Notaris Anderen

Wil jij een betaalbare notaris uit Anderen die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar notaris Anderen verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Anderen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Anderen gezocht?

Nu notaris offertes vergelijken

Notaris Anderen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 117 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Anderen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Marwijksoord, Nooitgedacht en Rolde bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Anderen

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Anderen kan best een lastige zijn. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor in Anderen vindt die hart heeft voor jouw zaak. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste notaris uit Anderen kunt vinden!

Spring direct naar:

Een goede notaris Anderen vinden

Ook al voor een lange tijd aan het zoeken naar een notaris in Anderen? Het is niet altijd makkelijk om bij de juiste individu uit te komen, die jouw juridische zaken en officiële documenten onder zijn hoede kan nemen. Wij snappen dit als geen ander. Door het stevige aanbod is het complex om de passende partijen nog te vinden. Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan in deze tocht. We laten dan ook alles aan bod komen wat jij nodig hebt, indien je op zoek bent naar een notaris in Anderen. Met deze tips is het vinden van een notaris bij lange na niet meer zo moeizaam als vroeger.

Als je één van de volgende zaken wilt organiseren, ben je steevast verplicht om een notaris in Anderen in de arm te nemen:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarbuiten om voor de onderstaande gevallen een notaris in Anderen te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afwikkeling van een erfenis

Alle notarissen uit Anderen

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Anderen?

Het geschikte notariskantoor in Anderen sluit exact aan bij je behoeften. Een van de talrijke voordelen van een notariskantoor in Anderen is dat er verscheidene notarissen werken die je op weg kunnen helpen. Veelal heeft een notariskantoor in Anderen voor aparte disciplines notarissen in dienst. Je kunt derhalve voor een enorm breed scala aan opdrachten terecht bij een notariskantoor in Anderen.

Een algemene notaris kan je vaak ook helpen, maar een notariskantoor kun je vaak een speciaal specialisme brengen. Een deskundige kan je vaak net even iets extra’s brengen, als de situatie daarom vraagt. Zo kom je achteraf ook niet voor nare verrassingen te staan. Vaak kan een kundig notariskantoor in Anderen je hierdoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Anderen?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Anderen te vinden dat bij je past.

Anderen notariskantoor samenlevingscontract & testament

Ben je op zoek naar een professionele notaris die een samenlevingscontract voor jou en je geliefde of huisgenoot kan opstellen? Laat je dan absoluut eens inspireren door in Anderen een notariskantoor te raadplegen. Ook het opstellen van een notarieel testament is iets wat men in Anderen via notariskantoor willen laten doen.

Je bent dan iedere keer gegarandeerd van een rechtsgeldig document, waarin alle afspraken expliciet zijn vastgelegd. Dit komt uitermate goed van pas als een samenlevingscontract belangrijk wordt. In het geval van een samenlevingsovereenkomst is dat veelal bij het ontbinden van een verbinding. Je wil op dat moment dat alles duidelijk is beschreven, fatsoenlijk is gedocumenteerd en dat het zonder enige twijfel inzichtelijk is welke zaken aan wie toebehoren en hoe de distributie eruit komt te zien.

Toch is het opheffen van een verbinding niet de enige aanleiding om een samenlevingscontract wat in Anderen via notariskantoor is opgesteld te laten beëindigen. In ieder geval een trouwerij of geregistreerd partnerschap kan de voorwaarden van een samenlevingscontract laten beëindigen. Je kunt het slimste in Anderen je notariskantoor om hulp vragen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Anderen?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Anderen.

Kosten notaris Anderen

Het is van belang dat je weet wat het verschil is tussen een gewone jurist en een notaris. Dit helpt je om tot de passende keuze te komen. Je neemt een jurist in de arm voor algemene juridische zaken en raad. Denk hierbij met name aan adviezen of aan het schrijven van beroepschriften. Een notaris daartegenover is de partij die in het speciaal gestructureerd is op de notariële zaken. Het is een professional met een hoge mate van vakkennis en specialisatie.

Een notaris kantoor in Anderen is erop ingericht om testamenten of hypotheekaktes op te stellen. De werkzaamheden die een notaris op zich neemt, waaronder het opmaken van certificaten, kunnen niet door een normale jurist worden gedaan.

Er zijn verschillende manieren om de prijzen van een notaris kantoor in Anderen op te bouwen. Dit zijn de veel voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Anderen

Nu notarissen uit Anderen vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Anderen vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notarispraktijk Anderen

Indien je een goedkope notarispraktijk in Anderen zoekt, kun je beter niet het allereerste kantoor binnenstappen wat je tegenkomt. Wanneer je een paar eenvoudige stappen doorloopt, kom je uit bij een oplossing die wel bij je aansluit. Wanneer je deze stappen volgt, weet je zeker dat je een betrouwbare en goedkope partij zult vinden. Indien je voor jezelf scherp hebt wat je wilt, helpt het je om een fijn tarief te krijgen bij een notarispraktijk in Anderen. Hij moet immers wel weten wat je nu exact van hem of haar wil.

Is het enkel maar nodig om begeleiding te krijgen voor als voorbeeld het aankopen van een pand of wil je echt een akte op laten stellen? Afhankelijk van je wens kan het tarief ook afwijken. Voor een notarispraktijk in Anderen zien we gewoonlijk een uurtarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de omgeving met gemiddelde ervaring. Ga je voor iemand met wat mindere ervaring, ben je over het algemeen wat minder duur uit. Ga je voor een persoon met wat extra ervaring, betaal je vaak wat meer.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Anderen op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Anderen vergelijken

Heb je voor jezelf besloten dat je in Anderen notarispraktijk aanbiedingen wilt aanvragen? Gelukkig! Daar helpen we je graag bij! Ons netwerk is namelijk best groot waardoor ook in Anderen een notarispraktijk te traceren is die zorgvuldig aansluit op je voorkeuren en behoeften.

Je vraagt makkelijk via onze offerte-aanvraag drie offertes op en je aanvraag wordt gauw beantwoord door een aantal partijen die voor jou boeiend zijn. Je kunt dit geheel kosteloos en vrijblijvend doen om zo tot jouw beste keuze voor een in Anderen gevestigde notarispraktijk te komen. In een persoonlijk contact kun je dan je voorkeuren verder kenbaar maken.

Indien je in Anderen een notarispraktijk zoekt, is het slim om niet langer te wachten en meteen nog een kosteloos en vrijblijvende offerte op te vragen. Later kun je iedere keer nog een andere route bewandelen, maar wij verzekeren dat je met onze offertes succes zult hebben en dat je direct al begint met besparen op je kosten voor een notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Anderen

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Anderen en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Anderen

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Anderen terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Anderen

Aanrader

8 maart 2024

We kunnen notaris-kaart aanraden.

- Cindy van de Velden

Door lastige periode heen geholpen

28 februari 2024

Zware periode achter de rug, maar notaris heeft keurig de erfenis verdeeld en alles in goede banen geleid.

- Martijn Visser

Geen zorgen gehad

23 februari 2024

Te maken krijgen met een erfdeel is al droevig op zichzelf. De notaris die we daar gevonden hebben heeft ons hierin ontzorgd zover dat kon, heel fijn.

- Inge Kramer

Bedankt

15 februari 2024

Merci voor alle hulp en support!

- Marleen Schouten

Geen nummer, humane afhandeling

8 februari 2024

Persoonlijke afhandeling op menselijk niveau. Super.

- Maurice Koning

Bekwame notaris in arm genomen

25 januari 2024

Ons samenlevingscontract is vakkundig en snel opgesteld.
Er zaten wat extra haken en ogen aan bij ons echter hij heeft dit duidelijk en professioneel aangepakt.
Ook vielen de prijzen ons erg mee.

- Maaike van de Veen

Inhoudelijk en professioneel.

16 januari 2024

De offertes snel na aanvraag binnenshuis en daarom snel en kritisch juridisch advies gekregen.

- Kim Kuiper

Tijd voor actie

13 januari 2024

Geen woorden maar daden. Dankzij mijn notaris stond ik degelijk in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een opluchting!

- Robert van der Meer

Lage tarieven

2 januari 2024

We waren op zoek naar een notaris die lage kosten rekende, gezien onze opstartfase.
Snel gevonden bij notaris-kaart en verheugd met de snelheid.

- Marco Jansen

Uitgelichte notarissen uit Anderen

Notariaat Vries B.V.

Vriezerweg 8a
9482 TB Tynaarlo
Nederland

0592 541 219
http://www.notariaatvries.nl/

Notariaat Zuidlaren

Het Achterom 1 a
9471 GW Zuidlaren
Nederland

050 409 1281
http://www.notariaatzuidlaren.nl/

Aa en Hunze Notariaat

Brink 21
9461 AR Gieten
Nederland

0592 261 217
http://www.notariaataaenhunze.nl/