Notaris Annen

Heb jij behoefte aan een professional voor jouw notaris zaken in Annen?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar notaris Annen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Annen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Annen gezocht?

Een notaris in Annen vinden

Notaris Annen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 135 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Annen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Anloo, Zuidlaren en Zuidlaarderveen bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Annen

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Annen kan best een lastige zijn. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor in Annen vindt die het beste met je voor heeft. Lees hieronder verder om erachter te komen hoe ook jij de beste notaris uit Annen kan vinden!

Spring direct naar:

Een top notaris Annen vinden

Wil je een geschikte notaris in Annen vinden? Dan kunnen we je gerust stellen! Een kundige notaris vind je namelijk makkelijk dankzij notaris-kaart.nl. We hebben een ruim portfolio en hiermee vind je in minder dan een paar ogenblikken een praktische notaris in Annen voor je opdracht. In een aantal gevallen is het vereist om een notaris in Annen in te vliegen, in overige gevallen is het inschakelen van een notaris in Annen niet noodzakelijk, maar raden wij het wel ten strengste aan.

Wanneer je één van onderstaande zaken wilt organiseren, ben je altijd verplicht om een notaris in Annen in de arm te nemen:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de opvolgende zaken raden wij ten zeerste aan om een notaris in Annen te vinden, ook al is dit niet verplicht:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en afwikkeling van een erfenis

Tevens speelt een notaris in Annen een gewichtige rol in zaken rondom het aan- en verkopen van onroerend goed, zoals een woonhuis. Maar ook bij executie veilingen en het oprichten van een onderneming binnen verscheidene rechtsvormen komt een notaris in Annen om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Annen

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Annen?

Het juiste notariskantoor in Annen sluit nauwgezet aan bij je wensen. Het voordeel van een notariskantoor in Annen is dat er gewerkt wordt met verscheidene notarissen. Je zult bij een notariskantoor in Annen dan ook notarissen voor diverse soorten vakgebieden zien rondlopen. Je kunt dus voor erg veel gevariëerde projecten terecht bij een notariskantoor in Annen.

Een kantoor is zodoende niet uitsluitend in staat om je hoe dan ook verder te helpen, maar heeft meestal ook nog eens een notaris voor je die uitgerekend de specialisatie bezit waar je naar op zoek bent. Overigens kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Niettemin zijn er aparte denkbare scenario`s waar je een deskundige aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Hier haal je ook het maximale uit je situatie. Wat dat betreft kan een slim notariskantoor in Annen je heel erg veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Annen?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Annen te vinden dat bij je past.

Annen notariskantoor testament & samenlevingscontract

We zouden wel tien redenen kunnen opnoemen waarom jij ook zou moeten kiezen voor een Annen notarispraktijk, je zal nu eenmaal erg veel voordeel ondervinden bij deze partij. Op de eerste plaats is het mogelijk om geld te besparen bij de acquisitie van een perceel. Door het advies wat een notaris je geeft, kun je onder andere goedkoper uit zijn bij het passeren van de hypotheekakte. De notaris in Annen weet alles over de authentieke akten en andere soorten akten, je weet dus absoluut dat jij altijd weer aan de eisen zult voldoen voor onder andere een contract.

Bovendien zal je vanwege de notaris behoorlijk tijd over kunnen houden. Het opmaken van een akte is een meest zorgvuldige en tijdrovende klus. Het is allicht zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen. Middels in Annen een notariskantoor te vinden, bespaar je jezelf flink wat inspanning.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Annen?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Annen.

Wat zijn de kosten van een notaris kantoor Annen

Het is van belang dat je weet wat het verschil is tussen een gewone jurist en een notaris. Dit is toch de eerste stap die je moet zetten. Je neemt een jurist in de arm voor algemene juridische zaken en raadgeving. Denk dan met name aan adviezen of aan het schrijven van beroepschriften. Een notaris daarentegen is de partij die in het bijzonder gestructureerd is op de notariële zaken. Het is een professional met een hoge mate van vakkennis en specialisme.

Het notaris kantoor in Annen stelt als voorbeeld de documenten op die komen kijken bij het verstrekken van een lening of bij het opmaken van een wilsbeschikking. De werkzaamheden die een notaris op zich neemt, waaronder het opstellen van aktes, kunnen niet door een reguliere jurist worden gedaan.

De tariefstellingen van een notaris kantoor in Annen kunnen als volgt worden opgebouwd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Annen

Nu notarissen uit Annen vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Annen vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Annen

De onkosten voor een notarispraktijk in Annen kunnen behoorlijk uiteen lopen om allemaal redenen. De ene notarispraktijk in Annen is biologisch de andere niet. Kosten kunnen behoorlijk afwijken op basis van ervaring en kundigheid, en ook op basis van populariteit.

Een notarispraktijk in Annen die net begonnen is, of uit alleen één of twee notarissen bestaat, kost over het algemeen iets minder als een notarispraktijk in Annen die veel massiever is opgezet en tientallen notarissen onder contract heeft.

Je kunt in theorie de goedkoopste notarispraktijk vinden door offertes op te vragen en daar de goedkoopste van te kiezen. Let er hierbij wel op dat de notaris van je keuze wel past bij jouw situatie. Tracht tevens te achterhalen wat het ene notariskantoor nou goedkoper maakt dan het andere notariskantoor, zodat je een weldoordacht beslissing neemt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Annen op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Annen vergelijken

Ben je er voor jezelf uit en sta je op het punt om in Annen notarispraktijk offertes aan te vragen? Prachtig! Hier kunnen wij je namelijk ideaal bij assisteren! Ons netwerk is immers heel erg groot waardoor ook in Annen een notarispraktijk te vinden is die nauwlettend aansluit op je wensen en behoeften.

Je vraagt gemakkelijk via onze offerte-aanvraag drie offertes op en je offerteaanvraag wordt spoedig beantwoord door meerdere partijen die voor jou interessant zijn. Uiteraard is dit gehele proces vrijblijvend en gratis, tot het ogenblik dat jij je keuze permanent hebt gemaakt om in Annen je notarispraktijk uit te zoeken. In een persoonlijk kennismakingsgesprek kun je dan je voorkeuren verder kenbaar maken.

Wacht niet langer en vraag vandaag nog je vrijblijvende en gratis aanbiedingen op indien je in Annen een notarispraktijk zoekt. Je kunt altijd nog nog besluiten om een andere optie te proberen, maar met onze aanbiedingen heb je geheid succes en begint je besparing vandaag nog.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Annen

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Annen en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Annen

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Annen terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Annen

Tijd voor actie

17 juli 2024

Een professional gevonden die van aanpakken wist. Erg veel aan gehad. Geweldig!

- Raymond de Koning

Content met afhandeling

10 juli 2024

Eenvoudig verheugd met het opstellen van het samenlevingscontract.

- Femke van der Meulen

Notaris was super

2 juli 2024

Het notariskantoor waar we mee hebben samengewerkt was super! Afspraak was afspraa, bijzonder prettig.

- Cornelia Kuijpers

Goed werk ontvangen

29 juni 2024

Ik was angstig dat het zeer complex zou worden en voornamelijk: duur. Gelukkig was het tegendeel aan de orde.
Natuurlijk betaal je dan het werk van de notaris maar ik begreep ook nog eens waarvoor wat betreft
de herroeping van mijn testament. Super aangenaam.

- Hendrik Peters

Samenlevingscontract opgesteld

22 juni 2024

Binnen een paar ontmoetingen werd het samenlevingscontract zorgvuldig opgemaakt zoals ik het voor ogen had. Super!

- Astrid Blom

Gepaste notariële bijstand

13 juni 2024

Geholpen door een persoon die zeer veel met me meeleeft, geweldig fijn.

- Caroline Bakker

Erg bekwaam

4 juni 2024

Een echte prof gevonden. Dit zorgde voor erg veel kalmte.

- Erik Visser

Snel de geschikte prof ontdekt

31 mei 2024

Na de offertes direct de juiste keuze kunnen maken. Gesprek volgde snel.

- Sandra Postma

Eenvoudigweg top!

23 mei 2024

Boven verwachting! Top!

- Cornelia Huisman

Uitgelichte notarissen uit Annen

Meijer & Broekema Notarissen

Kerkstraat 148
9603 AL Hoogezand
Nederland

0598 451 284
https://notariaatdepoel.nl/

Notariaat De Poel

Kerkstraat 148
9603 AL Hoogezand
Nederland

0598 399 850
http://www.notariaatdepoel.nl/

Notariaat Zuidlaren

Het Achterom 1 a
9471 GW Zuidlaren
Nederland

050 409 1281
http://www.notariaatzuidlaren.nl/