat jij nodig hebt, indien je op zoek bent naar een notaris in Bergen. Met deze tips is het vinden van een notaris bij lange na niet meer zo problematisch als daarvoor.

Wanneer je één van onderstaande zaken wilt organiseren, ben je altijd verplicht om een notaris in Bergen in de arm te nemen:

 • Een testament op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarnaast om voor de komende gevallen een notaris in Bergen te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afhandeling van een erfenis

Alle notarissen uit Bergen

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Bergen?

Een degelijk notariskantoor in Bergen kan je nauwgezet helpen met de toestand waar jij een notaris voor wilt inhuren. Een van de vele voordelen van een notariskantoor in Bergen is dat er een aantal notarissen werken die je verder kunnen helpen. Meestal heeft een notariskantoor in Bergen voor allemaal specialismen notarissen in dienst. Je kunt dus voor heel veel verschillende projecten terecht bij een notariskantoor in Bergen.

Een kantoor is natuurlijk niet uitsluitend in staat om je sowieso verder te helpen, maar heeft doorgaans ook nog eens een notaris voor je die uitgerekend de specialisatie bezit waar je naar op zoek bent. Allicht kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Een expert kan je vaak net even iets extra’s brengen, indien de situatie daarom vraagt. Hiermee haal je ook het maximale uit je situatie. Wat dat betreft kan een goed notariskantoor in Bergen je enorm veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Bergen?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Bergen te vinden dat bij je past.

Bergen notariskantoor testament en samenlevingscontract

We zouden wel tien redenen kunnen opnoemen waarom jij tevens zou moeten kiezen voor een Bergen notarispraktijk, je zal nu eenmaal flink veel voordeel ondervinden bij deze partij. Op de eerste plaats is het een optie om geld te besparen bij de aankoop van een huis. Hier kan je denken aan bijvoorbeeld lagere kosten op de akte van hypotheek, de notaris zal je immers van advies voorzien. De notaris in Bergen weet alles over de authentieke akten en andere soorten akten, je weet dus absoluut dat jij altijd weer aan de eisen zal voldoen voor als voorbeeld een contract.

Hiernaast zal je vanwege de notaris flink tijd over kunnen houden. Het opstellen van onder andere een hypotheek akte kost flink wat tijd, al helemaal voor mensen die meerdere woonhuizen in bezit hebben. Je wil hier zelf simpelweg zo min mogelijk tijd aan kwijt zijn. De Bergen notarispraktijk zal al dit werk voor je uit handen nemen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Bergen?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Bergen.

Kosten notaris Bergen

Alvoor je te verdiepen in de kosten is het belangrijk om het onderscheid tussen een jurist en een notaris te kennen. Dit helpt je om tot de goede keuze te komen. Je neemt een jurist in de arm voor algemene juridische zaken en begeleiding. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een verweerschrift. Een notaris daarentegen is de partij die in het bijzonder gericht is op de notariële zaken. Het is een specialist met een hoge mate van vakbekwaamheid en specialisatie.

Een notaris kantoor in Bergen is erop ingericht om testamenten of hypotheekaktes op te stellen. De werkzaamheden die een notaris op zich neemt, bijvoorbeeld het opstellen van aktes, kunnen niet door een normale jurist worden gedaan.

De kosten van een notaris kantoor in Bergen kunnen als volgt worden opgebouwd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Bergen

Nu notarissen uit Bergen vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Bergen vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Bergen

De kosten voor een notarispraktijk in Bergen kunnen flink uiteen lopen om aparte oorzaken. De ene notarispraktijk in Bergen is natuurlijk de andere niet. Wat een notaris kost kan flink uiteen lopen op basis van ervaring, specialisatie, vakgebieden en hoeveelheid opdrachten.

Een notarispraktijk in Bergen die net begonnen is, of uit slechts één of twee notarissen bestaat, kost meestal iets minder dan een notarispraktijk in Bergen die veel groter is opgericht en tientallen notarissen onder contract heeft.

Je kunt in theorie de goedkoopste notarispraktijk vinden door offertes op te vragen en daar de goedkoopste van te kiezen. Let er hierbij wel op dat de notaris van je keuze wel aansluit bij jouw situatie. Kijk tevens of je kunt achterhalen wat het ene notariskantoor in prijs laat variëren van het andere, zodat je hier een correct beeld bij krijgt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Bergen op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Bergen vergelijken

Ben je er voor jezelf uit en sta je op het punt om in Bergen notarispraktijk offertes op te vragen? Goed! Daar kunnen wij je namelijk ideaal bij assisteren! Ons netwerk is immers best groot waardoor ook in Bergen een notarispraktijk te vinden is die zorgvuldig aansluit op jouw voorkeuren en behoeften.

Dankzij onze offerte-aanvraag kun je simpel in het bezit komen van drie aanbiedingen op maat en je kunt zo eenvoudig vergelijken. Je kunt dit geheel gratis en vrijblijvend doen om zo tot je beste keuze voor een in Bergen gevestigde notarispraktijk te komen. Hierna kun je in een gesprek of gedurende een afspraak je behoeften verder uiteen zetten.

Indien je in Bergen een notarispraktijk zoekt, is het handig om niet langer te wachten en vandaag nog een kosteloos en vrijblijvende aanbieding op te vragen. Je kunt altijd nog nog besluiten om een alternatieve optie te proberen, maar via onze offertes heb je gegarandeerd succes en begint je besparing vandaag nog.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Bergen

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Bergen en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Bergen

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Bergen terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Bergen

Blij met besluit

22 mei 2024

Naderhand verheugd dat ik mijn notaris via notaris-kaart heb gevonden.

- Evelien Kuipers

Afhandeling was persoonlijk

15 mei 2024

Juridische taal duidelijk vertaald in het traject. Zeer content met het traject.

- Femke van de Pol

Kritisch begeleid van start tot einde proces

8 mei 2024

Vlotte en directe afhandeling van de procedure. Snelle reactie op de offerte aanvraag.

- Franciscus Gerritsen

Kennis van regelgeving

1 mei 2024

Naar verwachting, flink kennis van zaken.

- Sharon Vos

Zijn geweldig bijgestaan in de zaak

21 april 2024

Een eerlijke afhandeling in de procedure is alles wat we wilden en gekregen hebben. Super begeleiding gekregen.

- Kelly Willemsen

De notaris was erg bereikbaar

15 april 2024

We konden de notaris zo goed als altijd bereiken voor beraad, erg aangenaam.

- Thijs Maas

Goedkoper uit dan ik dacht

13 april 2024

Onkosten vielen een stuk lager uit dan ik dacht.

- Iris Mol

Correct afgehandeld

5 april 2024

Razendsnel de geschikte persoon gevonden, prettig!

- Maaike van der Meer

Merci

28 maart 2024

Dank u wel voor de begeleiding en hulp!

- Claudia Huisman

Uitgelichte notarissen uit Bergen

ZwartOpWit Notariaat

Noorderhof 12
5804 BV Venray
Nederland

0478 226 000
http://www.zwartopwitnotariaat.nl/

Notariskantoor Vierlingsbeek

Grotestraat 89
5821 AC Vierlingsbeek
Nederland

0478 631 555
http://www.notariskantoorvierlingsbeek.nl/

Mathijsen & Weijs Notarissen

Dr
Doctor Poelsstraat 10
5802 AX Venray

0478 586 100
http://www.mathijsenenweijs.nl/