Notaris Wijchen

Ben jij op zoek naar een expert voor jouw notaris zaken in Wijchen?

Lees dan vooral verder.

Notaris-kaart zorgt dat jij die op zoek bent naar notaris Wijchen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Wijchen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Wijchen gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Notaris Wijchen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 135 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Wijchen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Balgoij, Leur en Hernen bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Wijchen

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Wijchen kan best een lastige zijn. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zomaar een notariskantoor binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een notaris in Wijchen. Lees hieronder verder om erachter te komen hoe ook jij de beste notaris van Wijchen kunt vinden!

Spring direct naar:

Een kundige notaris Wijchen vinden

Ben je op zoek naar een vakkundige notaris in Wijchen? Dan hebben we goed nieuws voor je! Een deskundige notaris vind je namelijk eenvoudig vanuit notaris-kaart.nl. We hebben een fors portfolio en hiermee vind je in minder dan enkele momenten een competente notaris in Wijchen voor jouw opdracht. Je bent niet voor alles verplicht om een notaris in Wijchen in te schakelen. Wij adviseren dan ook om dit vooraf rustig na te gaan. Maar tevens als het optioneel is, is het contracteren of consulteren van een notaris in Wijchen regelmatig alsnog een verstandige keuze.

Als je één van onderstaande zaken wilt organiseren, ben je iedere keer verplicht om een notaris in Wijchen in de arm te nemen:

 • Een testament op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de komende zaken raden wij ten strengste aan om een notaris in Wijchen te vinden, ook al is dit niet verplicht:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afwikkeling van een nalatenschap

Wanneer je onroerend goed wilt aan- of verkopen, zoals een woonhuis of een bedrijfspand, krijg je ook te maken met een notaris. Echter ook indien je een concern wilt oprichten en van bepaalde rechtsvormen gebruik gaat maken, komt een notaris in Wijchen om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Wijchen

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Wijchen?

Het is nog iedere keer zo dat men zich afvraagt voor welke dingen je exact een notariskantoor in Wijchen nodig hebt. Een notariskantoor in Wijchen kan je onder meerdere bijstaan met het opstellen van een wilsbeschikking of het verwerken van een erfenis. Tevens is het zo dat een notariskantoor in Wijchen er voor je zal zijn als je een bepaalde akte moet opmaken. Denk hierbij aan een hypotheekakte of aan een akte van overdracht. Bijna iedereen zal ooit wel eens een keer een notaris nodig hebben, het is dus belangrijk om wel te weten hoe je een notariskantoor in Wijchen moet zoeken.

Een kantoor is derhalve niet uitsluitend in staat om je sowieso verder te helpen, maar heeft vaak ook nog eens een notaris voor je die exact de kennis bezit waar je naar op zoek bent. Uiteraard kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Echter zijn er allerlei denkbare situaties waar je een autoriteit aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Daarmee haal je ook het meeste uit je situatie. Vaak kan een kundig notariskantoor in Wijchen je daarom juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Wijchen?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Wijchen te vinden dat bij je past.

Wijchen notariskantoor testament & samenlevingscontract

Ben je op zoek naar een kundige notaris die een samenlevingscontract voor jou en je vriendin of huisgenoot kan opstellen? Overweeg dan zeker in Wijchen een notariskantoor te vinden voor deze opdracht. Tevens het opmaken van een notarieel wilsbeschikking is iets wat personen in Wijchen via notariskantoor willen laten doen.

Je weet dan sowieso dat je een wettelijk document krijgt, waarin alles helder en juridisch juist is vastgelegd. De rechtsgeldigheid van het document is wel zeer van belang wanneer het benodigd is dat hetgeen in het geschrift staat ook uitgevoerd wordt. In het geval van een samenlevingsovereenkomst is dat over het algemeen bij het verbreken van een verhouding. Je wil daarbij dat alles duidelijk is verwoord, correct is vastgelegd en dat het zonder enige twijfel helder is welke zaken aan wie toebehoren en hoe de verdeling eruit komt te zien.

Niettemin is het verbreken van een liefdesrelatie niet de enige reden om een samenlevingscontract wat in Wijchen via notariskantoor is opgesteld te laten ontbinden. Een samenlevingscontract komt in ieder geval te vervallen als een verbinding wordt omgezet in een trouwerij of geregistreerd partnerschap. Vraag in Wijchen je notariskantoor naar de condities!

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Wijchen?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Wijchen.

Notaris kosten Wijchen

Het is noodzakelijk dat je weet wat het onderscheid is tussen een normale jurist en een notaris. Het is toch de allereerste stap die je moet zetten. Een jurist is de persoon die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een verweerschrift. Een notaris anderzijds is de partij die in het speciaal gestructureerd is op de notariële zaken. Het is een specialist met een hoge mate van vakbekwaamheid en specialisatie.

Een notaris kantoor in Wijchen is erop ingericht om testamenten of hypotheekaktes op te stellen. De taken die een notaris op zich neemt, zoals het opmaken van aktes, kunnen niet door een normale jurist worden gedaan.

Er zijn allemaal manieren om de prijzen van een notaris kantoor in Wijchen op te bouwen. Dit zijn de meest voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Wijchen

Nu notarissen uit Wijchen vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Wijchen vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Wijchen

Indien je een goedkope notarispraktijk in Wijchen zoekt, kun je beter niet het eerste kantoor binnenstappen wat je tegenkomt. Door een aantal stappen te doorlopen zal je bij een veel betere keuze uitkomen. Dankzij deze stappen weet je zeker weten dat je een competente partij zal vinden. Door helder te zijn in wat je wilt, zal je altijd in aanraking komen met een notarispraktijk in Wijchen die nauwkeurig past bij je behoeften. Hij moet tenslotte wel weten wat je nu exact van hem of haar wilt.

Gaat je wens alleen over het verkrijgen van begeleiding? Of wil je verder een hypotheekakte laten opstellen? Door daar rekening mee te houden zal je keuze in een keer een stuk gemakkelijker worden. Over het algemeen genomen zien we bij een notarispraktijk in Wijchen een gebruikelijk tarief van €150. Voor de beginnende notarissen zal dit bedrag simpelweg iets minder hoog liggen, en andersom voor een ervaren partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Wijchen op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Wijchen vergelijken

Het is goed om een aantal aanbiedingen aan te vragen en deze te vergelijken. Het loont als je voor jezelf duidelijk hebt wat je precies zoekt. Je weet dan ook zeker dat je met een vakkundige te maken krijgt, wat ontzettend noodzakelijk is in het geval van juridische kwesties. Mocht de notarispraktijk in Wijchen iets niet kunnen doen dan kom je hier op een vlotte manier achter, dit bespaart een hoop tijd die overbodig besteed wordt.

De opvolgende stap is het voeren van een kennismakingsgesprek. Vanuit dit contact krijg je meer inzicht in wat de notarispraktijk in Wijchen voor jou kan inhouden. Je kunt dan direct kijken of het fijn klikt met die notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Wijchen

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Wijchen en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Wijchen

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Wijchen terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Wijchen

Heldere gang van zaken

22 juni 2024

Duidelijke offerte ontvangen en deze is ook nagekomen. Uitstekend dus.

- Tom de Jonge

Offertes gauw binnen

9 juni 2024

De offertes waren vlug ontvangen en daardoor konden we gauw met een notaris in zee.

- Judith de Bruin

Merci

5 juni 2024

Dank u wel voor de begeleiding en steun!

- Jacqueline Dekker

Prijzen vielen mee

31 mei 2024

We dachten dat de notariskosten erg hoog zouden oplopen maar gelukkig viel dit allemaal mee.

- Paulus van Dam

Goedkope notaris

22 mei 2024

We waren op zoek naar een notaris die lage kosten rekende, gegeven onze opstartfase.
Gelukt via notaris-kaart en tevreden met de gang van zaken aansluitend.

- Ramona de Vos

Tijd voor actie

15 mei 2024

Geen woorden maar daden. Met mijn notaris stond ik degelijk in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een verademing!

- Karin Jonker

De notaris was zeer bereikbaar

8 mei 2024

We konden hem zo goed als altijd bereiken voor overleg, erg prettig.

- Jacob van Wijk

Lage kosten

3 mei 2024

In verband met de oprichting van onze onderneming zochten wij een een betaalbare notaris.
Gelukt via notaris-kaart en tevreden met de gang van zaken daarna.

- Pieter van Beek

Kosten wel maar moeite niet bespaard

24 april 2024

Verklaring van erfrecht opstellen was vlug gedaan! Wel echt aan te raden om te vergelijken, daardoor wat geld bespaard. Met die aanleiding ben ik content!

- Susanne van de Berg

Uitgelichte notarissen uit Wijchen

Notariskantoor Van Hövell

Kasteellaan 72
6602 DJ Wijchen
Nederland

024 641 5272
http://www.notariskantoorvanhovell.nl/

Bruggink & Van Beek Notarissen

Oosterweg 6
6602 HD Wijchen
Nederland

024 641 4544
http://www.bvbnotarissen.nl/?utm_source=google&utm_medium=google-places&utm_campaign=local-search

Notariaat Ruud Welling

Oosterweg 6
6602 HD Wijchen
Nederland

024 642 5111
http://www.debestenotaris.nl/