Notaris Ballum

Behoefte aan een betaalbare notaris uit Ballum die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar notaris Ballum verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Ballum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Ballum gezocht?

Schakel direct hulp in

Notaris Ballum
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 112 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Ballum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Hallum, Wanswert en Westhoek bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Ballum

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Ballum is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zonder uitnodiging een notariskantoor binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor in Ballum vindt die hart heeft voor jouw zaak. Lees snel verder om erachter te komen hoe ook jij de beste notaris van Ballum kan vinden!

Spring direct naar:

Een professionele notaris Ballum vinden

Wil je een kundige notaris in Ballum vinden? Dan kunnen we je gerust stellen! Vanuit notaris-kaart.nl kom je namelijk gemakkelijk in contact met een deskundige notaris. Wij hebben een fors portefeuille en hiermee vind je binnen enkele momenten een handige notaris in Ballum voor jouw opdracht. Je bent niet altijd verplicht om een notaris in Ballum in te roepen. Wij adviseren dan ook om dit vooraf even na te gaan. Maar evenals als het optioneel is, is het inhuren of consulteren van een notaris in Ballum regelmatig alsnog een verstandige keuze.

Als je één van de volgende zaken wilt organiseren, ben je immer verplicht om een notaris in Ballum in de arm te nemen:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarnaast om voor de komende gevallen een notaris in Ballum te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en afhandeling van een erfenis

Indien je onroerend goed wilt aan- of verkopen, bijvoorbeeld een huis of een kantoorpand, krijg je ook te maken met een notaris. Echter tevens indien je een concern wilt opstarten en van bepaalde rechtsvormen gebruik wilt maken, komt een notaris in Ballum om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Ballum

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Ballum?

Bepaalde mensen zijn zoekende naar waar ze precies een notariskantoor in Ballum voor nodig hebben. Een notariskantoor in Ballum zal je begeleiden met vrijwel alles wat relatie heeft op familierechtelijke zaken zoals bijvoorbeeld een nalatenschap of een wilsbeschikking. Tevens is een notariskantoor in Ballum de uitverkoren partij die je kan helpen met het opstellen van talloze notariële aktes. Denk daarbij aan een hypotheekakte of aan een akte van overdracht. Bijna iedereen zal ooit wel eens een keer een notaris nodig hebben, het is dus noodzakelijk om wel te weten hoe je een notariskantoor in Ballum moet zoeken.

Een algemene notaris kan je meestal ook helpen, maar een notariskantoor kan je meestal een bijzonder specialisatie brengen. Evengoed zijn er allemaal denkbare gevallen waar je een deskundige aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Hier haal je ook het meeste uit je situatie. Vaak kan een professioneel notariskantoor in Ballum je hierdoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Ballum?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Ballum te vinden dat bij je past.

Ballum notariskantoor testament & samenlevingscontract

We zouden wel tien redenen kunnen benoemen waarom jij mede zou moeten kiezen voor een Ballum notarispraktijk, je zal nu simpelweg erg veel baat ondervinden bij deze partij. Allereerst kan deze je flink geld besparen bij de aanschaf van een woning of bedrijfspand. Vanwege het advies wat een notaris je geeft, kun je onder andere goedkoper uit zijn bij het passeren van de hypotheekakte. De notaris in Ballum weet alles over de authentieke akten en verschillende soorten akten, je weet dus geheid dat jij altijd weer aan de eisen zal voldoen voor onder andere een overeenkomst.

Ook zal je door de notaris behoorlijk tijd over kunnen houden. Het opstellen van een hypotheekakte is een extreem zorgvuldige en tijdrovende taak. Het is allicht zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen. De Ballum notarispraktijk zal al dit werk voor je uit handen nemen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Ballum?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Ballum.

Kosten notaris Ballum

De kosten zijn een belangrijke component indien je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Ballum. Je wilt immers niet te veel geld kwijt zijn voor een notaris, maar gelijktijdig wil je ook voorkomen dat je goedkoop uit lijkt te zijn, maar tegen een teleurstellende notaris aanloopt.

Echter hoe vind je dan echt dat handige notaris kantoor in Ballum? Je vraagt ongecompliceerd via ons een aantal offertes op en je maakt op basis daarvan gewoon de allerbeste keuze. De tarieven van een notaris kantoor in Ballum worden dan in ieder geval uitstekend voor je gespecificeerd en je weet direct waar je aan toe bent.

Er zijn talloze manieren om de onkosten van een notaris kantoor in Ballum op te bouwen. Dit zijn de meest voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Ballum

Nu notarissen uit Ballum vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Ballum vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notaris Ballum

Er zijn aparte aanleidingen waarom de tariefstelling voor een notarispraktijk in Ballum kunnen verschillen. Er bestaat over en weer behoorlijk wat onderscheid onder de aparte notarispraktijken in Ballum. Wat een notaris kost kan stevig uiteen lopen op basis van ervaring, specialismes, vakgebieden en aantal opdrachten.

Indien je een notarispraktijk in Ballum vindt die nog niet zo lang bestaat of enorm klein is, ben je vaak wat minder geld kwijt dan aan een notarispraktijk in Ballum die erg veel ervaring heeft of enorm veel notarissen huisvest.

Je kunt in theorie de goedkoopste notarispraktijk vinden door aanbiedingen op te vragen en daar de goedkoopste van te kiezen. Let er hierbij wel op dat de notaris van jouw keuze wel aansluit bij je situatie. Kijk verder of je kunt achterhalen wat het ene notariskantoor in prijs laat verschillen van het andere, zodat je hier een fatsoenlijk beeld bij krijgt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Ballum op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Ballum vergelijken

Het is verstandig om een aantal offertes aan te vragen en die te vergelijken. Het loont als je voor jezelf helder hebt wat je precies verwacht. Je weet dan echt zeker dat je met een specialist te maken krijgt, wat erg noodzakelijk is in het geval van juridische aangelegenheden. Mocht de notarispraktijk in Ballum iets niet kunnen doen dan kom je hier op een vlotte wijze achter, dit bespaart een hoop tijd die nodeloos besteed wordt.

De opvolgende stap is het voeren van een kennismaking. Via dit gesprek krijg je meer begrip in wat de notarispraktijk in Ballum voor jou kan betekenen. Je kunt dan ogenblikkelijk kijken of het goed klikt met die notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Ballum

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Ballum en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Ballum

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Ballum terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Ballum

Content met beslissing

19 mei 2024

Achteraf content dat ik mijn notaris via notaris-kaart heb gezocht.

- Gerardus de Bruijn

Offertes vlot binnen

16 mei 2024

Gauw de offertes gehad en een passende notaris gevonden.

- Astrid Evers

Erg vakkundig

6 mei 2024

Een werkelijke pro getroffen. Dat gaf veel zekerheid gedurende het traject..

- Eveline Jonker

Lage tarieven

1 mei 2024

In verband met de oprichting van onze onderneming zochten wij een een betaalbare notaris.
Gelukt via notaris-kaart en content met de gang van zaken daarna.

- Martijn Dijkstra

Vlug afgehandeld

23 april 2024

Sinds het opvragen van de offertes tot de aktes opstellen, het ging prima en snel.Gemakkelijk en dus tevreden.

- Danny Jacobs

Ervaren notaris gevonden

19 april 2024

Deskundige notaris ontdekt die ons geholpen heeft met ons samenlevingscontract.
Er zaten wat extra haken en ogen aan bij ons maar hij heeft dit helder en bekwaam aangepakt.
Ook vielen de prijzen ons erg mee.

- Astrid van Leeuwen

We zijn persoonlijk bijgestaan

11 april 2024

Iedere fase werd kritisch onderbouwd . Zeer tevreden met het proces.

- Thijs Smit

Gewoon goed

31 maart 2024

Begrijpelijk en vlot. Dank!

- Marco van de Velde

Prijzen vielen mee

24 maart 2024

De prijzen waren laag, tegen onze verwachting in.

- Erik Jacobs

Uitgelichte notarissen uit Ballum

Notarispraktijk mr. G. Huizinga B.V.

Doniawei 75
9104 GJ Damwâld
Nederland

0511 421 201
http://www.notarisleegstra.nl/

Notaris Leegstra

Blauhússtrjitte 2
9104 EV Damwâld
Nederland

0511 421 201
http://www.notarisleegstra.nl/

Notaris IJdema

Voorstraat 41
8801 LA Franeker
Nederland

0517 395 325
http://www.notarisijdema.nl/